napunjena mlada usta

Posao kao Zabava

Volim ljeto, volim svoj posao i volim seks. Ukratko, ali to je to. Ovo mi je peta sezona na moru i da radim kao konobar, tj barmen, u jednom kafiću na samoj obali. Posla kao u priči, a priči nikad kraja. Imam 27 godina i stalno sam napaljen, pa imam osjećaj da bih stalno mogao nešto pojebati.

Do sada sam uvijek tražio nešto među turisticama, strankinjama ili našima, svejedno, ali sam ovaj put našao sve što sam trebao na poslu.

Zove se Daria, iz Osijeka je i radi kao konobarica u istom kafiću. Mala, plava, savršenog tijela i jako zgodna, sa ortodontskim aparatićem na zubima, za što sam mislio da će mi smetati, ali baš i nije, pogotovo kad mi ga je poslije pušila.

Odmah smo se skompali, već prvi dan kad je došla, i to umjesto jednog dečka koji je otišao u Irsku, pa je nju preporučio. I zahvalan sam mu na tome. Darija je slatka, vrckava i jako zabavna cura, a kasnije sam otkrilo i vrlo dobra i vatrena u seksu.

Nismo odmah završili u krevetu, iako smo skoro svaku večer otkako je došla završili negdje na piću, i polako se zbližavali. Trebalo je proći skoro dva tjedna prije nego smo završili seksom. A i to se desilo na poslu, ne u našim sobama.

Radni dan kao i svaki drugi, gužva, glasna muzika i poneki polupijani gost bilo je uobičajeno, ali se Darija malo slobodnije ponašala. Par puta mi je ušla iza šanka, što baš i nije radila, pa bi kao nešto tražila naprčivši onu svoju slatku malu i okrugli guzu prema meni. Bila je niža od mene za skoro pola metra, ali nije mi to smetalo. slatka kurvica sa protezom

Par puta sam ju kao u šali pljesnuo po guzi napetoj u onim uskim hlačama, pa se kao bunika, a lice je bilo nasmijano. Malo je reći da me je to sve više palilo, a to se vidjelo i na mojim bermudama, koje mi je šef dao da nosim iza šanka, jer nisam ni išao do stolova.

Jednom sam se tako na bio sa kurcem na njenu guzu, na što se samo nasmijala, a meni postao još tvrđi. Znao sam da će biti moja, samo kad. Bližila se ponoć i već su gosti skoro svi otišli, osim nekog društva koje je cijedilo treću turu od dvije boce vina i samo se zabavljalo. Darija im je sve već naplatila i sad je čekala da se pokupe i da raščisti stol, pa da zatvorimo. Ali ovi nikako da odu.

Da ne gubim vrijeme otišao sam u priručno skladište i napravio brzinski inventuru, te sam završavao nabavnu listu za sutra kad se pojavila Darija, prišla mi i popela se na kašetu od Coca Cole, te me zagrlila i uvalila mi jezik u usta. Obgrlio sam ju i uzvratio.

Malo smo se tako ljubili dok je ona šarala rukama po mojim leđima do moje stražnjice, kad sam ju napokon upitao šta je sa gostima. Samo je promrmljala da nema nikoga i nastavila me ljubiti. Kao da sam samo to čekao primio sam ju za guzove i stisnuto, a ona je prigušeno zastenjala, pa je brzo otkopčala svoje hlače.

A onda počela moje, jer mi se kurac već digao i bio sam zauzet njenom guzom. Brzo ga je oslobodila, a ja sam povukao njene uske hlače i one sitne, hja, nazovimo ih gaćicama, te smo oboje bili spremni. Podigao sam ju bez problema i posjeo na škrinju u kojoj je šef držao nešto.

jebanje slatke plavušePodigao sam joj noge na svoja ramena i polako ušao u nju. Na moje iznenađenje bila je mokra i mojih poprilično debelih 19 centimetara je bez problema kliznulo u njenu usku pičkicu. Duboki uzdah kad joj je cijeli ušao, pa malo čekanja da se nasloni čvršće i onda sam krenuo. Zabijao sam ga u nju svom snagom, ono sve što se nakupljalo u meni zadnjih par tjedana je htjelo izaći čim prije iz mojih jaja.

Nisam je ni pitao smijem li svršiti u nju, a iskreno, nisam baš ni razmišljao o posljedicama, jednostavno sam to htio. I jebao sam ju, brzo, žestoko i sve do jaja joj ga zabijao uz nježno stenjanje koje je bilo sve glasnije i glasnije kako joj se bliži orgazam.

A onda vrisak i stiakanje njene pičkice oko mog kurca. Ne dugo, nekih desetak sekundi, dovoljno da osjetim kako je sve mokro i kako se trese, pa opušta, a onda sam se ja zgrčio, zabio joj ga do kraja i počeo se prazniti u nju. Trzao sam se i nakon par puta stao, pa ga izvukao cijelog sluzavog i opuštenog iz njene mokre pičkice.

Oslonio sam se na hrpu plastičnih gajbi sa bocama i gledao ju zadihano, a ona sa smiješkom gledala u mene, pa smo se polako obukli i završili sa poslom, te krenuli k njoj, jer je bila bliže, samo zbog toga.

Otišli smo pod tuš, zajedno, i opet sam joj ga zabio onako s nogu dok sam ju držao sa nogama u zraku oslonjenu na zid tuša, a njeni prsti su se zabijali u moja ramena i vrat dok su njeni zubi grizli moje usne od strasti.

Opet je brzo svršila, ali nisam ja, već sam dignutog kurca otišao za njom u krevet, pa me polegla na leđa i odmah me zajahala. Njene divne sise sam mijesio dok se ona nabujala na moju tvrdu batinu. napunjena mlada usta

Brzo me dovela do vrhunca, a kad sam se prestao prazniti u nju samo se podigla i počela mi pušiti kurac. Oblizala je sve naše pomiješane sokove, a osjećaj onog metala njenog ortodontskog aparatića bio je čudan, ali i izrazito napaljujuć za mene, pa mi je uskoro opet bio tvrd i spreman.

Ovaj put sam joj ga zabio s guza. Bio je gušt gledati njenu okruglu guzu i moj kurac kako ulazi u njenu roza pičkicu. Malo sam joj mijesio sise, uzgred, imala je čiste četvorke, a malo sam ju držao za one guzove. Kad je ponovo svršila okrenuo sam ju na leđa i sad smo bili u onoj klasičnoj pozi u kojoj smo oboje doživjeli skoro istovremeno vrhunac, te zagrljeni zaspali kao klade.

Sad smo već mjesec dana skupa, jebemo se svaku večer, a i ujutro, ako stignemo da ne zakasnimo na posao zbog iscrpljenosti što od posla što od seksa. Nadam se da će doći sa mnom u Zagreb, mada je rekla da će na jesen kod starci u Osijek, ono berbe i ostalo, ali da bi mogao ja do nje u Osijek.

Još je daleko jesen, pa ne razmišljam baš o tome, ima vremena. Za sada uživam u Dariji i vatrenom seksu sa njom.

besplatan sms

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Vruce nevaljale matorke

Don`t copy text!