deljenje žene sa prijateljem

Pokvaren Kompjuter ženine Sestre

Upoznavanje Srbija

Moja žena ima stariju sestru koja se zove Una i koja je osam godina starija. Iako je dakle imala punih 38 ona je uvek pokušavala sebi i drugima da dokaže da je još uvek mlada. Fizički je svakako izgledala mlađe sa sjajnim zategnutim telom i divnim grudima. Ono što je takođe veoma specifično za nju jeste da ima veoma seksi, umiljati glas i ponekada ne znate da li vam se obraća normalno ili napaljivo i seksualno. Znao sam da ona i njen muž imaju veoma aktivan seksualni život. Nije im bio problem da otvoreno pričaju o tome. Ali nikad nisam znao koliko je od toga baš istina.

Jednog jutra sam bio na poslu u kancelariji kada je zazvonio telefon, bio je to Unin muž. Želeo je da porazgovaramo o problemu koji je imao sa svojim računarom. Kao osoba koja je zaluđenik za kompove, može se reći da sam ja porodični stručnjak za kompjutere. Moj šef je bio van grada na odmoru pa sam mu rekao da mogu da dođem i pogledam. Ostavio sam svog pomoćnika menadžera da vodi kancelariju dok me nema i odvezao sam se.

Bilo je veoma rano, oko 9:00 ujutru kada sam stigao tamo i on me je dočekao na vratima. Pokazao mi je svoj kompjuter i problem koji je imao. „Nema problema, to je sve veoma lako rešivo“, rekao sam dok sam proveravao o čemu se radi. Dok smo rešavali problem, pitao sam ga gde je Una. Rekao je da još uvek spava. ženina sestra je seksi

U svakom slučaju, rešavanje problema je trajalo mnogo duže nego što sam mislio. Ali tu negde oko 10h bio sam pri kraju. U trenutku dok sam tražio broj prijatelja od kojeg sam trebao da nabavim jedan kod, Una je izašla iz spavaće sobe. Nosila je jednu od belih košulja svog muža sa samo dva zakopčana dugmeta. I brus i gaćice bili su vidljivi.

Kako moja rastuća izbočina ne bi bila vidljiva, okretao sam se u stolici da bih bio u ravni sa kompjuterom. Moj kurac je pulsirao dok sam davao sve od sebe da nastavim razgovor sa svojim prijateljem. Una je zatim prišla iza mene, stavila ruke na moja ramena sa sisama koje su se smestila na mom potiljku.

Pošto mi je prijatelj dao šifru koju sam tražio, morao sam da se nagnem napred da uzmem olovku da je zapišem. Kada sam se pomerio, pomerila se i ona i prešla je sa moje leve strane. Malo sam okrenuo stolicu i video je kako čuči pored mene sa rukom na mojoj nozi pretvarajući se da je zainteresovana za ono što radim.

Bio sam jebeno uzbuđen i davao sam sve od sebe da provirim između njenih nogu i niz majicu, a da me ne uhvati. Dok sam razgovarao telefonom osetio sam njenu ruku kako se pomera uz moju nogu do mog međunožja. Pomazila me je i osmehnula se. Uzvratio sam osmeh, ali sam bio veoma zbunjen jer je njen muž sedeo bukvalno par metara od nas. Otkopčala mi je pantalone i izvukla moj kurac napolje. Uzdahnuo sam kad je počela da se igra sa njim. ženina sestra mu sisa kurac

Nakon što sam spustio slušalicu, okrenuo sam se da se suočim sa njom i dok sam to radio ona je primila svih mojih 16cm u svoja usta. Ohhh, bilo je tako dobro!! Tada su me presekle reči njenog muža: „znao da će se nešto dogoditi kada je izašla na način na koji je izašla.“

Sa obzirom da sam odavno izgubio kontolu, ja nisam ni pokušavao da je odbijem. Pušila mi ga je vrhinski i uživao sam u osećaju sve vreme. Nakon nekoliko minuta sisanja, ustala je. Ispružio sam ruku i dodirnuo njenu picu kroz njene gaćice, bile su tako mokre. Ustao sam i skinuo ostatak odeće, a ona je učinila isto. Uhvatio sam je za bokove, gurnuo je na trpezarijski sto koji je bio u blizini i raširio joj noge.

Njena pička je izgledala tako dobro. Zaronio sam i počeo da je ližem. Stenjala je sve jače i jače, a ja sam je počeo sve jače i jače nabijati jezik u nju. Njeni kukovi su počeli da se trzaju čim je počela da svršava. Stisnula mi je glavu među svoje noge i gušila me njima dok je orgazam gušio njeno telo.

Kada me je oslobodila iz svog ljubavnog stiska, pogledao sam i video njenog muža kako drka svoj kurac. Ustala je sa stola, zgrabila me za ruku i odvela u njihovu spavaću sobu. Legla je na krevet i pokazala mi da priđem i namestim se između njenih nogu. Njen muž se pomerio na drugu stranu i legao pored nje sa svojom kitom još uvek u ruci. Nisam mogao a da ne primetim da je njegov kurac bio malo manji od mog. deljenje žene sa prijateljem

Bila je tako uska i topla kada sam se nabio do jaja u nju. Njih dvoje su se ljubili dok sam ja ubrzavao svoj tempo. Zgrabio sam njene bujne sise i počeo da ih stiskam. Zatvorila je oči i zabacila glavu unazad kao da je u potpunom zanosu. Moj kurac je poludeo, bila je tako uska i kretala se u ritmu sa mnom dok sam nastavio da je tucam sve jače i jače. Pogledao sam njenog muža koji joj je nabio kitu u usta i rekao mi da je jebem jače i grublje jer ona tako voli.

Nisam je štedeo i videlo se po njenim jaucima i kretanjem da je opasno uživala. Ona je vrištala i znao sam da će ponovo svršiti. Izašao sam iz nje i počeo da prskam spermom po njenoj pičkici dok je njen muž punio njena usta svojom spermom.

Ležali smo neko vreme u krevetu, a onda smo ustali i očistili se. Otpratila me je do vrata i poljubila me dugim vlažnim poljupcem. Taj poljubac je bio znak da želi ponovo da se družimo. To je prvi od mnogih susreta između nas dvoje, a nekada bi nam se pridružio i njen muž.

KRAJ!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 48 Prosek: 4.2]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!