grickanje, lizanje, sisa, bradavica

Nesuđena tašta

Upoznavanje Srbija

Još ovaj put da podijelim svoje najintimnije stvari. Nakon onog sa mojoj cimericom Marku i meni seks je postao još bolji a mislila sam da to nije moguće. Više to nismo ponavljali i bolje jer zbilja najljepše je kada smo nas dvoje sami. A i ne želim ga dijeliti sa drugom!!!!!!! Prije dva tjedna cimerica se odselila svom novom momku. Ta mala ih je mijenjala kao gaće za razliku od mene. Živjela sam sama i za Marka i mene to je bilo ostvarenje snova. Nema mjesta u stanu gdje se nismo do besvijesti izjebali. Nije svaku noć spavao kod mene jer mu je tata bolestan ali kada bi prespavao jako je malo spavao…

Osobni oglasi

Pretvorila sam ga u svog seksulnog roba imam taj osjećaj. Ali on se nije bunio… Niti malo. Rekao mi je da o tome sanja svaki muškarac. Do tri navečer smo jebali a jutro sam se oko 9 probudila. Gledala sam ga kako spava i bio mi je prelijep. Odmakla sam plahtu i pogladila taj predivni kurac koji me vratio u život. O koliko sam mu zahvalna samo Bog zna. Počela sam mu ga pušiti i Marko se probudio tiho stenjajući. Nikada ga još tako nisam probudila i bio je ugodno iznenađen. Svršio je po mojim sisama a onda to polizao.”Oh Marko…reci mi dijelim li te skim. Reci mi iskreno molim te…” pitala sam ga dok mi je lizao bradavice.

najlonke seksi carape stiklice

“Ludice mala…zar bih mogao tebe toliko jebati da jebem još nekog? Ne mala druga mi pičkica ne treba tvoja mi je dosta. Savršeno se slažemo i razumijemo, dovodiš me do ludila i želim samo tebe. Presretan sam što sam te baš ja izliječio i to me dodatno uzbuđuje. Ne želim te prepustiti drugom.” O kako sam mu bila zahvalna. Nasadila sam se na njegovo krilo i čvrsto ga zagrlila a on se gušio u mojim sisama. Ja sam se trljala o njegovo međunožje. Polako se počeo buditi i čim se malo digao nasadila sam se na njega. Svom snagom sam stiskala mišiće i unutarnje i vanjske i uvlačila ga u sebe. “Ahhh”…svaki put ulazak je bio čaroban. Imala sam osjećaj da mi nikada neće dosaditi. Polako sam se počela dizati i nabijati na njega. Do kraja mu se digao u mojoj pičkici…Ohhhhhhhh koji dobar osjećaj. On mi ga je nabijao od dolje a ja sam ga uvlačila u sebe i primila sa zadovoljstvom.Marko je već bio u transu.

“Joooš…Marko izdrži…ahhhhh”jecajući sam ga molila. Po malo sam usporila i smirio se. Polegao me i svom težinom legao ne mene. Podigla sam noge i raširila ih što sam više mogla.Rukama sam ga čvrsto zagrlila i počela miješati, vrtiti kukovima i uvlačiti ga u sebe nevjerojatnom snagom. Kako sam samo stenjala, jecala i uzdisala od valova užitaka. Marko mi ga je snažno i brzo zabijao. Nije ga vadio do kraja tako me brzo nabijao do kraja. Tresla sam se i gubila u orgazmima koji su jedan za drugim zapljuskivali moje tijelo.

grickanje, lizanje, sisa, bradavica“Ohhh…toooooooooo Markoooooooo…!!!!!!!” nesvjesno sam vrisnula. Začepio mi je usta rukom što znači da sam uistinu bila preglasna. Ali tko bi me krivio nisam mogla. Gubila sam se u nekom predivnom transu i ludilu, nisam znala za sebe. Tako dugo se jebemo ali ovo je bilo nešto novo. Je li u pitanju ljubav? Je li moguće da mi se i srce probudilo? Ne vjerojatan je spoj zaljubljene i napaljene žene koja je godinama imala sušu, koja je godinama bila frigidna i odbojna prema seksu. To je Marko osjetio… Kako ga je samo moja pohotnica primala, kako ga je samo zadovoljava ne mogu opisati….

Živimo na moru. Bila je nedjelja, pretopla nedjelja i odlučili smo otići na plažu.Bio je to naš prvi zajednički odlazak na plažu. Odmah sam vidjela cure koje nisu mogle skinuti pogled sa Marka. Poljubila sam ga i dala ima na znanje da je moj. Kupali smo se, plivali i mazili se u moru. Nije skidao ruku s mog gornjeg dijela, stalno je bila ispod badića. Imala sam osjećaj da ću svršiti jednako kao kada me jebe. Kako ih je samo dirao, štipao i gladio.Tiho sam i nježno stenjala i uzdisala. Ovo nije bilo ono pohotno uzisanje i jecanje. Toplina je obuzela cijelo moje tijelo i lagano sam drhtala. Predivan osjećaj… Otplivali smo do male uvale okružene stijenama. Nije nikog bilo jer je teren nepristupačan. Marko je legao u plićak na leđa a ja na njega. Kurac mu je već bio uzdignut. Skinula sam badić i svojim bradavicama milovala njegova prsa.

Na trenutke su nam se bradavice spajale. Čudno kako smo uživali u nježnosti. Obično smo do sada imali kratku predigru i pohotno i strasno čekali da se sjedinimo. Rukom sam skinula najprije svoj donji dio kostima pa njegove kupaće gačice. Udario me njegov ukroćen i tvrd kurac po preponama. Marko je zatvorio oči i prepustio se meni”Marko neko nas može vidjeti” tek tada mi je palo na pamet.

“Šta te briga.Zar te to ne uzbuđuje još više. Dosadno je biti stalno predvidiv” Bio je u pravu. Sama sam se namještala. Nije bilo lako klizio je. Ipak smo bili u vodi a još sam ja bila mokra. Bože koliko tekućine izlučuje žensko tijelo.Marko se smiješio a ja više nisam mogla i rukom sam naciljala rupu i polako si ga ugurala. Ušao je samo glavića a onda sam se sama nabila na njega. Marko je dopustio da neko vrijeme tako ostanem nasađena na njemu. Nisam dugo izdržala počela sam se nabijati pa miješati…Ubrzo smo se opet onako pohotno, strasno i brzo jebali. Kako me samo dobro rasturao.Valovi su me zapljuskivali, ali ne morski već valovi predivnog, slatkog užitka. Zarila sam ruku u usta da stišam svoj urlik u naletu orgazma koji je stresao cijelo moje tijelo. Ubrzo je i Marko svršio…I to samo kako…

Legla sam na njega i dugo tako ležali, smirivali se i mazili. Marko je učinio nešto za što nisam imala pojma da postoji… Spasio mi je život od samoće, suše i ogorčenja. Zahvaljujući Marku neću se pretvoriti u ogorčenu staricu. I ako sam mlada moje tijelo je bilo tijelo starice od 90 godina. Dok nisam upoznala Marka. O kako mu se odužujem za to svaki dan!!! Samo da mu ne dosadi.Mada tvrdi da obožava kada preuzmem inicijativu, kada ga tražim i želim da ga to jako uzbuđuje i napaljuje. Kaže da bi volio da može i češće. Ja nebih imala ništa protiv….

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Hot oglasi

Don`t copy text!