tresnuo me po guzi

PIVO SE TOČILO, MEĐUNOŽJE MOČILO

Upoznavanje Srbija

Sanelu sam posljednji puta vidio dok je bila još djevojčurak od nekih petnaest, šesnaest godina. Kao mlađa, maloljetna sestra mog dobrog prijatelja nikada mi nije bila u fokusu interesa, barem ne onog ljubavnog ili seksualnog. Sav naš odnos svodio se, uglavnom, na to da sam joj, kao netko koje slovio kao znanac za književnost, pomogao oko pisanja školskih lektira a često i oko drugih predmeta koji su joj slabije išli.

Žena koju sam slučajno sreo na jednom od brojnih muzičkih festivala, koji su se te sezone održavali na obali, prilično je odudarala od te prištičave tinejdžerice, kakvu sam ju upamtio. Sanela, sada već na pragu tridesete, izrasla je u zrelu, odraslu osobu, a samim time se i moj interes za nju naglo pojavio. A taj interes bio je isključivo seksualni.

Dvanaest godina razlike, između nas, sada se i nije činilo kao velika, nepremostiva razlika. Uostalom, za mene je najvažnija bila činjenica,   da je Sanela postala punoljetna osoba, što mi je dalo svu legitimnost za pokušaj zavlačenja u gaćice i  odvlačenja u krevet. A odjeća koju je nosila: gotovo prozirne tajice, ispod kojih su se ocrtavale prilično oskudne gaćice, te majica na bretele, prilično su rasplamsali moju želju. Unatoč tomu što se Sanelino tijelo nije isticalo s bujnošću oblina, posjedovalo je određenu dozu seksipila. Mršava, krhka građa, te kratka smeđa kosa, davale su joj notu ranjivosti, što ju je činilo izrazito privlačnom i poželjnom. Zatekao sam ju već pripitu, pa sam se samo priključio u ispijanju točenog piva. A sa svakom novo popijenom čašom, sve otvorenije i izravnije sam odmjeravao njeno sitno tijelo.

Što više, u mašti, sam ju već razodjevao, uzimao u svim zamislivim pozama, ševio uz obostrana svršavanja i orgazme. I onda, opet, ponovo i iznova, u tom sam sanjarenju, ispunjavao sve intimne zakutke, sve šupljine i rupice koje je posjedovala. A Saneli, kojoj je nedvosmisleno bilo jasno o čemu razmišljam, kao da je to imponiralo.

 • Znaš li, da sam kao curica, bila potajno zaljubljena u tebe? – upitala me je između dva gutljaja, s nekom pritajenom znatiželjom u zelenilu očiju, na neki način potvrđujući tezu kako joj moja želja imponira.
 • A je li!?- iskreno sam se iznenadio tim priznanjem.
 • Što se čudiš? Poznati novinar i pjesnik…
 • Pa dobro sad, nije baš da sam toliko poznat…malo sam piskarao…Znači tako…bila si zaljubljena u mene? A sada?- upitao sam, spuštajući dlan na njenu guzu.
 • Što bi rekao moj brat na to? – odgovorila je, pri tom sklonivši moj dlan s guze.
 • Uvijek brata pitaš za dopuštenje da se poševiš? – bio sam uporan, vraćajući dlan na guzu.
 • Ti baš ne odustaješ! Zar ne?
 • Ne! – uzvratio sam joj, netremice ju gledajući u oči, a kada je spustila pogled, ja sam svoj usmjerio prema njenom međunožju. Prema onoj najintimnijoj točci.

Ruku koju mi je, u međuvremenu, opet sklonila sa svojih oblina, još jednom sam spustio na to maleno ali tvrdo dupence. Možda joj se guza nije odlikovala veličinom i raskošnosću, ali tvrdoćom svakako jeste.

Ovaj  ju puta nije sklonila.

Kao da se pomirila s uzaludnošću tog postupka. Što me potaklo da  detaljnije opipam tu, malenu, čvrstu stražnjicu.

Plazio sam dlanom po tom plosnatom dupetu, te došavši do ruba tajica, zavukao sam ruku, par centimetara ispod njih.

 • Imam dečka…- pokušala me je još jednom odvratiti od nakane da ju odvedem u krevet, ali kurac koji je počeo rasti u gaćama govorio je da mi nije bila važna niti ta tvrdnja, niti istinitost iste. Bilo mi je potpuno svejedno da li je to izjavila samo kao izgovor da me elegantno odbije ili zaista ima dečka ili ljubavnika; muža ili curu…
 • Preko puta je moj hostel – predložio sam – svi su na koncertu, sada je vjerojatno prazan.

Otpila je, u par velikih gurtljaja, ostatak piva iz čaše, te uzdahom koji je mogao označavati predaju, i pomiranost da neću odustati sve dok ne pristane, prihvatila poziv.

Otišli smo prema hostelu, dok je bend na pozornici izazivao ekstazu u publici pjevajući: „pivo se točilo, grlo se močilo…“

 

*                              *                         *

Hostel je očekivano bio pust, ali je Sanela ipak, razumno, predložila da se umjesto sobe, koju sam dijelio s dvojicom Norvežana, zaključamo u WC, što smo i učinili.

Oslonjen o vanjsku stijenku tuš kabine požudnim pogledom posmatrao sam kako Sanela svlači odjeću. Činila je to polagano, sporim kretnjama, više kako bi odgodila seksualni čin, zbog zadrške koju je primjetno još osjećala, a manje iz namjere da laganim, sporim  skidanjem dodatno razbukta moju pohotu.

Majicu je prvu skinula. Uredno ju je složila na ormarić pokraj bočica šampona i tekućeg sapuna. Grudnjak, svijetlo plavi je nosila, skoro da joj nije ni trebao, jer su joj sisice bile tek neznatne, majušne, okrugle izrasline, gotovo ne narušavajući ravninu mršavog tijela. Tajice je svukla još sporijim kretnjama, nego što je to učinila s majicom. I njih je posložila i odložila na ormarić uz  majicu. Nisam ju požurivao, niti požudno nasrnuo na nju, svjestan da unatoč tome što se već skoro posve obnažila, u njoj još uvijek postoji značajna doza skepse u ispravnost odluke da se upusti u seksualni odnos.

Kada je napokon skinula i grudnjak, očekivao sam da će stidljivom kretnjom zakloniti grudi, no međutim, baš naprotiv, ona ih prpošno izbaci naprijed, koliko je to bilo moguće zbog njihove malešnosti.

Crne gaćice, ukrašene rozim cvjetićima, najsporije je svukla, otkrivajući mi, iznenađujuće dlakavo međunožje.

 • Večeras sam ju planirala obrijati – glasom koji nije bio opravdavajući, već više mehanički, onaj koji iznosi proste činjenice, objasnila je prisustvo gustih stidnih dlačica.
 • Danima sam se nakanjivala da to učinim, ali nije mi se dalo…mislila sam večeras, dok se tuširam…- slegnula je ramenima, kao da tom gestom kaže: tako je kako je, ništa se tu više ne može.
 • Ne smeta mi – konstatirao sam, milujući joj unutrašnju stranu butina.

Kada sam s par dodira razbudio njen klitoris, znao sam da sam prešao tu magičnu točku, nakon koje je postalo jasno da se više neće predomisliti.

Za razliku od Sanele, ja sam svoju odjeću svukao na brzinu. Samo sam ju pobacao na pod i ne trudeći se posložiti ju.

Snažno sam ju privukao k sebi, stisnuvši trbuh o njena leđa. Kurac, koji se našao stiješnjen u kanaliću, između dvije majušne polutke guzičice, narastao je već nakon par sekundi, poprimivši zavidnu tvrdoću.

 • Imaš divne sise – komplimentirao sam joj, nakon što sam ih ubuhvatio dlanovima. Moji dodiri su joj ukrutili bradavice, koje su bile, nesrazmjerno velike u odnosu na sise.
 • I guza ti je krasna – dodao sam, ljubeći ju po vratu.
 • I nemam cice. A ni dupe – odgovorila je.
 • Imaš! Oboje! I to prvoklasno – ustvrdio sam, i potkrijepio tu tezu, na način da sam ju, lagano par puta pljesnio po guzi.

Osmijeh koji je izazvala moja izjava, govorio je o žudnji da čuje kako je poželjna i voljena.

 • A ustalom, zar ne osjetiš da i moj mali isto misli – dodao sam.
 • Osjetim ja njega jako dobro – prasnula je u neobuzdani smijeh, a ja sam se ponovo posvetio nadraživanju ukrućenih bradavica.

Krenuvši od vrata, ljubio sam ju duž tijela, preko ramena i leđa, pa sve do guze. Dok sam poljupce utiskivao u to dupence, prsti su mi pronašli put do njenog međunožja. Lagano sam joj raširio bedra i počeo sporim, nježnim kretnjama jezika milovati usmine i klitoris.  Temeljito sam prelazio po otvoru te dlakave pičkice, da bih tek povremeno ušao dublje u tu podatnu masu. Već kod  prve naznake da će Sanela gotovo nečujno stenjanje zamjeniti dubokim i sve glasnijim uzdasima, umjesto jezika, uposlio sam prste, koji sam uvukao duboko u nju, najdublje što sam mogao. S dva prsta sam pronalazio sve najosjetljivije zone pičkice, koja je bila poprilično tijesna. Sanela se aktivno uključila u to obrađivanje unutrašnjisti, na način da je i ona svoje prstiće uvlačila pokraj mojih, u to tijesno, usko intimno carstvo.

U trenutku, dok je Sanela obilato svršavala, izvukao sam prste iz tog posve mokrog, spermom namočenog međunožja i ušao  nabreklom kitom u nju. Silovito i žestoko. Sanela se, s dlanovima oslonila o zid tuš kabine, sprječavajući, usljed mog strahovitog ataka, i obostranog pijanstva, da se oboje srušimo na pod.

tresnuo me po guziIspunjavao sam ju žustrim tempom. Sanelina dlakava ljepotica, mokra i nesnosno vruća prihvaćala je moju alatku, obilatim lučenjem sokova. Kao da je negdje unutra, duboko u njoj, postojao nekakav nepresušni rezervoar iz kojeg je crpila vlagu. Tijelo bi joj povremeno grčevito podrhtavalo, obojma su nam noge klecale, a uzdasi zadovoljstva postajali su sve glasniji. Šlag na tortu dala nam je spoznaja, da se moja konačnica, neočekivano dugo čekala, pa je jebanje tog stidnim dlačicama obraslog pičića trajalo puno duže nego što sam se nadao i priželjkivao. Na kraju, vrhunac je stigao naglo, eksplozivno…

Većina sperme završila je u dnu njezinih leđa i na vrhu guze. Čim sam ga do kraja istresao, uzimajući si tek par sekundi vremena za predah, odmah sam se opet posvetio oralnom obrađivanju Saneline pičke.

Želio sam joj, njoj i njenoj dlakavoj pičkici, priuštiti poseban užitak i tretman. Punio sam ju malo s jezikom, malo s jednim, pa s dva prsta, da bi opet ponavljao postupak. Intimna rupica joj je bila sada već potpuno potopljena, a tijelo je neprestalno grčila i uvijala. Kada sam iznova ušao u nju, kurac mi je nije bio čvrst i ukrućen, kao prilikom prvog jebanja, ali dovoljno tvrd, da joj pruži još jednu dozu užitka. Bilo je kratkotrajno i pomalo nespretno, dok nije posve omlohavio i splasnuo, ali tridesetak sekundi dodatne naslade za Sanelu je bio dobrodošao bonus.

Dok smo se tuširali, sapirući izlučevine s tijela, završno sam joj priuštio trominutno obrađivanje mačkice sa srednjim prstom, te sam ju oprao, obrisao ručnikom, zatim i obukao, posebno se koncentišući na oblačenje gaćica i grudnjaka. Ona mi se odužila na način da mi je temeljito oprala kurac i muda, pri tome, možda i nesvjesno zbog pijanstva čvrsto stiskajući i jedno i drugo.

*                                 *                                      *

 • Nisam bila zaljubljena u tebe, kao mala. – priznala mi je dok smo ležali, obučeni, na krevetu u mojoj sobi, djeleći cigaretu – Izmislila sam to u pokušaju da od tebe dobijem pokoji kompliment. Trebalo mi je da čujem kako mi govoriš da sam lijepa, zgodna, privlačna…
 • Mustrice – odgovorio sam, lažno ju prekoravajući, zbog te lukave obmane s kojom se poslužila.
 • Htjela sam samo par koplimenata, ali ti si bio uporan…
 • A ti se baš nisi nešto opirala – zadirkivao sam ju.
 • Ali, dečka zbilja imam. Njega nisam izmislila. Samo što je pravi, prokleti kreten – s primjetnom gorčinom saopći Sanela. Sada je već zvučala, kao da se za svoj čin prevare opravdava dečkovim kretenstvom.
 • Glupača, zaljubila se u kretena, počeli zajedno živjeti…i eto tri godine kasnije…život mi prolazi u pranju zahoda za njim, jer kreten se ne može ni popišati a da ne zapiša pola kupaonice…i ima malu kitu…i mislila sam da sve žene lude za njim, da sam najsretnija na svijetu što imam takvog frajera…

Saneli je trbalo da se nekomu ispovjedi, da si olakša. Nisam prekidao njen monolog, tu svojevrsnu tiradu posvećenu dečku koji joj nije, ni približno, uzvraćao jednakom mjerom svu onu ljubav i pažnju koju je ona njemu pružala. Količina alkohola kojeg je, te večeri, unijela u sebe, kao da se  svom silinom sručila na branu, koja je sputavala da nekome povjeri tu trpeću bol, i jednom kada se pokrenula, ta ispovijedna bujica, više se nije zaustavljala.

Pustio sam joj da izusti sve što joj je bilo na duši, sve ono što je držala u sebi. A onda, kada je s prvim suzama koje su kapale iz tih očaravajuće, zelenih očiju, napokon ušutila, samo sam ju nježno upitao:

 • Znaš li da si čarobno predivna? Znaš li da si prava ljepotica? I da si strašno seksi? I silno poželjna?….

Sa svakim novim pitanjem broj suza se smanjivao, a lice joj se razvlačilo u sve širi osmijeh….jedno drugom smo, nekako istovremeno, posegnuli k međunožjima, započevši međusobno maženje…

Čak i preko tajica i gaćica, par minuta kasnije, osjetio sam da joj je međunožje mokro. Kao što vjerujem da je i ona jednako mogla osjetiti nabreklu čvrstoću moga kurca, iznova probuđenog.

Dado Jović

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 0 Prosek: 0]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Hotoglasi

Don`t copy text!