analni sex

Peglanje

Upoznavanje Srbija

Sprat iznad nas živeo je moj drug Dado, 19 godina. Ja sam imao 22. Lepo smo se družili. Njegova majka Stana imala je oko 40 godina. Izgledala je dobro, dosta vitka, srednje visine, crne kratke kose, pune usne, ne lepa u licu, ali zato dovoljno zgodna zrela žena. Muž, Joca, radio je kao trgovački putnik i bio je često otsutan. Često sam išao kod Dade na druženje. Pri tome sam potajno posmatrao Stanu koja je umela dosta slobodno da se oblači dok je boravila u kući. Penjoar koji je bio polu otvoren, kratke suknjice sa majicom bez brusaltera, pri čemu su se bradavice ocrtavala, baš izazovno. Umela je često i da se ubaci naše rzgovore sa pomalo škaljivim aluzijama vezanim sa naše mladalačko doba, tipa: lovite li ženske; spopadamo li ih ili samo šacujemo; je smo li skinuli mrak sa očiju i slične provokacije.

analni sexJednom prilikom popeo sam se na sprat. Bez kucanja sam ušao u antre stana. Ćuo sam Stanu kako pevuši u kuhinji i krenu tamo. Vrata su bila otškrinuta. Zavirio sam i bio šokiran prizorom. Stana je u gaćama i kecelji preko vrata bez brusaltera peglala polu okrenuta tako da me nije odmah videla. Kako je mahala rukom sa peglom tako su joj se sise šetale ispod kecelje. Usput je i njihala kukovima u ritmu pesme koju je pevušila. Pozamašna lepo oblikovana guzica u slip gaćama delovala je izazovno. U momentu me je primetila i okrenula se meni.
O to si ti?
Šta si tako zagledao,nisi video ženu da pegla, reče.
Jenda sisa joj dopola virila ispod kecelje.
Ili nisi imao prilike da vidiš ovako dobru ribu, pri tome se smeškala i gledala me izazivački.
Podigla je ruku da zagladi kosu pri čemu joj je sisa ispala cela, nasmejale se.
Bio sam na trenutak zbunjen i skamenjen. Ali njene kretnje i ponašanje više su me izazivlo nego teralo od sebe. Skupih hrabrost i udjoh u kuhinju. Okrenula se stolu i nastavila da pegla i dalje njišići kukovima ali sada više izazivački.
Pa ovaj nije da nisam prisustvoa peglanju ali ne u ovakvom radnom odelu, rekoh.
A šta fali ovome, ionako je jako toplo.
Ajd da mi pomogneš, reče Stana.
Kako.
Pa neznam, smisli, možda nešto da prirdržiš.
Polako sam joj prilazio. Sada sam već bio skoro naslonjen na njena ledja. Kurac mi je polako rastao jer ta njena zadnjica, obla i poveća baš se njihala izazovno. Stajao sam tik iza nje. U tom njenom mahanhu peglom levo desno i sise su pojavljiva čas sa jedni strane čas sa druge strane kecelje. Skupih hrabrost i stavih joj ruke na ramena. Nije reagovala. Blago sam joj pritisnuo ramena. Ruke su mi se spuštale niz njene ruke. Sise su počele da joj u njihanju dodiruju moje prste. Moj mačor sada već u punoj veličini upirao se u šorts. Malo se nagnula napred i time se u kretanju kukovima počela dodirivati sa moji nabreklim telom. Sise su joj se još više ljulale tako viseći.
Mogu da pridržim ovo, recimo.

I moje ruke krenule su pod kecelju i obuhvatile njene sise, sise zrele žene, ni velike ni male, ni mekane ni trvde. Osetio sam pod dlanovima njene bradavice. Prestala je da pegla i odložila peglu. Rukama je bila oslonjena na sto na kome je peglala. Blago sam joj masirao dojke, pune šake. Bile su tako podatne. Obožavam da se igram sa dojkama. Prstima sam obuhvatio bradavice i blago ih uvrtao i stiskao. Ispavila se i ledjima naslonila na moje telo. Moj mačor je upro u njene guzove. Zabacila je glavu ka meni. Počeo sam da ljubim po vratu i da joj sisam i grickam resice na uhu. Jednom rukom uhvatila me je za nadlanicu i počela da kruži držeći moju šaku na svojoj dojci. Blago se naslanjala guzicom na mog mačora. Ruka kojom mi je držala nadlanicu lagano je gurala moju ruku na dole ka stomaku. Stomak joj bio gladak malo ospupčen. Kružio sam vrhovima prstiju po njemu. Blago je i dalje gurala ruku na dole. Osetio sam rub gaća. Podvukao sam prste. Sklonila je svoju ruku. Spustio sam prste još niže, osetio sam dlake. Bila je to gusta kovrdžava šuma. Pod prstima sam osetio procep. Počela je da se otvara, očito je bila željna seksa. Uvukao sam prstu u procep. Osetio sam vlagu, kako sam ulazio sve više prstom naišao sam na klitoris. Počeo sam da ga trljam. Uvukao sam još jedan prst u njenu macu. Obuhvatio klitorisa sa dva prsta i trljao ga. Svoju ruka je zavukla izmenju svoje guze i mog mačora. Obuhvatila ga je preko šortsa. Ja sam rukom sa njene dojke, prešao na moj šorts koji sam počeo da svlačim na dole, zapeo je o nableklu kurčinu. No ona mi je pomogla da svučem šorts. Kurac mi je skočio oslobodjen i pravo u njenu ruku. Blago ga je stisnula. Ja sam sad sa obe ruke svukao njene gaće. Nagla se preko stola i isturla mi svoju guzicu ispod koje je sevnila njena napaljena i ovlažena pička. Svojom rukom mi je namestila kurac na otvor i uvukla ga. Samo sam ga dodatno pogurao kad je sklonila svoju ruku. Bila je topla i kao po meri za mog malenog. Nije naročito dugačak, ali podeblji i malo glavatiji. Blago sam se kretao u njoj, a ova je kružila kukovima. Stavio sam obe ruke na njene guzove i masirao ih. Počela je uzdiše i pojačava ritam, bome i ja sam ubrzavao. Orgazam mi je došao brzo i naglo. Špricao sam u nju visokim pritiskom. Njeno stenjanje se pojačavalo. Nisam prestajao da je pumpam i kružim u njoj. Uskoro je počela da sršava uz stenjanje i trzanje. Polako se smirivala. Nisam ga vadio iz nje. Nije više bio u punoj veličini ali sam još uvek osećao zidove njenog toplog i vlažnog tunela. Nije bunila. Jednu ruku sam premestio na njenu sisu koja je sada viseći napinila moju šaku. Dlanom sam joj trljao bradavicu koja je ukrutila i golicala mi dlan.

Uh ovo mi je baš trebalo, reče.
Ćutao sam. Ispravila se, ispao sam iz nje. Okrenula se, stajali smo goli jedno prema drugom. Kecelja je i dalje visila sa njenog vrata. Skinuo sam joj je preko glave. Sada sam imao prilike da joj vidim dojke u punom sjaju, kao i celo telo. Stomačić pomalo okruglast sa gustom čupavom šumom, sada posle seksa po sredini razdeljenom. Moj polu dignuti mačor gledao je u nju. Sagnuo sam sa i počeo da joj ljubim dojke, ližem bradavice, sisam ih. Nije se protovila, samo je zabacila glavu i rukma se naslonila na sto. Sa sisa počeo sam da se spuštam poljupcima naniže ka stomaku. Stavila je jednu ruku na moju glavu. Ljubo sam joj i grickao stomak. Pridigla se i sela na sto račirenih nogu. Spustio sam glavu medju njene noge. Mirisala na je spermu. Keceljom koja mi je bila u ruci obrisao sam joj pažljivo pičku. Prislonio sam usne na njene umsmine. Jedan poljubac u njenu pičku. Jezik je sam skluznu u nju. Vrljao sam joj klitoris, lizao usmine. Njena ruka na mom temenu počela je sve više da me pritiska. Uvukao sam pored jezika i dva prsta u nju. Drljao sam joj klitoris i gurao jezik u njenu unutrašnjost. Zadigla je noge i obuhvatila ih svojim rukama. Počeo sam da joj prstima masiram anus. Trzala se na svaki pritisak moji prstiju. Stenjanje joj je postajalo sve glasnije a trzaji sve jači. Svršavala je povono. Kada sa smirila odmakao sam glavu od nje sav musav od njenih sokova.

U medjuvremenu moj kurac je skoro dostigao pravu veličinu. Digao sam se tako da je sad kurac stajao naspram njene pičke, dok je ona ležala ledjima na stolu. Ugurao sam joj ga. Odjednom do kraja. Zatim sa ga polako izvadio tako da se bio samo naslonjen na nje otvor. Malo sam kružio po otvoru i ponovo ga sjurio u nju. To sam ponavljao ne ubrzavajući. Želeo sam da uživam u njoj. Želja je bila izgleda obostrana je se potpuno podesila prema mojim kretnjama. Podvukao sam ruke pod njene guzove i blago ih masirao. Prstom jedne ruke napipao sam anus. Blago sam ga pritiskao. Kada sam ga dovoljno navlažio sokovima koji su curili iz nje počeo sam da guram prst u anus. Kad sam gurnuo trgla se i stegla mi usminama kurac. To mi je prozvelo dodatni užitak a i izgleda i njoj. Pod prstom u anusu osetio sam kretanje mog kurca u njoj. Blago sam ga pristnuo. Uzvrpoljila se. Ubrzo je počela da svršava, a i ja. Provala sperme je bila manje obilna ali je zadovoljstvo bilo intezivnije. Stisla me je svojim nogama oko struka a glavu mi je obuhvatila svojim sisama. Umalo da se udavim u tom izlivu. Smirili smo se.

Odmakao sam od nje. Ležala je na stolu tako raširenih nogu, zabačene glave.
Pa je li pomoć u peglanju bila dobra, upito sam.
Zvaću te i drugi puta kad budem peglala.

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 5 Prosek: 5]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!