iskusna analna kucka

Pakleni odmor

Bilo je to na odmoru sa zenom. Tacnije bilo je ljeto i bili smo na moru. To nam nam je bio tek 2. put da smo zajedno na ljetovanju, s obzirom da smo 5 godina dugo u braku i da smo se prije
toga zabavljali skoro 3 godine. Ona je imala 32 a ja 29. godina. Ona spada u oputene tipove zena koja misli da su svi ljudi dobri i uvjek se lako uklapa u drustva. Zato je uvjek i imala vici krug prijatelja od mene. Nasi zivoti su bili bez incidenata, jer smo oboje dosta zaposleni, što je cesto i bio razlog naših odvojenih ljetovanja.

Moja žena je uvjek bila otvorena u sexu, stalno bi govorila o tome kada i kako se najbolje osjeca, a ja sam u želji da je zadovoljim do kraja obicno njoj prepuštao inicijativu. Ubjedljivo najbolji dio njenog tjela bila je guza i noge. Ima savršenu, malo izbacenu, guzu koja dovodi do ludila, i prelijepe duge i glatke noge. Sise su joj prosjecne velicine i znaju extra izgledati u dekolteu. Ima simpaticnu facu, a cvike koje nosi i duga talasasta kosa daju joj ponekada sluty izgled.

Odmor kao i svaki znao je biti malo i dosadan. Zato smo jedno vece odlucili izaci u lokalnu diskoteku.
Diskoteka je izgledala vrhunski. Bilo je tu i prostora za stolove, i veliki podum za igru na koga se gledalo sa nekog izdignutog djela za koji smo kasnije culi da je separe u kome boravi gazda i obezbjedjenje.
Moram priznati da nisam neki tip za partijanje, tako da su mi veliku uslugu ucinile dve zenine prijateljice,
koje smo nasli a koje su dosle tu radi dobrog provoda iz mjesta 10ak kilometara daljeg od našeg. I tako su se one isplesale citavu noc dok sam ja za sankom cugao i visio na netu preko telefona. One su se divno provele i dogovorili smo se da se opet nadjemo na istom mjestu prekosutra, kada je u klubu bila neka velika zurka. (neko je gostovao ili tako nesto.) Dali smo im svoje brojeve tel i pozdravili. Na dan te zurke, dan moje zene i mene je bio potpuno ispunjen. Od krsatrenja, kupanja i hodanja skoro cio dan ja sam bio gotovo klonuo. Umor me je savladao tako da sam odlucio ostati spavati to vece. Zena me je molila da idem sa njima, ali je na kraju odustala shvativsi da sam se i prosli put
smorio. Ok, rekla je. Nacicu se sa njih dvije. Poslacu im poruku gdje cu biti i nece biti problema. Tako je i bilo. Dok sam se ja spremao za krevet moja zena se oblacila za izlazak. Bila je tako jebozovna. Tange. kratka suknjica. gore brus i bjela uska kosuljica. Šminka, maskara, full. Jos sa onim cvikama… haos. Poljubila me i otisla. Ja sam brzo zaspao. tek negdje oko pola 12 probudila me poruka. Bile su to ženine prijateljice. Imale su problema sa prevozom i nece doci. Izvinjavaju se i zele nam dobar provod. Nista, pomislio sam. I zena ce se uskoro vratiti kada vidi poruku da ih nema. iskusna analna kuckaMedjutim nije bilo tako. Ni sat vremena kasnije nje nije bilo. Odlucio sam se obuci i otici u klub da je potrazim. Kad sam dosao, tamo je bila dosta velika guzva. Trazio sam je 15-20 minuta, kada sam ugledao nesto od cega se nisam umalo onesvestio. Moja zena je igrala sa nekim nabildanim likom ali tako da je njegova ruka bila ispod njene suknjice ocigledno je držeci za guz, dok joj je nešto pricao na uvo. Zastao sam na trenutak pokušavajuci da pronadjem razlog da povjerujem da to nije ona. Ali ne, bila je to ona, nije bilo sumnje. Ona mu je lagano skinula ruku sa svoje guze, i ocigledno se glasno smijala što se nije moglo cuti od glasne muzike. Iznenada me u posmatranju prekinuo konobar. Druže, hoceš li šta
popiti ili ceš samo tako buljiti. Može viski. Naravno, budi samo tu, da te ne tražim po masi. Ok, odgovorih. Opet tražim pogledom ženu, i trudim se da vidim šta radi iako mi je bilo teško kroz onu gužvu da to radim nesmetano. Ipak vidim ih da plešu, sada je iza nje. Ona se uvija u ritmu muzike, on je drži oko stuka i lagano prelazi na sise. Ona se u pocetku opire ali kasnije se potpuno prepušta. On ohrabren pocinje totalno da ih gnjeci. Srce mi lupa jako od uzbudjenja. Šta da radim? Dolazi konobar sa mojim picem. Placam mu i pokušavam da nadjem bolji pogled. Tada još jedan covjek slicnog opisa kao ovaj nabildani dodje i donese im neko pice. Eksiraše sve troje. Tada i taj novi lik podje da joj prica nešto na uvo, te je uhvati za ruku i povede nekud. Ona se kao malo necka ali joj i onaj prvi lik nešto rece i ubjedi je da podje. Krenuli su kao onom uzvišenju
gdje se nalazio separe. Separe je bio dovoljno visoko da se nije moglo vidjeti šta se nalazi gore. Do njega su vodile stepenice, na kojim su stajali isti onakvi likovi, pa skontah da se radi o obezbjedjenju. Tada je u meni nešto puklo, proderah se da je dozovem i podjoh kroz gužvu ka stepenicama. Kada sam se konacno probio do tamo nje nije bilo, ali je bio jedan od onih likova s kojim je plesala. Podjoh da prodjem kraj njega.
Hej, stani momcino, kuda si pošao. Idem do svoje žene, rekoh i pokušah da prodjem. Nema gore tvoje žene, hajde okeni se lagano. Kako nema, sad je otišla gore sa jednim od sekjuritija. On se na te moje rjeci samo slatko nasmija. Ha ha ha, cekaj to ti je stvarno rodjena žena. Da. Uuuuhuhuhu, pa ovo ce biti zanimljivije nego ikad
do sad. Šta? Pa malo cemo ti jebati ženu gore, ali izvini ako ti to šta znaci. Progutah kneglu u grlu. O cemu ti to, nema šansi. Ima ima, čekamo samo da gazda završi sa njom pa cemo onda ja i momci da joj damo šta zaslužuje. Hej, hej, dozivao je kolegu sa stepenica. Skontaj, ovo je muž one kurve što što ćemo je guziti noćas. Daj ne zezaj, i ona se jebe po klubovima dok joj je muž tu??? Uh, jedva ćekam, dodade opet prvi, obožavam da karam udate pičke. Je li gazda počeo? Ja šta je, daj ga ovamo da vidi šta mu radi ženica. Onako u bunilu odvedoše me iza nekog šanka odakle se vidio luksuzno namješten separe gdje su bili trosjedi fotelje i niski sto. Kad su me uveli uprli su prstom i rekli, a ono tamo što guta onaj kurac, to je tvoja žena. Da, rekoh sav u bunilu. Sam prizor za mene bio je nevjerovatan. Lik je sjedio na sredini trosjeda, svucenih gaca, dok je moja žena bila koljenima na trosjedu i pružala se duž njega. Pušila je poveliku kurcinu. Košuljica je bila raskopcana do kraja, a sise slobodne. Brus je bio na stolu, a gacice su joj bile spuštene do butina. Iza ledja je stajao još jedan lik i trljao joj picku.
Jel i tebi ovako puši, a? Upitao me lik za šankom.
Ne! otrglo mi se iz usta. Hahahahaha, nasmijaše se obojica. Pa ona se čuvala samo za nas.
E, a da znaš da je dobra. Jedna od boljih. Evo kurac mi kao kamen gledajuci je samo. Nadam se da će brzo ova dvojica, imam želju da poderem udatu kurvu više nego išta.
Jasno mi je bilo kao dan da me provociraju. Ali hipnotisan scenom ispred sebe ubrzo sam prestao da ih slušam.
Moju dragu neki drugi lik držao je za kosu i nabijao joj usta na svoj kurac, a ona je gutala kao u transu. Pa meni nije popušila 5 puta sveukupno do sad, pomislih. Nedugo zatim dva jebaca zamjeniše mjesta, s tim što joj ovaj od pozadi bez upozorenja odmah nabi kurac u picku. Ovaj što je sjedio polako je gubio živce jer nije mogao da joj nabije glavu na kurac od njenog silnog potresanja i vrištanja. Nije se ništa culo, ali se jasno vidjelo. Lik ju je rasturao žestoko, nisam ni znao da može tako ludacđčki da ga trpa u nju. Ovaj što je sjedio, napokon joj nekako nabi kurac u usta. Lagano joj ga je nabijao ne vadeci ga puno, ali sam uspio skontati čak iz šanaka odraz kite na njenim obrazima.
U jednom trenutku ona pokuša da skine cvike, ali joj nisu dozvolili. Očigledno su ih palile. Nije prošlo dugo, a ovaj što je sjedio je svršio, i to u usta. Ona se zakašljala i ispljunula sve što je mogla. Lik je naglo odgurnu, ustade sa kreveta dohvati čašu pića sa stola. Eksirao je i razbio čašu, Zbog nečega jako ljut.
UUUUU pa ova njegova je najebala. Nije progutala. Do sad su sve morale da progutaju zar ne, jedan od likova za šankom rece drugom. Drugi me zagrli i reče. I ova će, htjela ne htjela. Nego slušaj, čisto sumnjam da si je jebao u guzu, mislim… nadam se da jesi, inače će joj ovo veče ostati dugo u sjećanju. Necete valjda, gotovo molećim glasom pitah? Nego šta. Žena ti ima savršenu guzu, e sad na šta će ličiti kad je razvalimo ne znam. Znam samo da sam joj dole obećao da će moja kita još večeras da joj podere šupak. Haha, ma gledaj samo… Obojica izadjoše iza šanka, a zamjeniše ih druga dvojica. Mi smo tu da pazimo na tebe, nasmijaše se. Ona dvojica pridjoše liku koji je i dalje guzio i rekoše mu nešto. On klimnu glavom i poče da jebe još jače. Moja žena se doslovno pomjerala metar naprijed – nazad. Onda ga on izvadi i pridje joj licu. Ova dvojica je uhvatoše za ruke, a jebač joj ugura kurac u usta i zacepi nos. Nabio se par puta i zadržao.
Hahhaha, neka sad proba da ne proguta, komentarisali su ovi kraj mene. Žena je shvatila da joj stvarno nema druge i sve je progutala. Kad su je pustili, ona ostade tren da dodje sebi a onda i ona eksira nešto iz čaše sa stola. Pauza nije bila duga i ova dvojica što su je držali zauzeše položaj kao i prethodna dvojica. Medjutim ovaj od pozadi umjesto da je naguzi izvadi neku kremu iz džepa i krenu da joj maže na šupak. Na to se ona podje otimati, ali je onaj nervozni što je razbio cašu, jer mu moja žena nije progutala spermu, brzo prišao, uhvatio za vrat i nešto grubo rekao. Zatim je vratio da puši kurac i ona se više nije bunila, osim što se ponekad trzala, jer je ovaj od pozadi vec poceo da joj gura prste u šupak. Na posletku kad procjeni da je guza spremna on otvori šlic i izvadi kitu, namaza ga malo i stavi na šupak moje žene. Pri tome joj malo spusti njenu ionako kratku skunjicu, ali koja se tokom jebačine bila malo uzdigla. Tange koje su bile rastegnute medju butinama skide i baci kolegi kome je pušila. On ih iskoristi da joj njima sveže kosu koja se poprilično razletila. Ovaj pozadi je počeo da ga trpa u šupak. Ona je to osjetila i te kako. Ali je ovaj kome je pušila, čvrsto je držao pognutom sa kurcem u ustima tako da nije mogla ništa. Jebač se mucio dobrih 5 minuta da uhvati ritam, ali kad ga je na kraju uhvatio, jebao je kao lud. Pa on će je raspoloviti, pomislio sam. Vidjelo se da ima iskustva sa analnim sexom, jer je minut za minut ulazio sve dublje. Na ženinom licu su polako splasnjavale bolne grimase i bilo je jasno da joj se guza naviknula na veliki komad kurčine u sebi. Na kraju sam skontao trenutak kada joj ga je cjelog utrpao. Bio se propeo kao na prste i nagnuo nad njom želeći da ugura i poslednji milimetar kite. Ali ni tu njenim mukama nije bio kraj. Ova dvojica su očigledno bili uigrani. Postavili su je da se jednom nabija na kurac, dok joj je drugi utrpao ponovo u guzu. Nisam mogao da joj vidim izraz lica, ali sam siguran da je vristala. I cvike su joj ranije bile spale, bila je u extazi. Lik koji je bio sa mnom u šanku ode na čas do njih i prodje sa one strane trosjeda te načini par slika. Dodje i pokaza mi jednu. Ovaj što je jebao u guzu uhvatio je rukom za kosu kao da jaše kobilu, a ona zinula sa izrazom, ne bola kao što sam ocekivao, nego uživanja. Prepoznao sam tu facu. ona je svršavala! A i ovaj ispod nje je ubrzo. Svršio joj je u picku! Dok je jebac koji joj je razvaljivao šupak uhvatao poslednje trzaje, Onaj što je razbio cašu i što je bio jako ljut pridje joj opet i nabi joj ga sa druge strane u usta, ponovo. Ovaj iza se trzao. Svršio je duboko u guzu. Kada se odmakeo, iz šupka je pocela da curi sperma. Strašno koliko ju je bio napunio. Pozvaše konobara da donese maramice. Konobar krenu lagano da je briše i da izvlaci prstom spermu iz šupka. To ga izgleda napali te i on izvadi kitu i nabi joj ga. Ovaj kome je pušila izvadi joj ga iz usta, dodje do konobara i odgurnu ga. Onako ljutito dograbi mi ženu i skinu je sa trosjeda na pod. Postavi je četveronoške, a glavu joj spusti do poda. Uhvati je ispod suknje za bokove, a kurcinu joj sledja namjesti u šupak. Muzika je bila stala. Bio je fajront. U svemu tome nisam ni shvatio koliko je kasno. Sada sam jasno mogao čuti njihove uzdahe. On je naletao kao lud. Kao razjaren bik, a svaki njegov nalet nabijanja u tjesni šupak moje žene pratio je zvuk udaranja njegovih muda od njenu kožu. Takodje, svaki njegov nalet pratilo je i glasno stenjanje moje žene. AAAAAA…… AAAAAAA…. AAAAAA….. AAAAAAA….. NJega je to još više palilo, a odlucio je i zaciniti svoje rasturanje pitavši je: Šta je, nisi ranije imala kurac u šupku. AAAAA…. nisam! A šta bi ti rekao muž da zna da se jebeš u šupak… A? AAAAAAAA…. šta me briga! A voliš ga u guzi??? AAAAA…. Volim! Dociceš i sutra da te dovršimo!! Aha ….
Ja sam bio zaprepašten. Nisam vjerovao svojim ušima. Dohvatio sam neku flašu i natego je. Bilo je prejako za mene, nakašljao sam se. Jebač je bio blizu kraja. Gdje su ti naocare, upitao ju je. Tu su, odgovorila je i otpuzala iza kauca te ih stavila. On joj pridje i nabi kurac u usta. A sad gutaj kucko i podje da joj ga nabije…. Stani, rece ona… Daj meni! Gledam i ne vjerujem kako ga obradjuje, a navodno joj se gadi. Drži mu kitu u ruci i lagano ga prelazi jezikom. Zatim ga ga poče polako uzimati sve dublje u usta dok ga cjelog nije imala u ustima. Lik poce da joj svršava u usta a ovaj iz šanka potrča da ih slika opet. Dok su blicevi sjevali, neko poviknu, dajte je na šank da je dovršimo!!! Na to ja skočih kao da me je nešto pogodilo, i kako nije bilo nikog pored mene strčah niza stepenice i pobjegoh iz kluba.

Čim sam došao kući izdrkao sam ga, presvukao se i legao u krevet, čekajuči je!
Ona je i došla za oko sat. Pravio sam se da spavam, ali sam je kraičkom oka vidio. Šepala je. A kako i ne bi, sigurno su se svi izredali i jebali je u šupak. Onako izmrcvarena samo je spustila cvike i telefon i otišla da se istušira.
Kad sam čuo da radi tuš pridigao sam se. Na cvikama je imala tragove sperme… Uzmem joj telefon i tu imam šta da vidim. Na pozadini je slika na kojoj je jedan od likova drži za butine podignutu. Ona mu je okrenuta ledjima i nasadjena na kitu. Sa strane su stajala još dva lika i svi su imali veliki osmjeh na licu. Legla je u drugi krevet, a ne kraj mene….

Vruce sex poruke

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Don`t copy text!