jahanje iskusne kare

Ovo je Naš tek Prvi Put 4. Deo

Upoznavanje Srbija

Dan se vukao i vukao; kao da je sat išao unazad. Po ceo dan je razmišljala o slici i konačno je došlo vreme za odlazak kući. Svratila je u apoteku i kupila novi ženski brijač i novu šminku. Napravivši drugo zaustavljanje u maloj prodavnici donjeg veša u tržnom centru, kupila je nekoliko novih pari seksi gaćica, od kojih su sve bile veoma otkrivajuće.

Došavši kući, brzo je pojela ostatke hrane, a zatim napunila kadu i dodala šampone i soli, a zatim otišla u svoju spavaću sobu. Stojeći pred ogledalom, ogledala se. Bila je relativno visoka za ženu, ali se dobro nosila i bila je lepih oblina.

Skinuvši bluzu i običan beli grudnjak, nasmešila se grudima, njene sise nisu prevelike ali su veoma punačke i osetljive, pa je gledala kako su joj bradavice otvrdnule i pomagala im je vrhovima prstiju.

Otkopčavajući pantalone i povlačeći ih sa gaćicama, pomislila je, nakon današnjeg dana, ove odlaze na dubinsko pranje. Pogledala je u svoj divlji i neuredan grm stidnih dlačica, i poput običnih gaćica, ovo jednostavno više neće moći da se toleriše.

Skinuvši čarape, sada je bila gola. Više nije videla neprivlačnu tužnu ženu u ogledalu, ponovo je videla sebe; pametna osoba, osoba koja je bila strastvena, jaka osoba i ponovo se osećala kao poželjna žena.

Zakoračila je u toplu vodu i spustila se u kadu. Nije se sećala kada se poslednji put kupala u mehurićima. Mehurići i topla voda podigli su joj se uz butine i preplavili joj picu. Skliznula je niže u kadu, a voda joj se podigla uz grudi, dok joj je kružila oko sisa, ponovo se nasmijala jer su odbijale da potpuno potonu pod vodu.

brijanje sočne zrele pičkeLežeći u kadi, natopljena i opuštena, vrela voda na koži joj je bila tako lepa, dodala je u vodu malo parfema jorgovana i svidelo joj se kako se oseća. Nakon kratkog vremena, obavila je svoj zadatak. Uzevši makaze, pažljivo je ošišala grm, a zatim je uzela malo kreme za brijanje i nanela je na ostatke dlačica.

Pažljivo radeći, obrijala se, pazeći da obrije sve skrivene delove, nije mogla da veruje kako je to lepo, pitala se da li bi mu se to dopalo. Osećala se tako seksi i zamislila ga je kako je gleda, a zatim prelazi prstima po njoj, dodirujući je na svim njenim tajnim mestima.

Vrhovima prstiju pravila je krugove oko tek ogolelih delova kože, zatvarajući oči, osećala se tako seksi. Jedan od njenih prstiju golicao je ivice njenih nabora, a zatim i drugi, uzbudili su mali klitoris, zadirkujući, ali ne dodirujući, jedan prst je nežno milovao njen otvor, a uskoro su se i drugi prsti spojili, a zatim ušli u njene dubine.

Njeno disanje je postalo ubrzano i zatvorila je oči. Zamišljala je njega. Topla voda, talasi zadovoljstva koji su se izgradili u njoj, neverovatna osećanja i misli o njemu kao njenom ljubavniku postali su previše i kada se ukočila osetila je kako je obuzima orgazam.

Nije se mogla setiti da se osećala ovako senzualno, čak ni kad je bivši bio sa njom. Konačno, podigavši se na noge, ponovo se na trenutak istuširala i isprala ostatak kreme. Skinuvši peškir, uzela je jedan predmet koji je kupila. Čipkani par crvenih gaćica, povukla ih je do svojih dugih nogu, prednji trougao je slasno prilegao preko njene sada gole vagine, glasno je zastenjala dok je jedini pramen tkanine koji je činio leđa, divno se uvukao među njene guzove i pomazio joj obe tople rupice. seksi crvene tangice

Napravila je prvu sliku, jednostavno se nasmešila svom telefonu, jedino što se videlo je njeno lice, iskrica u očima, izraz nade. Ona mu je to poslala i njegov odgovor je bio gotovo trenutan.

„Nevena, ti si tako lepa žena, volim kako je sjaj na tvom licu porastao „, skoro je imala suze u očima kad je to pročitala.

Za drugu sliku postavila je tajmer i naslonila telefon na knjigu pa ju je kamera snimila kako leži na stomaku, sa vidljivim gaćicama, u seksi pozi. Poslala je sliku i pitala ga da li mu se sviđa.

„Otvori vrata“, bio je odgovor.

Bila je zbunjena sve dok nije čula kucanje. Znala je da će to biti on. Otišla je u toplesu do vrata i otključala ih, rekla je „otvorena su“.

Otvorio je vrata, nasmešio se i zatvorio ih za sobom. Nikada ranije nije video ženu koja je izgledala tako lepo, osmeh na licu, meke vlažne usne, velike plave oči, gotovo savršene grudi, sa velikim bradavicama na sredini areole, širim bokovima, obučena u par najmanjih gaćica koje je ikada video, oblina njenog ukusnog dupeta, dve dugačke noge i na kraju njena mala i nežna stopala.

Ona mu je pojurila u naručje i podigao ju je sa nogu… poljubili su se. Usne na usnama, oba jezika međusobno istražuju usta, ruke otkrivaju jedna drugu. Iako joj nikada nije silazio sa usana, vrhovi prstiju učinili su da joj koža oživi od zadovoljstva dok je lagano istraživao meku osjetljivu kožu podlaktica, snagu mišića nadlaktica.

Dok je njegov jezik nastavio da pleše sa njenim, dodir ju je naterao da zacvili i zastenje. Konačno prekinuvši njihov poljubac, nagnuo se i sisao joj dojku. Vrhovi prstiju nisu prestajali da istražuju, mekoću ispod njenih grudi, zavoj vrata, struk. Njegov jezik i zubi su razlog zbog kojeg su joj nokti bili ukopani u preplanulu kožu njegovih leđa, ostavljajući tragove uz jaukanje, ovoga puta glasnije.

Preselio se na njenu drugu dojku i sada su mu vrhovi prstiju prešli na dupe i uvukli joj se ispod gaćica dotaknuvši joj sada obrijanu picu. Sve oko nje osim njega jednostavno je prestalo postojati, elektrika njegovog dodira i osećaj zadovoljstva bili su sve što je postojalo. Kleknuo je ispred nje i gurnuo lice i jezik u njene sada mokre gaćice.

Duboko udahnuvši njen miris, kolena su joj se klimala. Osetivši to, dao joj je da sedne, ali ne pre nego što je palčeve zakačio ispod pojasa i povukao gaćice do članaka. Mokre gaćice izgledale su vrlo seksi. Otvorivši joj butine, tiho je poljubio jednu pa drugu stranu, vrelim dahom poput vatre na njeno zadovoljstvo.

lizanje tople glatke pičkeHtela je da vrisne na njega da počne sa lizanjem njene pičke, ali nije hteo da žuri, podstičući njenu želju za njim. Sada se konačno preselio u njeno središte i koristio je jezik na njenoj pičkici, a vrhovi prstiju sada su mu bili koncentrirani na listove, vrlo senzualno milovao ih je i klizio napred-nazad.

Pritisak njegovog jezika i lica učinio je da se oseća kao da pluta u toplom južnom moru, a svaki talas donosi novi osećaj. Prsti su mu sada pomagali jezikom i licem, uvek u pokretu, uvek pronalazeći drugu oblast zadovoljstva. Neki su počeli da joj prodiru u macu, tražeći i pronalazeći njenu g-tačku, izazivajući jauke koji su sada više ličili na vrištanje.

Njeni talasi sada su bili veći, snažniji, sa zatvorenim očima, njen svet je bio živopisno crven, duboki plavetnilo, svetlucavo srebro, a svi su eksplodirali kad su mu prsti našli njenu guzu. Njegov intenzitet dodira izbio je dok su neki od tih vrhova prstiju istraživali njen nevini čmarić.

Stegnuvši butine oko njegovog gornjeg dela tela, prvi ogroman talas naterao ju je da se savije i da vrisne njegovo ime dok je svršavala, drugi talas je odmah pratio još jedan koji ju je naterali da mu zapljusne celo lice i trenutno boje koje je videla izbledele su do jedne bele tačke dok se njeno telo pokušavalo oporaviti.

Tek tada je shvatila da je još uvek potpuno odeven. Ležeći na leđima, polu-zavaljena u stolici, gledala je kako ustaje. Govoreći joj da je neverovatna žena, njegove usne kao da se nisu pomerale, ali je osećala svaku reč. Nikada joj nije prestao gledati u oči dok je skidao sandale, usledila je majica, pa kratke pantalone, i samo tako bio je go kao na onoj slici, osim što ovaj put nije bio polu uspravan.

Penis mu nije bio prevelik, ali je bio debeo i sijao je na svetlosti. Nasmešila se i krenula prema njemu, kleknuo je i usne su im se ponovo srele, ovog puta aromatične od slatkog ukusa njene pičke na njegovim usnama. Proždrla mu je usta, pijući svoje sokove i ližući mu lice kao životinja izgladnela.

Ustao je i nije oklevala da ga primi u usta. Gledajući ga tim velikim plavim očima i punim ustima, njena topla usta i meki jezik istraživali su svaki njegov centimetar, njišući se gore -dole, napred -nazad.

„Molim te, vodi sada ljubav sa mnom“, molila je dok je uzimala vazduh. „Trebaš mi u sebi, odmah, ne mogu da čekam ni sekundu“, zastenjala je kad joj se približio još jedan mali talas, ali se slomio pre nego što ju je obuzeo.

Legla je i pozvala ga da priđe, otvorivši se njemu i njegovom telu. Kretao se među njenim nogama, a ona je uhvatila vrh njegovog penisa i uvela ga u sebe. Osetivši kako mu vrh klizi, ponovo je zatvorila oči, fokusirajući se na pritisak i zadovoljstvo onoga što joj je ulazilo u telo.

Glatka koža silila se dublje u njenu usku kutijicu. Osećaj da njegovo telo ulazi u njeno nateralo ju je da ponovo vrišti, ali činilo se da se taj vrisak izgubio u beskrajnom nizu vriskova i stenjanja. Tada je na svojoj goloj koži osetila ukusan osećaj njegove gole kože, na trenutak su bili fizički bliski koliko je dvoje ljudi ikada moglo biti. Duhovno i senzualno tek su počeli da postaju jedno. jahanje iskusne kare

Udahnula je dok je on izvlačio skoro ceo kurac pre nego što je ponovo uronio u dubinu njene pičke. Pa opet, pa opet. Poželela je kontrolu tada i premestila se gore, na njega, žestoko jašući njegovu muškost.

Njeni bokovi su se dizali i padali u ritmu i bukvalno ga je cedila… nije znao šta ga je snašlo. Ponovo spojene usne, obe obložene znojem, vreme kao da je stalo, sve što su oboje znali je jedno za drugo. Mogla je to osetiti pre njega, stezanje jaja, dublje prodiranje i dugo nisko stenjanje dok je svršavao.

Osetio je kako joj se pica čvrsto steže oko organa, sada već poznata bol i nokti ostavljaju mu crvene brazde na grudima. Kad ju je njegova vruća bela sperma preplavila duboko, ona je svršila, trenutak se srušio oko njih, zagrlili su se a njegov penis još uvek je bio zakopan u njoj.

Poljubili su se, razlike u godinama nisu bile uopšte bitne, bili su jedno za drugo. Kliznula je sa njega, neizbežna poplava tople sperme pomešane sa njenim sokovima razmazala se… stisnula se uz njega, oboje su znali da je ovo bio njihov tek prvi put….. ali nikako poslednji.

KRAJ

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 6 Prosek: 3.5]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!