Ovo je moja lična ispovest

Upoznavanje Srbija

Istina! Čista gola istina jeste jedina prava reč. Okolnosti i zbivanja ispričaću onako kako sam ih u istinu i doživljavala.
Ime mi je Lepa. Rodila sam se u jednom malom seocetu u srcu Šumadije. Roditelji krajnje siromašni , i kako sa detinjim poštovanjem verujem, krajnje čestiti. Bila sm jedinica.
Ulazila sam u petnestu godinu kada mi se razbolela Tetka, Mamina rođena sestra. Usled teške bolesti ostala je u svojoj 55. godini nepokretna. Nije imali dece, a mene je prihvatila kao svoje rođeno dete. Zajedno sa suprugom, mojim Tečom, sagradili su lepu kuću u neposrednoj blizini naše. Dobro situirani u penziji, sa pristojnim primanjima za uslove života na selu. Prodali su stan u gradu i preselili na selo, obzirom da je Tetki ovde mnogo više prijalo. Dobar deo svog slobodnog vremena, a imala sam ga na pretek, provodila sam kod njih, pomažući Teči oko Tetke i u svakodnevnim poslovima. Za ozbiljnije poslove u kući i ,,veliko’’ spremanje imali su kučnu pomoćnicu koja je dolazila jednom nedeljno.
Moje je obrazovanje, sve do petneste godine, bilo normalno, išla sam u osmogodišnju školu i tu se moje školovanje završilo. Za dalje školovanje roditelji nisu imali novaca, U tom kraju, vladalo je uverenje da je školovanje ženskog deteta samo gubljenje vremena i novca. Za žensko dete je kuća i varjača.
U malom selu sa vrlo malo mladih ljudi, uz televiziju i lokalni radio, gradilo se moje detinjstvo na potpunom nepoznavnju poroka, i na onoj sramežljivosti svojstvenoj našem polu u tom osetljivom razdoblju. Moja sirota majka od silnih poslova i briga vrlo malo je mogla da troši vreme na moje vaspitanje, nemajući, usled sopstvene bezazlenosti prema svakom poroku, ni malo bojazni da me od nekog treba štititi.
U svojoj petnestoj godini izgledala sam kao devojka od osamnest. Bila sam visoka, držanja savršeno pravog, struka tankog, lakog i gipkog, bez ičeg suvišnog ili manjkavog; kosa mi je bila sjajana, svetlo plava i meka kao svila, a slivala mi se niz vrat u prirodnim uvojcima, sasvim lepo ističući belinu glatke kože; lice mi je bilo rumeno, tananih crta, okruglasto sa rupicom na bradi; oči su mi bile plave i čežnjive, moji zubi bili su sitni, ravnomerni i beli; grudi mi behu blago izdignute, i tada se moglo razabrati pre obećanje negoli stvarana naraslost oblih, čvrstih dojki, koje su ubrzo zatim potvrdile valjanost tog obećanja. Ukratko bila sam prava lepotica, tako su pričali, oni koje sam upoznala. Priznajem da mi je ovo hvalisanje moje lepote godilo.
Posebno je moju lepotu hvalio i isticao moj Teča, naočit gospodin, stariji od Tetke tri godine. Bez obzira na svoje godine, oblačio se mladalački, tako da bi i na osnovu površnog pogleda mogao proći, kao zgodan običan čovek, s primesama osobenosti obzirom na poreklo i imovinsko stanje. On je u svakom pogledu bio toliko nadmoćan nada mnom da sam to osećala kao veliku zahvalnost koju sam mu dugovala što me je prihvatio i dosta vremena provodio samnom. Tako je on stekao moje veliko poštovanje, i moju naklonost.
Pored toga Teča je bio iskusan i tako stručan za ćudi žena, od kojih je veliki broj prošao kroz njegove ruke u što sam se i sama uverila. I Tetka bi u šali to potvrdila, prebacujući mu da su lepe i mlade žene jedini porok koji je imao.
Već sam nekoliko meseci, po završetku osmog razreda, praktično po ceo dan provodila kod Tetke i Teče. Kad, jednoga dana, dolazeći nešto ranije kod njih, nađoh ulaznu kapiju od kuće otvorenu. Predposavila sam da kućna pomoćnica čisti dvorište i na to nisam obraćala pažnju, dok nisam čula neki žamor i komešanje iz posebno izdvojene prostorije, koja je služila kao letnja kuhinja. Tiho sam se prikrala vratima, koja su bila odškrinuta, pružajući mi tako vrlo pogodan pogled za prizor koji se odvijao, a učesnici behu isuviše zabvljeni samim sobom da bi čuli da sam ja stigla.
Najpre sam, videla kako Teča vuče i gura kućnu pomoćnicu prema ležaju koji se nalazio u uglu; devojka se tome tek nekako razuzdano opirala. ,,Molim vas, gospodine, nemojte … ostavite me … nisam ja vaš broj, ja sam obična seljančica… Gospode bože! Gospodine, vaša gospodja može čuti, ne smem… zaista… Vikaću…’’ Sve joj to nije smetalo da neosetno dopusti da bude doterana do položaja ležaja, gde je sasvim blago gurnuta, lako pala na ledja, a moj Teča je je netom već posegao šakom ka uporištu njene vreline, dok je ona zaključila, da nije vreme za raspravu i da je dalja odbrana uzaludna.
Mala droca, koja je bila starija od mene desetak godina, je znala šta radi. Cilj joj je bio da, poklanjajući svoju mladu pičkicu starijem gospodinu, izvuče što je moguće više koristi. Za to vreme Teča je položaj svoje dame na otomanu izmenio iz poprečnog u uzdužni istovremeno joj skidajući svilenkaste gaćice, tako su njene butane bile raskriljene, pa željeni cilj beše lepo izložen. Kleknuvši izmedju njenih butina, on svoju nabreklu napravu izloži mom pogledi s boka, preteći cepanjem nežnog cveta, ali se nikako nije činilo da će ga devojka odbiti. Teča je i sam nekako zadovoljan, obzirom na svoje godine, posmatrao svoje oružje, i rukom ga vodeći ka pukotini, razmaknu usnice i smesti ga do pola, posle nekoliko uboda, kojima mu je devojka čak pomagala; ali se to čudo zaglavi – predpostavljam, zbog sve veće mu debljine; on ga malo izvuče, pa ponov stupi unutra, i lako ga smesti do balačaka, na što devojka duboko uzdahnu, glasom koji nipošto nije izražavao bol. On gura, ona uzdiše, najpre blago u pravilnim razmacima, ali uskoro im zanos beše prejak da bi poštovali bilo koji red i meru. Pokreti im behu prebrzi, poljupci previše vatreni da bi priroda zadugo izdržala takvu promenu; oboje kao da su bili van sebe; iz očiju im je tukao plamen…Ooooo!…Ooo!… Ne mogu da izdržim … previše je…zamirem…gotova sam – behu devojčini izrazi zanosa.
Tečino zadovoljstvo bilo je tiše, ali se ubrzo začu isprekidano mumljanje i uzdasi kao da mu duša izlazi, da bi, napokon, usledio završni prodor napred, kao da on hoće da skroz proburazi njeno telo; zatim nastupi nepokretna zanemoćalost svih njegovih udova, što otkri da je I za njega nastupio period zamiranja. A devojka je ispoljavala sve znake pridruživanja tome, divlje se bacakajući rukama, zatvorenih očiju, jecajući iz dubine duše, kao da nestaje u grču blaženstva.
Kad je završio napad i odvojio se od nje, devojka ostade da leži nepokretna i, kako se činilo, bez daha od zadovoljstva, i još raširenih butina, izmedju kojih sam mogla da vidim nekakvu beličastu tečnost, sličnu peni, koja je kapala sa sa spoljnih usnica tog nedavno otvorenog cvetka, što je sada blistao još jačim rumenilom. Posle nekog vremena devojka ustade i namah se baci rukama oko vrata Teče, ni malo izmučena kušnjom kojom je bila izložena, sudeći bar po nežnosti s kojom ga je gledala i uvijala se oko njega i ako joj je po godinama mogao biti otac.
Pošto je površio posao, njegova izabranica se oblačeći na brzinu, dok je Teča izgledao zadovoljan i pomalo glupo. Dao joj je nešto novaca , kako on reče za novu haljinu, napominjuči da ona bude dobra devojka i ništa ne priča. Neprimetno sam se, na prstima udaljila i otišla pravo kod Tetke. Nikada ni jednom rečenicom, niti na bilo koji drugi način nisam dala do znanja Teči da sam bilo šta videla.
Od tog trenutka beše raspršen sav moj strah o ranama što bi mi ih neki muškarac mogao naneti. Ta se bojazan sada pretvori u tako žarku, tako nesavladivu želju da sam mogla za ruku povući prvog muškarca koji bi se pojavio, da mu ponudim tričariju čiji gubitak sam sada shvatala kao dobit koje se ne bi mogla još dugo lišavati. Od tog trenutka sam znala da će to biti moj Teča. Tek tada sam povezala, razloge izliva nežnosti mog Teče prema meni i činjenicu da me on polako priprema za ovaj završni čin kome sam danas prisustvovala.
Izdašno sam mu u tome pomagala i na jedan bezazlen, dečiji način izazivala. Leti je previše vruće, pa ostavljam vrata od kupatila otvorenaradi pod izgovorom da je previše toplo, prikrivajuči da to namerno radial. Video me je kad je prolazio. Jednog dana mi je doneo poklon – kutiju sa ženskim rubljem i svilenim čarapama. Od sada pa nadalje, nosi samo ovo kad si kod nas. Ovo što ti nosiš je ružno i staromodno, to nose stare žene I babe. Gledajući predivne, crne tange prozirne gaćici i čipkasti brus, osetila sam kako se toplina u mojoj pičkici pretvara u vlažnost.
Posle toga, tražio bi da , kad bi nam se za to ukazala prilika, da ispred njega hodam gore – dole po sobi u prozirnim gaćicama, čipkastom brusu i svilenim čarapama. Na noge bi stavila Tetkine cipele sa visokom štiklom. Osećala bi se predivno, zamišljlala sam sebe kao manekenku koja reklamira donji veš. Onda bi zatražio od mene da skinem gaćice i dam mu ih, a on bi odlazio do kupatila vadio svoju stvar i drkao u njih. Na unutrašnjoj strain vrata u kupatilu celom dužinom bilo je postavljeno ogledala, a vrata su stajala pod takvim uglom da sam mogla da vidi kako masira svoj kurac uvijen u moje gaćice. U tom trenutku okrenuo bi glavu i uhvatio moj pogled u ogledalu. Na početku bi smesta spustila pogleda i osetila kako mi rumenilo obliva obraze. Kasnije sam se na taj ritual privikla i otvoreno, bez stida i srama, sa divljenjem gledala njegov veliki kurac. Kad bi završio, vratio bi mi ih, pljesnuo po guzi I dobacio ,,Operi ove krpice, treba će nam za sledeći put! Toplina koja bi prolazila kroz mene, gledajući ga dok drka onu stvar, ostavljala me je tako slabom i iscrpljenom da bi pala na pod sve dok mi noge nebi ponovo zadobile snagu da me ponesu.
Jednom prilikom je tražio da donji veš koji mi je on kupio obučem ispred njega. Ustala sam i polako otkopčala prsluče i skinula gaće. U tišini sam obukla crno čipkano prsluče I prozirne svilene gaćice. Zakačila sam pojas oko bedara, onda sela da obujem svilene čarape. Trenutak kasnije ustala sam ponovo da bi zakačila žabice za gornje delove čarape. Bez reči sam sela na klupu preko puta njerga.
,, Sise su ti prerasle ovo prsluče’’ – delovao je uzbudjeno.
,,Raširi nogice’’! – promucao je kroz stisnute zube.
Nagonski sam rastavila kolena. Osetila sam da se svila pomera sa jedne strane i spustila ruku da se pokrijem.
Pomerio mi je ruke. Imaš prelepu žbunastu pičkicu, bićeš najlepša devojka u celom okrugu. Izvadio je svoj kurac i držao ga levom rukom. Bio je u punoj snazi. Moći će da stane ceo u tvoju pičkicu, samo treba da je dobro pripremimo. Želela sam da to bude što pre, ovoga časa ovoga trena.
Nagnuo se napred i satvio mi šaku izmedju nogu. Iznenadjena, skoro sam poskočila, a onda je topao talas učinio da se osetim slaba i da počnem da drhtim dok je vlažnost oblila njegove ispitivačke prste.
Drugom je rukom drkao svoju ogromnu batinu. Svršio je na moje rastavljene butine. Opet sam osetila toplinu u pičkici.
Zavalio se zadovoljan na fotelju uz konstataciju da mi pičkica uvek vlažna.
Ovo se ponavljalo iz dana u dan. Pamtim da me je Teča, čim bi ostali sami, i kada bi obukla seksi rublje, milovao svuda po telu tepajući mi kako sam ja njegova mala devojčica i kako me mnogo voli. Dok me je milovao ruka mu se najvise zadržavala između mojih nogu. Pomerao je gaćice u stranu i mazio moju malu pičkicu, što mi se – moram priznati -dopadalo. Zavukao bi prste među moje noge, u vlagu nalik svili, a onda ga stavio u usta. Nikad ovako nisam zamišljala tudju žudnju prema sebi.
Pri tome me je stalno pitao da li to volim, ako ne volim, on će prestati da me miluje, ali da nikome ne smem da kazem šta on radi. Uvek sam posle takvih milovanja dobijala poklone : farmerke, lepršave haljinice, patike, mobilni telefon a vrlo često i nešto novaca da mi se nađe za po neki izlazak u lokalnu diskoteku. Sve je to pred Mamom i Tatom pravdao mojom zaslugom oko ispomoći oko Tetke i u kući. Mama je to prihvatila sa oduševljenjem, uz konstataciju da je bolje da daje meni nego tamo nekim drocama. Mojoj sreći nije bilo kraja i sve više sam nastojala da se nadjem i da ostanem što duže u Tečinoj neposrednoj blizini.
To ovIašno milovanje trajalo je neko vreme, a zatim je njegov prst počeo da plitko zalazi medu usmine moje pice, što je još više pojačalo moje uživanje. Jednog dana kada smo ostali sami u onoj istoj prostoriji gde je bio sa kućnom pomoćnicom, i gde Tetka nije mogla da dođe, Teča me je dobro izmilovao, istrljao pičić i počeo da me ljubi po stomaku polako silazeći nadole. Razmakao je moje butine i počeo da ljubi nabubreli pičic. Neka slast u talasima navirala je u moje telo. Kako je to nailazilo, tako sam se trzala. Teča se pridigao i pitao me da li volim ovo što mi radi. Rekla sam da je lepo, lepše nego do sad. ,,Biće ti, mala moja, jos lepse”, sagnuo se i ponov liznuo jezikom moj pičić. Meni se slast sjuri medu bedra, i nešto slatko poče da kljuca u njima. Sva sam se ukočila.
,,Uh, Tečo, sto mi je lepo kada me ovako miluješ, radi mi ovo stalno’’.
,,Hocu da milujem i ja tebe, pa da i tebi bude ovako lepo kao meni.” Pritiskala sam mu glavu i širila noge koliko sam mogla, a on je jezikom ulazio u pičkicu sve dublje. Bivalo je sve zanosnije. U pičkici poče ponovo nešto da slatko kljuca samo ovaj put sve brze jače i ja zajecah od miline. Sve se skupilo oko njegovog jezika, a slatki talasi potrajaše poduže.
,,Vidiš mala, bilo je lepo”, reče Teča. Zatim uze moju ruku i stavi je na svoj ud. ,,Evo, sad malo miluj i ti mene da i ja osetim slast”. Jedva sam ga obuhvatila rukom, a on me uputi kako da je pokrećem. ,,Tako mala moja, tako me miluj!” I ja počeh da trljam gore-dole, dok je on jednom rukom gnječio moj pičkicu. ,,Jos malo i evo slasti, uh, tako, Tečino zlato” i zali mi pičić i stomak svojim semenom, razmazujuci ga svuda po telu, ponavljajuci ,,Kako si mi zadovoljstvo pričinila!”
Trajalo je to još neko vreme, slast i uživanje se povećavalo, a za to vreme počele su grudi da mi rastu i dobijaju svoju pravu veličinu. Na pičkici su se veš uveliko pojavile malje, sitne dlacice. Njegov kurac sam upoznala dobro, jer sam se skoro svakog dana uvijala od slasti, dok se njegova sperma slivala sa mog stomačića. Njegov srednji prst je sve dublje ulazio, a pičić je lučio i goreo. Pričao mi je kako je tek lepo kada se stavi kurac unutra da je to vrhunska slast. Žarko sam, posle onog događaja sa kućnom pomoćnicom, želela da to uradi što pre. Isto onako kako je to radio njoj.
Jednom prilikom, Mama i Tata su otišli na nedelju dana kod bake. Ja sam ostala kod Tetke i Teče. Obzirom na Tetkino zdravlje Teča i ja imali smo punu slobodu. Kada bi smestili Tetku u krevet, Teča i ja bi, otišli u dnevnu sobu, legli na kauč i počeli da se milujemo. On se skinuo,go, a meni je svukao spavićicu. Dobro mi je izlizao pičić da sam se od slasti kočila i trzala. Zatim mi je rekao. ,,Mala moja, sada će Teča da te pojebe, a ako ti ne bude lepo ti reci.” Zadugo je kurcem trIjao po pičiću, a onda ga gurnu i on skliznu unutra. Tesan, ali dobro podmazan pičić ga prihvati i poče da ga usisava. Glasno zajecah od miija. Mali, cepajući bol proprati prvo ulaženje, ali zatim je pičić samo pulsirao od radosti. Teča mi je staino šaputao: ,,Malo tečino, jel ti lepo, kako ti je pičić tesan, jel voliš ovo što ti radim’’? ,,Volimy volim, slatki moj Tečo, jebi me, jebi, samo to radi, ti si moja slast! Joj, što je lepo, uhuh, uh’’!
Njegova jaja su udarala u moje dupence, a vrh njegovog kurca je golicao dno moje pice. Vadio ga je do vrha pa ga ponovo zabijao do dna. Stenjala sam od slasti, a onda njegov kurac zastade pa izbljuva u talasima onu toplu i žitku tekućinu. Ukočih se od neopisivog uživanja. Napuni mi Tečo pičić do vrha, ljubeći mi za to vreme sisice.
,,Jel ti bilo lepo, mala moja i koliko?”
,,Jeste, Tečo, hoću opet da me jebeš, niko neće znati samo ja i ti. Jebi me dokle ti je volja, tvoja sam, slatki moj Tečo. Hoću da mi to radiš uvek!” I nastavili smo to da radimo. Nekoliko puta, u štali na senjaku, zavlačio mi ga je otpozadi tiho i tada mi je bilo najslade. Jos godinu dana mi je punio pičić. Sisice su mi porasle, pičić očupavio a dobila sam i prvu menstruaciju. Tada mi je Teča pružio kutijicu sa nekim pilulama i rekao da ih uzimam redovno, jedamput dnevno, počev od prvog dana posle mestruacije, i da je to preventiva da nebi ostala trudna. Svakodnevno me je potsećao na tu obavezu.
Slušala sam sve što kaze, šest godina sam uzivala sa njim, rasturala picu od jebanja. Nikada ni sa kim kasnije nisam dozivela ni priblizno zadovoljstvo kao sa njim. Pročitala sam u jednoj knjizi da se kod incesta, ako se ovo može nazvati incest, povećava zadovoljstvo čak za šest puta, i to je tačno, bar u mom slucaju. To sad mogu reći jer sam se i sama uverila.
Udala sam se posle šest godina ljubavisanja sa Tečom. Rodila sam devojcicu, a posle dve godine i sina. Živim u srećnom braku. Tetka i Teča su umrli. Nasledila sam njihovu kuću i sve što su imali, noseći u sebi najlepše uspomene na jebačinu sa Tečom. Ne retko, uz pomoć vibratora, prisećajući se doživljaja sa Tečom, zadovoljim samu sebe.

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 3 Prosek: 4.3]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!