sestra od tetka na plazi

Ostvarene dečačke fantazije

Upoznavanje Srbija

Želeo bih da podelim svoje prvo pravo seksualno iskustvo i svakako najlepše u životu. Možda ću nekoga razočarati jer ovo nije priča o razuzdanom divljem seksu, već o neverovatno intenzivnim orgazmima koji se doživljavaju prvi put.
Moram priznati da mi rana mladost nije bila u najlepšem sećanju kada su devojke u pitanju. Nisam imao mnogo sreće jer sam bio povučen i stidljiv, čak i kada sam postao pravi momak. U najvećoj meri je tome doprinosio moj mladalački, gotovo dečiji lik, a to nikako nije pomagalo kod lepšeg pola. Od osnovne škole, šiparice su se lepile za markantne ili starije muškarce i ja se tu nisam nikako uklapao. Bio sam nesiguran obzirom da sam i kao punoletan bio golobrado momče. Priroda se ipak poigrala sa mnom jer sam već kao dečak imao natprosečno veliki penis i za standarde zrelog muškarca. Sa ove distance i gledajući fotografije sa tog letovanja, mogu reći da sam bio pomalo mršavko, prosečno visok ali sportski građen jer sam godinama trenirao karate. Svakako sam bio sam svestan da sam veoma obdaren a pravu potvrdu sam dobio par godina ranije, krajem osnovne škole, kada sam bio na lekarskom za vojnu školu u Sarajevu, od lekara koji nas je pregledao. Testiranja i pregledi su trajali tri dana i bili su detaljni. Postrojili su nas dvadesetak kandidata i naravno svi smo morali sramežljivo da skinemo gaće dok nam je doktor letimično u prolazu pregledao genitalije. Prolazeći pored mene, zastao je i prokomentarisao „mašala, mašala“!
Ipak, nisam mogao da se skidam pred svakom curpm da bi videla kakvom alatkom raspolažem pa mi nije mnogo vredelo.
Na letovanje u Crnu Goru, te davne 1987. sam krenuo bez roditelja koji su zbog posla morali da odlože putovanje a sa stricem, strinom i njenom sestričinom Gocom, tada devojkom od 28 godina. Zahvaljujući njoj, roditelji nisu imali protiv da idem jer majka nije želela da jetrva ima obavezu da za mene kuva. Gocu su poznavali i zaista je bila dobra devojka pa su pristali kada je rekla da sam ja njena „briga“. Nisu nikada saznali koliko sam im zahvalan na tome…
Pansion u kome smo bili smešteni je najblaže rečeno bio skroman. Bilo je novo, čisto i ništa osim toga. Najbolje od svega je bilo što se nalazio na samo pedeset metara od plaže, pa sam ja ipak uživao u spartanskom smeštaju, dotrčavajući samo nešto da pojedem i ponovo trk na kupanje po ceo dan i druženje sa Gocom. Nas četvoro je trebalo da se smestimo u dve sobe pa je najlogičnije bilo da stric i strina budu u jednoj sa bračnim krevetom a Goca i ja u drugoj sa dva ležaja, obzirom da su svi na mene gledali još uvek kao na dete.
A šta mogu reći o Goci?…
sestra od tetka na plaziDevojka je meni bila i ostala jedna od najlepših i najzgodnijih do dana današnjeg. Govorim to bez preterivanja i sa vremenske distance. Još kao klinac sam je viđao na slavljima i kada je dolazila u posetu tetki, pa smo se sretali i ona bi me svaki put srdačno pozdravila, štipkajući me i ljubeći mi obraze, govoreći koliko sam joj sladak i mio. Ja bih se zacrveneo od tolike pažnje i lepih reči i bilo mi je izuzetno prijatno u njenom društvu, tako da sam bio ushićen kada sam saznao da idemo na more zajedno.
Ništa sto je usledilo nije bilo planirano a lepše nije moglo biti.
Kada je prvi put na plaži skinula maramu sa struka i ostala u malim kupaćim gaćicama, ostao sam bez daha! Pička joj se jasno ocrtavala, stisnuta tako da se usekao procep a šav pratio bikini liniju sasvim usko ali dovoljno da ne bude vulgarno. Sise joj nisu bile velike, ali su bile pravilne, kao iz erotskih časopisa i čvrste, pa bi se bradavice povremeno jasno ocrtavale kroz kupaći bez korpi i današnjih puš-ap umetaka, preteći da će probiti krpicu koja ih je prekrivala. Bila je visoka, vitkih, oblih, čvrstih nogu i savršenog struka. Kratka kosa joj je bila prebačena na stranu, ravna, stepenasto ošišana i blago šatirana. Jednostavno je bila izazovna, vrhunska riba i ja sam bio toga svestan.
Kada se sagla da namesti peškir preko asure, okrenuvši prelepo izvajanu guzu meni, kurac mi se naglo digao pa sam od sramote da niko ne primeti otrčao do vode i odmah uskočio.
„Čekaj me i ne plivaj daleko!“ uzviknu Goca.
Sačekao sam nedaleko od obale i kada se izvila ulazeći u hladnu vodu, isturila je grudi i uvukla stomak, naježivši se po celom telu. Ja sam samo blenuo u nju kao tele i ona je to primetila pa je počela da me prska i kad sam joj uzvratio, elegantno je uronila ostavljajući za trenutak guzu iznad vode. Poželeo sam da odmah otplivam dalje od nje i snažno izdrkam ali me je pratila i samo dodatno produžavala napaljenost i ložila još više. Poplaveo sam od hladnoće, čekajući da se malo smiri moj mladi kurac i čim sam izašao, zamotao sam se u peškir. Drhtao sam ne samo od zime već i od samog pogleda na Gocu i pomisli da ću petnaestak dana biti blizu nje, na plaži i spavati u istoj sobi. Krišom sam je gledao, a ona je nesvesna mom radoznalom oku nudila telo boginje i svaki put kada bi se okrenula oteo bi mi se blag uzdah. Bio sam toliko opčinjen da nisam uspevao uvek da sakrijem poglede i gestove i ona je to primetila. U početku je okretala glavu a kasnije bi se blago osmehnula, svesna da ne može pokriti telo i nestati. Koliko god ja bio mlad, u njoj je očigledno proradila ženska priroda i sve opuštenije je ležerno popravljala kupaći ili nameštala peškir, uputivši mi „slučajan“ pogled i igrajući se sa mnom.
Prvi dan je nekako prošao i konačno smo uveče bili u šorcevima i majicama pa mi se mališa malo opustio jer su jaja počela da me bole od stalne napetosti. Oboma nam je prijalo društvo i veselo smo čavrljali dok smo halapljivo jeli veliku lubenicu. Stric i strina su nakon večere otišli na spavanje pa smo se i nas dvoje spremali iako nam se nije spavalo.
U to vreme klima uređaj je bio redak a naš jeftini smeštaj ga svakako nije podrazumevao, tako da sam ja ostao samo u boksericama a Goca je na sebi imala bele, pamučne gaćice i kratku, gotovo providnu majicu.
Ugasili smo svetlo i kada su se oči privikle, u sobi se videlo dosta jasno od uličnog svetla. Goca je ležala na boku, okrenuta meni pa sam iz mog ugla video vitku liniju tela i izvajane bokove, a kada su se oblaci povukli, mesečina je dodatno obasjala sobu i sevnule su njene bele gaćice, čini mi se još manje od kupaćih. Do tada sam ležao na leđima, već prilično dignutog mališe a onda sam se brzo okrenuo na stomak jer je poskočio i pretio da ispadne napolje. Ona je nešto pričala ali ja uopšte nisam bio svestan šta govori i uz izgovor da mi se spava samo želeo da ona zaspi pa da se sjurim u kupatilo i istresem svu nakupljenu spermu. Kada mi se učinilo da je zaspala, otišao u sam wc i najpre sa mukom zbog zategnutog đoke pišao od silne lubenice koju smo pojeli a onda počeo da drkam. Par trenutaka kasnije sam čuo Gocu kako me pita hoću li brzo izaći jer se i njoj mnogo piški od lubenice. Jedva sam ga spakovao u gaće onako dignutog. Otvorio sam vrata i u prvom trenutku je nisam video u mraku ispred, tako da sam banuo pred nju nespreman i naduvenih bokserica. Pogledala me je od glave do pete i bila je u šoku od veličine mog mladog kurca. Ovaj put je ona bezobrazno blenula u moj penis koji se jasno isticao, odmeravajući ga sa nevericom. Maltene sam je odgurnuo u prolazu, pokušavajući da se što pre sklonim od nje. Ne znam da li je zaboravila zbog opšte situacije ili je namerno ostavila vrata kupatila blago odškrinuta.
Čuo sam kako šušti iz njene ribice i kada sam savladao prvu zbunjenost, prišao sam tiho skriven u tami hodnika i pogledao unutra. Brisala je pičku i ustala sa šolje tako da sam ugledao sasvim kratko ošišanu pičkicu, stisnutih usmina i jedva sam izdržao da ne pustim glas. Ona je skupila noge i svukla gaćice potpuno, pa ponovo sela na ivicu šolje. Raširila je širom noge i otvorila se roze pukotina, nabubrela i vlažna. Prstima jedne ruke je razvukla pičić, a drugom nežno prelazila uzduž i tiho stenjala, očigledno žestoko napaljena od onog što je videla malo pre. Zavukao sam ruku u gaće i počeo da drkam sa njom. Pišem ovo po sećanju jer tada nisam imao pojma šta je klitoris, ni kako izgleda ženska masturbacija. Video sam da trlja koren procepa sve brže i brže i da počinje da se grči celim telom, držeći jednu ruku na ustima. Ja sam ubrzao svoj ritam i napunio sam gaće spermom i praktično smo zajedno svršili.
Uvukao sam se u krevet pre nje i onako ulepljen zaspao kao top, potpuno iscrpljen od plivanja i drkanja.
Ujutru se nastavilo moje zadovoljstvo jer kada sam se probudio, Goca je još uvek spavala, sada leđima okrenuta a oblo dupe skoro da je bilo golo jer su joj se mekane gaćice povukle sa jednog guza i uvukle dok je spavala. Prizor je bio neverovatno erotičan i nisam hteo da je budim. Polako sam gladio i povlačio kožicu na svom okamenjenom kurcu. Morao sam da prekinem jer se Goca proteglila i sa osmehom mi nazvala dobro jutro.
Narednih dan-dva smo proveli uživajući u odbojci na plaži i plivanju i ja sam bio srećan i raspoložen, a Goca kao da je podetinjila pa se strina pitala šta joj je. Prskali smo se i davili u vodi, i ruke bi nam često skliznule na intimne delove pa smo se oboje pravili da to ne primećujemo.
Treći dan su stric i strina ostali posle podne da spavaju i samo smo nas dvoje došli na plažu. Ležao sam nalakćen prema njoj a ona na stomaku i opušteno se gledali. Pružila je ruku i protrljala moju vlažnu kosu a zatim nežno milovala po obrazu. Bilo je kasno popodne i ljudima koji bi nas videli, sigurno smo ličili na brata i stariju sestru.
„Hoću da te poljubim ali ne smeš nikome da kažeš“, rekla je. Zagrcnuo sam se dok sam u dahu odgovorio:„Važi“.
Osmehnula se milo i od tog trenutka sam do ušiju bio zaljubljen u nju, mladalački iskreno i snažno. Da mi je tada rekla da uradim bilo šta, uradio bih bez razmišljanja.
Glasno je prokomentarisala da bismo mogli da skupljamo školjke na stenama iza plaže, tako da nekim tetkama pored nas nije bilo ništa neobično kada smo krenuli i to je bio alibi za slučaj da se pojave stric i strina.
Kao zombi sam pratio Gocu i pravo je čudo da se nisam polomio gazeći preko stena koje su ograničavale plažu. Kada smo se dovoljno udaljili od bilo čijeg pogleda, zastali smo i Goca mi je prišla i zacakljenih očiju rekla da nisam svestan koliko sam lep i privlačan momak. Obema rukama me je uhvatila oko struka i privukla sebi dok sam se tresao od uzbuđenja. Osetio sam njenu nežnu kožu na sebi, noge pripijene uz moje, sisama mi je pritiskala grudi, naslonivši glavu na moje rame i ostala tako neko vreme.
„Bože, oprosti mi ovaj greh“, tiho je rekla. Zatim me je uhvatila za potiljak i naslonila svoja medena usta na moja i počela da me ljubi polako i strasno. Sklopio sam oči i prepustio se potpuno, dok je znalački ispunjavala svaku moju ljubavnu fantaziju. Jezikom je polako ušla u moja usta i potražila moj jezik, a kada su se dodirnuli kao da me je udarila struja! Kolena su mi zaklecala a ona me je samo jače stisla i nastavila da kruži, mešajući svoju slatku pljuvačku sa mojom. Jednom rukom mi je držala glavu, a drugu je stavila na moje dupe i počela da nam trlja telo o telo. Polusvestan sam vođen prirodnim instinktom, zavukao pozadi ruke u njen kupaći i stiskao joj i širio guzu a ona je počela da mumla ne razdvajajući usne od mojih.
U jednom trenutku sam joj gurnuo jezik duboko i ona ga je spremno prihvatila i usisala tako snažno da sam počeo da svršavam kao nikada pre u životu! Grčio sam se i sperma je u velikoj količini počela da kulja kroz moj kupaći i ostavljala trag po njenom stomaku i gaćicama a ona se nije ni malo trudila da to spreči, niti je kasnije obrisala, već je samo pustila da se osuši na njoj.
Jezici su nam još dugo bili Isprepletani i u talasima smo osećali strast izazvanu potpunom intimom.
Oboje smo ostali bez daha i kada smo se konačno razdvojili, ostali smo da sedimo neko vreme da bi se smirili i upristojili.
„Divan si dečko bio, ali ja još uvek nisam zadovoljena do kraja. Moram da vidim šta još znaš!“
Zvonile su mi njene reči u glavi i nagoveštavale da je to bio samo početak našeg strasnog odnosa.
Ipak, o tome drugi put…

Osobni oglasi
Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 0 Prosek: 0]

About Post Author

3 komentara na “Ostvarene dečačke fantazije

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Erotski Oglasi

Don`t copy text!