Oralni seks: kunilingus

Upoznavanje Srbija

Za rec kunilingus postoje brojni sinonimi ali ih mi ovde necemo pominjati, verovatno i sami znate neki od njih. Idemo dole…

Sve u svemu, više je žena koje ga žele, nego njihovih partnera koji su spremni da ga pruže. Ipak, vredi nauciti kako da to radite i kako da uživate u njemu zato što se njoj to svida, i to mnogo. Pre nego što pocnete, imajte u vidu sledece: gospodo – brada ne dolazi u obzir, svi ostali – zubi još manje.

Drugo, razmislite malo o svojoj tehnici: ako ste suviše žestoki, ona ce se svakako grciti, ali u agoniji a ne od zadovoljstva; ako ste suviše nežni, vaš trud ce ostati bez rezultata. Kad usavršite tehniku (znacete i sami kada dodete do toga), nemojte je precesto menjati i, pre svega, nemojte se zaustavljati u kljucnom trenutku, osim ako ne želite da prespavate na kaucu. Najzad, vodite racuna o higijeni genitalija.

Dobro, sada se postarajte da bude dovoljno svetlosti da vidite šta radite. To može biti problem ukoliko je ona stidljiva, ali probajte da se dogovorite. Jasno, nemojte poceti da okrecete reflektore ka ivici kreveta, vec prosto upalite nekoliko sveca ili prigušite svetlo.

Zatim prepustite partnerki da se opredeli za položaj koji joj najviše prija jer ce želeti da bude opuštena i udobno nameštena (tako ce šanse da doživi orgazam biti vece). Možda ce poželeti da leži na ledima dok ste vi pri dnu kreveta, ili cak da odglumite fantaziju o robu tako što cete to izvesti u stojecem položaju.

Pocnite tako što cete lagano milovati i ljubiti njeno telo. Neka to potraje; prelazite rukama preko njenog tela, a kada bude dovoljno uzbudena, pocnite nežno da joj milujete genitalije.

Nemojte joj skidati rublje, dodirujte je kroz tkaninu – kada postane vlažna, strgnite ga. Pravi je trenutak da je pitate želi li da joj to radite lagano ili brzo, nežno ili žestoko. Kada dobijete uputstva, upamtite ih i primenjujte doslovno. Neka vam jezik bude mekan, a ne ukrucen.

Pocnite indirektnom stimulacijom: prelazite jezikom oko i preko klitorisa. Zatim predite na duže, vlažne, nežne dodire jezikom prateci spori ali ujednaceni ritam. Pazite da ne budete suviše grubi, kao i da joj pokažete koliko u tome uživate (cak i ako nije tako).

Nastavite ujednacenim ritmom nekih 10-15 minuta, i ako ste „obradili“ sve prave delove (nemojte se usredsredivati samo na klitoris), vaša partnerka bi trebalo da je na ivici orgazma. Znacete kada mu se približi po tome što ce joj se telo zgrciti, a verovatno ce vas i podstrekivati uzbudenim glasom! Pre nego što doživi orgazam, gurnite joj prst u vaginu kako biste pojacali zadovoljstvo – ako joj se ne svidi, stavice vam to do znanja.

Najzad, nemojte se zaustavljati sve dok vam ona to ne kaže ili vas ne odgurne – ako to ucinite, necete biti baš mnogo popularni.

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 0 Prosek: 0]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!