cd trans seksi

oglas za CD droljicu

Upoznavanje Srbija

Internet, grupe za upoznavanje, filter: Mladići, zgodne transice ili CD droljice. Odabir nekoliko zanimljivih profila i poziv. Zvoni mobitel na drugoj strani.
– halo, izvolite
– dobar dan, u vezi oglasa. Nema baš previše podataka
-što te još zanima, odakle zoveš?
– iz X………, zanima me težina, visina . Na fotografiji mi izgledaš solidno. Čini mi se malo mršaviji tip.
– da, visina 165, oko 55 kg, guza je dosta ispupčena i dobra, vidio si na slikama. Moje su slike. Što te još zanima
– Mjesto i vrijeme gdje bi se mogli naći?
– Možemo i večeras ako imaš volje doći do Rijeke.
– Naravno, ne bih te zvao da nemam volje dolaziti. Imaš li prostor.
– Nemam nažalost ali nije problem ni u prirodi ili u autu. Oral odradim vrhunski a kažu da je i anal odličan sa mnom. Možemo se dogovoriti gdje da me pokupiš sa autom.
– Gdje se oblačiš u žensku robu, na ulici?
– Ne doma ali danas nisam sam i ne mogu se obući, jedino da spakujem u ruksak i ponesem pa se obučem ako baš želiš to.
– Da li se klistirom očistiš prije seksa?
– naravno, to je obavezno. Budem totalno čist i izdepiliran bez dlaka po tijelu.
Da ne dužim razgovor dogovorili smo se da ga pokupim na riječkoj Delti i da ćemo se negdje odvesti. Uvjerio me da me neće izraditi i da to nikada nikome nije napravio ali je znao odustat kad vidi s kim treba biti jer ne voli stare fosile i prljave i smrdljive po znoju. Oko 22 sata sam stao i čekao na dogovorenom mjestu. Odmah sam vidio da se prema autu kreće dečko sa ruksakom na leđima i blicnuo sam mu svjetlima da potvrdim , po dogovoru, da sam to ja. Kad je sjeo na suvozačko sjedalo krenuo sam prema izlazu iz grada i čim je ušao i smjestio se rekao je da ako ga prvi utisak ne vara misli da sam OK i nada se da me neće razočarati.
-Ne brini ništa, ako bude sve opušteno i normalno trebali bi večeras obadvojica uživati. Ti što primaš a ja što praznim jaja.
– Nadam se, voliš nešto posebno ili klasika
– Najbolje volim u sobi na krevetu, bi li htio da te odvedem kod mene doma pa te vratim kad bude gotovo.
– Večeras ne bih, ako nam bude dobro može drugi puta
– OK, onda idemo negdje na neko mirno mjesto. Reci mi da li se ljubiš ?
– Volim se ljubiti ako je tip OK, mislim da održava oralnu higijenu. Sad ću se obući, ti gledaj cestu da ne sletimo negdje. OK?
– OK.
Povremeno bih pogledao kad se skinuo u gaćice već je imao ženske čipkaste na sebi. Obukao je grudnjak sa spužvama, minić, nekakvu haljinicu, navukao je periku na glavu i pitao da li inzistiram da se našminka.
– Ne moraš se šminkati. Nismo na svjetlu tako da se neće baš ni vidjeti.
cd trans seksiKad sam se parkirao na jedno usamljeno mjesto gdje sam već jednom bio „u akciji“ pogledao me i čekao da ja počmem sa dodirima. Stavio sam mu ruku između nogu koje su bile glatke i dodir sa golom kožom je odmah pokrenuo moju kitu da se počme dizati. Gledao me i primaknuo sam mu se malo i stiskao mu grudnjak pa provukao ruku ispod haljine i ispod grudnjaka i malo mu gnječio sisice. Polako sam mu poljubio vrat sa nekoliko kratkih poljubaca a on je stavio svoje ruke oko mene i milovao mi leđa i vrat pa polako jednom rukom krenuo prema kiti. Trljao ju je preko hlača. Približio sam mu usne i odmah je svoje stavio na moje i krenuli smo sa nekakvim poljupcem koji nije prstajao i kad sam mu malo jezikom rastvorio usne ohrabrio se i počeli smo pravi poljubac i kruženje jezicima. Malo se nagnuo na bok da mu mogu dirati guzicu i postajao je sve opušteniji. povukao sam mu haljinicu gore i pomaknuo grudnjak ali mi je smetao pa ga je skinuo i onda sam mu rekao da se skine najbolje potpuno gol. Skinuli smo se obojica i polako sam se primakao i njegovo sjedalo spustio naslon da mi bude u polu ležećem položaju i sam je nastavio sa poljupcem a onda se polako počeo vrpoljiti i uzdisati. Kujica se napalila i znam da jedva čeka da ga uzme u usta. Odmakao sam se i on je odmah krenuo u akciju. Stvarno je vrhunski pušio i nabijao si ga cijelog u usta i grlo. Gutao ga je dok usnama ne dođe do samog kraja i onda se malo odmicao da uzme zraka pa opet. Poslije gutanja ga je lizao i ljubio i vidjelo se da uživa u pušenju kurca. Pitao sam ga da li pristaje da mu svršim u usta pa kad se ponovno ukruti onda da ga jebem a on je promrmljao da i on to želi i nastavio sa pušenjem. Kad je sperma šiknula nije odnah uspio sve progutati . Malo mu je počelo curiti iz usta ali poslije je polizao sve sa mog stomaka i kita je bila sjajna i potpuno čista od sperme kad je prestao.
– Stvarno ti je kurac predivan. Kak je dobar za popušit. Nije fraza i ne govorim to svima.
– Znam da je dobar, nisi prva osoba koja to kaže.
– Dugo nisam pušio tako krasan i velik kurac i dobro si izgleda zagorio čim si ovoliko svršio.
– dvadesetak dana nisam praznio jaja. Dođi bliže da se malo pomazimo.
Namjestio mi se u krilo opkoračivši me i odmah sam mu primakausta. Mali se dobro ljubio i voli to izgleda jer je dok se ljubi počeo stenjati i uzdisati. Kad sam mu prstom prišao ulazu u guzu osjetio sam da ju je nafilovao sa kremom jer je prst krenuo bez imalo otpora u rupicu. Ljubio me po vratu i uhu a ja sam ga jebao prstom pa poslije sa dva prsta a kad se toliko napalio šapnuo mi je na uho „jebi me“. Namjestio sam kondom i on se polako spustio na kitu i jahao me. Čim sam ga počeo jebati odmah je počeo stenjati i uzdisati a kasnije se to pretvorilo u cviljenje i zavijanje od užitka. Nakon nekog vremena sam mu rekao da siđe sa mene i izašao sam iz auta a njemu rekao da se namjesti na haubu. Legao je na auto leđima a noge stavio na moja ramena. Tako nam je bilo puno lakše i imao sam mjesta da ga ubadam žešće. Stvarno je prava kujica. Cvilio je i zapomagao kao da ga netko muči ali uživao je potpuno. Poslije desetak minuta sam ga okrenuo da se naguzi preko haube auta i utjerao mu ga odjednom do kraja. Nije dugo bio nagnut i uspravio se i rekao da obožava kad je u stojećem stavu i kad ga jebem. Držao sam ga za kukove i gurao mu kurac ali je bio niži pa sam se ja morao malo sagnuti. Primjetio je da mi to baš ne odgovara i opet se naguzio a onda sam ga počeo jebati brzo i žestoko. Kako je zapomagao i cvilio. Sreća pa smo bili u prirodi jer u stanu bih morao sve prozore pozatvarati i upaliti glazbu koliko je glasan kad ga jebem. Ne znam što je bio razlog ali orgazam nije bio uopće na vidiku. Nisam osjećao nikakvu napetost i znao sam da će ovo guženje potrajati. Beštija mala će dobro fasovati. Baš sam ga doslovno guzio i nabijao žestoko. Uživao je i jednom je čak kad sam ga izvadio skoro čitaavoh pa mu ga zabio naglo nazad rekao „ajme majko što je ovo“. Ja sam mu samo rekao da je to kurac a on je procvilio – Znaaaamm, osjetim ga i to dobro, uh kako je dobrooo, toooo samo me jebi, ubi me kurcom, mmm , uuuuf. Nije mi se više stojalo pa sam promjenio pozu i sjeo najprije a onda legao na haubu a on se popeo i jahao na meni. Povukao sam mu glavu i malo ga ljubio ali nije on to više mogao jer je opet počeo ispuštati zvukove. Konačno sam nakon nekoliko minuta osjetio da sam gotov i rekao mu da ću uskoro svršiti. Sišao je, skinuo kondom i počeo ga uvlačiti u usta i pušiti ga opet. Kad je sperma krenula opet je bilo prilično obilno ali je sve progutao. Kad je završio obukli smo se i sjeli u auto. Nisam odmah krenuo već sam htio čuti da li želi još koji puta da se sastanemo.
– Vidim da si uživao, hoćeš da se opet za par dana nađemo.
– Volio bih, ovo je vrhunsko jebanje. Nitko me nikad nije ovako kvalitetno potrošio. Uglavnom su svi mene hvalili da sam dobar primač ali ti si vrhunski jebač. Ja da se s tobom svaki dan jebem za deset dana bi poludio za tobom i zaljubio se kao srednjoškolac. Gdje si do sad u mome životu. Želim te malo ljubit ako nemaš ništa protiv.
– Nemam ali ako mi se opet digne skidat ćeš se opet a kad ću uspjet svršit to ne znam.
– Onda bolje mir. Jebote kako mi bridi po šupku. Rasturio si me . Volim kad sam dobro izjeban. Uh. Znaš da si me sad bacio u razmišljanje ali ne bih izdržao još sat vremena da me ubadaš sa tom komadinom. Sutra bih morao preležati. Ha ha ha .
Odvezao sam ga doma, skroz do ulaza u zgradu gdje živi i vratio se doma. Putem sam zaključio da sam se i ja dobro proveo i da ću ga još koji puta nategnuti.

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 3 Prosek: 5]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!