seksi plesom do seksa

Od anđela do ….

Upoznavanje Srbija

Jako mladi smo ušli u brak i doslovno bili presretni jedno sa drugim.Ludo se voljeli,djete prvo,pa drugoi eto 40g. Moja Sandra nikad nije bolje izgledala,nježna plavuša sa predivnim tijelom grudi fenomenalne,nije trebala grudnjak. Kod stupanja u brak ja sam joj bio prvi i … . Sve češče bi spominjala kako smo mladi ušli u brak,kako nije ništa prošla. Ja sam joj bio prvi,…. Kako sam je ludo volio,predložim joj. Sandra draga,evo imaš moju dozvolu,probaj,uvjeri se,… Samo se nasmijala kiselo i odmahnula. Inače je bila odgojena u jako konzervativnoj obitelji.

Osobni oglasi

Nagovarao sam je da slobodno malo pokaže obline.ali još uvjek je imala čedni stil. Tog ljeta na moru, uz plažu sunce u mjestu je bila i bašta gdje je navečer svirala muzika a gosti plesali. To veče izašli smo na ples sa još jednim parom zezali se malo plesali,a stol do nas četiri mlada dečka od nekih 20g. Jedan je cijelo vrijeme pasao Sandru i konačno se odvažio i pitao može li zamoliti za ples,uz moje dopuštenje. Naravno, plesali su više puta tokom noči a na odlaskupriupita me žena,hočemo li i sutra. Zašto,pitam je. Pa Božo pita hoču li sutra doči. A ovaj dečko,opa i ime mu znaš.,a voljela bi i sutra. Ona samo kimnu, Ok doči čemo. Ona pogleda svog plesača i kimne mu. Sljedeču večer se ekstra spremila,haljina na bratele,poveči dekolte,.. Kad smo stigli,mladiči su več bili za svojim stolom. Pošto smo sad bili sami samo ja sa ženom,prišao sam im i pitao,slobodno? Naravno odgovore u glas. Prvi ples sam proveo na podiju sa Sandrom i vidim kako ju pasu.

najlonke seksi carape stiklice

seksi plesom do seksaU pauzi obratim se Boži,slušaj meni i nije do plesa,hočeš li mi paziti na ženu pa poslje dođem po nju. O da ništa da ne brinem , ja se ustanem A sandri vidim pitanje u očima. Dođem za dva tri sata,ljepo se provedite i odem.Negdje oko ponoči navratim po Sandru i krenemo u apartman.Kako je bilo pitam je ima šta da neznam?O super,preljepa večer,isplesala se,..onda tišina. Znaš dragi,moram ti nešto priznati.Reci Sandra. Znaš plesali smo malo se ohrabrio i mazio mi leđa,a kako nisam reagirala ,dok smo sjedili za stolom počeo mi je maziti i nogu,mmm prijalo mi je.Postajao je sve hrabriji i bio skroz do gačica.Postajalo mi je jako vruče i rekla da idem malo van da se rashladim.Pošao je i Božo samnom jer me mora čuvati,obečao je. Malo smo šetali uz more i u onom parkiču zastali našto mi je rekao,da sam predivna,da toliko uživa da me drži za ruku da bi me volio dirati.

Diraj ,rekla sam mu.Tad je nespretno položio ruke na moje grudi a ja sam se primakla i počeli smo se ljubiti. Cijelo tijelo mi je prošarao rukama,sve je htio istražiti.Jako sam se i ja popalila,godilo mi,a vidjela sam kolikoon uživa. Rukom mi je mazio ribicu i bila sam skroz vlažna. Primjetio je i on i pitao,možemo li,ja bi te tako rado,…Ne prekinula sam ga.Spustila sam se na koljena i oslobodila iz hlača njegov uzbuđeni kurac,doslovno je izletio van. Malo sam ga mazila,a onda počela obrađivazi jezikom i na koncu uzela u usta. Sav je bio uljeplen,sočan,uživala sam mu ga pušit. Tresao se od zadovoljstva i nije prošlo dugo osjetila sam toplo sjeme u ustima.Grčio se od užitka a ja sam se trudila sve progutati. Malo smo se još mazili i rekao mi je da me voli ha ha,i vratili natrag. Ubrzo si ti došao i eto. Ne ljutiš se dragi probala sam nešto novo i privi se uz mene.To veče pušila je i meni,nikad bolje.Rekao sam joj da avantura dobro djeluje na nju. Iduču večer obukla je dužu,tanku bjelu haljinu a ispod ništa.

Ocrtavale su se bradavice a nasuprot svjetlosti i njeno međunožje. Ženo.pitao sam je. Jel ti to želiš biti jebena večeras,Ha ha nikad se nezna,jel smijem pitala je. Dobro raspoloženi ušli smo u baštu,a dosta muških glava se okretalo za Sandrom. Opet sam je predao Boži i otišao. Nisu puno plesali jer su bili željni jedan drugog. Čim su izašli van Božo je spusio ruku na njenu guzu i cijelo vrijeme šetnje mazio je.Nije pitala kamo je vodi,uživala je u dodirima i maženju. Našli su se ispred šatora u kampu i uvuku se unutra. Rukama joj je istraživao svaki dio tjelaa isto i ona njemu,Izvukla se iz haljine ispred njega,našto je samo prozborio,boginja si.Ljubio joj je prepone,pa zabio glavu u međunožje,gdje ga je čekala obrijana i vlažna pica. Sad je sandra uzdisala,uz to to maleni,uzmi me.Spustila se na madrac a on je ušao u nju.

Prigušeno je vrištala,dok je taj mladi kurac rovario u njoj. Mazio je i ljubio grudi i sve jače se zabijao u nju. Oboje su ubrzo svršavali dok je mlazovima sjemena prskao u nju.Tad su klonuli i goli mazeči se odmarali.Šteta što sutra odlazim rekao joj je.Sandra se rastuži uz jojjj a baš nam je krenulo. Uglavnom oko ponoči dođem po ženu,no nje nema ali nema ni Bože.Pitamdečke iz društva samo slježu ramenima. Izađem i zovem je na mobitel,javi se sva zadihana. Oprosti dragi malo smo se zadržali,dopratit če me Božo. Kasnije mi je priznala da dok je pričala samnom Božo je za oproštaj prodirao u guzu mojoj ženici. Htjela je sve,sve isprobati.Zabijao joj se silovito dok je ona četveronoške primala ubode. Čvrsto se držao za njezine dojke i sve jače je punio. Negdje pred jutro umorna ženica se uvukla u krevet sa osmjehom na usnama.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Sisate za seks

Don`t copy text!