brijanje pizde

Obrij me nježno

Kao student bibliotekarstva bio sam izrazito sretan. Na našem je smjeru bilo pet puta više žena nego muškaraca, a u studentskom sam domu bio smješten na ženskom katu. Nikad mi nije bilo žao. I danas imam puno prijateljica iz studentskih dana. Gdje su sad sve te žene? Većina ima djecu, karijeru, muža i premalo vremena za stare prijatelje. Odjednom me u šetnji parkom prekine poznati glas: ‘ Neva!’, razveselim se. ‘ Od kud ti? Koliko klinaca već imaš?’, namignem joj.

Neva se glasno nasmije i odgovori mi da nema djece i da još uvijek živi s cimericom Helenom. ‘ A ti? Je li nešto na putu?’, upita me.

‘Ne bih znao.’, nasmijem se i lagano stresem. Neva se samo smije i raspliće svoju dugu, plavu kosu.

‘Mogao bi nam doći u posjetu.’, kaže i napući usne. ‘ Ja ću sad na bazen, ali može neki drugi dan.’

‘Helena je doma?’, upitam ju. Rado bih ju vidio, već dugo nisam. Helena je prijateljica koja je živjela slično kao i ja – s puno eksperimentiranja u seksu. Iako smo se o tome puno razgovarali, nikad nismo završili zajedno. Nije me ni posebno zanimala u tom smislu, iako je bila vrlo atraktivna.

‘Pa da, mislim da je kod kuće. Iznenadi ju!’, kaže mi Neva.

Odem do njihovog stana. Zvono još uvijek ne radi. Neke se stvari nikad ne promijene. Pokucam i odmah uđem. Prođem kroz sve sobe. Helena i ja smo uvijek imali otvoren odnos, tako da nije problem ako ju nađem u donjem rublju.

Nisam je našao pa sam zaključio da je u kupaoni

Istina, bila je u kupaonici, skrivena iza zavjese. Želio sam se nakašljeti, tako da ju upozorim na svoje prisustvo, ali me preduhitrila. ‘ Neva, dobro da si se vratila, pomozi m i malo!’, kaže i razgrne zavjesu. Ispred mene dtoji gola, vitka djevojka s masom pjene na kosi. Na sportskoi građenom tijelu svjetlucaju se kapljice vode, a međunožje joj je zavijeno u gustoj pjeni.

Malo je šokirana, ali već za sekundu prislihi svoje lice uz moju trodnevnu bradu. ‘ O, Matej, onda ćeš mi ti pomoći! Posve sam ispala iz prakse, jer sad idem na brazilsku pa se bojim da ne bi nešto bitno depilirala.’

Zanimljivo. Nisam još depilirao žensko međunožje. Inače sam ljeti obrijan, ali brijanje ženskog i muškog međunožja vjerojatno se dosta razlikuje. To sam joj i rekao. ‘ Ne brini, samo polako.’, kaže mi žustro i doda mi britvicu, a zatim nogu podigne na rub kade i lijepo se rastvori.

Krenem polako i oprezno. Nakon svakog poteza isperem britvicu. Njena pičkica se polako otvara. Uvijek sam ju gledao samo kroz čipku. ‘ Hoćeš crticu ili da sve skinem?’ Ima tvrde bradavice, a kapljice se još nisu osušile. Usne su joj lagano zatvorene, baš kao i oči.

‘Mhmh’ izusti.

‘Što onda, prvo ili drugo?’

‘Ah, sve, daj me cijelu.’

brijanje pizdeS male žemljice odstranim svu pjenu i dlake. I ona ostane preda mnom, lagano raširenih nogu, s golom pičkicom i skrivenim malim stignim usnama. Osjećam se kao da prisustvujem rođenju Venere. ‘ Molim te, namaži me s bademovim uljem.’, kaže mi tiho. Odmah ju poslušam. Počnem ju masirati pri stopalima. Kad dođem do koljena osjetim njezinu mekoću. Osjećajno joj gnječim drhteća bedra. Kada dođem do žemljice u dlanovima zagrijem ulje i stavim ga na venerin brijeg.

‘ Unutra!’, prošaputa i ponovo digne nogu. Masiram joj nježne stidne usne. Kad dođem do klitorisa lagano se zatrese.

‘Očito ćemo s poseksati, ne znam zašto se ne skineš?’, upita me. Brzo ju poslušam. Oduvijek je bila pragmatična. Iz ormarića uzme vibrator i doda mi ga. Zatim legne na tepihić na podu kupaonice. Vibrator je prilično velik. Položim ga na klitoris, a ona se počne savijati poput zmije.

‘Gdje ga želiš?’, upitam.

‘Želim ga u pičkici.’, kaže mi, a ja joj ga dodam i kažem joj: ‘ Malo ga navlaži.’ Ona ga ozme u usta kao porno glumica. Kada ga je dobro oslinila uzmem ga, okrenem ju i postavim na sve četiri i nježno ga gurnem u nju. Teško ide unutra. Uživam gledajući kako ga njeno tijelo željno upija. Iskušavam razne kutove i kad naiđem na onaj pravi s užitkom guram u njega.

‘Da, tu me daj!’, uzdiše i trza guzom. Iznenada ga potegnem van. ‘ Neeee’, uzbuni se.

‘Vrijeme je za pravu stvar’, kažem odlučno i obližem veliki narančasti dildo.

‘Hoćeš osjetiti kakav okus ima tvoja pičkica?’, upitam ju. Helena ga oblizne, a ja uđem u nju. Zaustavim se, a ona se počne nabijati na mene. Kad se jako uživjela zaustavim ju i umjesto fukanja nadražujem joj klitoris. Svako toliko ga gurnem guboko u pulsirajuću pičkicu. Za par sekundi doživi ludi orgazam.
Njezina pička se grči kao da želi nešto ispljunuti. Kad se iz nje iscjedi slatki sok, poližem ga do zadnje kapi. Kad se Helena malo smirila, približi se mom kurcu te ga do kraja isisa.

besplatan sms

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Don`t copy text!