lizanje bojanine pičkice

Nježna Napaljena Bojana

Ne znam kako mi se našla na listi prijatelja na fejsbuku. Vjerovatno je bila jedna od onih tinejdžerki koje su tek postale punoljetne i koje mi je moj blesavi drug s vremena na vrijeme znao predložiti da im pošaljem poziv, što sam i radio. Ali, nikada nisam pričao s njima.

Na Bojanu sam obratio pažnju kada je lajkala nekoliko mojih postova. Ušao sam na njen profil i uživao u stotinama slika koje je pravila sama, mobitelom. Prelijepa, isticala je svoje obline, svoje duge, prelijepe noge, uzak struk, fantastično oblikovanu guzu srednje veličine.

Velike grudi, prelijepo oblikovane, mamile su mi udahe… Isticala ih je uskim topićima, duboko dekoltiranim haljinama i majicama. Nizale su slike na kojima je u helankama, uskim šorcevima, bade-mantilu, kose vezane peškirom, na kojima se isticala ljepota njenoga nježnoga i mladoga lica. Duge, izvijene obrve, krupne oči i punačke senzualne usne odavale su mladu i lijepu djevojku, koja je samo naizgled mirna.

A, u stvarnosti… Bojana je bila prije svega napaljena, mlada i prelijepa ženka, koja je činila sve da to sakrije. Poslao sam joj poruku i rekao da sjajno izgleda. Počeli smo pričati i nekoliko dana se družili na chatu, a onda sam joj ponudio da se upoznamo. Došla je na dogovoreno mjesto, odjevena u stilu prave dame. U uskoj, plavoj haljinici čija dužina je diskretno otkrivala njene divne butine, prekrivene takođe plavim svilenim čarapama. Dekolte je bio otvoren toliko da čovjek poželi odmah da je zgrabi za grudi, ali i da mu bude jasno da to ne može svako.

Uzbuđenje u meni je raslo svakim njenim korakom, svakim zvukom njenih štikli koje su odzvanjale u tihoj nedeljnoj noći. „Ako nemaš ništa protiv, predlažem da idemo u sobu koju sam rezervisao.“ – odlučio sam odmah krenuti u akciju, skoro uvjeren da neću biti odbijen. „Da, zašto gubiti vrijeme.“ – koketno se nasmijala opivši me mirisom parfema kojim je ispunila auto i dubokim glasom od kojeg mi je zastao dah. Brzo smo stigli u hotelsku sobu, preciznije apartman, nasuo sam joj piće.

Sjeli smo jedno preko puta drugog, gledali se i ćutali. I ona i ja željeli smo isto. S tim da me Bojana provokativnim osmijehom palila još više, čekajući moj prvi korak. Rekao sam joj da ustane sa čašom u ruci. Stao sam kraj nje uzeo joj čašu i prislonio je njenim usnama. „Pit ćeš iz moje ruke, Bojana.“ – mirno sam joj rekao dok sam joj polako sipao vino u usta, zagrlivši je nježno oko struka. „Jesi li siguran?“ – pitala me, podižući lijevu obrvu.

„Više nego siguran. Bit ćeš moja mala, nježna uspaljenica, koju ću imati kad god poželim.“ – stao sam joj iza leđa i primaknuo se usnama njenom vratu, toliko da osjeti moj dah. Obrazima sam joj dugu, bujnu kosu sklonio u stranu i sasvim nježno usnama počeo maziti vrat. Ruke sam sklopio oko njenoga struka i dlanovima prelazio po stomaku, intenzivirajući pokrete usana i jezika od golih ramena, preko vrata, sve do iza uha. Bojani se oteo jedan dug uzdah kada je svojom oblom, tvrdom guzom dotakla nabreklinu na mojim pantalonama.

„Zar si već napaljen?“ – pitala me trudeći se da sakrije svoje uzbuđenje, koje je odavao način na koji mi je gurnula jezik duboko u usta. Ljubili smo se dugo, uživao sam u njenim putenim usnama, rukama sam je neprestao mazio po stomaku i bokovima. Pokušala je da ih pomjeri do svojih grudi, ali namjerno joj nisam dozvolio. To je natjeralo da me još žešće ljubi i intenzivnije se svojom guzom trlja o moj ud. „Ooooooh…“ – oteo joj se dubok uzdah dok je butinama stezala moju ruku koju sam približavao njenom međunožju.

Odvezao sam joj čvor haljinice na vratu, koja je kliznula do struka. Bojanine prelijepe grudi štrčale su u providnom, svilenom grudnjaku plave boje. „Bojana, sva u plavom.“ – šapnuo sam joj na uho, a onda spustio glavu niže i usnama joj stegnuo nabreklu bradavicu preko grudnjaka. „Joj… Mmmhhh… Lijepo mi je… Dobar si…“ – zgrabila me rukama za obraze i još jednom duboko gurnula jezik u moja usta. – „Dolazi ovamo…“ – povukla me za okovratnik košulje i gledajući me zavodnički u oči kretala se polako unazad. Kada je stigla do kauča, pokušala je početi igru u kojoj će dominirati: „Na koljena, robe! Liži mi malenu!“

Mirno sam je pogledao i pomilovao po obrazima… Vrhovima prstiju sam prešao preko njenih sisa, stomaka i spustio joj haljinicu još niže, tako da je lako kliznula niz njene vajane noge na pod. I gaćice su joj bile plave. „Bojana, sva u plavom… Baš si lijepa.“ – mirno sam joj govorio i prelazio pogledom od stopala, sve do njenih očiju, koje su se ucaklile od uzbuđenja. – „Pokušavaš dominirati, ali ti loše ide… Droljice!“ – prstima sam joj podigao bradu i prešao jezikom po usnama. Poljubio sam je i pomilovao po guzi, a onda je jako stegnuo. Odmaknuo sam se od nje i pogledao je. Spustio sam ruku između njenih nogu, prstima lagano prešao preko providnih gaćica na kojima se ocrtavala njena lijepa vlažna pičkica.

džaranje bojanine pičkeZadrhtala je kada sam joj jagodicom srednjeg prsta dodirnuo klitoris i zagrlila me rukama oko vrata. Poklopio sam dlanom njeno međunožje i nježno je milovao primičući se njenim jedrim grudima. Duboko je uzdahnula osjećajući kako jezikom klizim po procjepu njenih sisa. Spustio sam se niže i ponovo usnama stegnuo bradavice preko grudnjaka. Osjećaj je bio fenomenalan, uživao sam dok sam ih lagano grickao i stezao usnama. Bojana je teško disala poluotvorenih usta i zatvorenih očiju.

Nisam prestajao da joj mazim malenu preko gaćica, a grudi preko grudnjaka. Igrao sam se njenim prelijepim sisama, uvlačio ih duboko usta, lizao ogoljene dijelove, a onda ih zubima oslobodio. Usne su joj zadrhatale kada sam navalio na njene gole, lijepe grudi. Jako sam ih stegnuo, priljubio jednu uz drugu i nastavio da je izluđujem lickanjem bradavica.

Spustio sam jednu ruku niže i vješto smaknuo gaćice sa njene malene. Njena vrelina, sokovi koji su je skroz ovlažili, napalili su me toliko da sam snažno poželio da joj nabijem kurac u usta, a prste u pičkicu. No, suzdržavao sam se, uživao sam u njenom mladom, nježnom, jebozovnom i napaljenom tijelu.

Zagrlio sam je lijevom rukom oko struka, a drugom sam nježno mazio njenu malenu. „Oh… Jebi… Jebi me…“ – glas joj je drhtao, usne jedva dodirivale moje. Stezao sam joj guzu i primaknuo je bliže sebi, da na stomaku osjeti moj ud u punoj erekciji. Pokušala je da se spusti na koljena, ali joj nisam dozvolio. Okrenuo sam je od sebe i pokretima ruku joj dao do znanja da želim da se naguzi na kauč. Vješto se oslonila koljenima na rub i rukama na zid.

Prizor je bio fantastičan, ljepota njenoga tijela me ostavljala bez daha. Još više sam smaknuo njene gaćice u stranu i nježno joj gurnuo prst u rupicu. „Uuu-ha-haa…“ – oteo joj se jecaj, od kojeg sam i sam zadrhtao. Nagnuo sam se i jezikom polako počeo da klizim od dna leđa do vrata, pohlepno sam je zažvalio, zavlačeći ruke ispod i masirajući njene sise. Vratio sam se poljupcima niže i zubima joj svukao gaćice do koljena. Pičkica joj je bila prelijepa, vlažna, vrela…

Nježno sam je dodirnuo jezikom i pomazio po guzi, a onda počeo da je lickam milujući joj noge, od bokova sve do zglobova. „Ti si jedno divno, lijepo, napaljeno mačence…“ – okrenuo sam je u sjedeći položaj i svukao joj gaćice. Bojana je sve teže disala, iščekujući moj sljedeći korak. Nasmijao sam joj se izazivački i nježno zaronio između njenjih prelijepih grudi, stegnuo sam ih nježno, priljubio jednu uz drugu i jezikom i usnama ponovo prelazio po njenim bradavicama. Sve teže je disala, zabacila je glavu unazad i zamrsila prste u moju kosu, pokušavajući da se svojim međunožjem priljubi uz mene.

Namjestio sam je oslonjenu leđima o naslonjač, a stopalima o rubove kauča. „Sad ću da te izjebem jezikom, Bojana…“ – rekao sam joj, prelazeći jezikom i usnama po njenim nogama, od stopala, preko listova i unutrašnje strane butina. Stegnuo sam joj butine i njena nabrekla, lijepo sređena mačkica, poče još više da vlaži. „Haghh…“ – oteo joj se neartikulisan zvuk kad sam nježno gurnuo jezik između njenih oteklih usmina.

lizanje bojanine pičkiceKrenuo sam prema njenom klitorisu, nekoliko puta prešao po njemu, a onda se vratio niže i dotaknuo ulaz u njenu ljepoticu. Butine su joj se stresle kada je osjetila jezik u njoj. „Jel voliš jezik u svojoj pičkici, Bojana?“ – pitao sam je i počeo nježno jezikom da lickam oko njenih usmina, po klitorisu, između usmina. Bojana je teško stenjala, ukočenog tijela, i povremeno lupala rukom po kauču. „Ne čujem, droljice, voliš li jezik u svojoj i po svojoj pičkici.“ – intenzivirao sam pokrete jezikom, kružio sam jezikom po njenoj prelijepoj, vlažnoj i nabrekloj ljepotici, a onda joj usisao klitoris.

„Voo… liiiiim… Haaaggghh… hhh…“ – tijelo joj se ukočilo, noge zadrhtale u predorgazmičkom grču. „A, jel voliš jezik u guzi?“ – prstima sam joj raširio malenu i pustio da se sokovi iz nje sliju prema ulazu u njenu guzu. Uživao sam u prizoru… Postavio sam dlanove ispod njenih polutki jače joj rastegnuo pičkicu, a onda jezikom počeo razmazivati sokove strasti po njenoj uskoj guzi. „Kkkk… Haggg… hhh…“ – pokušavala je doći do daha širom otvorenih usta.

Ovlažio sam jedan prst u njenoj pičkici i vrh nježno gurnuo u guzu, klizeći jezikom od ulaza u nju do klitorisa. Snažno počupala za kosu odižući karlicu uvis, okrenula je glavu u stranu i urlajući počela svršavati na mojim ustima: „AAAAAAAAAAAA… AAAAAAAAA… AAAAAAAAAAA…“ – uvijala se pod mojim rukama, trljala malenom o moja usta, pokušavala rukama jače da me priljubi uz svoju pičkicu, iz koje je obilno vlažilo. „OOOOOO… OOOOOO….“ – svršavala je divlje, a ja sam intenzivirao njen orgazam stežući joj nabrekle sise, nemilosrdno, štipajući joj bradavice.

Nisam prestajao da je lickam, ližem, ljubim… Sjeo sam na pod i oslonio glavu na kauč. Čvrsto sam joj stegnuo guzu i okrenuo je na sebe. Rašririla je noge i oslonila se rukama na zid. „Mmm… Još… Još… Jošššš…“ – režala je dok sam je lizao po stomaku i pomjerao jezik prema njenoj uspaljenici. Pomjerala se bokovima i pičkicom prelazila po isplaženom jeziku. Još više je raširila noge i njeno uspaljeno međunožje se skroz otvorilo. Stegnuo sam polutke njene lijepe guze, razmaknuo ih i zavukao jezik sve do ulaza u nju.

Bojana se stresla kada je osjetila kako jedva vrhom jezika dodirujem njen anus i divljački počela da se trlja pičkicom o moja usta. Čvrsto sam je stegnuo za bokove i zaustavio, a onda počeo da usisavam nabrekli klitoris i da je jebem jezikom. „Oooo, daaaa… daaaa… aaaaa… aaaammm… Jebi… Jebi… Jezikoooom… DaaaaaJjjj…“ – drhtala je, jecala i svakog trenutka očekivao sam da još jednom svrši. Kada se ukočila i širom otvorenih usta pokušavala doći do zraka, izvukao sam se ispod nje, brzo se oslobodio pantalona i usmjerio glavić na ulaz u nju. „Bojana…“ – procijedio sam kroz zube i lako gurnuo vrh tvrdog kurca u njenu vlažnu pičkicu.

„Aaaaaaaaa…“ – vrištala je osjećajući kako centimetar po centimetar nabrekli ud prodire u njenu usku pičkicu. Zastao sam na trenutak… Srce je počelo ubrzano da mi lupa od želje da joj ga nabijem do kraja, da razvalim njenu lijepu pičkicu, da joj se nježno i lijepo tijelo slomi od orgazma… Spustio sam ruke na njen struk, stegnuo ga i umjerenom brzinom počeo da je jebem. „Jače… Jače… Neću milost… Jače…“ – jecala je i udarala se po guzi. U meni se probudila zvijer! Prelijepa Bojana, nabijena na moj kurac…

Njena divna, nježna koža, njene grudi… Ljepotica, čije se lice grči od silne strasti i želje da bude izjebana… Počupao sam je za kosu, izvio je prema sebi i ona se sama nabila do kraja na nabrekli tvrdi kurac, svršavajući glasno: „AAAAAAAAAA… DAAAAAAAA… DAAAAAAAAA… OOOOOOOO…“ – udarala je rukama u zid cijedeći sokove iz svoje malene i osjećajući kako mi kurac, duboko nabijen u nju, pulsira. Osjetio sam da neću moći još dugo izdržati, ali nisam izlazio iz nje. Dahtao sam, jako joj stezao struk, a Bojana je svojim vaginalnim mišićima masirala nabrekli i tvrdi kurac, okrećući glavu prema meni. bojana jaše kurac

Mračilo mi se, znojio sam se… Srce mi je divlje lupalo, počelo je da mi se vrti u glravi… Bojana je kleknula ispred mene i jezikom prešla duž tvrdog, pulsirajućeg uda… Malo se pridigla i dodirnula ga svojim grudima, a onda svojom nježnom rukicom usmjerila prema ustima i usisala samo glavić. Škripao sam zubima, ukočio se, žmarci su prošli cijelim mojim tijelom dok je ova napaljena ljepotica svojom rukicom nježno drkala moj kurac koji je do pola bio u njenim ustima.

“Svrši po meni… Svrši…” – snažno mi ga je drkala i usmjerila prema isplaženom jeziku i otvorenim ustima. „OOOOOOOO… HAAAAAAA… AAAAAAAAH…“ – urlao sam dok je sperma u jakim mlazovima zapljuskivala Bojanine obraze, usne, jezik… Zamrsio sam joj prste u kosu i nabio joj ga u usta… Posljednje kapi iz mene iscijedila je stežući ga jednom rukom i usnama i jezikom… Dugo sam stajao gledajući kako ova lijepa, mlada, zadovoljena ženka mlohavim udom kupi spermu sa sebe i oblizuje je… Nadrkavajući ga, zavodnički me pogledala i nasmijana pitala: „Možeš li još jednom?“

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

napaljene Milf zele seks

Don`t copy text!