polizala mi se svu spermu sa kurca

Nini

Imam 26 godina, visok sam 194cm i imam 88kg, a u društvu mi kažu da sam prilično lijep i zgodan.
Moji roditelji imaju vikendicu u kojoj redovno (svake godine) borave, a jedne godine odlucim da idem s njima. Tu počinje moja prva priča.
Bilo je to prije četiri godine, završio sam fax i odlucio jesen provesti na vikendici sa porodicom,

do nas su odmarale jako prijatne komšije i njihova kćerka Nina. Nina je bila apsolvent na pravnom fakultetu, kao djeca smo se često igrali, a nismo se vidjeli sigurno 10 godina. Nina je izrasla u prelijepu zelenooku plavušicu sa strašno dobrom guzom, lijepim ne toliko velikim sisama i prelijepim osmijehom. Nekoliko dana smo boravili skupa i jednoga dana odlucimo malo obići kraj ili bolje rečeno istraživati, otići na ona mjesta gdje smo se davno igrali. Spremimo ruksake i krenemo. Napolju nije bilo tako toplo, ali obukli smo se prilično lagano. Dva tri sata intezivnog hoda, smijanja, uživanja i stigosmo na jedan prelijep proplanak, te odlucimo sjesti nešto pojesti. Dok je servirala hranu izgledala je divno.

“Jesi li ikada pomislio ovih godina na mene” reče prilično vedro. Malo posramljen sam rekao nisam, jednostavno vrijeme je takvo. a ljudi počinju da zaboravljaju drage osobe.
Pričali smo i jeli.
” Sjećaš li se kada smo zadnji put bili ovdje, padao je pljusak, pokisli smo kao miševi, međutim nismo smjeli…
” …se vratit mokri jer nismo ni pitali da idemo, skinuli smo se goli i sušili upravo ovdje”. upadoh joj u riječ.
Nasmiješila se i rekla da sam je tad i poljubio.

polizala mi se svu spermu sa kurcaNina je sijala. Naslonila se na moje rame i tako smo pričali, cugali, pjevušili, dok ja u jednom trenutku na svom kurcu nisam osjetio Nininu ruku. Nježna Ninina ruka je milovala moj kurac, a ja sam se osjećao nelagodno.
” I dalje si stidljiv, volila bih da ga vidim, je li narastao? smiješući se reče.
” Nina veliki je, ali mislim da si malo popila”.
Poslije tih rijeci sam je nježno poljubio u vrat, naime nisam slagao imao sam prilično veliki kurac koji je zadovoljavao kriterije svake dame s kojom sam bio, a Nina je bila upravo to. DAMA!!!
Vrat, usne i tako je počelo.

“Glupane, mislila sam na tebe dugo vremena nisi dolazio na vikend, a ja svake godine dolazila u nadi da ces se pojaviti” reče ljutito i divlje me poljubi.
Rekao sam da nisam znao i da je trebala ostaviti starcima neki kontakt i ja bih se sigurno javio.
Ljubili smo se i polako skidali… ” Nina ja nemam kondom” rekoh prilično glupo. ” Spremna sam da rizikujem” reče uzdišući i tu je bio kraj. Ljubio sam Ninine male sise, a ona je provlacila ruke kroz moju kosu, osjetih u momentu i velike nokte u svojim ustima, olizao sam joj prste, a već narenog trenutka su bili u njenoj vreloj pički.

Legla je a ja počnem lizati njenu obrijanu pičku, drhtala je uzdisala, ja nisam prestajao odlucio sam da je dovedem do vrhunca i bilo je tako, svršila je jako u moju facu.
” Hocu da ti ga pusim” reče i naglo mi svuče gaće.
Kurac mi se digao, isprekidano je rekla nesto kao “divan je” i pušila je moj tamni kurac, drkala ga nježnim rukama, ljubila vrelim usnama tako da sam mislio da ću svršiti.
” Sad me jebi polako i svršiću ti tisuću puta” rekla je i sama ugurala moj kurac u svoju pičku.

Jebao sam je polako, uzdisala je tiho i stalno me gledala zelenim očima, to su bili najbolji momenti mog života. Mjenjali smo poze i došla je moja omiljena s guza. Nije više uzdisala tiho, vrištala je a ja sam i dalje jebao polako, stajao sam ljubio joj guzu, lizao šupak, svršila je sigurno tri puta, a onda je došao red na mene.
U momentu sam bio na Nini, sjurio do kraja a u drugom pokušaju kurac je ispao, krenula je rukom da ga vrati i to je bilo to, umjesto da ga vrati, čula je moje tiho “Nina svršiću” drkala je najviše 5 sekundi i doživjela kupanje u mojoj spermi. Svršio sam joj po licu, ustima, sisama.Počela mi je pušiti kurac i onda me jako zažvalila, osjeti sam jezik i spermu u svojim ustima, vraćao sam u njenja. Polizala je gotovo sve i rekla da nisam normalan i da nikada nije vidjela ovoliko sperme pa cak ni u pornićima.

Vraćajući se još jednom mi je popušila kurac, kada sam joj rekao da su mi fetiš ruke, stopala i lijepi nokti. Prvo mi je drkala svojim njećnim rukama, a onda sam joj ja ljubio i lizao stopala.
Radila mi je savršen handjob i footjob te pušila. Sav oznojen i iznuren svršio sam jako ni pola kao prvi put ali ovoga puta direktno u usta.
Nina je progutala oblizale se i rekla “divan si ljubavi”.
Tu veče sam drkao još dvaput i zamišljao prelijepu Ninu.
Naredne godine je mladi profesor bio na odmoru a sa njim je bila i mlada pravnica….

besplatan sms

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Don`t copy text!