sisanje kurca strancu

Nikad nisam bila tako Jebana

Upoznavanje Srbija

Mislila sam da sve što mi treba da zaboravim na dan iza sebe jeste piće u restoranu hotela. Ceo dan ispunjen sastancima sa arogantnim muškarcima u odelima bio je iscrpljujući. Sedeći sama za stolom, stalno sam odbijala pića koja su mi stizala od muškaraca oko mene. Svi su izgledali isto, i jednostavno nisam želela da slušam o tome koje su diplome stekli ili koliko su visoko na korporativnoj lestvici.

I ja sam bila deo visokog društva, nisam se time hvalila, ali se moglo zaključiti po cipelama koje sam nosila ili po načinu na koji sam se držala dok sam hodala u skupoj odeći. Ali te večeri samo sam želela da budem sama.

Ali onda sam ga ugledala.

On je bio antiteza buržujima. Plave farmerke, razbarušena kosa sa desnom rukom u džepu, levom rukom drži piće. Bio je apsolutno predivan. Lice za koje vredi umreti, smeđe oči u koje se odmah možeš zaljubiti, i osmeh od kojeg mi je srce poskočilo. Nisam mogla da skinem pogled sa njega. Razgovarao je sa svojim kolegama, a ja sam stalno krala njegove poglede. jebozovna u kafiću

Haljina koju sam ceo dan nosila na sastancima delovala mi je pretesno, a dekolte previše dubok. Pogledao je i uhvatio me kako ga gledam. Pokušala sam da skrenem pogled, ali sam se istopila u njegovim očima. Kada se nasmejao, znao sam da me je provalio. A onda je krenuo ka meni. Bogataši koji su pokušavali da mi privuku pažnju cele noći počeli su da se smeju misleći da neće imati šanse kod mene.

Pitao je da li može da sedne. Nisam mogla ni da odgovorim, samo sam klimnula glavom. Njegov glas je bio dubok i seksi. Bila sam u nevolji i znala sam to vrlo jasno. I on je znao. Malo smo razgovarali dok smo pili piće. Zatim se nagnuo da postavi pitanje i stavio ruku na moje koleno. Struja je bila momentalna. Nisam ga ni čula šta priča, toliko sam bila iznenađena reakcijom mog tela.

Zamolila sam ga da ponovi pitanje i kada se nagnuo bliže, ruka mu je kliznula još malo uz moju butinu. Nisam mogla da verujem. Ni muškarci oko nas koji su gledali nisu mogli da veruju. Bila sam poznata kao kučka i čekali su da ga oteram u tri pizde materine. Pogledao me je nagnuo se i rekao 4 reči koje nikada neću zaboraviti- „Želim da te jebem!“ Tako jednostavna rečenica. Tako jednostavna izjava. A ipak, odmah sam požalila što nisam obukla gaćice jer sam bila tako mokra samo od tih reči.

Klimnula sam glavom i ustala. Bacio je novac na sto i pred svima je zgrabio za guzu kada smo krenuli na vrata. Svi su gledali u neverici. Išli smo do lifta. Moj stomak je bio u čvorovima. Nisam mogla da verujem da radim ovo, ali hemija je bila toliko jaka da nije bilo moguće pobeći. Ušli smo u lift i on je namerno stao iza mene. Osetila sam toplinu njegovog daha na svom vratu. Stao je bliže, s rukama na mom struku, privlačeći me k sebi, s mojim dupetom uz njegovu erekciju.

Nisam mogla da dišem. Nije se pomerio. Vrata su se otvorila i on je krenuo za mnom u moju sobu. Jedva sam otvorila vrata kada mi je gurnuo leđa uza zid. Moje ruke držane za njegove iznad moje glave. Čim me je poljubio kojena su mi se klecala, pica mi je odmah zadrhtala. Srce mi je kucalo tako brzo da nisam mogla da verujem da sam i dalje u svesti. Njegova jedna ruka se pomerila do između mojih nogu tako brzo da nisam znala sve dok nisam osetila njegov prst u sebi. sisanje kurca strancu

Naslonjen na mene, njegov penis je bio toliko tvrd da sam spustila jednu ruku dole da bih mogla da osetim. Bio je izuzetan. U jednom trenutku sam bila potpuno obučena, a sledećeg sam ostala u grudnjaku, visokim čarapama i štiklama. Ne sećam se kako mi je tako brzo skinuo haljinu. Rekao mi je da mu otkopčam kaiš i naredio mi da kleknem. Da, njegov kurac je bio ogroman, savršen.

Bez slatke priče. Naredba. Jednostavno, „puši mi kurac!“

Jedva sam čekala. Klečeći na podu pogledala sam u njega. Razdvojila sam usne i uzela ga u grlo koliko sam mogla. Njegova jaja su bila veličanstvena u mom dlanu. Sisala sam ga gladno. Brže, dublje, slušajući kako mu se disanje menja znajući da je blizu. Iznenada me je zaustavio što nisam ni skontala sve dok mi njegov jezik nije bio u ustima umesto u kurca. Skinuo mi je grudnjak i kada je stavio usne na moje bradavice telo me je izdalo i klonula sam u njegovo naručje.

Morala sam da ga osetim u sebi. „Pojebi me… molim te… treba mi tvoj kurac duboko u pički!“

Nisam navikla da me iko kontroliše. Raširio mi je noge i svršila sam čim mi je grubo nabio kurčinu u pičku! Jednim pokretom je ušao u mene i držao mi ruke iznad glave. Moje telo još uvek osetljivo od mog vrhunca učinilo je da se moja pica steže oko njegovog penisa svakim nabijanjem. Bio je tako veliki, a ja toliko mokra da nije trebalo dugo da me natera da ponovo svršim. analna jebačina

Njegovi kukovi kruže umesto da pumpaju a onda šok. Opet brzinski bez i da sam primetila njegov glavić se probijao kroz sfinkter mog anusa. Guza mi je gorela vrisnula sam iz sveg glasa i svršila a on je počeo da me truca u guzu! Nikada ranije nisam svršila sa kitom u čmaru. Kako je to uradio?

Ništa kod njega nije bilo nežno ni sporo. Imao je vrhunsku dominantnu i snažnu tehniku pa sam osećala kao da jebe celo moje telo. Počinje da se igra, ide iz guze u pičku pa ponovo nazad. Drao me je, rastavljao me je, zlostavljao me je a ja sam svršavala i vrištala.

„Svrši u mene… aaahhhh.. da te osetim u sebi!“

Svršio je odmah nakon moje molbe. Bilo je neverovatno. Uspeo je da izađe iz guze u toku svršavanja i deo sperme ulije i u moju picu. Usledila je tišina. Poljubio me je, obukao se i otišao. Nikada nismo razmenili ni imena. Nikada ranije nisam bio tako jebana i nikada to neću zaboraviti.

KRAJ!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 47 Prosek: 4.3]

1 komentar na “Nikad nisam bila tako Jebana

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!