zestoka jebacina

Nije se mogla odupreti mladom mesu 1

Upoznavanje Srbija

-Ma neću s njima na more!-obrecnu se na mene Zana.
-Pa zašto mala?-Neša nam je prijatelj. Vera mu se porodila pre pola godine i ne može sa bebom na more, a ne mogu ni da je ostave baki i deki. Vera bi ostala sa bebom i Kaćom, jer ona polazi 1.septembra u školu. Sa Nešom bi pošao samo Neno koji nije uspeo da upiše srednju školu pa ima koliko hoće vremena. Stvarno ne razumem zašto je Neno tako loš učenik da ni jednu školu ne može da upiše, a na zanat neće.
-NJega učenje nije interesovalo. Sa 18 godina je izgubljen slučaj. Majka mu intelektualka, otac mu svršio fakultet, a eto,-nisu uspeli prvenca da zainteresuju za školu.
-Baš zato ga vodi na more. Neša hoće da ga pridobije, i vodio bi ga na more i pored njegovog neuspeha na upisu u srednju školu.
-Ali, kako ne shvataš?-pokvariće nam letovanje….
-Kako? Činimi se da bi ti volela da s nama ide samo Neša, pa da uživaš s nama dvojicom u trilingu,-je li?-pecnuh Zanu.
-Ma neee…i ne mislim na to. Ne bih bez Vere dozvolila Neši ni da mi priđe.
-Zašto?-pa jebali smo se sa njima bezbroj puta. Iskren da budem, pomalo se plašim čija je njihova beba. Svršavali smo u nju i Neša i ja.
-Znaš da sam razgovarala s njom o tome. Nije ni ona sigurna. Kaže da je mislila da je prestara za rađanje i stid ju je što je rodila treće dete u blizu 50 godina. Hteli su da ga abortira, ali je bilo rizično po nju i morala je da se porodi. Kaže da je Neša u početku bio zabrinut ko je otac bebi, ali više ne brine jer kaže da ne liči na tebe.Ha-ha-ha…važno mu je da liči na Veru i da se po zakonu on beleži kao otac.
-Ne bih voleo da ta sumnja poremeti naše prijateljstvo….
-Šta, žao bi ti bilo da prestaneš da jebeš Veru,-je li?-nasmeja se Zana.
-Ma neeee….nas dvojica smo drugovi od srednje škole, Vas dve prijateljice iz detinjstva. Naš odnos je do sada divan. Živimo nas četvoro kao jedan bračni par….bez zavidnosti….bez zlobe….požrtvovani jedni ka drugima. Nema toga što oni ne bi učinili za nas i mi za njih.
-Znaš Ceki, mali Neno me zagleda pohotno. Kada se sretnemo, ne može a da me ne zagrli i obavezno mi zarije nos među sise. Ostanem sva rosna među sisama od njegovog daha.
-Pa mali se zaljubio u tvoje sise koje samo što ne ispadnu iz toliko širokih i dubokih deholtea. Sigurno drka zamišljajući kako ih mesi i kakva je tvoja pička.
-Ma pusti….dete je on….pa dobro….neka idu i oni. Ali želela sam samo nas dvoje da budemo sami gde nas niko ne poznaje. Da se držimo za ruke…sami večeravamo uz sveće…šetamo obalom…kupamo se goli…vodimo ljubav u vodi…
zestoka jebacinaNakon ovog monologa nije mi ostalo ništa drugo do da je nežno poljubim i odnesem u naš krevet…
A na moru smo se smestili u velikom apartmanu koji smo mi rezervisali. Nešo i Nenad su imali svoju sobu, a nas dvoje svoju.Čajnu kuhinju nismo ni koristili…u dnevnom boravku smo samo Neša i ja sačekivali Zanu dok se spremala za večernji izlazak. Neno je retko bio sa nama. Dolazio je posle nas i bio veoma tih. Spavao je kada bi mi odlzili na plažu. Kasnije bi došao do nas samo da uzme pare od Neše i odlazio sa dva druga koje je predstavio kao beograđane.
Tokom ovih 5-6 dana letovanja , uhvatio sam , valjda 10-ak puta malog Nena kako bulji u Zanino poprsje i bradavice na sisama koje su napinjale tanku tkaninu uskog gornjeg dela kupaćeg kostima. Najmanje dva puta ju je zagrlio rukama oko struka a lice joj zario preko prozirne spavaćice u njedra. Zana ga nije odbijala. Da li joj je godilo ili je te njegove gestove primala kao izraze privrženosti majkinoj prijateljici. Očito njoj nije smetalo ovakvo izražavanje privrženosti k njoj, a iskreno,-ni meni. Čak šta više , kada bih ih zatekao u ovakvim scenama prosto sam bodrio Nena tako što bih ga pomilovao po čekinjastoj kosi i dao mu 10-20 evra za provod. Seksualno me uzbuđivalo ovakvo iskazivanje ljubavi ka mojoj Zani od junoše.
Valjda sedmog dana letovanja, Nebojša je predložio da pređemo u susednu Albaniju i proverimo kakva su njihova letovališta. Ovo je podrazumevalo vožnju oko 500 kilometara otprilike, štp Zana nije prihvatila. Ona je odlučila da se naspava, a posle doručka da izađe na plažu, a nakon kupanja se vrati u apartman. Neno nije imao pasoš pa nije ni mogao sa nama na put. Krenuli smo nas dvojica, ali samo do graničnog prelaza. Tu sam definitivno prelomio i odustao od ulaska u Albaniju, jer ko zna šta bi mi se moglo na prelazu ili tamo, dogoditi. Odustao sam dajući Nešu ključeve od mog automobila da on nastvi putovanje. U početku nije razumevao moje razloge za oduustanak, ali kada sam pojasnio moje učešće u ranijim dešavanjima, prihvatio je da se sam odveze i izvidi kakvi su uslovi da iduće leto provede na albanskoj obali. Prešao je preko granice, a ja sam se vratio taxi vozilom.
Bio sam ispred apartmana negde u vreme kada Zana radi jutarnju toaletu. Kroz dvokrilna vrata na prvom spratu, koja se nikada nisu zatvarala, izvirivala je lagana zavesa. Promaja ju je izvlačila iz dnevne sobe. Okolo apartmana visoki čempresi i ukrasno šiblje koje je pravilo debelu hladovinu. Sa zemlje se ne vidi unutar naše dnevne sobe,, ali se u jutarnjoj tišini čuje svaki šum iz nje, pa i šta se govori.
Taman sam se spremao da zakoračim uz spoljne stepenice na našu terasu, pa iz nje u naš apartman, kad začuh škripu dušeka na našem bračnom krevetu i Zanu kako govori:
-Neno!-pa sačekaj…promašio si!-Neno se nije čuo, samo je dušek škripao.
-Neno! Stani! …Vidi šta si mi uradio! Isprskao si me svu! Prvi put sam obukla ovu haljinu za plažu a ti si je svu isprskao. Silazi s mene!
Nena ne čujem,-ne oglašava se.
Sve mi postade jasno. Pa Bog te jebo!- mali Neno se usudio da jebe Zanu i otprilike nije umeo.
-Pa silazi sa žene kada ti ona kaže!-oglasi se drugi muški glas koji je u fazi mutacije.
Opa! Pa ovde ima i još neko! E, to moram da vidim! Gipko i nečujno ustrčah uz 15-ak stepenika na terasu i oprezno se primakoh dvokrilnim vratima. Čučnuh u dnu njih i pokušavam da nazrem šta se unutar dešava. Prvo što ugledah kada se zavesa zatalasa na promajnom vetru, je naš bračni krevet koji je na metar od dvokrilca. Na njemu nauznak leđi Zana raskrečenih nogu. Gore joj ispod providne haline za plažu ovlaš vezane pojasom, izviruju dve sjajne, nabrekle sise na kojima smeđe bradavice strče u vis. Jedan klipan ošišan do temena go golcat vuče za rame Nena koji se polagano podiže između Zaninih nogu.
-Čekaj Ivane. Vidiš da mogu još i ako sam svršio!-oglasi se po prvi put Neno, a šiljast kurac mu štrči put pupka.
-Sada sam ja na redu!-reče ivan. Zar se nismo tako dogovorili.
-Ali ja mogu još da jebem…pokušava Neno da ostane među Zaninim nogama. A ona, popravi kosu izvlačeći je ispod vrata te je u lepezu razastr po krevetu. Utom je obasja zrak sunca i zasijaše na njenom stomaku kao biseri kapi sperme. Ona ih nežnom šakom razmaza sebi po stomaku, između sisa i dohvati ubrus te njime pokuša da upije i obriše spermu sa haljine.
Ona dvojica goli kao od majke rođeni stoje pored raskrečene Zane. Mlada tela bez grama sala im se presijavaju na zracima prepodnevnog sunca koje poče da obasjava unutrašnjost sobe. Kurčevi im šiljasti strče uvis. Tako stoje i raspravljaju se ko ima pravo od njih dvojice da zađe Zani među noge…da polegne po njoj i pokuša da na njoj postane čovek. Ona ćuti i ne meša se u njihovu prepirku. Sve jedno joj je. Deluje nekako ne zainteresovano…prosto razočarana Nenovim neuspehom da joj nabubrela pičkica proguta i sažvače to mlado meso.
-Dobro bre vas dvojica! Do kada če te se svađati. Pa jesmo li se dogovorili kojim redom? Prvo Neno jer je teta Zana njegova poznanica i on ju je našao. Zatim Ivane ti jer je tako rekla teta Zana i na kraju ja!-čujem glas trećeg junoše a još ga ne vidim. Ugledah ga tek kada im priđe kroz vrata iz dnevne sobe. On crn kao ciganin. Duge kovrxave kose do ramena. Osunčano telo mu se presijaba na jutarnjem suncu. I njemu kurac stoji uspravno i ne dohvata ga kao da nesme. Crne malje tek mu senče pubičnu kost. Jajašca u maloj kesi, a ne kao kod nas odraslih.
-Hajde ti Crni dok se njih dva ne dogovore-oglasi se Zana pružajući duge vitke ruke ka njegovom telu. Na prstima se presijavaju zlatno prstenje i roza boja na dugim noktima.
Crni kao da je neodlučan. Da li da ne remeti dogovoreni raspored posećivanja Zanine pičkice, ili se uplašio od onoga što treba da joj uradi.
-Ne gospođo! Ja sam na redu!-progovori Ivan i odgurnu Nena u stranu. Zana ne stiže ništa da mu kažea on već kleknuo na krevet među njene rastavljene noge. Spusti se i na dlanove i zagleda u pičku. Kao da hoće da joj zaoči sve što je čini, da prvu pičku koju vidi i ima zapamti za ceo život. A ona, pička moje Zane prelepa…glatka…bbez dlačice sva se presijava na suncu. Nabrekla na Venerinom breku, a velike usmine joj nabubrile od isčekivanja posetioca. Između njih izviruju resaste, purpuraste, od čežnje orošene male usmine. Činimi se da podrhtavaju od isčekivanja. Kada shvati da je Ivan fasciniran njenom pičkom, savi noge u kolenima i još ih više rastavi da je bolje vidi. A onda vitkim prstima pomilova svoju pičkicu lagano i veoma sporo. Prekri je za trenutak celu svojom šakom, a onda poče prstima da joj širi usmine i zateže ih ka Venerinom brežuljku. Dva crvena nokkta zaronuše u procep među njima.
„Kurvica moja…pokazuje mu gde treba da joj ga zavuče“-pomislih, i tek tada dođoh k sebi onako sluđen od lepotee prizora. Tek tada osetih da mi tesno kurcu u gaćicama i bermudama. Dođe mi da uletim unutar i da ga zarijem u tu Princis krofnu od pičke, ali ostajem sklupčan ne hajući da li me ko gleda i šta to ja špijuniram.
-Hoćeš da je omirišeš…poljubiš?-navodi ga Zana šta treba da joj radi.
Mali Ivan, kao poslušno kuče prinese prvo nos nad pičku i čujem kako šumno uvlači vazduh kroz nozdrve. Zana se cimnu guzom sa kreveta u vis te mu nasadi pičku na usta. Osta taku u luku iznad postelje, a Ivan ne izmiče glavu.
-Okusi je. Ali nežno…ne ugrizaj, već samo jezikom liži između usmina….tako…tako…spusti jezik ka guzi…
Crni mi telom zakloni vidik.Prešao s druge strane kreveta i sagnuo se te gleda u Zanino međunožje,-šta to radi Ivan Zaninoj pički. Istrtio guzicu ka meni te ne vidim ništa. Vidim samo da se i Neno nagnuo nad Zaninim raspičjem. Kad ga primeti tako sagnutog, Zana ga uhvati za uvo i kao učiteljica lošeg učenika povuče ka sebi. Privuče mu glavu svom licu i polljubi ga dugo i strastno.Mali Neno samo miruje dok Zana jezikom palaca po njegovoj usnoj duplji. A potom ga dlanom gura od sebe te se Neno uspravi.Zana mu dlanom nežno prošeta do cvrstog kurca, koji štrči onako šiljast u vis. Obujmi ga dugim prstima, i povuče ka svojim usnama. Okusi ga onako nevinog dva-tri puta, pa zinu sjajnim usnama na njega. Milimetar po milimetar ga usisa do korena i pojaviše joj se udubljenja na obrazima. Znam da ga sisa…guta, na ovo se Neno izvi telom unazad i poče da drhti.Zani se na uglovima usana pojaviše prozirne kapi koje uskoro prerastoše u potočiće. Neno se napokon umiri, gleda u Zanina usta koja mu se smeše. Spusti se ka njenoj glavi i poljubi joj umazane usne. Kada se Neno odmaknu, Zana pomilova Ivana po potiljku i povuče ga nagore po sebi. On ide za njenom rukom i poleže po njoj. Obraz uz obraz, grudi na grudima, stomak na stomaku, Ivanovo dupe među Zaninim butinama. „Mora da mu je kurac na pički“-pomislih ja. Leži tako Ivan na Zani. Ne mrda. Vidi Zana da mali ne zna šta i kako dalje pa zavuče desnu ruku među njina tela. Ivan se cimnu-mora da ga je uhvatila za kurac.
-Podigni se malo u vis.-naredi mu Zana. kad Ivan izdiže guzu uvis, Zana pomače ruku dublje među njina tela i umiri je.
-Sad….tu guraj….tako…tako…sada me jebi….
I stvarno poče Ivanova guza da se podiže u vis i spušta u Zanino međunožje. Tako tri-četiri puta i zacvile Ivan. Nešto piskavo mrmlja i ljubi Zanu po obrazu, vratu..dok ne naiđe na njena usta koja celiva nežno kao da će se opržiti. Pritom mu telo miruje.
-Svršio si, jeli?-pita ga Zana i ne sačekavši odgovor skrsti mu svoje noge na leđima. Zna ona da mu neće kurac spasti ili da će se odmah dignuti i želi da i ona doživi vrhunac. Prvi put sa, malte ne, detetom. Dok ga čvrdto drži zarobljenog među svojim butinama, Zana poče da se lomi u struku češuči svoj klitoris o njegov pubis, trljajući svoj stomak o njegov..
-Evo ga…sad jebi-prošaputa mu Zana. I stvarno poče Ivan da se izmiče unazad iz Zaninog međunožja i da uranja u njejga. U početku lagano, a onda se Ivan osili pa sve brže i brže. Ovlažila se Zanina pička odavno, curi iz nje (vidim fleku na čaršafu), te šljapće i pljeska među njinim telima…
-Sad ja!-povika Crni i prosto gura Ivana sa Zane. Ivan se održava na Zani zahvaljujući njenom stisku nogama koje mu je skrstila na leđima, ali ih Zana raskrsti i Ivan skliznu sa njenog tela. Vidim mu kurac sav sjajan a još čvrsto dignut.
-Neću vas takve…šta vam je. Nisam navikla na grubost i ne kulturu zokom sexa. Hodi ti Neno…ako hoćeš znam da me ggledaš, gnjuriš u moje sise…činimi se da bi me hteo-reče Zana i zagleda mu se u oči.
-Meni si popušila…
-Dođi. Ali ovo ne sme da zna majak ti.
Nije ga trebalo zvati drugi put. Kleknu kao i Ivan i zagleda se u Zaninu pičku. Sve čini kao što je i Ivan, samo što je bio nekako slobodniji. Pa i kako ne bi kada mu je Zana majkina prijateljica, kada joj je njušio sise mnogo puta, kakda je bio nag u Zaninom raspičju…svršio je po njoj i u njenim ustima. On je već veliki Zanin jebač i uzima sebi za pravo: i da je prepusta drugom, a i da bude drzak na njoj. Poučen onim što je video od Ivana, brzo je našao čarobnu rupicu među Zaninim nogama i uklizao tako spretno i silovito da se Zana trznula.
-Nemoj tako..boli me. Udario si me jako po kosti…moraš biti nežan-to žene većinom vole.Sad mi se ne jebe.
A ja, pognut, zgrčen..uzrnule mi noge, došlo mi da upadnem unutar i da ih rasteram. Ne, nisam ljubomoran, ali ovako nešto nad Zanom nikada nisam činio niti dozvoljavao onima sa kojima smo svingovali.

rad mil

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 14 Prosek: 4.6]

5 komentara na “Nije se mogla odupreti mladom mesu 1

  1. ovo i nije moj komentar jer ja ne komentarišem svoje priče. Ovo je obraćanje administratoru : zašto ne objavljuje ime autora koji potpisuje priču.

    1. Poštovani, svako ko nam pošalje priču i želi da je potpisana, ona će to i biti. Napišite nam ko je autor i biće potpisana, naravno.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!