Nezaboravni letnji raspust

Upoznavanje Srbija

Kao i obično, za letnji raspust kod mene u selo doputuju brat i sestra od tetke. Međutim, ovog leta brat nije mogao da dođe, zbog keca iz matematike. Doputovala je samo sestra, a on je ostao u Beogradu. To je bio kraj prve godine srednje škole. Pubertet me je uveliko drmao.

U mojim mislima su bile samo devojke. Pri samoj pomisli na žensko telo, kurac mi se dizao, a kamoli kad bi prošla neka devojka u miniću. Svakodnevno sam mu gulio kožicu po nekoliko puta. Sestra od tetke je bila mlađa od mene godinu dana.

Završila je osmi razred. Crnka, duge kose, plavih očiju, prćastog nosa i bujnih grudi. Izrazito lepe građe. Jednom rečju, devojka-san.

Počela je berba šljiva. Moji roditeiji, moj brat, sestra od tetke i ja svakodnevno smo brali šljive. Jednog jutra svi smo krenuli u šljivar. Jedino sestra od tetke nije.

Ona je bila još u krevetu. Nije navikla da radi kao mi. Tada mi majka reče da sedim kod kuće, a kad se sestra probudi da dodemo u šljivar. Vratio sam se u sobu u kojoj je Vesna spavala.

Seo sam na ivicu njenog kreveta i uključio TV. Na programu je bila muzička emisija. Pevala je Dragana Mirković. Tako me je uzbudila da sam počeo da gnječim svoj kurac.

Plašio sam se da se Vesna ne probudi. Nakon pola sata se probudila, uzela daljinski i pojačala TV. Ustala je iz kreveta i počela je da skače i da peva. – Hajde da igramo – rekla je.

Zbunjeno i uzbuđeno sam je gledao. Na sebi je imala bele gaćice na kojima su se na rubovima videle crne stidne dlačice i belu majicu, koja je bila tako providna da su se lepo videle njene tamne bradavice. – Neću – odgovorio sam. Ona je i dalje navaljivala.

– Ma hajde da igramo. Počela je da me vuče za ruku. Svaki njen dodir me je uzbuđivao. Pošao sam prema vratima.

Vratila me je nazad. Na sebi sam imao samo šorc, tako da uzbuđenje nisam mogao sakriti. Vratio sam se na krevet. Ona je skočila na krevet i počela je da me gura.

Zatim je skočila preko mene. Pokušao sam da ustanem, ali ona me je držala za šorc. Trgnuo sam se da bih ustao. Kako se ona držala za šorc, šorc je sleteo do kolena.

Trenutno sam bio go. Moj kurac je bio napolju na slobodi. Brzo sam povukao šorc nazad. Pocrveneo sam.

U zemlju sam mogao da propadnem. Nakon toga dogodilo se pravo čudo. Ona mi je ponovo strgla šorc, ali sada je bilo namerno. Ostao sam kao od majke rođen.

Dohvatila mi je kurac rukom. U trenutku sam pomislio da ću se onesvestiti. Zavrnula mu je kožicu. Stajao sam nekoliko trenutaka nepomičan, a onda je ona rekla: – Šta je brate, nećeš da se igraš sa mnom? – Bio sam izvan sebe.

Dohvatio sam je za sise. Gurnula me je na krevet. Skočila je na mene i rekla da ne mrdam. Bez reči sam je poslušao.

Počela je da mi ga drka. Ubrzo sam svršio. To je bilo pravo blaženstvo. Nikad do tada se nisam tako osećao u životu.

Nastavila je da me miluje. Zatim mi je olizala kurac. Ubrzo je postao čvrst kao drvo. Ustao sam sa kreveta i svukao joj majicu i gaćice.

Do tada u životu ništa lepše nisam video. Ispred mene je bilo pravo savršenstvo. Legla je na krevet i raširila noge. Polako sam legao pored nje.

Lizao sam joj telo, pa sam se prebacio na njeno prelepo međunožje. Tako je lepo da sam mogao da je pojedem. Konačno sam prislonio kurčić među njene noge. Polako sam ga ugurao.

Dok sam prodirao u nju glasno je zaječala. To me je još više uzbudilo. Počeo sam u ritmu da se pokrećem. Prodirao sam u nju gore-dole.

Bližio sam se vrhuncu. Osetio sam kako mi steže kurac. Počela je da se uvija ispod mene. Glasno je jecala.

Bila je na samom vrhuncu. Svršavala je. Ubrzo sam svršio i ja. Ležali smo desetak minuta nepomični.

Među njenim nogama je bilo malo krvi. Kurac mi je bio krvav. Shvatio sam da je bila nevina. Bio sam i ja.

Šta je, tu je. Posle jebanja nema kajanja. Obukli smo se. Čaršav je ubacila u veš mašinu i otišli smo u šljivar.

Tetki je za čaršav rekla da je dobila menstruaciju i upropastila čaršav. – Ne sekiraj se, dešava se to – odgovorila joj je tetka. Naredna tri jutra dogodilo se isto. Opet smo se igrali u krevetu, ali više nije bilo krvi.

Kad bi majka saznala šta se stvarno dogodilo, mislim da bi me ubila. To leto je bilo ludo i nezaboravno. Prvi put, pa još sa sestrom od tetke. Bilo je šta je bilo.

Bili smo klinci. Sad me je sramota kad ovo pišem, ali moram sa nekim da podelim svoju tajnu (sramotu). .

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 0 Prosek: 0]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!