sex sa tranny

Nevjerojatna transformacija

Upoznavanje Srbija

Za neke ljude bih stavio ruku u vatru da su „normalni“. Tu mislim da žive u standardima ovog društva, pogotovo u malim mjestima. Tako bih rekao i za Denisa. Mladić koji se uvijek ponašao pristojno i nikad se za njega nije čula nikakva priča. Kad sam čuo od svog dobrog prijatelja da je on nevjerojatna transica i da se, kako je to rekao moj prijatelj, „ubija na kurcu“ nisam mogao vjerovati. Prijatelj ga je opisao otprilike ovako:
– struk ka u najzgodnije cure. Kad obuje štikle i ženske krpice, nabaci malo šminke i stavi periku 99% žena mu nije ravno. A kad se dočepa dobrog kurca cvili, stenje i uživa ka prava kujica. Moš ga jebat cilu noć i njemu nikad dosta.
– Oćeš da ti ga namistim? Znam da voliš ka i ja i pičku i guzu ako je dobra a ova je viruj mi , ne dobra, najbolja koju si ikad jeba.
– Ako je tako dobar riješi to samo mi javi barem nekoliko sati ranije. Znaš da sam živim ali često imam neku fanfulju za guzit.
Prošlo je nekoliko dana i moj prijatelj mi javi da je „ona koka“ što mi je priča o njoj pristala večeras oko 9 sa njim doći kod mene ako sam slobodan. On će se nakon par minuta izgubit i ostavit nas da uživamo.
– Pazi, mali će doći klistiran. Znači možeš što se tiče higijene bit bez brige. On na to jako pazi i vidit ćeš da će mirisat ka prava pičkica i šta još, ne triba ti nikakve pomade ni ulja. On ti se navlaži to je čudo jedno.
Sve je bilo kako je moj prijatelj i najavio. Oko 9 uri je došao sa pratnjom. Denis je bio u trenirci ali je ponio sve šta mu triba u torbi. Kad su ušli u kuću prvo je bio malo nervozan i crvenio se u licu ali nakon par minuta i jednog Jegera opustio se. Kad je pitao gdje bi se mogao dotjerati pokazao sam mu na vrata od kupatila.
– Triba mi 15 , dvaest minuta.
sex sa tranny-OK slobodno, imam ja vremena. Noć je tek počela.
Nasmijao se, uzeo svoju torbu i otišao u kupaonu. I moj prijatelj je popio još jedno piće i nakon desetak minuta otišao jer je znao da je „mali“ uskoro završio transformaciju u curu. Nakon nekoliko minuta pojavio se ili pojavila posve druga osoba pored mene u dnevnom boravku. Ostao sam bez daha. Perika do ramena, šminka ali ne previše jer je lip i po prirodi. Uska majica do pupka ispod koje je bio čipkasti grudnjak sa umetcima mada je i on imao solidne sise pošto nije bio sportaš pa je bio mekan. Čim je sjeo pored mene primaknuo sam mu usne i liznuo njegove a on se još primakao, stavio ruke oko mog vrata i rekao da želi osjetit moj jezik u sebi. Poljubac je bio dug, strastven i uskoro je moj kurac napeo trenirku da je to bilo vidljivo iz aviona. Njegova ruka je prešla preko mog kurca i samo je prostenjao – mmmmm, pa ti si već spreman
– Je li i moja curica spremna?
– Ne znam, morat ćeš sam provjerit, ha ha ha ha . Uzbudi me do kraja da te se sićam dugo.
Opet sam ga ljubio ali rukama sam ga namjestio da mu polako otkopčam dugmić i uz njegovu pomoć svučem mu suknjicu. Skinuo sam mu i majicu i ostao je u grudnjaku, gaćicama, samostojećim najlonkama i štiklama. Polegao sam ga na leđa, podigao mu noge u zrak i polako mu svukao gaće. Kurčić mu je bio mali i nije bio u erekciji. Guza je bila odlična. Nigdje nije bilo ni jedne dlačice. Očigledno je da se depilira jer obrijana koža je ipak drugačija. Držao sam mu raširene noge i polako jezikom kružio oko rupice. Bila je potpuno zatvorena i pomalo sam ju dirao jezikom i ispuštao malo sline da ju podmažem. Ubrzo se počeo otvarati i najprije malo jezikom a kasnije prstom sam mu ulazio u guzu. Žmirio je ali je na licu bio osmjeh. Uživao je u predigri. Nakon par minuta sam sa dva prsta u njemu kružio i postepeno ga širio da može moj debeli kurac ući u njega. Dugačak je 18 – 19 cm ali je dosta debel.
Ustao sam i skinuo se potpuno gol. Sjeo je na krevet i zadivljeno gledao u moj kurac koji je stojao tvrd kao kamen u svojoj maksimalnoj veličini. Njegov osmjeh je sve govorio. Bio je sretan što će dobiti pravu komadinu u guzicu. Uzeo ga je u ruke i malo protrljao a onda se bacio na pušenje sjedeći na rubu trosjeda a ja sam stojao ispred njega. Odlično je pušio i vidi se da mu to nije prvi put. Iako debel uspio ga je više od pola uvući u usta i na trenutke si nabijati usne tako da sam osjetio kako mi glavić dira ulaz u njegovo grlo. Nakon par minuta sam ga povukao da se ustane. Onako obuven u štikle bio je taman moje visine i opet sam ga počeo ljubiti i rukama mu guzicu milovati. Odveo sam ga u spavaću sobu u kojoj je već bila upaljena mala lampica u jednom kutu koja je vrlo malo osvjetljavala prostoriju ali dovoljno da se vidimo. U polumraku mi je bio baš lijep i poželio sam ga maksimalno. Kad smo ušli u sobu samo je rekao
– opaaaa, baš lipo. Romantično. Ajme meni moga bi se i zajubit u te kako si organiziran.
– ni ti nisi druga liga nego vrh prve lige. Sviđaš mi se ovakav ili ovakva . Kako god želiš meni je svejedno.
– Ako mogu birati bolje onda „ovakva“. Kad sam u ovim krpicama osićam se ka žena. Mmmmm, ajmo se još jubiti. Ti to tako lipo činiš.
To mi je rekao tako mazno i nekim glasom koji bi mogao prći i pod ženski. Odmah sam ga počeo ljubit i jezikom mu usnu šupljinu istraživati a rukama sam ga polako spuštao na ležaj. Kad smo ležali i ljubili se prebacio je jednu nogu preko mene a moja ruka je odmah krenula prema rupici i opet sam prstom kružio po njoj a ubrzo i sa dva. Pogurao sam ga da legne na leđa a sam je podigao noge u vis i namjestio se spreman za primiti kurac. Iz ladice sam izvadio kondom da ga navučem kad mi je rekao da ako ne želim kondom ne moram jer je čist i da bolje voli osjetit golog u sebi nego u kondomu. Ostavio sam kondom i polako mu glavićem stiskao ulaz u guzu. Za par sekundi se otvorio i ušao sam sa glavićem i još malo više u njega. Promatrao sam ga dok sam ulazio u njega a i on je gledao u mene sa nekim sjajem u očima. To mi je bio znak da mu je lipo i da uživa. Nagnuo sam se skroz iznad njega i odmah je izdigao glavu i nudi mi usne da ga ljubim a nogama mi obgrlio kukove. Bez bilo kakvog lubrikanta sam ubrzo ulazi u njega. Čudo od guze. Počeo je ipak stenjati i ubrzo cviliti kad sam se zabijao cijelom dužinom u njega. Te uzdahe i cviljenje sam prekidao gurajući mu jezik u usta. Istovremeno mi je sisao jezik i uzdisao a ja sam ga popunjavao do kraja se zabijajući u njega. Osjetio sam da mu se kurac digao i da me polako dira po stomaku. Želio sam vidjeti koliki mu je pa sam se uspravio i stavio njegove noge na svoja ramena. Bio mu je dugačak maksimalno 13 – 14 centimetara i normalne debljine. Zavukao sam ruke ispod grudnjaka i gnječio mu sise, Ubrzo ssam mu podigao grudnjak iznad sisa i dok sam se zabijao u njegovu guzu prstima ruku sam mu trljo bradavice koje su stršale. Osjetio sam mlaz koji je izašao iz njegovog kurca. Toliko je uživao dok ga jebem da je svršio. Kad je završio sa orgazmom kao da je postao još mekši. Posvetio se potpuno analnom užitku i davao se potpuno. Opet sam legao na njega i ljubio ga. Između poljubaca mi je rekao da mu je lipo i da ne smim još svršit jer da on želi da ovo traje još dugo. Nisam bio siguran koliko ću još moći izdržati. I meni je bilo super . Izvadio sam ga čitavog i okrenuo ga na koljena. Odmah mi je gurnuo guzicu do kurca i svojom rukom namjestio na ulaz u rupicu, nabio se i počeo zajedno sa mnom u ritmu brzo i žestoko jebanje. Cvilio je, zapomagao, uzdisao. Kad sam osjetio da je kraj blizu i on je isto to znao i prostenjao da želi mlaz u usta. Imaknu se, legao a ja sam mu prišao dovoljno blizu i uvukao mu ga do pola u usta. Još sam ga malo jebao u usnu šupljinu kad je mlaz sperme šiknuo u njegovo grlo. Gutao je i uzdisao. Polizao je svaku kap i progutao. Legao sam pored njega a on mi je stavio glavu na prsa i mazio se poput prave curice a ruko mi je milovao kurac i jaja.
– Kak si dobar jebote. Jesam ja tebi dobra lipi moj.
– Ahaaa, odlična si. Ja sam uživao i još malo pa ćemo to morati ponoviti
– mmmm, toooo. Stvarno ka da mi čitaš misli. Majke mi ću se zajubit u tebe. Lip si a jebeš odlično.
– Jebiga onda ću te ženit da te ne bi nio drugi ima osim mene. Ha ha ha . Zajebavam se. Moš mislit u našem mistu kakve bi to scene bile.
– A znam i zato bi ponekad otišla u neki veliki gerad i živila sa nekim ko mi je onako ka ti po volji ali triba od nečeg i živit.
Pošto je tema krenula u škakljivom pravcu prekinuo sam to predigrom i ljubljenjem. Prihvatio je odmah i za par minuta mi ga je malo rukom , malo ustima opet digao i namjestio se gore. Polako se spuštao dok nije primio cijelog i onda se krenuo gibati i nabijati. Opet se čulo vriskanje i stenjanje. Mijenjali smo poze, ljubili se, jebali i guštali baš dugo. Ovo drugi put je trajalo sigurno sat vremena. Obadvojica smo klonuli kad sam svršio u njega. Nije silazio dok god je sperma izlazila iz njega. Mirno je sjedio na kurcu i uživao dok sam se trzao u njemu.
– Kako je lipo osjetit spermu u sebi. Šteta što smo se tek večeras izjebali prvi put.
– Kad si se prasnula prvi put sa nekim? Ne zanima me s kim samo onako bez veze pitam.
– Sa 16 godina me jedan dečko prvi put jebo ali brzo bi svršija i odma se obuka i otiša. Osićala sam se onako , ka kurvica. Iskorišteno. Poslije je bilo još njih nekoliko . Samo je jedan bija ka ti dobar i izdržljiv. A ti kad si ti prvi put nekog jebo. Je li to bilo muško ili žensko?
– Sa 16 godina ka i ti ali je ona imala 18. laga sam joj da sam stariji. Muškarca sam prvi put jebo negdje sa 20. Bio je to dečko od 18. Bili smo malo pijani i slučajno sam počeo, on prihvatio i nismo baš uživali jer ipak je u krevetu najbolje.
– Nisam nikad u moru. Volila bi i to probat samo je to rizik ako neko naiđe.
– Ako sve bude OK ovo ljeto ti obećavam da ću te izjebati u moru ali negdi van grada iza ponoći.
– Uhh, jebote što bi to moglo bit lipo.
– Želim te još. Oćemo se sastajati sad ili ti je ovo dosta od mene.
– Želim i ja tebe još. Razminit ćemo brojeve i dogovarat se kad god budemo mogli. Ne želim minjat partnere. Volila bi da ti budem nešto ka cura. Da me jebeš i da ne moram čekat micecima da se desi prilika.
Nakon ovakvog odgovora obadvoje smo se samo pogledali i počeli ljubiti. Kad mi se kurac digao uvukao sam mu ga i jebao ga još dugo dugo ali sad nekako nježno. Jezici i usne su nam odrvenili od ljubljenja a ruke su non stop milovale jedno drugog i baš smo se lipo jebali. Znam da je to opasno i da se lako zaljubit ali kad je lipo neka traje. Kad sam svršio još sam ležao na njemu i bio u njemu dugo. Milovao me i ljubio. Kad se ustao i otišao obući „normalnu“ robu za rastanak sam ga stisao uz zid u hodniku i uvukao mu jezik u usta. Čim sam osjetio da se kurac budi sam prekinuo jer i jedan i drugi bi ubrzo legli na pod i jebali se opet. Kad je izašao iz moje kuće već je zora počela svitati. Dugo dugo nisam ovako kvalitetno jebao i zadovoljio se kao tu noć. Stvarno je transformacija kod njega nevjerojatna. Čim se obukao u muško više nije bio toliko „ženstven“ i nije to bilo kao kad je u svojim „krpicama“

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 2 Prosek: 3.5]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!