sisata komšinica sisa kurac

Nenadani Susret Na Selu

1.

Ova moja priča se desila prošloga ljeta kada je moja majka nasledila od svoga ujaka na selu njegovu vikendicu. Zbog toga su moji planovi o odlasku na more propali pa sam morao sa svojim roditeljima otići na selo da vidimo kako izgleda ta vikendica. Poslije nekoliko sati truckanja u kolima konačno smo stigli do sela.

Naša vikendica je bila na samom kraju sela. Bila je u poprilično lošem stanju jer dugo vremena nije obnavljanja. Ključ nam je donijela sada naša komšinica Dragica. Dragica je bila žena koja je imala oko pedeset godina. Imala je dugu plavu kosu, vitak struk sa sasvim malo sala na stomaku i veliku guzu. Njene sise su bila posebna priča. Nikada u životu nisam vidio ženu sa većim sisama. sisata plava komšinica

Kada bi se kretala sise bi se klatile kao da trči. Nijedan brus ih nije mogao umiriti. Pošto je bilo ljeto nosila je tanku haljinicu tako da su sise moje komšinice došle do izražaja jako. To me je jako palilo da mi se moj kurac od dvadeset centimetara počeo odmah buditi u šorcu.

Počeli smo sa uređenjem i posla je bilo preko glave čak šta više nego smo i mislili. Nas bi svaki dan obolazila naša komšinica koja bi mi ispred nosa mahala sa svojim velikim sisama. Počeo sam da sanjam kako bi volio da stavim kurac među te njene velike sise.

Moji roditelji su se vratili kući na par dana a ja sam ostao da radim idalje. Taj dan je bio paklen, vrućina me je ubila te sam otišao da se rashladim i istuširam. Pošto sam mislio da nema nikoga krenuo sam prema dnevnoj sobi potpuno nag. Kad sam ušao na vrata tamo me je čekala moja komšinica. Kada me je vidjela golog njene oči umalo nisu iskočile gledajući ka mom kurcu. Zacrvenio sam se i odmah rukama prekrio moj kurac. U tom trenutku kurac mi se počeo buditi i nisam više mogao rukama ga pokrivati.

Ona ga je očima hipnotisano hledala kao zmija žabu. Htio sam da pobjegnem nazad kada me je ona preduhitrila. Ustala je došla do mene rekavši da nikada u životu nije vidjela veći kurac. To mi je laskalo. Uzela ga je u ruku i počela snažno da drka. Moj kurac je postao tvrd kao kamen sa velikim žilama po njemu. Spustila se polako i počela lagano da ga liže. Lizala ga je kao lizalicu sve dok odjednom nije ga uvukla u usta i počela pušiti.

sisata komšinica sisa kuracImala je jako mala usta tako da je moj kurac jedva do pola mogao ući u njena usta. Trudila se da ga uvuče što je više mogla. Dok mi je pušila kurac drugom rukom se igrala sa mojim jajima. Uvrtala ih je, mijesila ih sve do granice bola. To me je jako palilo. U jednom trenutku sam joj rekao da oslobodi sise iz svoje haljine jer ih želim vidjeti. Čim ih je oslobodila brusa njene sise su izletile napolje. Bile su to najveće sise koje sam vidio do sada. Rekao sam joj da uzme sise u ruke i da je želim jebati kurcem među sise.

Počeo sam je jebati među njene ogromne sisetine. Čim bi se moj kurac pojavio između sisa ona bi mi jezikom liznula glavić. Tako je radila stalno. To me je jako napalilo da sam joj kurac ponovo stavio u usta da ga puši. Ovaj put sam je uhvatio za kosu i počeo joj glavu nabijati na moju veliku kurčinu. Pušila mi ga je dobrih pet minuta. Odjednom dok mi je pušila čuo sam ženski glas kako je zove. To je bila njena ćerka Tanja. Rekla mi je da moramo požuriti ovaj put.

Uzeo sam je za kosu i počeo silovito nabijati na kurčinu. Gušila se u njemu ali nije odustajala. Nakon par minuta moja sprema je bila spremna da izađe napolje. Osjetila je to i uzela kurac drkajući ga. Počeo sam da svršavam po njenim velikim sisama. Kada sam izbacio svu spermu oblizala mi ga je rekavši da ima jako lijep ukus mi sprema.

Njene sise sa spremom na njima vratila je brzo u svoj brus, navukla svoju haljinu ponovo a zatim brzo se uputila prema vratima.

 

 

2.

Nakon što me je komšinica Dragica posjetila neki dan i tom prilikom mi dobro popušila kurac i oslobodila moja jaja sperme nisam mogao da prestanem da maštam o njoj kako izgleda kada je gola, kakva joj je pičkica. Te misli su me sve više odvajale i od posla koji sam sve manje radio.

 

Prošlo je nekoliko dana kada me je komšinica Dragica ponovo posjetila. Bio je to petak, ja sam kao i obično radio ispred kuće kada se ona pojavila u lepršavoj crvenoj letnjoj suknjici koju je jasno obukla za ovu priliku.

Ta suknja je isticala njene velike atribute njenu pičkicu i velike sise. Kako mi se približavala moj kurac se počeo buditi u gaćama. Kada je došla do mene moj kurac se već podigao bio i jasno se ocrtao preko šorca. Primijetila je to rekavši da sam ja već spreman za nju. Jako me je stegla za kurac da sam htio da jauknem od bola. Rekla mi je da odmah uđem u kuću. Ušli smo zajedno unutra. Htio sam da odem da se istuširam jer sam bio jako znojav ali mi ona nije dozvolila.

Odmah mi je skinula šorc i moj kurac je izletio napolje. Uzela ga je u ruku i snažno počela drkati. Dok ga je drkala direktno me je gledala u oči kao prava drolja. Rekao sam joj da ga stavi u usta što je i učinila. Pušila mi ga je kao da joj je to poslednje što će uraditi u životu. Nabijala se svom silinim na moj kurac. Uvalčila bi ga a potom izvlačila iz usta a za njim bi se cijedila moja sluz i njena pljuvačka. Pušila mi ga je dobrih pet minuta. Nisam više mogao da izdržim pa sam joj rekao da želim da je jebem.

Ustala je, skinula svu odjeću sa sebe. Tada se po prvi put ukazala potpuno gola ispred mene. Imala je jako dlakavu crnu pičku što je mene još više napalilo. Njene sise su mi se sad činile još većim. Uzeo sam jednu sisu i stavio je u usta i počeo da cuclam njenu bradavicu. To je jako napalilo pa je svojim prstima počela da mrsi moju kosu. Drugom rukom sam krenuo ka njenoj pici koja je već bila mokra i iz koje su već počeli da cure sokovi.

Nije više čekala nego mi se naguzila na komodu čekajući da joj zabijem kurac otpozadi. Rukama je razvukla svoje guzove i ja sam ubacio moj kurac u njenu vlažnu picu. Njena pica je bila uska tako da nije mogla da primi moj veliki kurac. U početku sam počeo da je jebem lagano. Dok sam je tucao stenjala je i dahtala glasno da sam mislio da će nas neko čuti. Dok sam je jebao rukama sam mijesio njene velike sise. jebanje komšinice sisate

Promijenili smo pozu jer je željela da se nabija ona sad na moj kurac. Nasadio sam je na kurac, ostala je jedan tren u toj pozi a zatim jako se počela spuštati na njega. Skakala je na mom kurcu kao da je na rodeu. Ja sam se igrao njenim sisama. Nakon par trenutaka počela je da stenje sve glasnije i da vrti glavom sve dok nije odjednom počela da svršava uz jak uzdah. Iz njene pice je počeo da curi potok sokova.

Pala je moja ramena onako iscrpljena. Čim je došla malo sebi polegao sam je na komodu, njene noge stavio na moja ramena i jako se ponovo sjurio u njenu picu. Počeo sam je jebati svom snagom. Ulazio sam u nju skroz do kraja. Sada nije više stenjala nego jaukala od mješavine bola i užitka moleći da usporim malo. Nisam uopšte mario zato nego sam nastavio silovito da je tucam sve dok moja sprema nije krenula iz mojih jaja.

Nisam htio ga vaditi već sam njenu dlakavu pičku napunio mojom spermom. Kad sam izvadio kurac iz nje, sprema je pošla napolje za njim. Uzela je sva zadihana i znojava ali sa velikim zadovoljstvom na licu ponovo kurac u usta i očistila ga od ostatka sperme. Rekla mi je da do sada je niko nije ovako dobro izjebao kao ja.

Otišli smo zajedno pod tuš gdje smo uživali zajedno još pola sata a zatim se ona spremila i krenula nazad kući. Nastavili smo se družiti skoro cijelo ljeto da sam već i zaboravio na more.

besplatan sms

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Vruce nevaljale matorke

Don`t copy text!