posevila sam se sa mladjim

Nećak od prijateljice

Upoznavanje Srbija

Zovem se Maja i u kasnim sam tridesetima, pa već na pragu četrdesete i već više od dvadeset godina, od srednje škole, sam nerazdvojna od prijateljice Ane. Super nam je, izlasci, šoping, kako bi u stara vremena rekli – ostale smo stare cure, a danas je to single.

Jednog dana je kod nje došao njezin nećak Boris, sjećam ga se kada je kao klinac dolazio kod Ane, bio je nemoguć, a danas je to zgodan i visok dečko u dvadeset i kojoj. Baš mi je bilo drago što ga vidim, a on mi se činio nekako sramežljiv.

Iako sam brzo zaboravila na njega, kasnije, na kavici Ana ga je usput spomenula, rekla je da je dobar dečko, super je sportaš i student, ali se brine jer je malo povučen. Primijetila sam da se smirio, a ona mi, kao u šali kaže, daj Majo malo popričaj s njime da ne ispadne kako mu stara tetka Ana nešto soli. Zar smo toliko stare upitah, nasmijale, već smo zaboravile na Borisa i nastavile smo pričati o slijedećem izlasku i tračati poznanike.

posevila sam se sa mladjimNavečer, kada sam se vratila u stan, nakon tuša legla da se opustim uz liker i čokoladu, nekako mi je Boris pao na pamet, stalno mi se vrtio po glavi, a ja sam u trbuhu odjednom osjetila čudan osjećaj, a ruka mi je nesvjesno dodirnula međunožje, gaćice su bile vlažne, a mačkica topla.

Stavila sam ruku u gaćice i počela prstima lagano trljati, malo usmine, pa klitoris, počela sam maštati o mladom tijelu na meni i kako me ševi. Ubrzo sam svršila, prsti su mi bili vlažni od sokova, a kada sam par puta duboko udahnula, rekla sam sebi, stara daj se saberi, on je dijete.
S druge strane, seks mi se smučio prije gotovo desetak godina, kada sam bila s nekim starijim likom – užas. Mislio je da može igrati bilijar s užetom, nikako da ga ugura, ne znam ni kako je uspio navući kondom, ukratko, katastrofa, što li sam uopće vidjela u njemu? Iskustvo koje sigurno ne želim ponoviti.

I sve bi ostalo na tome, ali kako je Boris počeo redovito dolaziti kod Ane, nisam ga mogla izbjeći. Svaki put prilikom takvih susreta sam poblesavila, iako sam petnaest godina starija, jednostavno sam ostala bez pameti. On je znao gledati prema meni, a jednom sam ga uhvatila kako gleda u moje prekrižene noge i skužila sam kako mu je nabreknuo, on je samo pocrvenio i sakrio pogled. Samo da nas Ana ne skuži, mislila sam.

Ana je trebala otputovati službeno na mjesec dana, a kako se ispostavilo da sam živjela blizu Borisovog faksa, Ana mi je dala neke papire za njegove starce, pa smo se našli u obližnjem kafiću. Kada sam ga ugledala, mahnula sam mu blesavo se smiješeći, a on je dotrčao sav zbunjen. Obukla sam malo kraću suknju i crne čarape, a gore sam obukla košulju koja je naglašavala moje grudi. Jedan gumb je bio otkopčan da se nazire dekolte, ali ništa prenapadno. Blago izazovan stil se pokazao kao dobitna kombinacija, dok smo sjedili, zamuckivao je i pomalo je bacao pogled prema mojim nogama, a malo prema grudima. Par puta sam ga “slučajno“ dodirnula cipelom po nozi, kako su mu počinjala predavanja, morao je požuriti, brzo je i nespretno popio sok i hodao je malo pogrbljeno, jer mu je bio vidno dignut.

Htjela sam ga potrgati, bila sam očajna, što da radim dali si možda ipak malo umišljam, a opet, ako me želi, a sramežljiv je i očito neiskusan, sigurno neće napraviti prvi korak. Idem u akciju pa kud puklo. Kako je imao predavanja iz francuskog jezika rekla sam mu da se moramo pozdraviti poljupcima u obraz, bio je zbunjen, ali kao da je jedva dočekao. Probila sam led, tada sam mu rekla da nema smisla da popijemo piće na brzinu, pa Ana bi se ljutila, moramo to ispraviti jedan drugi dan, a on kao da je jedva dočekao.

Drugi dan smo se pozdravili “francuski“, poljupcima u obraz, nakon predavanja sam ga odvela u jednu slastičarnicu, pri čemu sam se obukla malo izazovnije, u minicu i usku košulju s dekolteom, a preko toga sam nabacila baloner. Ispipala sam situaciju i saznala da nema djevojku ali bi je volio imati.

Dopratio me ispred stana, taman smo se poljubili za rastanak, i upitala sam ga dali misli da sam privlačna, malo je zamuckivao, ostao je zatečen, ali je rekao teta Maja, jako ste mi privlačni. Pozvala sam ga gore na još jedno piće, a kada sam skinula baloner, izludio je. Donijela sam dvije čaše vina za opuštanje, sjela sam pored njega. Malo je bio zbunjen, među nogama se vidjelo da mu se digao, približila sam mu usne i šapnula na uho i ti si meni privlačan, poljubila sam ga ispod uha, potom u vrat. Malo se stresao, ali nije pobjegao, lagano sam mu s obje ruke prošla kroz kosu i približila usne njegovim, krenuli smo se strasno ljubiti.
Ni sama ne znam kako završili smo u spavaćoj sobi, lagano sam mu skinula hlače i majicu, imao je predivno tijelo, a digao mu se, gaćice su mu bile vlažne na mjestu glavića.
Pomagala sam mu da mi raskopča košulju i skine grudnjak, grudi su mi bile napete, a bradavice krute. Lagano ih je mazio i ljubio, uzbudila sam se, osjetila sam kako mi se mačkica vlaži.

Spuštala sam mu glavu da mi ljubi moj čvrsti trbuh, pomogla sam mu da mi raskopča minicu, koju sam lagano skinula, zatim čarape, i na kraju gaćice, ostala sam gola, a Boris je drhtao. Skinula sam mu gaće uh, kurac mu je bio velik i tvrd, moram priznati takvog još nisam vidjela.
Legla sam na krevet i polako sam povukla Borisa na mene, namjestila sam njegov glavić na moje usmine, i on je lagano krenuo. Ugurao ga je cijelog, jauknula sam jer me zaboljelo – bio je velik, a ja se nisam seksala godinama. Rekla sam mu da malo zastane, kada sam se opustila, polako sam ga navodila da krene. Obgrlila sam ga rukama i nogama, a on me ševio, osjetila sam ga cijelog i kako mi glavić udara, uživala sam i stenjala, htjela sam se samo poševiti za sve te godine posta. Lagano je ubrzavao, znala sam što slijedi, možeš u mene, napuni me. Ugurao ga je do kraja, zastenjao je, a ja sam osjetila toplinu u utrobi, ispraznio je svu spermu u mojoj mačkici.

Ostali smo tako spojeni neko vrijeme, ljubili se i Boris je rekao, teta Maja volim vas. Nasmijala sam se i rekla nemoj me zvati teta Maja, može samo Maja. Hoćemo li to ponoviti? Naravno. Nego, što ćemo s mojom tetom Anom? Neka to bude naša slatka tajna, iako sam sigurna da je Ana nešto nanjušila.

Nego Borise, imaš li ti kakvog prijatelja da namjestimo Ani? Pa i ako sazna za nas, neće se ljutiti.

Boris je rekao da ima jednog super dečka u vidu, pa ćemo namjestiti diverziju – ali o tome kada se Ana vrati s puta.

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 57 Prosek: 4.7]

5 komentara na “Nećak od prijateljice

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!