drkanje pod stolom

Ne Tako Dosadan Dan na Faxu

Upoznavanje Srbija

Na fakultetu su me uvijek najvise smarala predavanja rano ujutro. Srećom, imali smo ih samo jednom sedmično ali su bila toliko dosadna da je bilo gotovo nemoguće ostati budan. Tog utorka sam, kao i svaki put, došao do amfiteatra polu spavajući s namjerom da nastavim gdje sam jutros stao čim se smjestim negdje u zadnje redove.

Sve je išlo kako sam i planirao i kada je profesor počeo svojim dosadnim glasom da objašnjava nešto o promjeni glagola u ko zna čemu, kako sam krenuo da se namjestim za narednih 90 minuta, pogled mi je pao na kolegicu koja je sjedila do mene. Poznavao sam je iz viđenja ali nikad nismo razmijenili više od pozdrava u prolazu.

Pogled mi je zastao na njenim lijepim zelenim očima koje su se smijale a njene usne su prošaptale „koji smor.. . “ Nasmijao sam se i ja a onda je moj pogled nesvjesno odlutao malo niže, prema njenoj bijeloj suknjici koja je otkrivala blago preplanule butine.

Nakon par sekundi shvatio sam da sam možda predugo gledao i brzo sam vratio pogled na njene oči. Pogledi su nam se sreli i ono što sam vidio u njenim očima definitivno nije bila ljutnja.

Osjetio sam kako mi se kurac polako diže, što zbog toga što je bilo rano ujutro, što zbog toga što već par dana nisam svršio tako da nije trebalo puno da se naložim. Bilo mi je malo neugodno ali njena ruka na koljenu mi je dala doznanja da ona nema ništa protiv trenutne situacije.

U tom momentu, profa je ugasio svjetlo da uključi projektor i soba je postala gotovo potpuno mračna, posebno u zadnjim redovima. Prije nego što sam shvatio šta se događa, osjetio sam njenu ruku ponovno na koljenu ali ovaj put je krenula polako naviše i nadlanicom lagano počela da mi trlja kurac koji se odmah ukočio i napeo farmerke do maksimuma.

vaćarenje pod stolomPogledao sam malo okolo i vidio da su par mjesta do nas prazna a u prostoriji je bio prevelik mrak da bi iko iz veće daljine mogao vidjeti sta se događa što me odmah ohrabrilo i moja ruka je brzo pronašla njenu butinu i počeo sam polako da je mazim prstima. Koža joj je bila vrela što me samo još dodatno napalilo ali nisam bio siguran dokle želi da idemo s ovom igricom.

Noge su joj bile prekrštene i polako sam prelazio prstima preko mjesta koje je vodilo prema njenoj sad već sigurno vlažnoj pičkici ali nisam bio siguran. Onda sam osjetio njen vreo dah na svom licu kada se primakla bliže i moja ruka je krenula gotovo automatski pod njenu suknjicu. Brzo je razmakla noge da mi olakša pristup a onda ih opet skupila tako da je sada moja ruka bila zarobljena i nije bilo nazad.

Prstima sam počeo da tražim njenu macu i nije mi trebalo dugo da pod rukom osjetim tkaninu njenih gaćica koje su bile potpuno vlažne. Napravio sam dva, tri lagana pokreta prelazeći preko njene tople pičkice a ona je tiho uzdahnula a onda brzo slobodnom rukom pokrila usta dok je druga iznenađujuće vješto otkopčala šlic na mojim farmericama i počela da mi stišče kurac.

S obzirom koliko sam već bio napaljen i koliko me cijela ova situacija dodatno naložila znao sam da neću moći dugo izdržati pa sam odmah uzvratio uslugu i s dva prsta ušao u njenu vlažnu mačkicu bez najave. U onom mraku sam vidio kako je zatvorila oči i lagano zagrizla ruku da ne bi jauknula ali njene noge su se skupile još čvršće, dajući mi do znanja da joj prija.

Istovremeno, ona je obrađivala moj kurac iako su njeni pokreti postajali sve nespretniji kako sam počeo da sve brže i brže da se igram s njenom rupicom iz koje je počela da curi prava poplava sokova po mojim prstima. Nakon par minuta te igrice, odjednom sam osjetio kako je stisak njenih butina popustio a glavu je spustila na moje rame i počela lagano da se trza, dok je njena pica stiskala moje prste. drkanje pod stolom

Taj trenutak zadovoljstva i njen vreli dah na mom vratu dok je svršavala bili su previše za mene i odjednom su iz mene procurili potoci sperme koja se skupljala danima, puneći njenu toplu ručicu. Nije se izmakla već je pustila da moj kurac pulsira u njenoj ruci i zatvorila je šaku kako bi pokupila što više. Kad je osjetila da sam gotov, lagano je izvukla ruku i na moje totalno iznenađenje, prinijela je ustima i polizala svaku kap.

Kad je sve bilo gotovo, lagano me poljubila u vrat, iz torbe izvukla maramice da se obriše, i nastavila sjediti kao da se ništa nije desilo. Ja sam još uvije bio u šoku, profa je i dalje objašnjavao nešto svojim dosadnim glasom, a ovo je bio početak jako uzbudljivog period izmedju mene i kolegice kojoj su dosadna predavanja bila podjednako mrska.

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 3 Prosek: 3]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!