jebanje prijateljice od bivše supruge

Najbolja Prijateljica Moje Bivše

Upoznavanje Srbija

Posle pomalo burnog razvoda, ostao sam u kontaktu sa prijateljicom koju sam upoznao preko svoje bivše žene. Moje dvoje dece su bili isto godište sa njenima i jako su se dobro slagali. U početku je bilo malo čudno zbog načina na koji sam ih poznavao, ali to je zaista brzo postalo normalno.

Njen muž bio je ljubazan i voleo je pivo (kao i ja). Zorana je bila prijateljska i dobra prema meni, ali isto tako neverovatno privlačna i seksi. Bila je prosečne visine sa nadprosečnim grudima, uskim strukom i sjajnim nogama. Oblačila se tako da inspiriše momke da bulje u nju i uvek je imala divan osmeh.

Bila je osoba koja je koristila dodir da izrazi svoja osećanja: poljubac i zagrljaj – nevino, ali uzbudljivo.. Njenom mužu izgleda nije smetalo kako se ponašala oko mene, tako da mi je bilo prijatno s njom.

Jednog vikenda na mene je bio red da budem sa svojom decom koja su kao što to inače biva kod nas pripala majci, pozvao sam Zoranu da vidim da se druže sa njenom decom. Odmah je predložila da dođemo i ostanemo ceo vikend. Htela je da poseti klubove za vikend i već je imala dadilju pa me je pozvala da idem sa njom.

Pokušao sam da protestujem jer je to zvučalo kao sastanak a ona je ipak u braku, ali ona je insistirala i rekla da je spomenula mužu da me je pozvala i on je bio u redu sa tim. Prihvatio sam. U petak sam pokupio svoju decu i krenuo ka Zoraninoj kući. Svi smo večerali i popili nekoliko pića, deca naravno sokove.

Njen muž je ipak popio koju više tako sam pomogao Zorani da ga stavi u krevet prilično rano to veče. Oko 21:30 stavili smo decu u krevet i ona je pitala da li bih sa njom gledao film koji je želela da pogleda. Odmah sam rekao da bih. Popularni film „Telohranitelj“ se pokazao prilično dobrim izborom.

Dok smo sedeli na kauču, žalila se da je bole noge. Rekao sam joj da imam ruke svetske klase za masažu stopala. Izula je cipele i stavila mi ih u krilo. Počeo sam da joj masiram seksi stopala i napalio sam se pre nego što sam to i shvatio. Dok sam joj masirao stopala, ona ih je gurnula, namerno ili ne, u moje međunožje.

Moj kurac se osećao kao da će da pukne kada me je pitala kako se osećam. Uspeo sam da kažem da se osećam odlično. Tada je znala da me izluđuje, ali se ponašala nevino. Film se završio (nisam ni video kraj) sa njenim stopalima koja se još uvek trljaju o moj kurac. Povukla ih je i zahvalila mi na masaži.

Rekla je da treba da ide u krevet, nagnula se i dala mi dug poljubac za laku noć. Hteo sam da je uzmem za sebe u tom trenutku, ali sam se kontrolisao i gledao je kako odlazi u svoju spavaću sobu. Sedeo sam nekoliko minuta, a onda se spremio i otišao u krevet sa velikom erekcijom.

****

Izjutra otišao sam u kuhinju na kafu. Kuća je bila neobično tiha jer je Zoranin muž već odveo decu na bazen. Ovo sam saznao kada je Zorana ušla u kuhinju samo u majici i papučama. Mora da sam buljio jer je pitala, „Sviđa ti se?“

Rekao sam da i privukao je u naručje i zgnječio je usnama. Utisnula je svoje telo u moje i ruke su mi odmah pronašle njene grudi. Odjednom me je zaustavila i rekla da moramo da usporimo jer će se svi vratiti na doručak. Poljubio sam je ponovo i otišla je da se istušira ​​i obuče. Opet sam ostao sa dignutom karom i bez oslobađanja.

Nakon što sam se ohladio, počeo sam doručak tako što sam pržio slaninu, spremao sok, kafu, i jaja za sve. Upravo tada su se vratili sa bazena i Zorana je ušla u kuhinju, obučena u majicu bez rukava, šorts i sandale. Da stvari budu gore, pokazala mi je sisu pre nego što su svi ušli.

Posle doručka sam se dobrovoljno javio da odvedem decu nazad na bazen na nekoliko sati. Zoranin muž je morao da otrči na posao, a Zorana je morala da kupi neke namirnice i poslastice za dadilju koja dolazi uveče. Svo to vreme sam ludo razmišljao o njoj i dosadašnjem zadirkivanju.

Konačno se dan bližio kraju i kupio sam picu da se pobrinem za večeru. Obukao sam farmerke, belu košulju i lagani sako. Dok sam se spremao došla je i mlada bebisiterka. Odjednom se pojavila Zorana koja je izgledala kao raj na zemlji. Nosila je bele, uske farmerke, crni gornji deo i beli kratki sako. Izgledala je baš jebozovno. prijateljica u uskim belim farmerkama

Svako od nas je imao čašicu tekile za početak večeri. Naša vožnja taksijem je bila uzbudljiva na zadnjem sedištu sa Zoranom između nas dvoje. Pritisak njene noge na moju bio je gotovo nepodnošljiv. Kada smo stigli u klub, odlučili smo da sednemo na kraj jednog od tri šanka koji su okruživali plesni podijum. Jedan deo je bio šank a drugi deo je bio separe u uglu.

Stigli smo dovoljno rano da dobijemo ovu vrhunsku poziciju. Klub se ubrzo napunio i počela je glasnija muzika. Sedeli smo sa Zoranom između nas i pili piće. Posle nekog vremena, Zorana i njen dragi su otišli ​​na ples, a ja sam ih posmatrao i proučavao gomilu.

Posle nekoliko pesama, vratili su se i naručili još jednu turu – ja sam još uvek cirkao svoje prvo piće. Zorana je pitala da li želim da plešem i brzo sam pristao nakon što sam proverio sa njenim mužem. Nije imao problem sa tim, pa smo krenuli. Kako se ispostavilo, on je pio, a mi smo plesali.

Uživao sam u plesu i njenom društvu. Izgledala je dobro i znala je to pokazati. Celo veče je muzika bila brza, pa smo napravili pauzu i vratili se na svoja mesta. Popili smo drugo piće – njen muž je bio na broju 5 ili 6. Posle nekoliko pesama zamolila ga je da igra sa njom, ali je on odustao i rekao joj da povede mene na ples.

Nismo imali problema sa tim predlogom i probili smo se u mračni ugao plesnog podija. Kako je bilo kasnije uveče, odjednom je muzika usporila, uzeo sam Zoranu i privukao je uz sebe. Moj penis se naprezao i stavio sam ruke oko njenog struka i privukao je blizu. Pogledala me je, nasmejala se i poljubila me.

Pogledao sam okolo i video da niko nije zainteresovan za nas. Posegnuo sam i stisnuo joj sisu dok sam joj sisao jezik. Bio sam potpuno opsednut njome. Pesma se završila pa smo prekinuli zagrljaj i krenuli nazad za šank. Zatekli smo njenog muža potpuno razvaljenog, ali je insistirao na poslednjoj turi, pa smo popili na eks sa njim.

Sredio sam naš račun i pozvao taksi. Čim je stigao, utovarili smo njenog pijanog muža na zadnje sedište. Čim smo krenuli, on je zaspao. Gurnuo sam ruku između njenih nogu i osetio toplotu koja je zračila iz njenog međunožja. Dok sam je dodirivao, kliznula je rukom niz moje pantalone i zgrabila moj kurac.

Možda nije pohvalno ali eksplodirao sam. Pucao sam vruću spermu u farmerke i odjednom se u autu osetio miris seksa. Spustio sam prozor dok je ona brisala ruku o moje farmerke. Nagnula se, poljubila me i rekla da se nada da imam rezervu u sebi. Uzvratio sam poljubac i uverio je da je ovo samo delić onoga što imam.

Bio sam oduševljen kada je liznula svoju lepljivu ruku, a zatim me ponovo poljubila. Sve ovo vreme njen muž je spavao. Posle brze vožnje stigli smo kući i uneli ga u krevet. Zorana je platila dadilji, ali joj je bio potreban prevoz kući. Dok sam vozio dadilju kući nisam mogao a da ne primetim živahne sise ispod njene majice.

Miris seksa je još uvek bio sa mnom i primetila je da je gledam. Kad smo stali kod njene kuće, ona se nagnula i ubacila mi parče papira u džep jakne i rekla mi da nazovem ako mi ikada zatreba dadilja.

Kada sam se vratio kući, brzo sam proverio decu i onda potražio Zoranu. Našao sam je kako izlazi iz spavaće sobe. Bila je obučena u crnu providnu spavaćicu, crne gaćice i crne štikle. Otišli ​​smo direktno u spavaću sobu u kojoj sam spavao. Gurnuo sam je na leđa i odmah stavio glavu među njene noge i gurnuo svoj jezik u njenu mokru picu. jebanje prijateljice od bivše supruge

Sisao sam njen klitoris i lizao sve do njenog šupka. Ponovo se pomerajući do klitorisa, iznenada je eksplodirala u mojim ustima. Njeni sokovi su mi tekli niz usta. Zaustavio sam se i skinuo odeću i skinuo ono što je ostalo od njenih gaćica i stavio glavu svog penisa na njen ulaz a potom skliznuo u glatku, ali čvrstu pičkicu.

Tucao sam je životinjski, sve vreme povećavajući tempo. Zorana je sada glasno stenjala, pa sam joj rukom pokrio usta dok smo se jebali. Nisam želeo da je iko čuje kako zapomaže dok joj razvaljujem pičku svojim nabreklim kurcem, ali svako ko je tucao neku ženu tako blizu njenog muža, zna koliko je to uzbudljivo i koliko adrenalin obuzima u tim trenucima.

Ubrzo sam i sam siknuo puneći joj vrelu pičkicu svojom lepljivom spermom. Dok sam se smanjivao u njoj, ona me je poljubila i mi smo se brzo razdvojili kako ne bi postali sumnjivi. Bez reči je ustala i izašla iz sobe.

Iscrpljen sam zaspao. Ujutro sam se obukao i zatekao Zoranu u kuhinji kako hrani decu. Njen muž je još uvek spavao, znao sam da ima čudovišni mamurluk. Prišao sam Zorani i zagrlio je, zahvalivši joj za neverovatan vikend.

Prošaputala je, „prvi od mnogih koji dolaze…“

KRAJ!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 1 Prosek: 5]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

erotski oglasi

Don`t copy text!