Muškarci osećajni

Muškarci i Zablude o Njima

Upoznavanje Srbija

Muškarci nisu savršeni. Ali, šta je uopšte savršenstvo? Naše je mišljenje da ako tražite savršenog, možete se odmah oprostiti od toga. Svaki muškarac greši, neki manje neki više, ali to nije važno. Ono što jeste važno je to da oni imaju mnogo vrlina i pozitivnih karakteristika. Mi se danas bavimo nekim od zabluda koje se povremeno vezuju za muškarce. Pa da počnemo.

Muškarci će pričati o osećanjima. Muškarci zgodni

Tajna broj 1: Vašem muškarcu je možda lakše da govori o osećanjima indirektno. Pitajte ga nešto indirektno što će ga navesti da priča. Na primer: šta je pomislio kada vas je prvi put sreo. Njegovi odgovori će otkriti kako se oseća i zbližiti vas. Takođe, oni delima govore ‘Volim te’. Više vole da pokažu svoja osećanja delima, a ne rečima. Vaš momak može reći „Volim te“ tako što će popraviti nešto po kući. Srediće dvorište, paziti i presvući decu ako ste u braku – bilo šta što čini vaš svet boljim mestom.

Oni ozbiljno shvataju vezu.

Muškarci imaju reputaciju da se plaše ozbiljnog vezivanja. Ali dokazi sugerišu da muškarci ozbiljno shvataju vezu/brak. Možda će im trebati više vremena da se obavežu jer žele da budu sigurni da je to to. Zanimljiva anketa nedavno rađena na oženjenim muškarcima – 90% muškaraca kaže da bi se ponovo oženilo istom ženom.

Muškarci zaista slušaju.

Ovo je jedna od najčešćih zabluda. Dame, kada slušate nekoga kako priča, verovatno se s vremena na vreme javite sa „da“ ili „stvarno?“ To je vaš način da kažete: „Slušam te.“ Ali neki momci to ponekada ne rade, ali to ne znači da ne slušaju. Oni više vole da slušaju tiho i razmišljaju o tome šta govorite.

Povremeno im je potrebno vreme za sebe.

Iako su zajedničke aktivnosti važne, muškarcima je takođe potrebno vreme za sebe. Bez obzira da li vaš momak voli sport, umetnost ili vežbanje u teretani, ohrabrite ga da se bavi svojim hobijima. Usput i vi odvojite vreme za sebe. Kada oba partnera imaju prostora da neguju svoju individualnost, imaju više da daju jedno drugom.

Muškarci smatraju da je seks zaista značajan.

Mit je da većina muškaraca misli da je seks samo seks, fizički čin da utole svoje nagone. Za mnoge je seks veoma važan čin između dve bliske osobe. I baš kao i većina žena, muškarci smatraju da je seksualna intimnost najbolja u zdravoj vezi. Jedan od razloga je taj što dugoročni partneri znaju kako da udovolje jedno drugom bolje od stranca. A drugi bitniji je što smatraju da je vođenje ljubavi uz emocije mnogo lepše iskustvo.

Sviđa im se kada započnete seks.

Većina muškaraca se oseća kao da su oni ti koji uvek započinju seks. Ali oni veoma vole da ih zavode i žele. Prija im da partnerka preuzima vođstvo. Nemojte se stideti da svom momku date do znanja da ste raspoloženi. Pokretanje seksa ponekad može dovesti do višeg nivoa zadovoljstva za oboje. Muškarci slatki

Muškarci NISU uvek za seks.

Na veliko iznenađenje mnogih žena, oni nisu uvek raspoloženi za seks. Kao i žene, muškarci su često pod stresom zbog raznih stvari. A stres je veliki razbijač libida. Kada momak kaže „ne večeras“, to ne znači da je izgubio interesovanje za tebe. On je surovo iskren i koliko god vas voleo i želeo, trenutno nije trenutak.

Ne zavaravajte se, oni VOLE da ugode svojoj partnerki. Vaše zadovoljstvo je važno za vašeg muškarca. Ali oni neće znati šta želite ako im ne kažete. Previše žena se oseća neprijatno kada priča o tome šta ih loži, a šta ne. Recite im jasno i poslušaće. Kada se vi osećate zadovoljeno – i oni su srećni.

IZVOR: https://www.hotoglasi.com

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 0 Prosek: 0]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!