Mršavica na debelom kurcu

Upoznavanje Srbija

Tek što smo ja i supruga stigli sa crnogorskog primorja dobio sam zadatak da na more odvezem ćerku Milijanu, njenu drugaricu Draganu i Jovanu, djevojku koja je radila u kafiću u obližnjem tržnom centru. Za Milijanu i Draganu smo ugovorili smještaj kod porodice gdje smo ja i supruga ljetovali u Igalu, a Jovanu sam potom trebao odvesti do Meljina. Krenuli smo oko 23 sata i cijelo vrijeme do osam ujutro pratila nas je jaka kiša. Smjestio sam ćerku i njenu prijateljicu kod naših poznanika, popio jaku kafu i hladnu lozu i nakon petnaestak minuta krenuo da odvezem Jovanu do njenog odredišta. Pozdravio sam se sa gazdama, ćerkom i Draganom i krenuo dalje. Jovana je mršuljava djevojka,vitka kao čačkalica, gotovo djetinjaste građe. 20 joj je godina, lice joj je još pubertetsko, a grudi gotovo neprimjetne. Ima vragolaste oči i lijep osmjeh.

Čim smo krenuli zapalila je cigaretu i kazala jedva čekam da stignem da se raspremim i dobro istušira. Vožnja me je jako umorila, baš mi je drago što danas od kupanja neće biti ništa, kazala je.

Nevrijeme se pojačavalo, čak je saobraćaj na nekoliko mjesta bio ugrožen zbog odrona. Kolovozi su bili preplavljeni vodom. Stigli smo do vile u kojoj je Jovana već imala ugovoren smještaj. Pomogao sam joj iznijeti stvari,a dok smo došli do vrata bili smo mokri kao miševi. Odmah je raspakovala neke svoje krpice i krenula u kupatilo. Zapalio sam cigaretu i skinuo sa sebe potpuno mokru majicu i farmerice i obukao šorc, koji sam ponio da se ako bude lijepo vrijeme malo osvježim.

Jovana je izašla sa ručnkom oko kose i drugim ručnikom zakačenim tik iznad malih grudi. Sjela je, zapalila cigaretu i rekla mi da je ponijela bocu štoka, koga uglavnom pije sa kolom.

Upitao sam je, Jovana zašto nisi ostala u Igalu, kad si već imala društvo.Ovdje si sama, biće ti dosadno.

-Ne brinite, snaći ću se. Zakačila sam se sa dječkom, gazdame izjurio sa posla zbog navodnog malog manjka i želim da se odmorim i dobro analiziram svoj život. Potom je snažno povukla dim i prekrstila noge. Ugledao samsve do pičkice, noge su joj zaista bile tanke, ali lijepe. Bila je krhka, jednostavno da se čovjek prepadne da bilo šta pokuša sa njom.

-Pa dobro, rekao sam nakon ispijenog štoka, sad je vrijeme da krenem, dug je put ispred mene.

-Ni govora, kazala je Jovana. Nevrijeme se pojačava, a vi ste umorni. Slobodno lezite ovdje i malo odspavajte, meni ne smetate. Pa kad se odmorite barem sat-dva lakše će vam biti. Poslušao sam je, otišao i istuširao se, izdrkao mog nabreklog macana, malo se namirisao i vratio u sobu u kojoj su bila dva postarija kauča. Jovana je već ležala na jednom pokrivena plahtom do vrata. Pretpostavljam da na sebi nije imala ništa. Legao sam na drugi ležaj i razmišljao o nevremenu, kako ću voziti, ali pratio sam i Jovanu.

Da li je pomislila da spavam ili ne, ali Jovana je ustala da dohvati cigarete. Ugledao sam je potpuno golu, tanka, mršavica, mala guza, obrijana pičkica i male sisice, ako da joj je tek 12 godina.

Okrenuo sam se i rekao, budna si, daj i meni jednu cigaretu. Pomislio sam da će se zbuniti, da će reagovati, ogrnuti se ili izvinuti, ali Jovana mi je prišla hladnokrvno potpuno gola i ponudila cigaretu. Potom je sjela pored mene. Nisam mogao ni želio da ćutim.

-Jovana baš si prelijepa djevojka. Vitka i mlada,blago tebi.

-Ma to vi samo laskate, baš sam premršava i zato najviše ne želim da budem u poznatom društvu, da mi se ne ismijavaju. Zlobnice su mi se još u srednjoj školi ismijavale zbog malih grudi i guze, rekla je.

-Ma ne lutko, ap to privlači svakog muškarca, one su samo ljubomorne. Postoji nešto što će uticati da se tvoje obline popune, a onda ćeš biti još zgodnija i ljepša.

-Koje ,upitala je?

-Pa ako baš insistiraš, to je seks, odgovorio sam mudro. Nasmijala se i blago me udarila po čelu. To mi je bio jasan signal da krenem u akciju.

Stavio sam joj ruku u kosu, a onda počeo prstom obilježavati crte njenog lica, spuštajući joj se do vrata, ramena, a onda do desne sisice. Bradavica je bila mala, tamna i kruta. Malo sam se poigrao, a ona je zažmirila. Podigao sam se i poljubio joj sisu, a potom joj uputio dugi poljubac u usta,koji je prihvatila.Obgrlila me rukama i ljubila se kao djevojčica.

Dirao sam joj stomak, guzu, noge. Kad sam stigao do male lijepe pičkice samo je glasno uzdahnula. Osjetio sam da je vlažna. Pokazao sam joj da legne na leđa, a onda joj počeo ljubiti pičkicu. Imala je mesnatu pičkicu,kakvu muškarci obožavaju. Ustao sam, skinuo šorc i zamlatio debelim kurcem iznad nje.

-Ajme majko moja, pa šta je to. Pa kako je tako debeo, pa koja to može primiti.

-Ne brini srećo, građen je po tvojim standardima. Dao sam ga da se igra, ljubila je glavić i strpala ga potom u usta. Jednom rukom mi je držala jaja, a drugom me milovama po guzi. Nisam više mogao izdržati, želio sam da je jebem

-Samo polako čika Dejane, bojim se da će me boljeti.

-Ne boj se dušo, sad ćeš vidjeti kako jebe debeli stari kurac. Dugo sam ga namještao, trljao glavićem po vlažnom ulazu, a onda otpočeo blago prodiranje. Zažmirila je i zabacila ruke iznad glave. Kad je ušao glavić krenuo sam za nijansu jače i za par sekundi bio potpuno u njoj. Tad me je obuhvatila i nogama i rukama i počela mi komentarisati svoje osjećaje.

-Kako ga osjetim duboko i snažno u sebi,bojala sam se vaše težine i debelog kurca, a nisam ni znala da ću goriti ovako. Jebao sam je sve jače i jače i onda zatražio da promijenimo pozu. Uzeo sam je otpozadi i počeo ga jako,muški nabijati. Ječala je i vrtila guzom. Stalno me hvalila i govorila da ne žurim. U tom trenutku zazvonio mi je mobilni. Ćerka se brinula za vožnju po nevremenu.

-Ne brini zlato moje, evo me prošao sam tunel ispred budve nekako, čim izađem iz grada leći ću negdje na parkingu i osdpavati. Javi mami porukom da je sve ok. Poslao sam joj pusu, a za cijelo to vrijeme polako sam navlačio Jovanu.

Upitao sam je da li smijem da svršim unutra, našto mi je pozitivno odgovorila. Naišla je snažna ekstaza jebao sam je divljači, urlao i zabijao ga do jaja. Jovana je zavrištala kad je počela svršavati i molila me da ga ne vadim. Ležali smo tako a on se u njoj blago spuštao i ubrzo ponovo počeo dizati. Tek tad je nastala borba. Pokazala mi je da je veoma vješta na kurcu, da je prava kujica i da voli sve u seksu. Iznenadilo me je kada mi je rekla:jebite me kao što moj tata jebe mamu, gledala sam ih krišom nekoliko puta.

-Kako lutko moja, a onda mi je ona pokazala. Kad sam ga utjerao do jaja provukla je svoje noge između mojih, stisnula ih gotovo i parala me noktima po leđima. Ječali smo oboje, moja znoj se slijevala po njenom licu. Trljao sam joj sisce i pumpao nemilice. Počela je svršavati,a potom rekla da i ja požurim da želi da se odmori.Ponovo sam je napumpao vrelom spermom, a potom trijumfalno otišao do kupatila. Nakon dobre kupke, krac mi se ponovo digao. Izašao sam sa ručnikom prebačenim preko njega i rekao, čiko bi još zlato moje.

E sad ću pušiti, svršićete mi u usta, pičkica mi bridi. Nakon par minuta izvadio sam ga iz njenih usta i ubacio u lijepu mladu pičkicu. Jebao sam je polako i nježno, dugo. Osjećao sam kako se grči oko mog kurca, svršio sam ponovo i izvalio se na leđa kao zec. Zaspao sam. Probudio sam se nakon tri sata, a ona je sjedila i dalje gola pored mene, milujući mi prsa.

Sjela mi je na ponovo ukrućeni kurac i izvijala se poput zmije. Jebali smo se dugo i lijepo, cijelo vrijeme pričajući. Priznala mi je da me je poželjela još dok smo se vozili i da me je krišom posmatrala dok sam pišao iza grma u hercegovačkom kršu. Svršili smo ludo, a onda sam se istuširao, pojeo sendvić i krenuo ka autu. Kiša je i dalje nemilice padala. Ispred kuće, ispod verande dočekala me gazdarica i upitala jeste se odmorili. Da, rekao sam. I ja i ćerka smo zaspali kao klade, odmorio sam se i krećem kući. Stara kučka je znala da lažem, jer je sigurno čula Jovanine krike i moje urlanje. Ali neka razmišlja malo, možda slijedeći put kad dođem i nju pojebem.

Iskusni čiča

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 1 Prosek: 5]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!