vođenje analnog seksa

Mračne Fantazije moje Devojke

Upoznavanje Srbija

Jovana je bila retro devojka, kratke smeđe kose, detinjastog osmeha i vitkog tela koje se kretalo kao da lebdi. Čim mi se približila, osetio sam kako mi se kurac bolno grči u pantalonama, kao malo čudovište koje se rasteže. Ali najbolja stvar kod nje bila je njena nevinost. Bila je slatka prema svim svima oko sebe i meni je bila posebno privlačna sa tim stidljivim ponašanjem.

Privlačnost među nama nastala je zbog naše urođene dobrote, oboje smo to znali. U svetu koji je mogao da bude surov i nepravedan, mi smo bili ona svetlost u tami. I pored toga, nisam mogao da verujem svojoj sreći kada je moje interesovanje naišlo na njen entuzijazam te kišne letnje noći, kada smo se slučajno sreli ispod istog drveta posle zabave koju je priredio zajednički prijatelj.

Tada smo se čak prvi put i poljubili. Slatka i spora je bila naša melodija tada. A onda smo se sakrili u taj namešteni podrum i prešli na viši nivo. Moj kurac se savršeno uklopio u njenu picu i vodili smo ljubav u pravom smislu te reči. Uvek sam insistirao na pozama u kojima bismo mogli da fiksiramo poglede jedno u drugo. vođenje ljubavi

Nikada nismo razgovarali o prethodnim vezama. Srećom, naš grad je bio dovoljno velik za privatnost. U svakom slučaju, nije me ni bilo toliko briga o njenim prošlim ljubavima. Kao 25-godišnjaci izabrali smo maleni stan pored reke. Ona je radila kao kuvarica, a ja sam i dalje studirao za veterinara.

**

Bio je petak, uvek stresan dan za nju. Bio sam odsutan nekoliko dana sa fakultetom pa sam odlučio da joj pripremim kulinarsko iznenađenje kada se vrati sa posla. Svidelo joj se kada sam pokušao da kuvam. Samo sam ostavio kofere i pratio blagi sjaj iz dnevne sobe mi je rekao da je zaboravila da isključi računar pre nego što je otišla na posao.

Deo njene odeće je nemarno bačen preko stolice pored kompjuterskog stola i ja sam je podigao jednom rukom i istovremeno krenuo da ugasim komp, ali sam zastao kada sam primetio dildo kako leži pored kompjutera. Nasmejao sam se. Ona je masturbirala i gledala porniće u mom odsustvu.

Odlučio sam da se pravim kao da nisam primetio, ali kada sam krenuo da ugasim računar primetio sam pauzirani video. Bila je to internet stranica koja se zvala… pa, recimo samo da je bila prilično uznemirujuća. Kliknuo sam na video i bucmasto žensko lice vrištalo je od bola. Stajala je na sve četiri, a iza nje je bio muškarac, ali se ništa jasno nije moglo videti dalje od njenog fantastično izražajnog lica.

Kada se kadar udaljio osetio sam zbunjeni, unutrašnji nemir. Tucao ju je ogromnim kurcem u dupe, bičevao je i grubo vukao za kosu, a bradavice su bile prekrivene lancima i štipaljkama. Prekinuo sam video i počeo da surfujem tom stranicom. Sve je bilo u istom duhu. Hteo sam da vidim sve; Hteo sam da vidim dokle je ovo otišlo. Zašto je gledala ovo? Da li je masturbirala na ovaj BDSM hardcore?

Nisam se osećao izdanim, ali sam se osećao nekako… tužno. Očigledno nismo bili tako bliski kao što sam mislio iako smo bili zajedno već godinu dana a od toga 5 meseci smo živeli zajedno. U narednom videu jedna starija dama u lateksu nosila je strapon i analno jebala vezanog roba. Bio sam pomalo zgrožen, ali mi je pažnju odvratio zvuk koji nije dopirao sa kompa.

Podigao sam se i tek tada shvatio da je neko u kupatilu. Jovana je bila kući! Šta da radim? Odmaknuo sam se od kompjutera taman na vreme da vidim moju Jovanu kako izlazi iz kupatila sa peškirom preko tela i kose.

„Jovana“, rekao sam tiho. Vrisnula je i poskočila. Peškir joj je pao sa glave ali se nasmejala kada je primetila da sam to ja.

A onda je možda primetila izraz mog lica, ili možda kompjuter, jer je tiho rekla: „Filipe? Jesi li dobro?“

„Da“, rekao sam. „Ali, zašto mi nisi rekla?“

Ustala je i nastavila da suši kosu peškirom, ali je pocrvenela.

„Šta to?“

Samo sam je pogledao i pokazao prstom na video koji sam pauzirao. Njen pogled se tada promenio. „Filipe… Volim te… i nikada ne bih želela da ti bude neprijatno.“

„Čekaj.. Ti želiš… ove stvari?“ upitao sam, pokazujući i daje na ekran kompjutera. „Da li ti to fali u životu?“

„Ma opusti se“, rekla je osmehujući se: „Ja to sama sa sobom onako… ponekada.“

Usledila je neprijatna tišina i ja sam morao da je pitam: „Radila si to nekada… ranije?“

„Misliš pre nego što smo se upoznali?“

„Da.“

„Hej, opusti se, ja zaista mogu bez toga. Volim te i želim da budem sa tobom.“

„Ali zašto bi neko to… želeo?“ Pitao sam nesmotreno.

„To…?“

„Da, ovo? Zašto? Kako?“

Ponovo je pocrvenela. „Pa… nekako je… moćno.“

„Kada boli?“

„Da…“ Onda me je čudno pogledala. „Zašto se čudiš toliko?“ Približila mi se. „Čemu ova pitanja dragi? Da li si video nešto što ti se dopalo?“

„Ja…“ promucao sam. „Mislim da ne bih mogao to da ti radim. To nije…“

„Znam ludice“, osmehnula se. „To nisi ti i to je sasvim u redu.“ Prišla mi je i poljubila me u usne i pali smo na kauč. Njeno telo je još uvek vlažno posle tuširanja. „To mi ne treba kada sam sa tobom, ti si neverovatan“, rekla je. „Ali da, maštam nekada o tome. Da si strog i dominatan i..“

„Iii?“ – nestrpljivo sam čekao.

„I da me ošamariš i nateraš da ližem tvoj kurac nakon što si me bez kondoma jebao u dupe.“ Osetio sam kako je pomerala kukove o moju nogu kao i uvek kada bi se napalila. „Razmišljala sam o tome jednom kad smo se tucali“, nastavila je sa otkrivanjem svoje skrivene seksualne ličnosti. bdsm anal jebanje fetiš

Ona je odjednom prišla kompjuteru, pomerila monitor do stočića i nakon znatiželjnog pogleda na mene, kliknula na neki video. „Ovo mi je omiljeno“, rekla je, čvrsto gledajući snimak. „Mogu da zamislim da si ti on a ona ja. Jebeš mene.“ Sedeli smo u tišini. Svaki put kada je žena na ekranu imala najnasilniju reakciju, Jovana je zadrhtala pored mene. Kučka na snimku je bila vezana za ruke i noge, visila je a momak ju je bičevao, šamarao i neprestano jebao u šupak.

Polako me je zgrabila za ruku i pomerila je do njene pice i mogao sam da osetim kako vlaži više nego ikada. Kada sam počeo polako da pomeram prste uz nju, pustila je jednu ruku da se pomeri do mog međunožja i zaigrala iznad moje erekcije prekrivene tkaninom. Ubrzo je oslobodila moj kurac i počela da ga drka snažno, skoro nasilno. Grcao sam par minuta dok se nije zaustavila.

Ustala je, sklonila peškir sa sebe i opkolila me. „Rekla sam sebi…“ nastavila je da se pomera i namešta, sve dok nije pičku postavila iznad moje kite. Mogao sam da osetim njenu vlažnost kako me opkoljava, „važno je da me on voli… Znam da si previše fin, znala sam od prvog dana da si predobar, i ja sam te prihvatila takvog kakav jesi…“ glasno je zastenjala kada mi je sela na kurac.

Sada je jedva mogla da govori. „I zato nisam htela da.. ufff… da navaljujem… ali, nešto ćeš mi učiniti, u redu?“ Ponovo je ustala, raširila noge ispred mene i nabila prst u svoj uski anus. „Zaustavi me ako ne želiš ovo….“ rekla je i počela guzom da opkoljava moj kurac. „Ne mogu više ovo da podnesem… Toliko dugo sam ga želela u guzi.“

Drhtao sam dok je moj glavić polako ulazio u njen rektum. Očigledno je imala iskustva jer je maltene sa lakoćom kontrolisala svoj sfinkter i ubrzo j sedela na mojoj kiti. Dva tri puta se podigla i spustila, stvarajući potpuno nove senzacije oko mog penisa.

Nisam se usudio da je zaustavim pa se brzo skinula sa mene, nagnula se i počela da liže, pljuje i sisa moj kurac na način na koji nikada nije radila. Obično je bila spora umetnica, umiljata i slatka. Sada je bila zavisnik, numfomanka čija droga je bio prljav kurac. „Nikada ništa neću tražiti od tebe… ali sada želim jedno… Jebi me u dupe! Razvali me, želim da izgledam kao ova kučka u porniću!“

Uplašen šta će se dogoditi ako oklevam, postavio sam se tako da je ona ležala ispred mene sa raširenim nogama i izdignutom guzom dovoljno da mogu da uđem u nju. „Ahhhh!“ jaukala je i vrištala. „To je to. Guraj jače, molim te!“ Nikada nije vrištala kao u tom trenutku, ni od bola ni od zadovoljstva. Ponekad nisam znao ni šta je nateralo da vrišti. Ali jebao sam je. Sve jače i jače. Njeni zvuci su me terali dalje. Naterali su me da poželim da čujem više. Naterali me da zabijem jače i to sam uradio žestoko.

vođenje analnog seksaOdjednom sam osetio kako se grči ispod mene i sa njenih ljupkih usana je došao najbolji zvuk koji sam ikada čuo. A onda mi je ruka sama krenula i ja sam je ošamario! Nekontrolisano, prejako! Zastali smo i pogledala me je, otisci mog dlana bili su na njenom obrazu. „Jače.“ – nesigurno je rekla a ja sam je odmah ponovo odalamio!

U tom trenutku ona je vrisnula, smestila moju ruku oko svog vrata i tražila da je davim dok je jebem u čmar. Gubio sam kontrolu, razvaljivao sam je kao nikog nikada, izvadio kurac i do grla joj ga nabio u grlo! Bio sam crven u licu, šamarao sam je prljavom kitom po licu i opet joj ga nabio u šupak.

Čim sam osetio kako drhti od ekstaze i svršava, moja jaja su se oslobodila i ja sam počeo da joj punim creva spermom. Srušili smo se na kauč ne ispuštajući jedno drugo iz ruku i nisam mogao da verujem šta se upravo dogodilo. Dobio sam veliku želju da joj se odmah izvinim za sve, ali znao sam da ona to ne želi.

„Ovo je bilo savršeno.“ – rekla je dahćući. Okrenula se ka meni crvena u licu i poljubila me. „Hvala dragi. Volim te.“

KRAJ!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 5 Prosek: 5]

1 komentar na “Mračne Fantazije moje Devojke

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!