Mokra Prljava Debela Šankerica

Mokra Prljava Debela Šankerica

Upoznavanje Srbija

Pomutila sam um mnogima ali sam nezasita i zbog toga želim da još više proširim broj svojih obožavaoca. Imam osećaj da vas je puno ali nedovoljno. Šta da vam kažem, ja sam velika i debela i meni nikada nije dovoljno vas sočnih ukusnih napaljenih muškaraca.

Dobro sam ja poznata u krugovima ljudi koji vole debele žene. Zovem se Ksenija i pravim koktele ljubavi koje ispijam sa vama dok maštamo i svršavamo. Za neke sam neprijatno prljava a za druge sam pravo osveženje kao hladan mohito na vrelom letnjem suncu. Mokra Prljava Debela Šankerica

Ali moji ljubavni sokovi su posebni, drugačiji, najbolji… moji ljubavnici vrlo dobro znaju koliko vlažim i koliko budem mokra, a i sada sam jebeno vlažna dole jer znam da ćete ovo čitati i napaliti se i pozvati me. Ako ne znate kako da me dobijete samo kliknite OVDE i odvešće vas na pravo mesto.

Da gubim vreme pričom o sebi koji su mi hobiji kakve filmove volim i koju muziku slušam… mislim da je to gubljenje vremena jer niste vi zato došli. Vi želite dobar provod i vrhunsku debelu pičku a to ja predstavljam. Možda sam ponekada van uobičajenog raspoloženja, ali to su veoma retki trenuci, tako da me morate da brinete.

Hajde malo da pričamo o vama. Kakvog ja muškarca volim? Pa zahvaljujući svom iskustvu, shvatila sam da mi najviše leže oni koji iskreno vole debeljuce i perverzije. Muškarco koji su jaki razvijeni i koji ne umeju da kažu NE. Volim kontrolu ali uživam i kada sam korišćena.

Ličnost je svaka drugačija i svako nosi nešto svoje, zato ne donosim odluke na osnovu izgleda i profesije već dajem svoj sud nakon perioda upoznavanja. Ja malo koga odbijem i to je možda i moja najveća slabost – slaba sam na muškarce! Iskoristi to na način na koji želiš… ili nemoj, ima ko hoće 😛

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 0 Prosek: 0]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

erotski oglasi

Don`t copy text!