duboko primanje kurca

Moje pušenje (kratka istinita)

Upoznavanje Srbija

Ovo je moja priča namenjena misterioznom čoveku kojeg sam jedne noći srela u poznatom kafiću. Ovo je 100% istinita priča za koju se nadam da ćete uživati čitajući je kao što sam ja uživala pisajući je!

***

Nakon što sam se dvadesetak minuta igrala sa bananom i sladoledom, odlazim ka toaletu, okrećući se na trenutak da ti dam onaj “jebi me“ pogled. Izazivala sam te i flertovala dok sam nežno lizala i jela banana split par metara od tebe. Čim uđemo zaključavam vrata za nama. Levom rukom te grabim za izbočinu na pantalonama, osećajući da svakim minutom postaješ sve tvrđi. Moja desna ruka otkopčava tvoj kaiš što je brže moguće.

Konačno je kaiš otkopčan, a tvoj prelepi kurac je pušten iz zatvorenosti. Moja leva ruka mazi ga i povremeno stiska. Sviđa mi se kako izgleda, kako stoji u erekciji i reaguje na svaki moj dodir. Počinjem ga drkati gore-dole, osećajući toplinu koja izbija iz njega. U čvrstom stisku pomeram ruku dok jauk napušta tvoje usne. Zaustavim se tačno ispod glavića, a zatim pustim palac da se lagano kreće oko ivice. izbočina

Polako radim palcem duž ivice, a zatim oko cele glave. Navlaživši palac sa par kapljica tvoje pre-sperme i dalje ga puštam da masira osetljivu glavu. Onda osetiš kako se prsti moje desne ruke hvataju oko tela penisa. Dok stežem počinjem da pumpam gore-dole, leva ruka nastavlja da se koncentriše na glavu. Čujem kako stenješ što jače radim na tebi. Volim da slušam kako uživaš. Kada postaneš nestrpljiv, moliš me da ga progutam.

Prestajem sa drkanjem i guram te nazad uza zid. Večeras sam ja glavna. Moja leva ruka nastavlja da radi na tome da te učini što je moguće tvrđim. Tvoje grudi se podižu i spuštaju ubrzano. Svojim jezikom prelazim niz tvoj torzo pre nego što se suočim sa tvojim prelepim kurcem. Moje usne grle glavu i brzim pokretom te uzimam što je dublje moguće.

Ukus miris tvrdoća i toplina – sve je jebeno savršeno i ti to osetiš jer uzdišem i stenjem dok degustiram tvoju kurčinu. Polako se pomeram sve dok mi samo glava ne legne na donju usnu. Vrhom svog jezika golicam je pre nego što te ponovo primim duboko. Osećam tvoj kurac u grlu. Počinjem da se igram poput kurvetine i da ga uzimam sve dublje i jače.

Kada krenem da gubim dah i da se zagrcenm vadim ga i sisam, ovaj put samo glavić. Sisanje sa stabilnim tempom nam prija oboma da dođemo do daha. Dok ti sisam kurac moja desna ruka počinje nežno da se igra tvojim jajima. Prelazim prstom duž unutrašnje strane butina prema tvom međunožju pre nego što pustim da dva prsta miluju to meko područje iza tvojih jaja. Dok osećam kako ti se telo steže, celog te još jednom uzimam, održavajući tempo svojim toplim ustima, kao i koristeći levu ruku, dok desna nastavlja da se igra tvojim lopticama. duboko primanje kurca

Znam da si sve bliže, jaja ti se stežu i telo postaje sve napetije. Mogu da osetim kako ti se kurac trza u mojim ustima dok svršavaš. Uvek sam volela taj osećaj, stvara osećaj moći. Kada pokušaš da se izvučeš – ne dozvoljavam ti. Želim da te još malo osećam u ustima, da pulsiraš dok mi nagrada pada niz grlo, tvoja lepljiva vrela sperma za mene je nektar.

Pre nego što te pustim, vrtim jezikom oko tvog istrošenog kurca, izvlačeći glasno stenjanje sa tvojih usana jer si još uvek veoma osetljiv. Kada sam konačno pustila kurac napolje, pogledala sam u tebe smešeći se. Onda progutam ono što je ostalo nakon što sam ti to pokazala u ustima.

„Divno pušiš kurac.“ bilo je poslednje što si mi rekao.

Podigao si pantalone i izašao kroz vrata. Izašla sam nekoliko minuta kasnije, ali sam prilično sigurna da su svi u kafiću znali šta se desilo…

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 10 Prosek: 4.4]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!