jebanje bivse zene

MOJA PRVA ŽENA

Upoznavanje Srbija

Sa prvom ženom sam se rastao civilizirano i lako smo se dogovorili oko svega u vezi rastave jer sam ja odlučio odavno već da ću odseliti daleko pa smo podijelili samo novac od stana a kompletan namještaj iz stana sam ostavio njoj da si odabere za svoj mali stan kojeg je kupila i namjestila sa tim namještajem. Sve je to bilo skoro novo i stvarno očuvano osim francuskog ležaja u spavaćoj sobi jer on je bio u kratko vrijeme korišten puno i za spavanje i za seks. Kad sam kod njezine odvjetnice preuzeo polovicu novaca otišli smo na piće i da posljednji susret prođe kako treba. Uglavnom da ne dužim priču u razgovoru smo konstatirali da je najprije moja nevjera a poslije obostrana dovela da je ovako ipak najbolje za obadvoje. Djece nismo imali i odmah je sve bilo jednostavnije nego kod parova sa djecom.

Ja sam u nekim pričama već spomenuo da sam kupio kuću u jednom malom primorskom gradiću na Kvarneru i tamo se super snašao. Nastavio sam i dalje jebati sve što se moglo i nisam bio nikada previše izbirljiv jer sam od svega u životu najviše volio seks. Uvući kurac u pičku ili dobru, lijepo oblikovanju, guzu meni je bilo svejedno. Imao sam daleko najviše seksa sa ženama ali je bilo i transica, CD muškaraca koji su se znali skockati i biti zgodni kao prave curice. Nikada nisam volio obične gay muškarce koji nisu izgledali feminizirano, pičkasto, a pogotovo ako su bili dlakavi. Jednostavno nisam htio ni blizu takvima iako su mi se neki nudili. Nakon desetak godina od rastave braka sam trebao poći na svadbu u svoj rodni grad. Moj dobar prijatelj i susjed iz mladosti je ženio sina i pozvao me na svadbu.

jebanje bivse zeneČim sam dobio pozivnicu poštom sam ga nazvao i potvrdio da stižem sigurno . Dan prije svadbe ujutro sam krenuo autom da dođem na vrijeme i uplatim si u hotelu noćenje jer nisam htio zamarati nikoga od rođaka da kod njih prespavam dvije večeri. Znao sam da ću ako se ukaže prilika nešto izjebati ,nema mene na noćenju kod rođaka i onda smišljanje izgovora ili pravdanje. To mi nije trebalo. Uplatio sam dva noćenja i krenuo najprije odnijeti cvijeće i svijeće na grobove svojih. Kad sam to obavio otišao do centra grada u nadi da ću susresti barem nekog od poznatih osoba. Samo sam jednog prijatelja susreo i sa njime kratko popričao jer je čoviek bio u društvu sa suprugom koja je postala nervozna jer su krenuli nekamo. Otišao sam u hotel i uz tv zaspao relativno rano i odmorio se lijepo do jutra. Poslije doručka i malo koketiranja sa recepcionarkom sam opet otišao do grada. Sjedio sam u jednome lokalu i čitao novine . Uglavnom su me zanimale samo sportske vijesti. U čitanju novina me prekine dobro poznati ženski glas metar od mog stola

– Tomo pa odkud ti ovdje?
Pogledao sam i vidio svoju bivšu suprugu sa nekim čovjekom pored nje. Pitala me da li je slobodno sjesti pored mene i naravno da sam rekao da jeste. Upoznala me sa pratiocem.
– Ovo je moj budući muž Marko a ovo je moj prvi muž Tomislav. Pričala sam ti da smo se razišli civilizirano. Pa Tomo od kud ti ovdje , da se nisi vratio u zavičaj? Nije valjda nostalgija prevladala?
Obajsnio sam joj da sam zbog svadbe od Željkovog sina došao a ona je u čudu rekla da su i nju pozvali i da će isto biti na svadbi. Njezin budući suprug je rođak djevojci od Željkovog sina. Pričala je kako se ipak odlučila udati i da je baš sretna što me susrela. Rekao sam joj da nisam oženjen i da još nisam naišao na pravu a ona je samo dodala da sam vjerojatno naišao ali nisam prepoznao priliku kao i inače u svome životu. Bila je u pravu ali nije sad bitno. Poslije kave popijene sa mnom su otišli još u kupovinu a ja sam ostao i pratio ju pogledom. Još uvijek je imala figuru kao cura od 18 godina. Uvijek je bila zgodna samo što sam ja bio takav kakav jesam.

Uvečer sam na svadbi sjedio u društvu sa još dva para bivših susjeda i ugodno smo razgovarali o njihovim životima, o mome životu i tako o svemu prije dok nije došla Anđela (moja bivša žena) u pratnji sa budućim mužem. Kimnuli smo samo glavama u znak pozdrava. U nekoj crvenoj haljini bila je kao manekenka. Još je bila zgodna do bola. Otišli su sjesti negdje kod njegove rodbine . U toku noći su dosta njih dvoje u početku plesali a kasnije sam primjetio da je njezin dragi dobro pijan i da više i ne ustaje od stola osim kad mora na toalet. Iza pola noći je čak i kunjao , alkohol ga je dotukao da nije više mogao ni gledati. Kad su nam se pogledi susreli sam joj očima pokazao da izađe van i nakon pola minute koliko je razmišljala se ustala i otišla van iz dvorane u kojoj je bila svadba. Na drugome spratu , u istome hotelu sam ja imao sobu zakupljenu i kad je izašla van, nakon jednu minutu sam. ja izašao za njom . Stojala je vani i pušila cigaretu. Kad sam došao do nje se nasmijala i rekla

– nemam baš neke sreće sa vama muškarcima. Ti si bio kurvar, ovaj se ponekad napije kao svinja, inače je ovako OK i normalan.
– zgodna si još uvijek
– nepopravljiv si, upucavaš se bivšoj ženi?
– nisam ja kriv što si još uvijek kao manekenka
– ma ti si lud. Ne mogu otići iz hotela nikuda i da želim.
– ja sam u sobi broj 205 na drugome katu. Odi u salu i vidi ako tvoj mili spava dođi gore čekam te
– stvarno si ostao lud kao prije . Ništa od toga.

Vratili smo se u salu a ona je otišla do svog stola i vidjela da su njezinog budućeg polegli preko tri stolice i da spava kao da je doma. Nije joj bilo drago i rekla im je da ga ostave neka se još pola sata odmori pa će ga odvesti u stan kod nje. Ja sam izašao i samo pokazao prstom u smjeru plafona da joj dam do znanja da idem u sobu. Krenuo sam i kad sam došao do lifta sam čuo kako me zove da pričekam. Ušli smo u lift i čim su se vrata zatvorila sam ju odmah stisnuo uz kraj i poljubio ju u usta. Nije se ni malo otimala i za čas smo morali izaći iz lifta. Kad smo ušli u sobu bilo je skidanja u pokretu i ljubljenja, nadraživanja i za manje od minute smo bili u krevetu. Samo je uspjela reći da neće liz već da počmem odmah. Uvukao sam joj ga odmah a ona je zakolutala očima. Sjećam se da je i davno prije slično reagirala kad joj uđe. Jebao sam ju u misionarskoj pozi i ljubio sve vrijeme. Strastveno mi je uzvraćala poljupce i kad je svršavala dobro mi je nokte zarila u leđa. Okrenuo sam ju i odmah se namjestila da joj samo guzica strši a glava joj je bila na krevetu. U toj pozi sam ju jebao opet dosta dugo jer je to i bila njezina omiljena poza. Obožavala je kad joj jedan prst uvučem malo u guzu i tako joj obadvije rupe jebem. Vrisnula je dok je kad je svršila i na kraju smo se namjestili da ona bude gore i jaši po kurcu. Promatrao sam ju kako žmiri i uživa. Sve isto kao i prije. Uvijek je žmirila i postepeno ubrzavala. pokrete. Znala je da ću ju uskoro početi puniti pa je nabila pičku do kraja i samo kružila kukovima na meni. Kad sam bio gotov nije htjela dugo zadžavati se u sobi nego je samo pokupila odjeću obukla se. Rekla je da se ne čudi meni već sebi što je pristala.

– bilo ti je lijepo, nije vrag da osjećaš grižnju savjesti
– nisam to mislila već sigurna sam da mi ovo nije pametno. Ostani još desetak minuta poslije mene ako se Marko slučajno probudio.
– ne brini. Meni je bilo super a vjerujem i tebi. Nećeš zažaliti jer ja čim se naspavam sutra idem doma
– dobro

Nagnula se obučena da se obuje a ja sam joj podragao guzicu jer to je bilo nemoguće izbjeći. Samo se nasmijala i rekla mi u odlasku iz sobe
– nikada se ti nećeš promijeniti
Nakon petnaestak minuta sam se vratio u salu gdje su mladenci plesali u centru kruga a oko njih ostali gosti. Anđele više nije bilo i susjedi su mi rekli da sam trebao vidjeti kako ga odnose do taksija i kako im nije jasno što će joj on. Pravio sam se malo naivan da mi nije baš jasno o čemu su pričali i ubrzo se tema promjenila. Sutra ujutro sam poslije poštenog odmora i ručka krenuo svojoj kući a na recepciji sam dobio od recepcionarke osmjeh i želju da im se vratim. I to je bila dobro držeća žena od 35 – 40 godina koja bi mi bila poslastica jer sam vidio po njezinom osmjehu i načinu rukovanja da ne bi bio problem imati ju. Kući sam stigao po planu i bio sam sretan jer sam bio na svadbi od prijateljevog sina i doživio ugodan susret sa svojom prvom ženom.

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 3 Prosek: 4]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!