nimfomanka sisa dva kurca

Moja prijateljica je nimfomanka

Upoznavanje Srbija

Marijana je moja dobra prijateljica i budimo iskreni – nimfomanka. Naravno, ona nikada ne bi priznala da je nimfomanka, ali jebe se sa mnogo muškaraca i ne plaši se da sa bilo kim razgovara o svom privatnom seksualnom životu. U suštini, kada ne jebe nekog tipa ili ne jede pičku, ona koristi neki dildo ili vibrator koji ima iz svoje ogromne kolekcije seks igračaka. Marijana je nimfomanka i to je jednostavno tako.

Ali ona mi je veoma dobra prijateljica. Toliko dobra da nisam planirao da spavam sa njom. Nije da nisam želeo da spavam sa njom (ona je prilično zgodna devojka), ali pretpostavljam da sam jednostavno osetio da bi to moglo da pokvari naše sjajno prijateljstvo. Kao i svi drugi, svađali smo se u nekoliko navrata ali to je uvek kratko trajalo. Naše prijateljstvo je bilo previše važno da bismo rizikovali ljubavnu vezu.

Moj najbolji (muški) prijatelj Damir i ja smo bili veoma bliski. Jedne večeri smo bili na piću i zezali se kada se Marijana slučajno našla u separeu blizu nas. Damir i Marijana nisu stranci, ali nikada se nisu mnogo družili. Kako je noć odmicala mi smo bili sve opušteniji i pijaniji. Čudo je da nas nisu zamolili da napustimo restoran, posebno kada je (kao i obično sa Marijanom) razgovor postao seksualan. Zbijali smo razne prljave šale. Damir je bio šokiran time što je bila tako nesputana u vezi sa seksom, ali je takođe uživao u razgovoru.

„Hej momci, imam brdo pića kod kuće, hoćete da svratite? Možemo da se družimo i gledamo neki film ili nešto.“

„Ja sam uvek za! Ti Damire?“

„Naravno, zašto da ne.“

Ona je u tom periodu još uvek živela sa roditeljima koji su bili kod kuće, ali su spavali u svojoj sobi. Otišli smo gore u njenu sobu i imala je nekoliko flaša vina. Tada su stvari dobile nepredvidiv obrt. Kada smo ušli u njenu sobu, na krevetu joj je ležao ružičasti vibrator. Damir je brzo to istakao na neki duhovit način, a ja sam se samo nasmejao. Marijanu nije bila sramota kao što biste očekivali da bude.

„Oh, to je samo moj mali.“, rekla je misleći na vibrator. Tada nas je obojicu šokirala jer koliko god sam znao sve o njoj, ovo nisam očekivao! Ona je legla na krevet, spustila donji deo i ostala u gaćicama, raširila je noge i naslonila igračku na pičku. „Pa da… mislim da sam mu istrošila baterije.“

„Pa dobro, više sreće drugi put.“ – rekao sam.

„Ali baš mi treba!! Jebeno sam napaljena večeras!“

Damir je samo stajao odmahujući glavom i smešeći se. Tada je Marijana počela da bulji u nas dvojicu. Kao i svakom momku, i nama su kurčevi počeli da se dižu. „Dakle, imam dva tipa sa ukočenim kurčevima a nemam baterije za vibrator ..hmm…“

Zatim mi je dala znak da joj priđem bliže. Sedela je na ivici kreveta i dok sam sporo prilazio ona je spustila svoje gaćice na pod, sada nije nosila ništa osim majice i počela je da stiska moju izbočinu. „Jebote! Marko, nakon toliko vremena koliko se poznajemo, ne mogu da verujem da si ovo krio od mene“, rekla je sa osmehom dok je klizila rukom i vadila kitu iz mog šorca.

„Marijana… Damir je ovde…“

„Što više to bolje… osim ako se, naravno, osećaš neprijatno Mare?“

Nisam odgovorio ali nisam imao problem jer sam Damira poznavao skoro ceo život. „Hajde Damire! Skidaj se i dolazi ovamo!“ – poručila je Marijana. nimfomanka sisa dva kurca

Damir i ja smo bili goli, stajali smo jedno pored drugog, a Marijana je još uvek sedela na ivici kreveta. Prvo je stavila moj penis u usta i počela sisati. Nisam ni sumnjao da će to biti najbolje pušenje koje sam ikada dobio. Pljuvačka joj je curila iz usta svaki put kada bi joj se glava pomakla unazad.

Počela je i da se jebe prstima. Damir joj je skinuo majicu otkrivajući njene vesele sise. Onda je počela da puši njegov prilično masivan kurac! Prebacivala se između nas dvoje. U jednom trenutku je spojila naše penis i pušila ih u isto vreme. Ovo je bilo ludilo! Ipak, znao sam da neću dugo izdržati pa sam morao da promenim taktiku i da preuzmem kontrolu.

„Lezi na leđa Marijana i raširi noge“, rekao sam joj dok sam se peo na krevet. Marijana je poslušala i počeo sam da je ližem. Damir mi se ubrzo pridružio. Jeli smo je u isto vreme! Ispustila je nekoliko glasnih stenjanja, Bila je mokra kao reka! Stenjala je kada je počela da se trese.

„Hoću kurac!“

Manevrisao sam iza nje, raširio joj noge i počeo da jebem njenu mokru vruću pičku. Dok sam je tucao ona je sisala Damirov kurac! Nakon par minuta zamenili smo poze – ja sam iz pičke prešao u njena usta, a on iz usta u pičku. „Ne znam da li mogu još dugo da izdržim!“ Damir je viknuo.

„Ne ne ne još! Stavi mi ga u dupe! Volim da me jebu u guzu! „Zahtevala je.

Damir nije imao izdržljivosti u sebi pa sam ja odlučio da preuzmem taj zadatak. Moj penis je prilično lako skliznuo u njenu usku rupu, toliko je bila opuštena i iskusna. Moram priznati da je ovo bio prvi put da sam zaista uživao u akciji na zadnjim vratima. Ušao je i klizio zaista lako. Marijana je stenjala. Sećam se da sam pomislio da se nadam da nećemo probuditi njene roditelje! Kakav bi to prizor bio da su ušli i zatekli nas! Zamislite da vide svoju ćerku sa dva gola momka kako je jebu u dupe i usta!! jebanje u dupe i usta

Razvaljivali smo je dobrih pet-deset minuta i onda smo se povukli. „Želim puno sperme. Želim je u ustima, na sisama i na licu“, rekla nam je. Na kolenima je ponovo počela sisati naše kitee. Dok je pušila jednom, drkala je drugom. Konačno, počela je da se fokusira samo na mene. Sisala me je stvarno dobro!

„Hajde Mare! Svrši svuda po meni! Želim da te okusim!“

„Uf… evo ga. Svršavam!“ Vikao sam. Damir se povukao, a ja sam stavio kurac preko njenog lica i počeo da prskam. Bio je to zaista obilan orgazam. Ukrasio sam joj lice, njene sise, a potom sam joj zabio ceo kurac u usta. Osmeh na njenom licu bio je neprocenjiv. Zatim nije gubila vreme i ponovo je krenula na Damira. Činilo se da njemu neće trebati toliko vremena da svrši. Eksplodirao je kao gejzir!

Marijana je progutala sve što je mogla pre nego što je otišla u kupatilo da se očisti. Progutala je spermu za razliku od bilo koje ribe koju sam poznavao. „Imam priznanje za vas – Volim spermu, u slučaju da niste primetili. Ponekad žudim za njom i sanjam je noćima… Hvala momci.“ okupali su prijateljicu spermom

„Pa pretpostavljam da te onda trebamo zvati kraljicom sperme“, rekao je Damir smejući se. „Inače Mare mi je spomenuo.. jesi ti Bi ili…?“

„Rekla bih da sam strejt ali volim da imam seks sa ribama, iako više volim da budem sa muškarcima. Tako nekako“, rekla je Marijana.

To je bila noć koju nas troje nećemo zaboraviti. To je takođe bila noć o kojoj više nikada nismo pričali. Bez obzira na moje sumnje i slutnje – to nikada nije pokolebalo naše prijateljstvo, naprotiv, od te noći smo bliži nego ikada.

KRAJ!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 10 Prosek: 4.7]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!