lizanje pastorkine pičke

Moja Neiskusna Pastorka 2 od 2

Upoznavanje Srbija

Bili smo u dnevnoj sobi kada je moja supruga krenula sa našom ćerkicom kod moje tašte. Sada smo ja i moja pastorka imali nekoliko sati lufta da pričamo o njenom problemčiću. Iako štreberka, gledao sam je kako polako odrasta tokom godina. Veoma lepo lice, lepo oblikovano telo, prosečne veličine grudi, lepe noge, duga plava kosa do struka. Kakav je divan, lep prizor je postala.

Ne smeta mi da kažem da sam zbog nedostatka seksa sa svojom ženom nekoliko puta masturbirao misleći i na svoju 18-godišnju pastorku. Kroz razgovor sa nekim ljudima saznao sam da nisam bio jedini tako da nisam imao grižu savesti. Uostalom, fantazije su fantazije, zar ne?

Kada smo seli ćutao sam neko vreme razmišljajući kako da počnem da joj objašnjavam ceo proces seksa. Ali kada sam počeo ona me je prekinula i rekla mi da zna te osnove. Tvrdi penis muškarca ulazi u mokru vaginu žene, bla, bla, bla, nju je zapravo zanimala masturbacija. Tada sam počeo da osećam još jaču nervozu.

„Jesi li poljubila nekog momka? Možda u školi ili van škole.“

„Jesam par puta ali nije baš bilo lepo. Poljubac na brzinu… bilo je grubo i ne baš uzbudljivo.“

„Pa da li bi želela da znaš kako bi trebao da izgleda pravi poljubac?“

„Više od svega!“ – uzbuđeno je odgovorila.

Duboko sam udahnuo i odlučio da pređem granicu iako sam znao da to verovatno nije dobra ideja. Prišao sam joj veoma polako da je ne uplašim, uzeo sam je u naručje, nežno svojim licem pomazio njeno i usne spojio sa njenima. Čim su nam se usne dodirnule počeo sam da je ljubim. Njen odgovor je bio spor, sve dok nisam počeo polako da ubacujem jezik u njena topla mala usta.

Lagano je otvorila usta dozvoljavajući mi da uđem i naši jezici su se dodirnuli. Moj prirodni instinkt je bio da je privučem bliže sebi. Da, postao sam prilično napaljen. Penis je počeo da raste u mojim pantalonama i sigurno je to osetila jer su nam se tela dodirivala. vaćarenje sa pastorkom

Zatim su se njene ruke podigle oko mog vrata povlačeći me još jače za poljubac. Njene bradavice su se prilično ukočile i pritiskala ih je o moje grudi. Počeli smo da dahćemo a poljupci su bili sve prljaviji. Moje ruke su se spustile sa njenog struka na njenu zadnju stranu, nežno stežući njene čvrste guzove.

Nakon dobrih 5 minuta prekinuli smo poljubac i pogledali jedno drugo u oči.

„Želim da me naučiš sve.“ – tiho je rekla rumenog i zadihanog lica.

Njene reči su mi odzvanjale u ušima… da li sam smeo da se poigram sa vatrom? Da li je seks sa mojom mladom pastorkom bio vredan da sjebem i svoj brak i sve?

„Želja mi je da prvi put bude u mojoj sobi… u mom krevetu.“

„Da ali.. znaš da ne bismo smeli… molim te… razmisli o ovome pa ćemo da prič…“

„Ne! Ne odbijaj me. Zar nisam lepa? Zar ti nisam zgodna??“

„Ne postavljaj glupa pitanja. Ti si najlepša devojka koju sam ikada video.“ – nasmejao sam se i pomazio je po obrazu a ona je to iskoristila da zaustavi moje prste svojim jezikom i počela je da ih sisa kao da je u pitanju sočan kurac. Odmah sam počeo da zamišljam kako bi bio lep osećaj da joj gurnem kurac među usne.

Prišao sam i počeo da je ljubim u vrat. Ona je bez upozorenja skinula svoj gornji deo a ja sam nastavio da je ljubim u vrat, a zatim i njena ramena. Pocepao sam joj grudnjak i obuhvatio njene divne grudi, masirajući ih i nežno provlačeći njene bradavice. Počela je da stenje i da me moli: „Ponesi me u sobu molim te… svršiću ako nastaviš.“

Njene reči su me malo zbunile… mislio sam da je potpuno neiskusna ali njeno ponašanje mi je postajalo sumnjivo. Ipak, poslušao sam je, podigao u naručje i poveo u njenu sobu. Okrenuo sam je da se suoči sa sobom i ponovo smo se ljubili, snažno gurajući svoja tela jedno uz drugo, grleći se.

U svom tom maženju završili smo samo u našim gaćama. Imao sam problem sa kontrolom jer sve što sam želeo je da joj uklonim tanke gaćice i duboko u nju zabijem svoj tvrdi penis. Ali morao sam da pokažem uzdržanost jer sam oduvek sebe smatrao ljubavnikom koji pre svega brine o tome da žena bude zadovoljena.

Zaustavio sam sve i tiho je upitao: „Da li bi skinula gaćice za mene?“

„Malo sam.. stidljiva. Prvo ti tata.“

Na reč „tata“ snažno sam uhvatio kurac preko bokserica a potom polako izašao iz njih pokazujući joj tvrd uspravan kurac koji je bio okrenut prema njoj. „Dodirni ga… oseti ga.“ – ljubio sam je dok je ona stiskala moju kitu i drkala je. Ljubio sam njene bradavice prelazeći s jedne na drugu i prekrivajući ih pljuvačkom. „Raširi nogice za mene dušo.“

Moji prsti su počeli da istražuju njenu pičkicu, milujući njene usne i njen klitoris. Njeno stalno stenjanje je ukazivalo na to da je u potpunosti uživala u onome što sam joj radio. Puzeći preko nje i nežno raširivši joj noge, obložio sam svoj kurac sa sokovima njene ribice. Znao sam da je spremna jer je dole bila izuzetno mokra.

Ali iznenada me je zaustavila: „Tata! Molim te… prvo je poljubi.“

„Hmm? Želiš da ti ližem…?“

„Da! Želim da mi ližeš pičku. Molim te.“ lizanje pastorkine pičke

Video sam u njenim očima da je stvarno želela to. Spustio sam lice i odmah osetio njene predivne ženstvene arome. Sokovi su bukvalno isticali iz njene uske rupice. Raširio sam je prstima i tek tada shvatio koliko je zapravo tesna ali željna, crvenkasta i rastegljiva. Zario sam jezik unutra a prstima sam opkolio njen klitić. Gorela je!

Počela je da se trese i da me čupa za kosu dok sam lizao svuda po njenoj vrelom pičkici. Ukus je bio božanstven! Nikada u životu nisam okusio nešto tako prijatno, tako nežno i toplo. Uneo sam jedan svoj prst duboko u njen otvore i jagano je tucao njime dok sam joj sisao klitoris. Stezala me svojim mišićima i grčila se, ne znam da li je tada već svršila ali je delovala kao da sve vreme svršava.

„Da da da…. Daj mi taj tvrdi kurac tatice… nabij mi ga!“ – vrisnula je i podigla mi lice kako bi oblizala moje usne i jezik.

Polako sam ušao u nju iako je ona instistirala da je jebem jako i snažno. Ja sam ipak bio oprezan želeći da joj dam šanse da se navikne na moj obim. Imala je ruke oko mojih leđa i mog vrata. Pogledao sam je i ponovo je veoma strastveno poljubio. Opustila se i nastavila da uživa u laganoj penetraciji. Stenjanje je bilo konstantno. Ona je dostigla vrhunac koji sam ovaj put jasno osetio oko svoje kite.

„Molim te… nisam više klinka… zaslužujem pravo jebanje … daj mi ga jače!“

Svojih tvrdih 16cm sam u jednom pokretu uneo duboko do jaja! Bilo je tako teško ne eksplodirati odmah. Tako sam želeo da je napunim… Mogao sam da osetim kako se njena unutrašnjost snažno hvata za moj penis, a nisam ni počeo da je tucam svom snagom.

Duboko me je grebala po leđima dok sam ubrzavao tempo. Skroz napolje, a onda žestoko skroz unutra. Podizala je kukove u susret mojim prodorima. Svaki napad moje kite bio je propraćen sa njenim „aaahhh“. Bilo je tako bolno zadržavati se od ejakulacije ali želeo sam je da ponovo svrši. Njen orgazam je bio žestok! jebanje u pičkicu nevinu

Dao sam joj još nekoliko veoma jakih udaraca i izašao iz nje. Moje seme je prskalo 3, 4, 5, 7… puta, i tako snažno da sam donji deo njenog stomaka i spoljni deo vagine obložio spermom. JEBOTE!! Kakav orgazam. Gledao sam je tako crvenu izjebanu i okupanu spermom kako se trudi da dođe do daha sa osmehom na licu.

Podigao sam svoju težinu sa nje kako bi mogla da diše i polako se prevrnuo na bok. Oboje smo se preznojili. „Želim još!!“ Ona je vrisnula i počela da se kikoće.

Poljubio sam je slatko i rekao joj: „Jesi li ti sigurna da si nevina?“

„Jel ti to mene nazivaš lažovom?“ – upitala me je namrgođenog lica.

„Naravno da ne dušo. Hajde da se odmorimo, zaslužio sam predah, zar ne?“

„Jesi tata. Ali obećaj da ćeš me posle naučiti šta je masturbacija.“ – namignula mi je i poljubila me pre nego je poskočila iz kreveta i krenula u kupatilo da se osveži.

Šta li sam to upravo uradio? – zapitao sam se… i osmehnuo.

KRAJ!

OVDE kliknite za PRVI deo Priče.

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 7 Prosek: 5]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!