sin jebe mamu u pičku

Moja nedojebana majka 2. Deo

Upoznavanje Srbija

Sledećeg jutra mama je bila… pa… drugačija. Ljubila me je svuda, super raspoložena, grlila me, smejala se sve vreme i govorila mi kako sam lep postao i dobacivala mi nešto poput „Kladim se da svaka devojka želi parče tog tela“ i šta sve ne. Bilo je šokantno videti kako mi majka posvećuje svu tu pažnju, u to vreme sam čak i zaboravio na zajedničku masturbaciju koja se desila prethodne noći.

Kada je došla noć, ponovili su se isti događaji, masturbirao sam slušajući kako se moja mama igra sa sobom i svršio sam brzo, iako mi je to bio četvrti put da sam masturbirao tog dana. Verovali ili ne, to je trajalo nešto više od nedelju dana, dok se nešto drastično nije promenilo. Te noći, u subotu, prvi sam legao u krevet, ali ona je legla ubrzo posle, držeći svoja vrata otvorena. To znam zato što je inače jasno čujem kako zatvara vrata kada ide u krevet, a počela je da masturbira pre mene.

Pridružio sam se i naši jauci su postajali sve glasniji i glasniji dok nisam čuo svoju majku kako kaže… „Uh dođi i pojebi me već jednom!“

Srce mi je stalo ne verujući šta sam upravo čuo, disao sam ubrzano i sada mi je srce lupalo snažno u grudima, nisam znao šta da radim. Da li je pričala sa mnom? Ili je njena mala privatna fantazija izašla iz njenih usta dok se igrala sama sa sobom? Pokušao sam ponovo da masturbiram kada sam čuo… „Sine, jesi li me čuo?“

Previše nervozan da priznam da sam je čuo, rekao sam umesto toga… „Obraćaš li se meni mama?“

„Daa, jebeno DA! Oboje znamo šta tražim od tebe, oboje želimo da dođeš… ODMAH!“

Ustao sam, tresući se, obukao crni uski donji veš koji nije mogao da sakrije erekciju i otišao u njenu spavaću sobu, i kao što sam ranije mislio, vrata njene spavaće sobe su zaista bila otvorena… ali zašto? Da bih je bolje čuo kada bi me pozvala u njenu sobu? Da li je planirala sve ovo?

Kada sam ušao unutra, imao sam priličan prizor, moja majka je ležala gola na leđima na svom velikom krevetu, krevetu koji je zadržala nakon što su se moji razveli, sa upaljenom stolnom lampom, polako se igrala svojim klitorisom.

„Sine, znam da ovo nije u redu, ali nemam više tvog oca da mi ugodi a ti nemaš devojku i… da se razumemo, ja sam jebena nimfomanka…“

Opet sam se ukočio, još uvek u svom polu-omamljenom stanju uma, i samo sam je gledao. Tada sam shvatio zašto su svi moji prijatelji želeli deo nje, jer je bila najseksi žena koju sam ikada video, i to daleko najbolja! Išao sam ka njoj, korak po korak, približavajući se ivici njenog kreveta. Svakim mojim korakom ona bi sve brže trljala svoj mali klitoris dok nije morala da stane da spreči postizanje orgazma. Stalno me je gledala, smeškala se, ponekad zatvarala oči od zadovoljstva.

„Mmm vidim da je tvoj mali prijatelj budan“, rekla je dok je stenjala.

Pola mi je virio iz donjeg veša, pokazujući u pravcu mog pupka, isti pupak koji je nekada bio pričvršćen za ženu koja je želela taj isti penis u sebi. Ta pomisao me je preokrenula i osetio sam slabost. Ustala je, uhvatila me za ruku i odvela do svog kreveta gde sam legao. „Pusti me da se pobrinem za taj divni primerak.“ Rekla je dok je skidala moj donji veš.

Sve te čudne misli su mi odjednom prolazile kroz glavu. Toliko, da u početku nisam čak ni osetio da su mamina usta omotana oko mog očvrslog kurca. „O Bože mama…“

„Šta? Nešto nije u redu? Zar nisam dovoljno dobra?“ Rekla je sa stvarnom zabrinutošću u očima. Odmahnuo sam glavom, a zatim odlučio da otpustim sve što sam mislio da je ispravno i dozvolio sebi da osetim majčina usta na svom kurcu, ta topla, vlažna usta koja idu gore-dole.

„Bože mama, bolja si od moje bivše“, reko sam, stvarno se upuštajući. sin joj svršio po licu

„Koliko je prošlo otkako ti je poslednja popušila kurac?“ Rekla je dok je polako i nežno milovala moj kurac.

„Sedam meseci, raskinuli smo pre sedam meseci.“

„Mmmmmm.“ Počela je da mi sisa kurac duboko, čineći ga aljkavim i balavila je po njemu, koristeći svoju pljuvačku, nešto što mi niko nikada nije uradio do pre te noći i zbog toga sam svršio svuda, po njenom licu, njenoj ruci.

Videvši ovo, mama me je pogledala i rekla… „Ali dušo, želela sam da me pojebeš.“ Rekla je sa tužnim izrazom lica.

„Mama, svaki dan se drkam nekoliko puta… veruj mi kad ti kažem, još uvek mogu da te pojebem.“ rekoh zlobno se osmehujući.

Zastenjala je i olizala svu spermu sa svoje ruke i posteljine. „Vau, ona je prava kurva“, pomislio sam u sebi. Nagnula se i poljubila me u usta, ja sam se malo povukao, više sam bio zbunjen što sam strastveno ljubio sopstvenu majku nego što mi je upravo popušila, ali sam popustio jer sam bio preterano napaljen. Ljubio sam je sve strasnije, uvodeći svoj jezik u njena usta, osećajući čak i ostatke svoje sperme.

Zgrabio sam njene sise i spustio se na njih kao da su mi potrebne za život, gladan mesa kao nikada ranije, sisao sam ih koliko sam mogao. „Voliš da sisaš moje sise?“ Rekla je gledajući dole u ​​mene. Podigla je moju glavu i poljubila me strastvenije nego ikada, tada je to više ličilo na ljubav nego na požudu.

„Volim te, dušo.“

„Volim te mama… lezi za mene.“

Učinila je to polako, a ja sam nežno legao preko nje, počeo sam tako što sam je poljubio u vrat, poljubio sam je i lizao je sve do njene pulsirajuće pice i počeo da joj ližem klitoris. Zastenjala je odmah, glasnije nego ranije, ali nakon što sam stavio svoje prste u nju ipak, trebalo joj je manje od deset sekundi da svrši po mojoj ruci.

„Dušo, jebi me, jebi me sada ILI ĆU EKSPLODIRATI!“ vrisnula je.

I tako sam i uradio, gurnuo sam svoj mokri penis unutra, počevši da je jebem odmah, ona je ponovo svršavala na mene. „O Bože dušo, tako si jebeno dobar… I VELIK… Veći nego što je bio tvoj tata!“

„O Bože mama! Kakva si… kučka…“ rekoh u afektu, dahćući.

„Jesam sine… tvoja mama je kučka… Svrši u mene dušo, želim da osetim spermu mog sina u sebi!“ rekla je prljavo i kroz jecaj. sin jebe mamu u pičku

Upravo tada sam svršio u maminu pičku, trebalo mi je manje od pet minuta da postignem orgazam, daleko najkraće jebanje u mom životu, ali i daleko najbolje i najperverznije. Napunio sam majčinu picu svojom toplom gnjecavom spermom. Posle ovoga sam se samo srušio na mamine velike znojave grudi. Zadihano sam rekao… „Bože mama, to je bio najbolji seks u mom životu.“

„Uhhh… drago mi je da si uživao koliko i ja“ Rekla je dok je dahtala, mazeći me po kosi dok je govorila. „Možeš spavati u mojoj sobi večeras ako želiš.“ rekla je osmehujući mi se.

„Vrlo rado.“ Ja se nasmešio. „Idem prvo da piškim.“

Počeli smo da se smejemo i smejali smo neko vreme, onda sam ustao i otišao u kupatilo da se olakšam, malo pre-sperme i stvarne sperme je izašlo iz mog još uvek tvrdog kao kamen kurca dok sam piškio, vratio sam se i spavali smo u zagrljaju.

Od te noći, moja mama i ja se veoma dobro brinemo jedno o drugom… nekoliko puta na dnevnom nivou.

KRAJ!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 121 Prosek: 4.7]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!