Moja fantazija No.1

Najviše volim sex na javnom mestu…onaj nemir koji pali kada pomisliš da te neko može videti. Ovlažim i pri samoj pomisli da sa poigram sa miškarcem na bazenu, u diskoteci, javnom WC-u…

Osobni oglasi

Ispričaću vam jedan od mojih omiljenih nestašluka.

najlonke seksi carape stiklice

Bila sam u jednom klubu sa najboljom drugaricom i našim momcima. Provodili smo se maksimalno opušteno. Svi smo dobro poili popili, a kada se lokal skoro ispraznio mi smo bili totalno razvaljeni od alkohola. Ali, nedovoljno da bi se takve stvari zaboravile.

Nosila sam crnu kratku haljinicu, otvorenih leđa i visoke čizme duboke preko kolena. Volim da privlačim pažnju. Moja drugarica je takođe bila izazovno obučena i zavodila je druga od mog pratioca.

Volim ples u krilu.

Marko je sedeo udobno zavaljen u klupu separea, dok sam ja prljavo igrala oko njegovih nogu. Jednu ruku je držao na kolenu na koje sam se povremeno spuštala, kako bi osetio da se ispod haljine i mojih malenih gaćica nešto dešava. Trljala sam se o njegovu nogu. Okrenula sam mu leđa i sela u krilo tek da osetim da li se dešava nešto u njegovim gaćama. – Oh, dešavalo se i te kako.

Dohvatila sam drugaricu za kosu i privukla je ka sebi, strasno joj zabivši jezik u usta. Volim da se ljubim sa njom. Marija mi je uzvratila na poljubac. Spustila sam usne na njen vrat, pa sklonila kosu kako bih joj grickala uvo, a zatim se spustila do njenih grudi. Izvadila sam joj jednu bradavicu iz top haljine i nežno je gricnula gledavši u Marka. Izazivala sam ga. Ruka mi je bila duboko u mom međunožju i igrala sam se polako svojim klitorisom. Marija je zabacila glavu i uživala u mojim poljupcima. Marko se meškoljio u separeu, dok je Marijin partner zbunjeno gledao u nas.

Odgurnula sam Mariju na separe, i prišla joj šireći joj noge kolenima. Kleknula sam među njeno međunožje i poljubila joj pubis preko crvenih čipkastih gaćica. Palcem sam joj protrljala klitoris preko tangica, a onda dohvatila njenog partnera i gurnula mu glavu među njene noge. Pomerila sam joj rub gaćica u stranu, i nabila mu usne na njenu ribicu. Čekala sam da izvadi jezik i da počne da je liže. Volim kada vidim da muškarac zna dobro da je liže.

Marko se zbunio celom situacijom. Pogledala sam ga drsko, i ponovo mu prišla. Uzjahala sam ga, ovoga puta licem okrenutim prema njemu i poljubila ga, trljajući pičkkicom o njegovu nabreklinu u gaćama. Mešala sam mu drsko, dok sam se poigravala njegovim jezikom. Htela sam da vidim koliko je dobar sa radom jezika. Fascinirao me je. Njegova uzdržanost je prešla granicu i počeo je rukama da jurca po mom telu. Stezao mi je guzove, pa onda pratio liniju struka do grudi, pa onda naizmenično mazio guzu i grudi. Nije znao čime će pre da se igra. Zabacila sam glavu unazad od zadovoljstva.

Spustila sam se između njegovih nogu i prešla rukom preko njegovog kurcaa koji je nervozno đuskao ispod pantalona. Otkopčala sam mu pantalone i izvadila pozamašan kuraac. Nisam mogla da sakrijem uzdah oduševljenja. Oslobodila sam mu muda a onda naizmenično lizala jedno pa drugo, masirajući mu penis koji je pulsirao. kada sam mu dobro navlažila muda, krenula sam od korena ka glaviću, vrhom jezika. Obožavam da pušim kuraac. Prosto uživam u tome. Posebno u uzajamnom oralnom seksu. Lickala sam mu kuracc nežno, polako ga gladeći rukom. hmmmm a onda sam ga zarobila usnama i nabila ga duboko u usnu duplju. Kretala sam se brzo gore dole, natapajući ga pljuvačkom, dok sam levom rukom pripremala moju pičkicu.

Nisam mogla da čekam. Volim brzinski i grub seks. Nasela sam na njega i nabijala ga do kraja. Baš je bio veliki i mnogo mi je prijala njegova dužina. A i debljina. Mešala sam oko njegovog kurcca grčeći sve mišiće svoje pičkke oko njega. Kretala sam se sve brže i brže. Rukama mi je stezao guzove, zarivajući mi svoje kratke nokte. Volim da osetim bol tokom seksa. Pružila sam ruku do Marijine pičkkice i lagano joj trljala klitoris dok ju je Stefan karaooo. Oni su se opredelili za hardkor. Stefan ju je guzio otpozadi a ona se izvijala i stenjala. Marko mi je lizao grudi i grickao bradavice i prodirao u mene sve jače i jače….i jače, i jače…a onda me je tako jako natakao na svoju batinu da sam osetila kako puni kondom u meni. Niz moju pičkicu su se slivali sokovi zadovoljstva, a onda sam je trljala dok sam čekala da i Marija svrši. Na kraju sam joj ponovo gurnula jezik u usta, uzimajući joj Stefanovu spermu koju je progutala.

Na kraju, svi smo bili srećni i zadovoljni…a niko nas nije video…

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Hot oglasi

Don`t copy text!