lizanje glavića gay

Moj Profesor Istorije

Upoznavanje Srbija

Ulazim na čas istorije na poslednjoj godini srednje škole. Ali za razliku od svakog drugog dana nisam ulazio u svoju učionicu tokom nastave već nakon svega, svi su već otišli kući. Morao sam da nadoknadim test koji sam propustio pre nedelju dana. Ako je bilo nešto što sam mrzeo u školi te godine, to su bili testovi iz istorije. Ali ako mi se nešto dopada uz tome to je gospodin Mirko, moj profa iz istorije. Sa 38 godina, gospodin Mirko je bio mladolik i imao je lepo vitko mišićavo telo.

Ja se ni na koji način ne smatram homoseksualcem, ali ovaj tip je bio jebeno zgodan, bio je velika prljava fantazija za mene. To mi i dalje nije pomoglo da se osećam bolje kada sam polagao jedan od njegovih glupih testova, posebno posle nastave.

„Dobar dan Stanko.“ Rekao je svojim profesionalnim glasom. Još jedna seksi stvar u vezi sa gospodinom Mirkom bilo to što se uvek oblačio u odelo – košulja, kravata, sako i pantalone.

„Dobar dan profesore.“ progunđao sam.

Prišao sam njegovom stolu gde mi je predao test. Seo sam u prvu klupu i krenuo na posao. Posle samo par minuta shvatio sam da nemam pojma. Moje ocene su bile dobre, sve osim istorije, a ovo bi me samo odvuklo dalje u rupu. Trebala mi je dobra ocena na ovom testu, ali jednostavno nije bilo šanse da je mogu dobiti. Odgovorio sam na nekoliko pitanja koja sam znao, naškrabao ostale u nagađanjima, i sa ukupnim vremenom od 10 minuta, završio sam, ustao i otišao do njegovog stola.

„Imaš li neko pitanje Stanko?“

„Ne… nisam baš spreman za test, završio sam.“ odgovorio sam zgroženo.

„Gotovo?! Već?“ Šokirano je podigao pogled! „Pa to ne može biti dobro Stanko.“

„Profesore Mirko, ako ima nešto što mogu da uradim za dodatne poene na ovom testu, ja sam spreman.“ Molio sam ga, znajući da se hvatam za slamku spasa.

Mirko nikada nije davao dodatne aktivnosti tipa seminsarskih radova i slično. „Kako to misliš Stanko?“ Pitao je, kao da je ono što sam predložio bilo krajnje smešno.

„Profesore, bukvalno bilo šta! Opraću vam auto! Kosiću vam travu do kraja života!“ preklinjao sam.

„Kažeš bilo šta?“

„Bilo šta!“ odgovorila sam žurno.

Ustao je i prišao vratima. Zaključao ih je i okrenuo se ka meni. „Znaš Stanko, kada neko daje bilo šta, to je malo opasno. Šta ako bi neko sutra to iskoristio… i uzeo recimo tvoju guzu?“

Zatekao me je njegov iznenadni neprofesionalan stav i pristup, ali poesbno njegova izjava. Nisam bio sasvim siguran da razumem šta je mislio pod tim. „Izvinite? Nisam siguran da razumem…“

„Želiš da ti pomognem na ovom testu Stanko, onda ti meni pomozi u nečemu što mi je već neko duže vreme potrebno. To jest, ako ne želiš ocenu koju si zaista zaradio na ovom testu.“ Samozadovoljno je odgovorio.

Da li sam razumeo svog jebenog profesora istorije? Da li je hteo da me jebe u guzu za peticu na testu? Ako jeste, da li on misli da je to neka vrsta kazne za mene? Nije mi trebalo dugo da se odlučim, ali nisam se naterao da izgledam ipak pomalo uznemireno. „Khm… U redu gospodine Mirko, uradiću sve!“ Odgovorio sam nakon što su se sve ove misli obradile u glavi.

„Onda idi ispod stola!“ On je komandovao. lizanje glavića gay

Bez pogovora zavukao sam se ispod njegovog stola dok se vraćao od vrata koja je zaključao. Seo je na svoje mesto a ja sam bio na rukama i kolenima ispod stola. Lice mi je bilo praktično u njegovom međunožju i dah mi je postao brži dok sam se znojio u iščekivanju. Gospodin Mirko je otkopčao svoje pantalone i izvukao svoj polu tvrdi penis. Imao sam pristojan, ali ne i savršen pogled na njegovu muškost zbog ograničenog svetla ispod stola. Nervozno sam gutao pljuvačku. Nikada ranije nisam sisao kurac.

„Šta čekaš Stanko! Puši mi kurac… to je naređenje!“ Zahtevao je, njegove reči su me samo dodatno uzbuđivale, pa sam otvorio usta i prišao. Čuo sam ga kako stenje dok sam zatvarao usne oko njegove kite. Zgrabio sam ga za kurac i počeo polako da ga drkam dok sam klicao glavom i sisao kurac onako kako sam znao.

Postajao je sve tvrđi i veći iz svake sekunde dok sam nastavio da pušim svom profesoru. „Oooooo da, da Stanko, tako se zarađuje petica.“ Promrmljao je između dugih jauka. Nastavio sam da pušim a kako sam počeo da idem sve brže i brže, gospodin Mirko je počeo da pomera kukove gore-dole u svojoj stolici terajući svoj penis prema ulazu u moje grlo. Sve me je žešće jebao u usta.

„Ohhhh, jebote, da!“ Neprestano je govorio.

Toliko sam bio fokusiran da nisam odmah ni primetio bol od erekcije zaglavljen u mojim pantalonama. „Nateraćeš me da svršim ti mala kučko!“ On je prošaputao. Pripremio sam se za ogromnu količinu sperme, ali u poslednjem trenutku se gospodin Mirko izvukao. „Dolazi ovamo kučko! Ako želiš peticu, jebaću to tvoje slatko malo dupe!“

Bio sam totalno napaljen. Ustao sam, brišući pljuvačku sa brade. Gospodin Mirko je ustao i skinuo sako, bacivši ga na pod. Zatim je otkopčao dugmad na košulji i pustio i nju da padne na pod. Prvi put sam video njegov gornji deo tela. Prsa su mu bila bez dlaka, imao je čvrste grudi, veoma dobro definisane trbušnjake, a mišići ruku su mu bili ogromni za njegov okvir prosečne veličine.

Zatim je pustio pantalone da se spuste na pod, stojeći samo u boksericama, dok mu je kurac visio iz otvorenog proreza napred. Izašao je i iz njih. Bio sam potpuno zadivljen. Sam njegov kurac je bio zapanjujući. Nemam sa čime da ga poredim, ali bio je mnogo veći od mojih 14cm. Osetio sam mali strah kada sam pomislio na to čudovište kako ulazi u moj devičanski šupak.

Otvorio je i zatvorio fioku, okrenuo se prema meni, imao je bočicu maziva. „Izlazi iz te odeće!“ Naredio je. Bilo mi je jako neprijatno što moram da se skinem. Naspram njega ja sam bio klinac, bukvalno, slabo razvijen sa ne baš velikom kitom. Skinuo sam majicu, zatim sam otkopčao farmerke i pustio ih, a bokserice su mi istovremeno pale na pod, išao sam najbrže što sam mogao jer sam bio toliko uzbuđen ali i nervozan.

Moj penis je već bio tvrd i spreman za pokret, ali je prebledeo u poređenju sa njegovim. Takođe sam imao vrlo malo stidnih dlačica. Pogledao me je i mislim da sam video osmeh na njegovom licu. „Nagni se preko stola.“ Naredio je opet. Učinio sam to i raširio noge. Gospodin Mirko je došao iza mene i čuo sam ga kako razmišlja: „Hmmm, ovo će biti jedna uska nevina guza.“

Počeo je da nanosi lubrikant po mom šupku. Poskočio sam kad je sa lakoćom nabio prst u moju netaknutu guzu da podmaže i unutrašnjost. Onda je podmazivao svoj debeli kurac. Čekao sam polu uplašen, a napola uzbuđen. Njegove ruke su mi ponovo razdvojile guzove i osetio sam kako mi glava njegovog čudovišta dodiruje naboranu i podmazanu rupu. jebanje u guzu gay

Nije bilo milosti kad ga je gurnuo. Koliko god da je bilo lakše sa svim tim podmazivanjem, i dalje me je pakleno bolelo kada mi je kurac prvi put uleteo u dupe! Izvukao ga je nežno a onda ga ponovo žestoko nabio do jaja. Zastenjao sam u mešavini bola i zadovoljstva, dok se on izvlačio i ponovo gurao unutra. Počeo je da ide brže i jače.

Dok je nastavio da me razvaljuje bez milosti, zadovoljstvo je počelo da preuzima bol i ja sam se prihvatio svoje kite i počeo da drkam. Pomerao sam kukove u skladu sa njegovom intenzivnom jebačinom! Obojica smo se znojili od žestine seksa.

„O sranje, svršiću ti u dupe kučko mala!!!“

Ovo me je odvelo preko ivice i jaja su mi se stegla. Počeo sam da svršavam po celom stolu gospodina Mirka, baš kao što je mlaz za mlazom sperme iz njegovog intenzivnog orgazma eksplodirao u moj šupak. Kada su se orgazami splasnuli, srušio sam se na svog učitelja vrelog lepljivog kurca, a on je crvenom hemijskom olovkom napisao veliko „5“ preko mog testa.

KRAJ!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 15 Prosek: 4.7]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!