jebe se pred mužem sa dvojicom

Moj Gospodar me Delio sa Drugima

Upoznavanje Srbija

Moj muž i ja smo u otvorenoj vezi. Dozvoljava mi da istražim neke od mojih tamnijih strana, tj. pre svega BDSM. Moj muž je divan i pre dosta godina upoznala sam ga – svog gospodara. Naš odnos se stalno razvija. Ali prošlog leta dogodio se sledeći događaj. Pročitala sam inače sam mnogo priča na ovom sajtu. Ovo je moj prvi pokušaj pisanja. Ako dobijem pozitivne komentare, podeliću još svojih avantura.

Dakle ja sam brineta, srednje visine i bez lažne skromnosti sa baš velikim grudima. U svakom slučaju moj gospodar dolazi kući sa posla i odmah odlazi u spavaću sobu, zatvarajući vrata. Slabo mogu da čujem kako telefonira, iako ne mogu da razaberem šta govori. Kada se vratio u sobu, bacio je na mene jednu od mojih uskih kratkih haljina, zajedno sa povezom na očima.

„Obuci ovo, bez gaćica i grudnjaka. I štikle obavezno! Idemo na jedan izlet.“

Nespretno hodam niz stepenice, slepo i oprezno. Ulazimo u auto i uzdišem, pitajući se da li sam ga uznemirila, ili je On on sjednostavno u jednom od svojih raspoloženja. Posle onoga što se čini kao večnost, automobil se zaustavlja. Gasi se motor, gospodar otvara mi vrata, pomažući mi da izađem. Spotičem se u svojim štiklama dok me on žustro vodi do našeg odredišta.

Čujem ga kako kuca, a vrata se odmah otvaraju. Razgovara prigušenim sa nekim pre nego što me gurne unutra. Gospodar mi skida povez sa očiju, iznenađena sam kada vidim veoma zgodnog muškarca kako sedi za malim stolom. Prepoznala sam ga sa svingerske zabave na kojoj smo bili pre nekoliko nedelja.

Čovek nije pokušavao da sakrije činjenicu da me jebe očima dok je buljio. Gospodar sede preko puta tog momka sa druge strane stola. „Pleši, zaigraj kao mala prljava kučka kakva jesi“, gospodarove reči prekidaju tišinu. Počinjem da plešem, sporo vrckanje i tverkovanje, znajući da će biti posledica ako razočaram gospodara. Padam na kolena imitirajući kako jašem kurac. twerkuje za jebače

„Požuri i skini tu haljinu kurvo. Pokaži nam svoju pičku! Želim da raširiš usmine i pusti nas da dobro pogledamo.“ gospodar nemilosrdno zahteva. Ja radim kako on traži, osećam se malo i posramljeno, ali me pali to što sam u centru pažnje. Ležeći ničice sa širom raskrečenim nogama, raširim usmine. Poližem prste i ubacim ih u pičku, drugom rukom trljajući klitoris. Okrećem se i stanem na sve četiri. Provokativno jašem dozvoljavajući im da vide moju debelu pičku sa leđa.

„Dobra kurvica. Znao sam da me nećeš osramotiti pred društvom. A sad dođi ovamo i nađi način da zabaviš mog prijatelja“, kaže on sa velikom lakoćom i samopouzdanjem. Ustajem i sa strepnjom idem ka seksi momku ali nisam sigurna šta da radim. Gospodar me nikada ranije nije postavio u ovu poziciju. Stojim direktno ispred čoveka, zaleđena na mestu i nesigurna u sebe. Odjednom me jak šamar po licu obori na zemlju. Podižem pogled ka gospodaru, ne mogu da zaustavim suze, osećam se izdanom.

„KUČKO! Zabavi mog prijatelja!“ zapanjena sam. Brišem lice i pokušavam da se priberem. „Da gospodaru.“ Drugi čovek se umorio od čekanja. Ustaje, otkopčava kaiš i otkopčava farmerke. Njegove pantalone se spuštaju na pod, i brzo ih sklanja zajedno sa svojim boksericama. Podižem pogled i shvatim da je veoma impresivno obdaren.

Gledam u stranu u šoku. Uprkos strahu, osećam kako mi pička trne od iščekivanja. Kada ponovo podignem pogled, potpuno je go. Odvojio je vreme da priđe i to je bila najduža pauza u mom životu. Imam dovoljno vremena da se divim njegovom snažno mišićavom telu. Kada stane ispred mene, okreće se i pita gospodara: „Dakle, mogu da radim šta god hoću sa ovom kučkom, zar ne?“ Moj gospodar se nasmeši, „Samo ne ostavljaj nikakve tragove na njenom lepom licu.“ Čovek me podiže i grubo me baci na krevet. Moje srce tuče žestoko u ovom trenutku. Ali začudo, moja pička je najvlažnija do sada.

Bez daljeg razgovora, čovek se penje na mene, rastavljajući mi noge. Pokušala sam da se oduprem, cvileći „ne“ dok su moje drhtave noge bespomoćno pokušavale da se sklope, osećajući se uplašeno, ali on se naginje i šapuće: „Prestani da se svađaš sa mnom i da se opireš kurvo. Ova pička je moja dok ne završim sa njom. Umukni i sa osmehom primi ovaj kurac!“ jebanje s guza žestoko

Brzo sam prestala da pružam otpor, pomirila se sa svojom sudbinom. Gledam u plafon, osećajući kako nabija svoj masivni kurac u moju pičku. Nevoljno uzdahnem dok mi bolno udara u grlić materice. Bez obzira na moj prag bola, on me razvaljuje dobrih 10 minuta, prevrćući me i udarajući me takođe sa leđa.

U šoku sam, ali on se izvlači iz mene, gura me na leđa i svršava po celom mom licu. Koristim čaršav da obrišem vruću gustu spermu sa lica. Osećam da mi pička zjapi… delimično nisam sigurna da li gospodar želi da uživam u senzaciji. Zatvorim oči i uzdahnem s olakšanjem da je gotovo. Odjednom, drugi čovek se penje na krevet. Drugi stranac, privlačni mlađi momak, brzo ubacuje svoj upravljiviji kurac u moju gladnu rupu.

Nehotice mi se izmiče uzdah požude. Moje ruke hvataju njegovo dupe, uvlačeći ga u sebe. Usledilo je novo kucanje na vratima, ali sam bila previše zaokupljena dobrim jebanjem koje sam trenutno primala. Podigao me je i gurnuo uza zid. Mogla sam da osetim hladan zid na leđima u kontrastu sa vrelim znojavim čovekom kako se izvlači iz mene.

Vraća me na krevet kao vreću smeća. Tada sam primetila da su još dva muškarca ušla u prostoriju. Ja sam na leđima sa trojicom muškaraca koji stoje iznad mene. Novi čovek, znojav debeo čovek, pada na mene. Molećivo gledam u gospodara. On uzvrati pogled dajući mi dozvolu. Ja ću primiti sve ovo, On želi ovo da gleda, a ja ne mogu ni da pomislim na svoju sigurnu reč. Jebote, zarobljena sam!

Čovek koji me je upravo jebao uza zid, stajao je pored moje leve ruke. Znam šta hoće. Zgrabim ga za kurac i počnem da ga drkam dok osećam stomak debelog čoveka na sebi, njegov mali kurac klizi u mene dok se njegov gadni znoj lepi za mene. Suza klizi niz moj obraz dok se moji jecaji protesta zanemaruju. Najnoviji kurac stoji sa strane, drka i gleda kako se moje poniženje odvija. Uskoro je spreman da se pridruži. On mi otvori usta i gura svoj kurac unutra.

Posle nekoliko minuta ovog bolnog poniženja, debeli čovek se izvlači i prska svoju oskudnu spermu na moj stomak. Podigao je pantalone i izašao kroz vrata bez ikakvog pogleda. Ja sam za njega samo posuda za spermu. Dva preostala muškarca su se pogledala, „Hajde da razvalimo ovu drolju do kraja“, i počinje da me jebe u lice jače, „Opusti se kučko. Ovaj kurac ti ide u dupe.“ Ponovo počinjem da plačem, podmazujući njegov kurac koliko god sam mogla.

Zadovoljni, obojica se povlače i manevrišu me u poziciju za dvostruki prodor. Moj sfinkter se steže protiv upada. Mlađi momak hvata me za kosu, bolno mi trzajući glavu unazad. „Opusti se kurvo.“

Ja tražim utehu od gospodara, ali On ima pogled sa gađenjem pomešan sa zadovoljstvom. Mogu da ga razočaram, ili mogu da završim svoj zadatak. jebe se pred mužem sa dvojicom

Pokušavam da se opustim dok on još jednom pokušava da uđe unutra. Malo po malo gura ceo svoj penis duboko, osećam se najispunjenije što sam ikada osetila u svom životu. O moj Bože, zaboravila sam kako se oseća kurac u čmaru nakon meseci praznine i ovo kopile me praktično lomi.

U mojoj pički i guzi je kurac. Tako se stidim. Ali kombinacija nervne stimulacije i punoće počinje da se oseća dobro. „Molim te, jebi me u dupe“, derem se, a muškarci se naizmenično guraju moje iscrpljeno telo. „Molim te, jebi me jače u dupe“, ponavljam. Oči mi se okreću unazad, moje dragoceno dupe je sada jebeno žestoko i nemilosrdno!

„Sviđa ti se kurac u jebenom čmaru, zar ne“, pita se gospodar, naginjući se nada mnom. Vidim da je nag ispod struka. Njegov kurac je tvrd i krenuo je prema mom licu. Počinje da me tuca do grla. Tucaju me u sve moje rupe. Čujem razne zvukove, praćene toplim osećajem punjenja, a zatim sperma curi iz mog dupeta. Uhvativši me za lice, gospodar počinje da me jebe u grlo. Ubrzo osetim kako mi njegova sperma štrca u grlo.

Ubrzo svi svršavaju i svi me pune. Ja sam ništa drugo do kontejner za jebenu spermu. Soba mi se vrti. Neverovatno me sve boli, a čak se i ne sećam svega što se dogodilo da me dovede do ove tačke. „Idi da se očistiš“, kaže gospodar odmahujući glavom i uzimajući moju odeću da je ponesem sa sobom. Deset minuta kasnije odjurila sam do auta, nadajući se da ću izbeći da me neko vidi.

KRAJ!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 12 Prosek: 4.6]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Licni oglasi upoznavanje

Don`t copy text!