masturbacija klita

Moćne Tehnike Masturbacije Za Žene 1. Deo

Upoznavanje Srbija

Kao što ste i navikli do sada, nećemo se previše zadržavati na uvodima ovih, nadamo se zanimljivih, članaka jer je naslov sam po sebi dovoljan. Za početak ćemo proći kroz neke lakše i jednostavnije tehnike masturbacije, i lagano ići ka onim nešto zahtevnijim ali svakako izvodljivim tehnikama 😉

 

1. Gore – Dole
Ova prva tehnika masturbacije je “klasična” i super je lagana. Usmerićete se na klitoris, a sve što trebate je da uzmete prst i trljate gore-dole po stranama klitorisa. Ako želite više stimulacije, pokušajte trljati prst direktno po klitorisu. To je dakle veoma jednostavno, ali naravno, vi možete eksperimentirati sa time kojom jačinom ćete se trljati, koliko brzo i kojom dužinom poteza.

 

2. Dugi i Spori Pokreti Trljanja trljanje klitorisa
Koristeći jedan ili više prstiju, vrlo lagano i sporo klizite po sredini vagine i klitorisa, odozdo prema gore. “Slušajte” svoje telo da biste osetili koja područja pružaju najviše zadovoljstva i stimulacije kada ih dodirnete. Zatim eksperimentišite sa bržim pokretima, sporijim potezima, kao i koristeći više ili manje pritiska. Takođe menjajte smer, počevši od klitorisa i trljajući na dole ili trljajući gore i dole. Možda ne zvuči kao nešto posebno, ali to je zapravo sjajna tehnika kako biste istražili celu vaginu i da biste je još bolje upoznali i naučili šta vam najviše prija.

 

3. Od Jedne Na Drugu Stranu
Ovo je još jedna jednostavna i jasna tehnika masturbacije usredsređena na vaš klitoris. Kao što naziv tehnike sugeriše, trljaćete prstom i kliziti sa jedne strane na drugu. Nekim ženama je draži indirektan kontakt, jedva dodirujući njihov klitoris, dok su drugima potrebni intenzivniji kontakt i pritisak da bi uživali. Kao i uvek, moraćete da isprobate različite varijacije da biste videli u čemu najviše uživate.

Evo nekoliko ideja: maženje vagine
Isprobajte različite brzine.
Promenite količinu pritiska koju koristite.
Pokušajte da koristite malo lubrikanta.
Različiti broj prstiju (jedan, dva, tri ili četiri)
Kombinujte između direktnog i indirektnog kontakta.

Ova tehnika masturbacije je takođe savršena za upotrebu tokom bilo koje seksualne pozicije slične doggy pozi, posebno ako želite dodatnu stimulaciju klitorisa.

 

4. Zabava Sa Četiri Prsta
Ovo je možda najkorišćenija i najefikasnija tehnika masturbacije od ovde navedenih, jer ćete imati četiri prsta da njima trčite i trljate klitoris, što naravno olakšava vrhunac. Izvođenje ove tehnike je lako jer sva svoja četiri prsta držite zajedno i trljate ih o klitoris i vaginu kružnim pokretima.
Možete trljati u malim krugovima kako biste se uglavnom fokusirali na svoj klitoris, ili možete koristiti veće krugove kako biste stimulisali svoje usmine, U- tačku, ma prosto celu vaginu.
Ova tehnika masturbacije je takođe sjajna ako volite dati dodatnu stimulaciju tokom seksa kada lako možete pristupiti svom klitorisu. Naravno, vaš muškarac takođe može preuzeti na sebe tu “obavezu” tokom seksa i koristiti ovu tehniku na vama. Doggy poza je ovde ponovo preporučljiva.

 

5. U- Tačka u tačka
Toliko žena izgleda ni ne zna za U- tačku. To je područje kože tik iznad vašeg uretralnog otvora i malo sa strane. Da biste je stimulisali, potrebno je samo nežno je “gnjaviti” vrhom prsta. Dok je trljanje samo U- Tačke super ugodno, još bolja tehnika masturbacije je da mekano trljate mesta od U tačke do klitorisa i opet nazad.
Ako već niste vlažni dok trljate U – tačku, onda upotrebite malo maziva. I ne bojte se povremeno skrenuti sa kursa i masirati svoje usmine ili klitoris da biste promenili osećaj. Kod nekih žena U- tačka može biti još šire područje, čak tačno do ispod klitorisa.

 

masturbacija pod tušem6. Mlaz Vode
Ako još niste koristili jači mlaz vode kao tuš ili slavinu da biste svršili, joj koliko propuštate! Žene već decenijama koriste ovu metodu za masturbaciju. Sve što trebate je slavina ili glava za tuširanje kojom možete učiniti da voda slobodno prska preko vagine.
Ne znam da li ste svesne, ali istraživanja kažu da na ovaj način žene mogu svršiti vrlo, vrlo brzo. Zato eksperimentišite sa postavkama na glavi tuša da biste osetile šta je najbolje za vašu vaginicu.

 

7. Klitoralni Pokrivač klitoralni pokrivač
Neke žene imaju super osetljiv klitoris. Često je toliko osetljiv da se mogu osećati gotovo neprijatno na dodir direktno po njemu. Ako ste jedna od tih žena, možda ćete pomisliti da je korišćenje mnogih ovih tehnika masturbacije previše neprijatno… možda čak i bolno. Ako je to slučaj, onda umesto da koristite tehnike masturbacije da biste direktno pritiskali svoj klitoris, vi možete da koristite “kapuljaču” klitorisa kao neku vrstu tampon zone ili štita. To je dakle pregib kože tik iznad klitorisa koji ga pokriva.
Zaključak- ako imate previše osetljiv klitoris, pokušajte trljati pokrivač umesto samog klitorisa. Primetićete da je to puno prijatnije i ne toliko osetljivo.

 

Nadamo se da su vam se svidele ove seksi tehnike, u drugom delu ćemo se baviti nekim malo drugačijim i zahtevnijim, ali ništa manje prijatnim tehnikama. Dame, jel postoje neke tehnike koje volite više od drugih? Pišite nam ovde i podelite vaša iskustva.

Izvor Link: https://badgirlsbible.com/masturbation-techniques

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 0 Prosek: 0]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Licni oglasi upoznavanje

Don`t copy text!