nabija se u komšijina usta gay

Mladi Kradljivac Dubokog Grla

Upoznavanje Srbija

Držeći majku za ruku, malecna odlazi. Drugom rukom mi maše. Majka mi se smeši i kaže: „Hvala ti još jednom na lizalici!“ a kćerki govori: „Ti si jedna srećnica.” Prolaze kroz vrata pored mog štanda sa voćem i povrćem.

U komšiluku me svi znaju i ja svakoga poznajem. U svojoj radnji uglavnom prodajem povrće i voće, ali imam i neke dnevne potrepštine i slatkiše u blizini tezge. Komšije vole da dođu na razgovor ili ogovaranje i tračarenje što je normalno za malo mesto, ali najviše zbog mog sjajnog voća. I veoma sam ponosan na to.

Moje banane su uvek savršeno zrele, moje jabuke tvrde i slatke, a sezonsko voće baš onako kako treba da bude. Sve radim sam u radnji. To je težak posao, posebno podizanje sanduka sa povrćem i voćem. Ali bar ne moram dodatno da vežbam. Kao da uopšte i imam vremena za to. Dani su dugi, ali usrećivanje dečice lizalicom ili pomaganje staricama oko nedeljnih namirnica čini me da shvatim zašto sve to radim.

Krajičkom oka vidim mladića kako ulazi. Ne znam mu ime, ali njegova majka često kupuje kod mene. Veoma je druželjubiva, ali ovom dečaku uopšte ne verujem. Mora da ima oko 18-19 godina. Ne deluje kao neko ko je opasan, ali očigledno je i dalje nemiran momak iako je punoletan.

Svaki put kada naiđe sa svojim prijateljima, nedostaju neke čokoladice i limenke sokova. Sada je sam. Ima kratku kosu i nosi živopisnu plavu trenerku. Ispod tamnih obrva ima izazovan pogled. On je visok, ali ipak malo niži od mene što je svakako u redu jer sam jedan od viših u zajednici.

Pariram ja njemu i snagom. Svo to tegljenje sa sanducima me je dovelo u prilično dobru formu. Moje ruke su mišićave, a grudi široke. Definitivno nisam sportista, ali po nekim ženama iz komšiluka izgledam dobro. Naročito za četrdeset i neku.

Pozdravlja me i ja isto sa osmehom. On se zadržava oko čokoladica u blizini kase. Kao da me provocira. On je vitak i u formi, ali ima blago nagnuta leđa. Otac mu verovatno stalno govori da se uspravi. Zgrabi jedan Snikers i pogleda me: „Znaš da mogu da progutam celu ovu čokoladu odjednom?“

„Stvarno su dobre. I ja ih uvek pojedem prebrzo. Koštaju 120 dinara.“

„Ha… Očigledno ne shvataš šta govorim“ – Stavlja pare na tezgu i odmotava Snikerse.

Stavlja čokoladu između usana i gura – ne prekidajući kontakt očima sa mnom – celu stvar ugurava u zadnji deo svog grla. On proguta i ozareno kaže: „Super trik, zar ne? Nikada se ne zagrcnem.“

Izađe tada napolje, zgrabi bananu iz gajbe i vrati se. Oguli kožu, stavi vrh voća na usta i gurne bananu koliko god može. Vidim kako mu se grlo pomera da prihvati bananu. Izvlači i pokazuje mi neoštećeni plod.

Neću vas lagati, ova sugestivna akcija čini nešto između mojih nogu. To ovih dana ne zahteva mnogo. Moja žena je izgubila svako interesovanje za mene. Naš krevet služi samo za spavanje. Momak još nekoliko puta proguta bananu i sagne se preko tezge da mi šapne: „Mogu to da uradim sa skoro bilo čime. Mogu ti pokazati pozadi?“ momak guta bananu

On se ironično osmehuje. Nema stida i svakako mu ne fali samopouzdanja. Kao da sam hipnotisan, zatvaram vrata i okrećem tablu na ‘zatvoreno’. Ljudima neće smetati. I ja to radim kada dostavljam namirnice. Zajedno hodamo do skladišta i teško mogu da prikrijem oduševljenje zbog iznenađenja koje mi je naišlo.

Doduše, ovaj momak još uvek ne zna da je moj penis mnogo veći od te banane. Nije super debeo, tako da mu to neće praviti probleme, ali prilično je dug. Osećam da mi se neprijatno zaglavljuje u donjem vešu. Pozadi momak odmah kleči. On mi otvara šlic i izvlači mi erekciju. Vidim ga kako okleva, ali onda namerno hvata koren moje kite. Pokvasi usne i uzme glavić u usta.

Bez pauze kreće da ga guta sve dublje, i dublje…. Kada je progutao moj kurac za dve trećine, osetio sam mu zadebljanje u grlu. Želim da ga ohrabrim i kažem: „Banana ne stiže tako daleko, a?“

Pomažem mu gurajući kukove napred. A onda ceo moj penis završava u njegovim ustima i grlu. Pogledam dole. Njegov nos je ušuškan u moje stidne dlake i osećam njegovu bradu na svojim jajima. Gleda me onim izazovnim očima kojima je ušao. Imam osećaj da mi se ruga. Pre nego što shvatim šta radim, udarim ga snažno po obrazu. Moja ruka ostavlja crveni trag, ali on nije obeshrabren.

Zateže usne oko mog penisa, a jezikom ga obleće. On jebeno voli ovo. Razmišljam o svim slatkišima i limenkama gaziranog pića koje su on i njegovi prijatelji možda ukrali i želim da ga nateram da plati. Snažno ga udarim po drugom obrazu i stisnem mu nos. Lice mu postaje crveno i počinje da se opire sa kurcem u ustima. nabija se u komšijina usta gay

Puštam mu nos kad skoro ne može više da izdrži. Umesto da izvadi kurac, on gura svoje čelo uz moj stomak da ga još više uvuče u grlo. Nikada nisam video tako nešto. Zgrabim njegovu glavu i snažno ga privučem uz sebe. Polako počinjem da mu se zabijam u lice. Njegove ruke miluju moje noge. Zbunjen sam ovim slatkim gestom, ali ne mogu više da se suzdržim. Počinjem da mu povlačim glavu unazad, samo da bih se snažno zabio.

Podiže pogled i lice mu je mokro sa suzama iz njegovih očiju, pljuvačkom iz njegovih usta i znojem koji mi curi sa tela. On može sve da uzme. Brzo ulazim i izlazim, a njegovo grlo uzima moj kurac kao da je stvoreno za to. Moja jaja poskakuju o njegovu bradu. Onda se potpuno izvučem i uhvatim ga za bradu. Otvorenih usta podiže pogled. Nema znakova njegovog arogantnog alter ega.

Sakupim malo pljuvačke u usta, pljunem mu u otvorena usta i ponovo ga lupim po obrazu. „Jebaću te u usta dok ne svršim i sve ćeš progutati. Razumeš?“ On bojažljivo klima glavom.

Mislim da nije sve ovo predvideo kada je učinio da Snikers nestane tako ponosno. Ovo se dešava kada ste samouvereni. Do sada sam već bio siguran da on i njegovi drugari kradu od mene. Možda mi to treba kao izgovor što se ovako loše ponašam. Gurnem mu kurac nazad u grlo, uhvatim ga za strane glave i počnem da pumpam. Pljuvačka mu se sliva preko brade na trenerku. Stalno me gleda suznim očima. Njegov pogled je mešavina sažaljenja i preklinjanja.

Moji udari se skraćuju i ubrzavaju i ne prođe mnogo vremena pre nego što osetim orgazam koji dolazi iz mojih jaja. Posle još tri udarca privlačim mu lice u međunožje. Svršavam duboko u njega i guram ga nazad nakon druge erupcije. Taman na vreme da vidim kako mu treći i četvrti udar padaju na zube i jezik.

„Gutaj!“ Vičem na njega i hvatam ga za bradu.

On zatvara usta, gleda duboko u moje oči i teatralno guta. Otvara usta da dokaže da je sve nestalo. Vraća se drskost. Mazim njegovu kratku kosu i osećam kako se vraćam svoj stari, pouzdani ja. Dajem mu papirne ubruse. Briše lice i pokušava da se oslobodi mrlja na trenerci. Uzimam sapun sa police i pomažem mu da očisti mrlje. Kad čistim svoj sirovi kurac, kažem mu da je bolje da stavi jaknu na radijator. Tako se brže suši i niko neće videti mrlje.

Zatvaram pantalone i odlazim napred da otvorim radnju. Grupa žena čeka da uđe. Otvaram vrata i pozdravljam ih. Jedna od njih je majka momka koji je upravo progutao moj kurac a potom i moju spermu.

„Zdravo gospođo! Kako je vaš sin?“ pitam sa velikim osmehom. Shvatam da još uvek ne znam kako se zove momak koji sada ima moje seme duboko u stomaku.

Lice majke se ozari. „On je tako sladak momak“, kaže ona, „ali mu je potrebno malo discipline znate.“

„Svi smo bili takvi u tim godinama, gospođo. Samo treba malo vremena.“

Kada je platila i izašla iz prodavnice, momak prolete pored mene. „Ćao“, promrmlja i istrči. On i dalje redovno posećuje prodavnicu sa svojim drugarima. Svi me veoma prijateljski pozdravljaju. Namignem mu kad plati i uvek mu dam besplatni Snikers.

KRAJ!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 2 Prosek: 5]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

erotski oglasi

Don`t copy text!