lizanje uske mlade pickice

Mlada susjeda

Upoznavanje Srbija

Sjedim na dvorištu u hladovini, pijuckam gemišt i čitam novine skoro svaki dan poslije podne pa tako i danas . prolazi masa turista pored moje kuće i dosta susjeda kojima je kuća dalje od moje u ovom dijelu grada. Uglavnom svi susjedi pozdrave. Tako je i mala Dinka svaki dan kad prođe veselo pozdravljala „Boooog susjed, uživate“. Samo bih rekao , da ili uživam ili slično tome. Za nekoliko minuta dolazi mi sms sa nepoznatog broja. Pogledam i ostanem malo iznenađen. Pisalo je “ je li istina da imaš penis od 20 cm“ Odgovorim na taj broj da me najprije zanima tko pita pa da ću odgovoriti a drugi sms je bio „pita netko tko nije nikad probao veći od 15 i voljela bih osjetiti toliki komad u sebi“-Moj odgovor je bio da ću ju blokirati ako ne napiše tko je i da ne želim raspravljati preko sms-a o toj temi. Odgovor je bio „blokiraj, samo da znaš da te želim ali mi je neugodno napisati ime“ Odgovorio sam sa „OK, gotov je razgovor“ ali nisam blokirao broj. Sutra sam opet isto radio u isto vrijeme. Čitao novine i prolazili su turisti, susjedi i ništa neobično Nakon ulaska u kuću dobivam sms “ došla bih kod tebe večeras ali kad bude mrak da me nitko ne vidi“
Pitao sam opet „tko si. stvarno ću blokirati ovaj broj ako ne napišeš ime.Nakon par minuta stiže poruka „Dinka“- Uputio sam joj poziv ali je odmah prekinula i napisala “ ne mogu pričat, nisam sama“ Poslao sam joj poruku „Ne dolazi, premlada si za mene. Nisam pedofil“ Opet je došla poruka „punoljetna sam i ako nećeš OK samo što ću umrit od stida kad te vidim, plizz, molim te da me pustiš u kuću. Želim te probati“ Nisam odgovarao i nisam znao što bih rekao. Sa njenim ocem nisam baš u najboljim odnosima jer je sumnjao da mu prašim bivšu ženu, Dinkinu mamu. Lomio sam se i sebi govorio da ne pristanem i odjednom mala upadne u moj dnevni boravak.
– Je li te tko vidio da ulaziš? Jesi luda. Dan je još,
-Nije nitko vidio, okretala sam se. Pliz, napaljena sam i želim se seksati ali sa pravim komadom i sa nekim tko zna kako se to radi.
lizanje uske mlade pickicePrišla mi je i stavila mi ruke oko vrata i gledala me u oči. Maknuo sam joj ruke sa sebe, izašao u dvorište, pogledao da li ima koga od susjeda u blizini ili na ulici pa ako nema nikog da ju pošaljem doma . Kad sam ušao u dnevnu sobu Dinka je ležala potpuno gola na trosjedu i milovala si grudi. Zaključao sam ulazna vrata, upalio tv i pojačao , skinuo se i pozvao ju u sobu na ležaj. Bez riječi je došla i odmah mi se objesila oko vrata i naslonila usne na moje. Počeli smo poljubac i mala mi je uvalila jezik u usta i žvalila me izuzetno dobro. rukom mi je milovala kurac i jaja i ubrzo je kleknula i počela ga pušiti. Nije baš znala dobro pušiti veće komade jer sam osjetio zube na glaviću. Povukao sam ju gore i rekao da se ne trudi jer je velik i da se samo opusti. Polegao sam ju na leđa i spustio glavu među njene noge. Mladi pičić, mirišljav i uzak je reagirao fantastično i nalijevala je sve vrijeme i vlažila dok sam ju lizao. Brzo je i svršila uz vrisak a onda sam joj prislonio glavić na ulaz i uvukao ga. Raskolačila je oči i zijevnula od čuda a samo je glavić bio u njoj. Polako sam joj trljo klitoris i počeo ju jebati samo sa glavićom dok se nije malo privikla na debljinu. Postepeno sam joj ulazio sve dublje. Negdje na 2/3 dužine je bila u potpunom transu, bacala glavu lijevo desno i vriskala povremeno. Uvukao sam joj jezik u usta, ljubio ju i gurao ga sve dublje dok niam cijelog uvukao a ona je vrištala i stenjala. Bacala je glavu po jastuku lijevo desno i govorila da nastavim i da ju rasturim. Polako sam se kretao u njoj, izvlačio ga pa gurao do samog kraja. Svršila je obilno i glsno pa se uhvatila za moj vrat i govorila „jebi me jako, želim osjetit kako me rasturaš, jebi me. “ Ubrzao sam tempo i jebao ju dosta brzo. Bila je najuža pičkica koju sam jebao u zadnjih 10 i više godina. Izvijala se i kričala, vrištala, cvilila ali se i sama odozdo nabijala. Okrenuo sam ju na koljena i sprašio joj ga čitavog iz prve odmah. Uhvatio sam ju za kukove i dobro ju natezao. Zabila je glavu u jastuk i neprekidno zavijala, zapomagala i cvilila. Svršila je opet i izvadio sam ga iz nje i počeo ga drkati. Ubrzo sam joj zalio guzu i dio leđa. Klonula je i legla na stomak. Ležala je još par minuta i onda se okrenula i počela oblačiti. Nije mi dozvolila da obrišem spermu sa nje. Obukla se i poljubila me kratko pa rekla da odem van vidjeti ima li koga na ulici. Baš je njezin ćaća sjedao u auto i otišao prema gradu i nije bilo nikog više . Mahnuo sam joj i otišla je doma. Nije trčkarala jer je bila razjebana ali se po licu vidjelo da je sretna. Dobacila mi je da ćemo se češće viđati i da želi još kad se oporavi.

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 5 Prosek: 4.8]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Hotoglasi

Don`t copy text!