bucka droljica piša po liku

Mlada Bucka i Zlatan Tuš

Upoznavanje Srbija

Nakon što sam otišao u prevremenu penziju, odlučio sam da krenem na putovanje da vidim delove zemlje koje nikada nisam posetio. Svoje putovanje sam započeo tako što sam krenuo na zapad od svoje kuće na krajnjem istoku. Trećeg dana mog putovanja, zaustavio sam se na pumpi za benzin. Nakon što sam napunio rezervoar, ušao sa u servisnu stanicu/prodavnicu da obavim toalet i kupim vodu i grickalice.

Osobni oglasi

Kada sam ušao u prodavnicu, primetio sam privlačnu, bucmastu devojku, kako stoji blizu ulaza. Bila je niska krupna, mekanog stomaka i prelepe okrugle guze. Imala je plavu peščanu kosu i plave oči. Izgledala je kao da je u ranim dvadesetima. Uvek su me privlačile velike žene, i za mene je ova devojka bila zaista prelepa.

najlonke seksi carape stiklice

Izgledala je uznemireno, plakala je i izgledalo je kao da čeka nekoga, pa sam jednostavno rekao „Zdravo“ i otišao svojim poslom. Nekoliko minuta kasnije, kada sam izašao, mlada dama je još uvek stajala tamo gde sam je prvi put video i izgledala je pod većim stresom nego ranije. Prišao sam joj i upitao: „Jesi li dobro?“

Pogledala me je i rekla: „Ne.“

Pitao sam: „Šta je bilo?“

Ponovo je počela da plače i između jecaja rekla: „Moj dečko je otišao bez mene.“

Nisam znao šta da radim, pa sam je iz vedra neba pitao da li je gladna. Rekla je „Da“, pa sam je otpratio do svog auta i rekao joj da u blizini ima restoran brze hrane. Povezao sam je tih par stotina metara i stigli do restorana. Otišla je do toaleta i izašla nekoliko minuta kasnije izgledajući kao da je oprala lice i očešljala kosu. Izgledala je predivno.

Naručio sam nekoliko hamburgera sa pomfritom i kolu. Dok smo jeli, ispričala mi je svoju priču. Ukratko, njen dečko ju je ubedio da dođe u taj mali gradić sa njim. Posle nekoliko nedelja, nisu našli posao i on je postajao sve više iritiran i jednostavno je odlučio da olakša svoj stres. Ostavio joj je torbicu, odeću koju je nosila i ništa drugo.

Živeli su u njegovim kolima poslednjih dana. Kada je otišao, uzeo joj je kofer, ranac i torbu za šminku. Ponovo je zaplakala, pa sam joj rekao da sam krenuo na jug i da je mogu odvesti kući. Pogledala me je i rekla da ne želi da mi se nameće, čak ni imena nismo razmenili. Predstavio sam joj se i rekao joj svoje ime tako što sam jednostavno rekao „Ja sam Dejan“.

Pitao sam je kako se zove i koliko ima godina, a ona je rekla: „Sara, imam 23 godine.“ Pitao sam Saru da li ima mobilni i ona je rekla „da“. Pitao sam potom „da li ima dobrog prijatelja kome veruje“. I opet je rekla „da“.

„Ako želiš, uzmi moje ime i sliku i pošalji najbližem prijatelju da zna s kim putujete. Čisto da se osiguraš ako mi ne veruješ.“ Opustila se i nakon nekoliko minuta razmišljanja rekla da će prihvatiti moju ponudu. Uslikala me je i poslala je svojoj prijateljici.

Gledajući mapu, dogovorili smo se da putujemo na zapad da bismo se povezali sa autoputem pre nego što bismo skrenuli na jug. Počeli smo putovati na zapad. Bio sam umoran i rekao da treba da nađemo par soba. Razgovarali smo sve vreme u kolima i brzo smo se povezali i bilo nam je prijatno jedno s drugim.

Dok smo se zaustavljali kod hotela, Sara me je dodirnula za ruku i rekla: „Uzmi jednu sobu. Ne želim da se trošiš za mene… verujem ti.“ Ne pokazujući uzbuđenje zbog mogućnosti da sa njom delim sobu, upitao sam je: „Jesi li sigurna?“ Rekla je „da“, pa sam iznajmio sobu sa dva kreveta.

Nakon što sam se prijavio, odveo sam Saru u lokalnu apoteku, dao joj nešto novca i rekao joj da uzme ono što joj treba za veče. Nevoljno je uzela novac i rekla da će mi vratiti. Zatim me je zagrlila, poljubila u obraz i ušla u prodavnicu. Nekoliko minuta kasnije vratila se i dok smo išli ​​u našu sobu pitao sam šta želi za večeru.

Sara je rekla da je još sita od našeg ručka i da samo želi da se istušira ​​i očisti. Kupila je nekoliko higijenskih potrepština, donji veš i nekoliko majica. Rekao sam joj da ne žuri i da uživa u kupki a da ću ja taman napuniti rezervoar automobila dok se istušira. Sara je delovala malo nervozno kada sam joj rekao da ću se brzo vratiti. Odjednom mi je rekla: „Pomozi mi da se skinem i tuširaj se sa mnom.“

Koliko god to zvučalo primamljivo, stavio sam ruke na njena ramena i rekao joj: „Ne moraš ništa da radiš za mene, ja ti pomažem bez ikakvih obaveza. Ne duguješ mi ništa.“ Odgovorila je tako što je stavila ruke oko mog vrata. Uvukla me u sebe i poljubila dok su njene ogromne mekane sise bile zgnječene o moje grudi. Bila je uporna, ali i nije kao da je meni puno trebalo.

Stavio sam ruke oko njenog struka i uzemljio svoj penis u njeno mekano telo. Stajali smo tu umotani jedno oko drugog dok su nam se jezici dodirivali. Skinuo sam joj gornji deo i brzo pustio njene veličanstvene sise. Bile su savršenije nego što sam mogao da sanjam… ogromne i mekane, bele naspram njenog tamnijeg tena, sa napucanim bradavicama koje su bile ukrućene.

Usisao sam bradavicu u usta i zavrteo jezikom oko nje pa joj se jauk oteo s usana. Prebacio sam se na njenu drugu dojku i sisao je sve dok nisam ostavio ljubičasti trag na njenoj koži. Skinuo sam sa sebe ono što je ostalo od odeće i gurnuo je na krevet. Uvukao sam se između njenih nogu i počeo da se ljubim i mazim sa njenim mokrim usminama.

Imala je dlakavu pičkicu i bockala me je dok sam gurao lice u nju, sisao i lizao njen klitoris. Istovremeno sam joj gurnuo prst duboko u šupak. Zalila mi je lice svojim sokovima i natopila ga. Moj kurac je bio kao kamen kad ga je Sara uhvatila sa obe ruke i počela da ga guta. Radila je to kao profesionalna kurva i videlo se da ima mnogo iskustva. jebanje debeljuškaste klinke

Znao sam da neću izdržati pa sam je položio na krevet, stavio glavu svog kurca na ulaz u njenu pičku i zabio se u nju. Sara je plakala i vikala: „Jebi me, jebi mi pičku!“ Izvukao sam skoro do kraja iz nje pre nego što sam se vratio unutra. Povećao sam brzinu tucanja i spremao se da svršim nakon samo nekoliko minuta.

Sara je vikala: „Jebi me! Ne staj! Napuni me svojom spermom! Svršavam!“ Pumpao sam još samo nekoliko puta pre nego što sam eksplodirao u nju. Ispustila je glasno stenjanje i rekla nešto što nisam mogao razumeti pa sam se srušio na nju. Dok sam ležao na njoj pokušavajući da dođem do daha, moj penis je ostao polu tvrd jer ga je Sara stiskala svojim rukama. Dok smo ležali, Sara je rekla: „Biće ovo zabavno putovanje.“

Posle nekoliko minuta, Sara je otišla u kupatilo i počelo je tuširanje. Pozvala me je da joj se pridružim. Ustao sam, otišao do toaleta da se olakšam kada je Sara pružila ruku i povukla me pod tuš. Dok me je gledala u oči, njene ruke su pronašle moj još uvek polu tvrd i rastući kurac, i naredila mi je da se popišam na nju. Ovo me je iznenadilo i bilo je nešto što nikada nisam uradio. Dok sam oklevao, ona mi je ponovo i strogo rekla: „Hoću da piškiš po meni!“

Kleknula je ispred mene dok je tuš tekao i uperila moj kurac u njene grudi. Nije bilo izlaza i pustio sam zlatni mlaz na njene prelepe sise. Dok sam pišao po njoj, bio je to jedan od najerotičnijih trenutaka koje sam ikada imao.bucka droljica piša po liku

Nakon što sam se ispraznio, polizala je nekoliko kapi moje mokraće, a zatim usisala glavić mog kurca u svoja usta. Posle samo nekoliko trenutaka, Sara je ustala i rekla mi da kleknem ispred nje dok se tuširanje nastavlja. Uradio sam kako mi je naredila, ona je stala preko mene i podigla levu nogu i stavila mi je na rame i počela da piški po meni.

Vrućina od njenog ‘zlatnog tuša’ je bila neverovatna i odjednom se pomerila i pišala na moje lice. Trebalo je da mi se gadi, ali pomešano sa vodom iz tuša samo me je dodatno napalilo. Dok je završavala sa kišom pišanja na mom licu, stavio sam ruke na njeno meko dupe i privukao njenu macu ustima, tražeći njen klitoris. Našao sam njen tvrd klitoris i sisao dok nije ponovo dostigla vrhunac.

Ona se okrenula dok sam stajao i gurnuo sam kurac u njenu vruću pičku. Jebali smo je kao životinje dok nisam ponovo svršio u njenu čvrstu, vruću pičku. Došli smo sebi i završili tuširanje. Osušili smo se i pali u krevet.

Sledeće što sam znao bilo je jutro i Sara me je probudila tako što mi je kurcu vratila tvrdoću. Lizala mi je i jaja, bio sam zapanjen kako ga ova bucka sočno pušila. Nakon nekoliko minuta, popela se na mene i ubacila moj kurac u njenu natopljenu macu, i nastavila da me jebe u stilu kaubojke dok sam sisao njene veličanstvene sise.

Posegnuo sam i ubacio srednji prst duboko u njen šupak i to ju je izazvalo do vrištavog orgazma. Nastavio sam je pumpati dok je i istovario sam svoju spermu. Ponovo smo se istuširali i počeli da se oblačimo. Dok se oblačila, Sara je pregledala svoje sise u modricama i rekla da nikada nisu bile tako naglašene i da joj se to dopada. Imala je nekoliko „šljiva“ gde sam sisao i obeležavao njene grudi. Pokupili smo stvari i odjavili se iz hotela… naša prva zajednička noć bila je neverovatan početak našeg putovanja.

KRAJ!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 0 Prosek: 0]

3 komentara na “Mlada Bucka i Zlatan Tuš

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Da li zelis da lizes

Don`t copy text!