Miris njegovog Brata – Deo Treći

Upoznavanje Srbija

Insistirala sam da sledeći vikend odem sa dečkom na jedno maleno putovanje u ekskluzivan hotel. Naravno da je razlog bila griža savesti. Da, iako mnogi ne veruju i misle da sam neverna kučka, ja sam zapravo samo devojka koja ima emocije i savest. Bolelo me je što sam ga prevarila i rekla sam sebi da ću se popraviti, da ću biti verna. Volela sam Marka i želela sam da budem sa njim.

Vikend je prošao sjajno. Išli smo na bazene, saune, u restorane… a uveče smo vodili slatku ljubav. Nadala sam se da je sve prošlo, mirisi su mi se vraćali malo po malo, delovalo je da se život vraća u normalu. A onda nekoliko nedelja kasnije, Marko me je verio! Bili smo na romantičnoj večeri i na divan način me je zaprosio, plakala sam i rekla „da!“

Objavili smo svima našu vest i odlučili da moju i njegovu porodicu spojimo na zvaničnom ručku u lokalnom restoranu. Spremila sam se i imala sam malu tremu. Bila sam svesna da moj život sada kreće u potpuno novom smeru ali bila sam spremna. Barem sam mislila da je tako. lepa haljina

Čim su krenule zdravice ja sam počela da primećujem Branislava. Njegove oči su bile sve vreme na meni. Njegov miris je i dalje izazivao leptiriće u mojoj pičkici ali sve sam uspevala da iskontrolišem i da se pravim hladna i nezainteresovana. Krenulo je pravo veselje, bend je svirao, svi su plesali, bilo je predivno.

-Čestitam. Srećan sam zbog vas. – rekao je Branislav kada me je sreo u dvorištu restorana dok sam pušila cigaretu.

-Hvala Branislave. Kako si ti?

-Nije loše. Ali mnogo mislim na tebe… na nas.

Prišla sam mu i uhvatila ga za ruku: -Slušaj, ne pominji to! Što je bilo, bilo je. Zaboravi, ne pominji. Jasno?? Ja sam sada verena za tvog brata.

-Opusti se. Neću nikome reći. Ali ne mogu da te izbacim iz glave, samo sam želeo to da znaš. I voleo bih da mi ti budeš prva. – dok je pričao sve jače sam ga osećala, ponovo je počinjao da me obuzima taj jedinstveni miris.

-Ti čuješ šta ti ja pričam? Među nama je gotovo.

-Jesi sigurna u to?

-Sto posto!

-Šteta.. pošto se Marko ne ljuti. – rekao je i krenuo unutra.

-MOLIM? Šta si rekao??

-Pitao sam Marka i on se složio. – rekao je hladnokrvno.

Uletela sam unutra, povukla Marka u stranu i besno ga upitala – Šta to onaj tvoj kreten od brata priča??

-Alo, tiše malo, šta ti je?

-Branislav kaže da si ti rekao da… jebote ne mogu ni da izgovorim.

-Hej, draga, opusti se. Ja te volim. Volim te najviše na svetu. A on je… jebiga, spor je. Nesmotren, stdljiv, povučen. Pričali smo malo i priznao je da nije nikada i da ako bi mogao da bira izabrao bi tebe.

-I tebi je to okej?!?

-U redu, jeste malo čudno, ali kao što rekoh ja ti verujem ja te volim. I imponuje mi što moj brat ima takvo mišljenje o tebi. Dobra si riba i verovatno jedina sa kojom je pričao. Ali ne brini, pričaću sa njim i reću mu da nisi za to. – okrenuo se i udaljio ali sam potrčala i uhvatila ga za ruku.

-Stani. Ne razumem. Ti nemaš ništa protiv toga da se tucam sa tvojim bratom??

-Znam da zvuči čudno, ali bolje ti kojoj verujem nego neka tamo polovnjača koja će mu preneti svakakva sranja. Ti si uvek verna prema meni i nikada me nisi lagala i… kažem, tebi verujem.

Bila sam u šoku! Trebala sam da se udam za lika koji mi je otvoreno rekao da nema ništa protiv toga da se jebem sa njegovim bratom! A opet, sa druge strane, i ja sam njega prevarila. Koliko zapravo imam pravo da morališem i preispitujem. Pogledala sam u masu i videla Branislava kako nas gleda. Osetila sam ga…

Zagrlila sam verenika, poljubila ga i šapnula mu u uho – Zabavljaj goste. Brzo ću se vratiti. – ponovo sam ga poljubila i pokazala Branislavu da me prati.

Bio je iza mene kada sam sela u automobil i rekla mu da sedne na mesto suvozača. Čim je zatvorio vrata ja sam pokrenula kola i krenula. – Imaš sreće da me tvoj miris toliko jebeno privlači. Biću iskrena, mislim da si gubitnik. Mislim da si seronja. Ne interesuješ me. Ali mirišeš.

-Mirišem? – zbunjeno je pitao.

-Ufff nisi svestan. Šta čekaš?? Dotakni mi pičku i videćeš koliko sam mokra. Trljaj je dok vozim.

Raširila sam noge i moja suknja se povukla tako da je mogao da priđe rukom i počne da me mazi preko gaćica. Kurac mu se odmah digao i nastavio je da me drlja sve dok nisam parkirala na jedno skriveno mesto. -Napolje! – naredila sam mu i čim smo izašli pala sam na kolena. pušenje na otvorenom

Tada sam osetila glavni izvor njegovog mirisa – njegov kurac! Bila je to krajnje prosečna kita ali je mirisala božanstveno. Kao da se sve ono muško, svi hormoni skupili u tom predelu i ja sam odmah počela da ga sisam. Branislav je bio u šoku i nije se pomerao dok sam gutala njegovu kitu i stezala njegova jaja. -Jebi me u usta Branislave. Hajde, želeo si ovo, sad me jebi.

Uhvatio me je za kosu grubo i neoprezno i počeo kao debil da me jebe u grlo. Bolelo me je ali je miris bio sve jači i bol se pretvorila u zadovoljstvo. Čupao me je za kosu i svom snagom udarao kitom u moja usta sve dok posle svega par minuta nije izvukao kurac i počeo da svršava. Miris njegove sperme je bio još jači! Bilo ju je svuda po mom licu i u mojoj kosi.

Branislav me je podigao i počeo da me ljubi iako sam svuda po usnama imala njegovo seme. Kao da je sve svoje skrivene fantazije sada po prvi put nekome pokazivao. Bio je umazan svojom spermom i to me je jebeno napalilo. Marko to nikad ne bi uradio. Takođe, Marku posle orgazma nikada kurac nije ostao tvrd. Trebala mu je pauza, ne i Branislavu. Skinula sam gaćice i okrenula se – Hajde, jebi me! Pokaži mi kako si zamišljao.

Opet je postao grub i dominantan. Pokidao mi je haljinu, ošamario me nekoliko puta po dupetu i počeo da gura kurac ka mojoj analnoj rupici. -Pogrešna rupa Branislave, šta to radiš?? – povikala sam ali je bio velik i previše jak za mene.

-Ovo sam zamišljao … – zagrcao je i počeo da ulazi kitom u moj šupak.

Sama sam kriva za ovo – rekla sam u sebi i počela da opuštam guzu kolikosam mogla. Kada mi je njegov kurac bio do jaja u guzi ja sam zastenjala i doživela jak orgazam! Miris je sada bio najjači! Bio je snažniji nego ikada, celo telo, svaka moja ćelija je udisala i gorela od želje za jebačinom. Iako je bio početnik on me je grubo jebao i pritom gurao prste u moju vaginu.

Privukao me k sebi i počeo da me grize za ramena, da me ljubi i liže. On nije imao izgled seksi ljubavnika ali svaki njegov ugriz i liz u meni je stvarao čudesna osećanja. Bacio me je na beton, pao preko mene i grubo nabio kurac u moju pičku. Stezala sam ga i gledala ga u oči dok me je krvnički tucao. Bio je to divlji seks pored puta i bila sam zadivljena koliko je drugi put trajao.

Kada je shvatio da je kraj, izvukao se i ponovo počeo da prska po meni, ovaj put po pici stomaku sisama svuda! Bukvalno sam bila razjebana! Prekrivena spermom na prljavoj stazi pored puta, sa iscepanom odećom. Bila sam i srećna i zadovoljena… ali postojao je mali problem. Ubrzo nakon tog seksa, mirisi su mi se vratili… ali je Branislav mirisao još jače! Videćemo gde će me to dovesti.

KRAJ! Hvala na čitanju.

Za Deo DRUGI kliknite OVDE!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 7 Prosek: 5]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!