Mirela i Azra

Upoznavanje Srbija

Tog ugodnog junskog dana ja i supruga brali smo šljive džanarike. Pozvonio mo je mobitel u slijedio poziv da dođem u obližnji rezultat. Čekala su me jedna pjevačica i njen muž. Željeli su me počastiti, jer sam im napisao nekoliko dobrih stihova, koje su upravo snimili u Njemačkoj. Otišao sam i ostao bez daha kada sam u njihovom društvu ugledao atraktivnu plavušu, velikih grudi, nasmijanu i okićenu zlatom. Imala je preko četrdesett godina. Upitao sam je da li i ona pjeva, a ona se samo zagonetno nasmijala i rekla ko zna. Tom prilikom svojim novim digitalcem napravio sam tridesetak snimaka. Ona, Mirela, inače junakinja ove priče, upitala me kad može dobiti slike. Rekao sam joj dođi sutra oko 19 časova u moju kancelariju. Tako je i bilo.

Ušla je, nasmijana i vedra. Imala je svilenu oskudnu haljinu sa još većim dekolteom. Čim je sjela blago je raširila noge i haljinu strpala između njih. Otkrile su se prelijepe, malo punije noge. Znao sam da naša priča tu počinje.
Prišao sam joj, stavio joj ruke na koljena i rekao,ovako nešto lijepo nisam mogao ni sanjati. Samo se smijala i rekla , baš si hrabar i odlučan.
Poljubio sam je, provukao ruke od koljena do gaćica i pozvao je da ustane. Ljubili smo se, pridržao sam je za guzu i porivlačio jako uz sebe. Osjetila je mog jako dignutog macana, krupnije disala, gledala me u oči i smijala se po malo čudno. U narednih pet sekundi oslobodiosam joj velike, ali veoma lijepe i čvrste sise. Potom sam joj odrozao haljinu, koja se za tili čas našla na podu. Sjeli smo na trosjed u kancelariji i započeli igru.
-Majko moja, kako ti je velik i debeo, pa ti si sav nabijen i mišićav. Zreo muškarac hvalisala je neprestano.
Divno je mirisala. Ljubio sam joj grudi, a čim sam joj jezikom doditnuo rascvjetale usmine lijepo obijane pičke počela je da ječi. Morao sam ustati, zatvoriti prozor, da nas neko dole u bašti kafića ne bi čuo.
Lizao sam je dugo i raznovrsno, nabijao jezik u rascvjetalu pičku. Uhvatila me za glavić i držala ga kao mjenjač od auta. Potom ga je počela lizati i istovremeno vrtjeti guzom. Najdenom ustade i dohvati nešto iz torbe. Bila je tuba, poput paste za zube. Namazala ga je i počelaa divljački sisati, a potom je i sebi iscurila sadržaj tube među noge. Osjetio sam slast, pomiješanu sa klizavom pičkom, ječala je i povremneno puštala krikove. Došao je i trenutak za ubod.
Položio sam je na leđa i glavićem je počeo udarati po usminama i klitorisu. Vrckala se i ječala glasno. Odlučio sam da budem malo žešći. Sjurio sam ga brzo i jako, za čas sam bio u njoj do jaja. Zamiješala je divlje i počela mi čupati dlake po grudima.
-Ne žali me, jebi me jako, najjače što možeš. Sa mužem odavno nemam ništa, željna sam kurca. Nabijao sam ga sa ciljem da je jako zadovoljim, da ga osjeti u punoj debljini i dužini.
Onda je Mirela sjela na mene, nabijala se pohotno i jako, uživao sam igrajući se njenim ogromnim sisama.Svršavala je ludo i jako, dugo i žestoko.
Uslijedilo je nabijanje otpozadi. Klekla je, izbacila jako guzu, a ja sam ga sjurio do jaja. Tako sam ga žestoko nabijao i vadio, da se čuo vazduh koji joj je punio otvorenu pičku.
-Jebi me, ne žali me, govorila je.
Nije mi bilo do svršavanja, jebao sam je dugo i jako, a potom sam počeo mijenjati ritam. Mirela me je zamolila da svršimo skupa, što sam joj i upriličio. Bio je to divlji orgazam, prepun obostranih krikova i žestine koju do tada nisam osjetio. Uslijedila je cigaret pauza i malo ždrijepčeve krvi.
-Jebeš kao ždrijebac rekla mi je. U pauzi mi je pričala da ima prelijepu ćerku, koja uskoro treba da se uda. To me dodatno palilo.
Odlučio sam na novu igru. Digao mi se brzo i otpočeo sam da je pumpam držeći njene noge na svojim ramenima. Jednom rukom sam joj držao bradavicu, a drugom se igrao sa nabreklim klitorisom.
-Je li tvoja ćerka Azra ovako dobra jebačica kao ti. Uživa li ovako na kurcu.
-Da rekla je, posmatrala sam je nekoliko puta dok se jebala sa momkom. Priznajem da sam jedva izdržala i ludo sam se napalila.
-Kakve su njene sise?
-Malo manje, ali ljepše od mojih.
-Brije li pičkicu?
-Da , redovno rekla mi je.
Nastavio sam sa igrom.
-Pozovi je i pitaj šta radi, je li dobro, a ja ću se umiriti.
Vino i jako uzbudjenje su je ponijeli i za čas je mobitelom razgovarala sa Azrom.
Držao sam ga mirno unutra, nabijenog do jaja. Počeo je razgovor, čulo se ćerkino cvrkutanje, a ja sam odlučio da ga počnem žešće nabijati.
-Vrisnula je, a Azra je upitala, mama je li dobro?
-Jeste ćeri, rekla je, tu sam u društvu sa jednim prijateljem, malo smo popili i zezamo se.
Osjetio sam da igra dobija na jačini i počeo sam ga divlje nabijati. Držala je otvoren telefon i ječala, apotom ga neisključenog ispustila. Svršavala je preglasno, počeo sam i ja da ječim i kažem to, primaj ga do jaja, jebi se najjače što možeš. Svršili smo zajedno, a onda sam ustao i dohvatio bocu sa vinom.
-Idiote, pa ćerka mi je sve čula.
-Nema veze, bilo joj je lijepo. Misliš da ona ne voli da joj mamica uživa. Jedva čekam da je upoznam, rekao sam joj.
-Idiote, samo pokušaj nešto prema njoj, osjeću ti jaja, rekla je kroz smijeh.
Naravno da neću, kazao sam.Već u avgustu pili smo zajedno kafu u jednoj bašti. Mirela me upoznala sa Azrom, mala je bila u društvu svog vjerenika. Gledala me u oči i crvenila, namjerno sam se malo izmakao od stola da primijeti koliko mi se digao. I zaista ništa nisam pokušavao sa malom, ali sam dozvolio sebi taj luksuz da je pozovem na mobitel i upitam kako je.
-Pitala me je, zašto ste me onda pozvali.
Ispričao sam joj da ju je majka hvalila, da sam ja to predložio, i da nam je bilo ludo zabavno.
-I ja sam se ludo uzbudila, zamišljala sam vas i nažalost dirala se sama.
-Draga Azrice, vjerujem da si bolja u krevetu od mame, volio bih to provjeriti, ukoliko nam se ukaže prilika, iskoristimo je.
-Ne znam, sve je moguće rekla mi je i na kraju upitala šta radim dok pričam sa njom.
Držim ga u ruci i blago drkam, priznao sam joj.
-Primijetila sam ga tad u bašti da je velik rekla mi je.
-Evo poslikaću ti ga i poslati mejlom, rekao sam to i učinio. Ali od tada su prošle dvije godine. Njenu mamu sam još desetak puta žestoko nabijao, a još uvijek se nadam da ću ispuniti svoj san i pojebati mladu Azru. Ko zna.

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 1 Prosek: 1]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Licni oglasi upoznavanje

Don`t copy text!