lizanje obrijane pickice

Milica je prava pica

Upoznavanje Srbija

Milica je jedna zgodna curica koja je radila na kiosku i još naknadno se bavila u fušu čišćenjem apartmana i kuća, šetala je kućne ljubimce za naknadu ili ih čuvala dok su vlasnici na putu. Bila je sitne građe, možda je maksimalno imala 155 cm, male ali lijepe okrugle sise, struk joj je bio odličan, uzak a guza mala i ne baš isupčena. Da se „loži“ na mene sam saznao slučajno od jedne zajedničke prijateljice i to me malo iznenadilo jer sam dosta stariji od nje. Zajednička prijateljica mi je rekla da je Milic izjavila kako bi me rado „potrošila“ i to ne jednom već po mogućnosti desetak puta. Tek tad sam shvatio zašto je malo zbunjena kad dođem na kiosk kupiti novine ili cigarete. Slijedeće jutro sam došao kupiti cigarete i kad mi je naplaćivala pitao sam ju što radi poslije posla u kiosku. Rekla je da ima nekaav apartmančić oko 18.00 za očistit i pitala zašto me to zanima.
– Volio bih te odvesti napiće i bolje te upoznati.
– Hm, a zašto?
– Hm, hm, zato što bih to volio. Jednostavno , želim te počastit pićem.
– Zoveš me na spoj?
– Recimo, ako ne želiš, nema ljutnje, moje je da te pitam a tvoje je da odlučiš
– Je li ti kasno oko devete ure. Dok dođem doma , istuširam se, večeram bit će taman 9
– OK, gdje se vidimo?
– Ne znam, ajd na nekom mirnom mjestu, ne bih u Lavandi ili tako gdje je gužva. Može doli uz plažu, recimo XYZ?
– Može, bit ću tamo u 9
Otprilike u 9 uvečer je Milica došla lijepo obučena u kratku mini suknjicu, kariranu poput škotskih kiltova, majicu bez rukavića i preko ramena torbica od koje je remen razdvajao male lijepe sise. Prije sam našaostol koji je prilično diskretan i večer je prošla u ugodnom razgovoru. Postepeno se opustila i shvatio sam da je dosta vedra, vesela, da se voli zezati i da ima predivne bijele zube poput bisera. To večer smo se za rastanak samo nježno poljubili i razišli a ja sam čim sam došao u kuću morao izdrkati jer sam mislio da ću eksplodirati. Slijedećih nekoliko izlazaka je bilo priprema za „finale“ i sex. Svaki put smo bili sve slobodniji i nakon pipkanja i nadraživanja ona je znala prekinuti i reći mi „sve u svoje vrijeme“. Sviđala mi se i čekao sam kad će doći dan D i kad će biti potpuno moja. Jedno večer je kiša pljuštala nenormalno pa nismo šetali uz more i poslala mi je poruku da joj je dosadno i da ako želim dođem po nju autom do parkirališta zgrade gdje je stanovala sa mamom i sestrom. Kad je utrčala u auto nakon kratkog poljupca me pitala gdje bi mogli izaći po ovom ludom vrimenu.
– Gdje god želiš, nije vrime baš za neku šetnju ili terasu kafića, ti odluči
Promatrala me i šokirala izjavom
– Mogli bi se onda konačno kresnuti. Hoćeš da odemo do tebe?
– Naravno, ako i ti to želiš
– Da ne želim ne bi ti predložila, vozi doma.
lizanje obrijane pickiceČim smo ušli u kuću kod mene odmah sam ju u hodniu privukao, ljubio joj usne a rukama joj milovao guzove. Ona se odmah počela izuvati i skidati sa mene majicu i otkopčavati mi hlače. Ubrzo smo bili goli i podigao sam ju i odnio u sobu na ležaj. Seks je bio prilično predvidljiv. Lizao sam ju a pičkica joj je bila potpuno depilirana i nakon svršavanja ljepljiva i spremna za kitu. Kad mi je počela pušiti vidio sam da je iznenađena veličinom i debljinom pa prije nego sam joj odlučio staviti glavić u picu me zamolila da budem nježan i da polako ulazim jer je jako velik. Bio sam maksimalno nježan i prije penetracije sam joj glavićem trljao klitoris. Kondom sam još podmazao lubrikantom i lagano joj uvukao glavić pa ju ljubio i mirovao sa kitom dok nije sama počela pomalo nabijati se na mene. Rastvarala se polako. Bila je dosta uska i kad je ušlo malo više od polovice nisam ga tiskao dublje nego ju jebao lagano i ljubio ju. Svršila je dosta obilno i nakon drugog orgazma se malo pomalo otvarala i uspio sam joj ga zavući čitavog. Cvilila je i uzdisala, namještala se i mješala ali nije odustajala. Nabijala se malo po malo i sve brže. Kad smo promjenili pozu i kad se ona namjestila gore i počela jahati krenulo je vrištanje i stenjanje od uzbuđenja. Opet je svršila i samo je klonila na legavši se na mene. Opet sam ju postavio na leđa i ušao u nju do polovice pa ju nastavio jebati. Približavao se i moj orgazam i kad sam počeo puniti kondom izvukao sam ga van. Prislonila je usne do mojih i ljubila me prilično sretna što je za sad kraj seksa barem za neko vrijeme.
– Jebate koliki ti je kurac!! Rasturija si me. Drugi put ćemo ići polaganije dok se malo ne naviknem na tu veličinu.
To mi je bilo drago čuti da planira i drugi puta i da je konačno moja u punom smislu.
Sastajemo se gotovo svako veče a sad seks više nije problem jer se privikla i prima ga iako uska u kukovima i uske pice čitavog i svršava po tri puta uvijek. Mala je prava

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 3 Prosek: 4.7]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Hotoglasi

Don`t copy text!