milfara jaše kitu

Milfara Voli Mlado Meso

Ćao. Zovem se Damir. Ovo što ću vam ispričati, desilo mi se kad sam imao svega 18 godina. Naime tada sam kao i svaki drugi srednjoškolac, tinejdžer bio opsjednut seksom i bio sam do bola napaljen. Svoje strasti sam uglavnom gasio sa djevojkom, sa kojom sam bio skoro 2 godine u vezi.

 

No ja sam želio doživjeti nešto više, nešto bolje, želio sam svoj seksualni život podići na jednu veću stufu. Pa sam se tako najviše palio na starije žene. Naprosto sam ih obožavao, volio sam ih krišom gledati, idući ulicom, u busu, tramvaju, ama bas posvuda. Naprosto su me izluđivale i bio sam toliko napaljen, da bi prvu na ulici odmah zaskočio i pojebo. Iako sam imao tada curu i sa njom se zabavljo, u sebi sam duboko krio te svoje unutrašnje nemire i želio sam natakariti nešto starije.

Tako sam jednog dana ispijajući kavu došao na ideju, da napravim sebi Profil na jednom Erotskom sajtu za upoznavanje i vruće dopisivanje. Tako sam sebi napravio Profil i krenuo u lov na Stare kurvice. Kad sam pretraživao sve te silne Profile, naišao sam tamo na jedan sasvim zanimljiv i meni jako privlačan. Zvala se Branka, bila je Milfara 40 godina, po meni u najboljim godinama za jebačinu i zabavu, razvedena, al dobro građena, jebozovna, lijepe okrugle sise kakve se samo mogu poželjeti, pičkica lijepo izdepilirana, duge crne kose, i sa prelijelim nogama i guzom tako slatkom, koju bi svaka žena poželjela da ima.

 

Brzo sam stupio u akciju i počeo joj pisati. Jako se zainteresila za mene. Bila je željna kurčine i baš mi je priznala da najviše voli “mlado meso”. Ja sam je obasipao komplimentima, što joj je jako godilo, bila je sva napaljena, željela me je u sebi žarko, to mi je dala do znanja, i tako ja ubrzo s njom dogovorim Jebačinu.

Dala mi je svoju adresu gdje da dođem i na koja vrata da pozvonim. Tako sam i uradio i kada sam tamo došao i pozvonio, na vratima mi se ukazala Branka, koja je bila najjebozovnija 40-ogodišnja žena koju sam ikad u svom životu sreo.

 

Zavrtjelo mi se u glavi od tolikog seksipila, jedva sam prozborio “Ćao Branka”. Rekla mi je “Ćao dušo, uđi slobodno, ne trebaš se stiditi. “I ušao sam. Nije joj puno trebalo, odmah se bacila u akciju, počela je da me žvalji, jezik mi je gurala duboko unutra, grickala mi uši, ljubila vrat, mene je to sve više i više palilo. Jednostavno je dominirala akcijom i tačno se vidjelo da je iskusna i da zna što radi. Najednom mi je počela svlačiti Pantalone, kurac je probijao moje bokserice. Nakratko je prošaputala “da vidimo šta to imamo u ovim lijepim boksericama”. matorka sisa mlad kurac

A iz njih je izletila moja batina od 20 cm, veoma lijep i do kože izdepiliran kurac. Bila je osapnuta njime, počela ga je pušiti, lizati, dudlati, oblizivati glavić, govorila mi je da ih je mnogo popušila, ali da je ovo ubjedljivo najljepši i najsočniji. Posle ovog njenog odličnog i nikad boljeg pušenja, uzeo sam je za rukice i povalio na krevet, skinuo joj minicu, ispod koje su bile lijepe crvene tangice, vec pomalo mokre.

Napalilo me to jako, nasrnuo sam krvnički na njenu pičku, kao Gepard na svoj plijen i počeo je lizati i to prvo preko tangica. Rekla mi je samo polako zlato, pa neće ti nikud pobjeći. Lizao sam je tako slasno i dobro, da se grčila od tog silnog lizanja, govoreći mi da sam pravi Majstor u lizanju. Naprosto me preklinjala da prestanem sa lizanjem i da joj ga napokon stavim.

Tako je i bilo. Stavio sam joj ga i poceo je jako nabijati, dobacivala mi je “samo tako dušo”, “jebi me”, “pocjepaj moju napaljenu pičku”, “rasturi je ko nikad niko prije tebe”. I stvarno sam je rasturavo, jebao sam je toliko žestoko, kao što nikad svoju djevojku nisam, tako žestoko i ubitačno, tako nasilno i divlje, kao što bi svaka žena poželjela.

milfara jaše kituBrzo je svršila, a i ja sam bio pri kraju. Molila me da joj svršim u usta, što sam ja i napravio. Progutala je svaki kap sperme, a ja priznajem da još u svom životu nisam takvu jednu pohlepnu i napaljenu staru kurvicu vidio. Ta je žena naprosto obožavala seks. Kurac joj je naprosto visio u očima. Posle te silne i strastvene jebade istuširali smo se i još par puta žestoko poseksali, mjenjauci raznorazne poze. Kući sam otišao toliko umoran, da na nogama nisam mogao hodati naredna 3 dana.

Bilo je to za mene kao jednog mladog i neproživljenog dečka jedno novo i bogato iskustvo. Tad sam definitivno shvatio da sam bio u pravu, kad sam mislio da su te milfare gladne seksa i da možeš od njih naučiti puno novih stvari, što od mladih djevojaka nemožeš. Eto nadam se da vam se svidjela moja priča.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

napaljene Milf zele seks

Don`t copy text!