milfara mu jaše kurac

Milfara Milena iz Noćnog Kluba

Desilo se to prošlog vikenda. Imam 22 godine inače, i redovno izlazim sa društvom svakog vikenda, uglavnom smuvamo neke cure koje upoznamo noću ali nikad do sada nisam imao prilike da smuvam milfaru.

Pretpostavljam da svako u ovim godinama ima želju da opali jednu takvu malo stariju a jako sexy ženu. Sve je počelo tako što smo prvo bili u kafani i onako pijanima padne nam na pamet da nakon kafane upadnemo i u jedan poznati gradski klub.

Veče pre toga dobio sam solidnu sumu novca na kladionici tako da smo u klubu koji je već bio prepun stali za šank i naručili 2 flaše šampanjca. Drugar je pušio tompuse, pio se šampanjac, bili smo svi onako sređeni u odelima i verovatno je baš to privuklo pažnju žena iz separea pored šanka.

Gledale su u nas neko vreme a i mi u njih naravno. Nas je bilo 4 a njih 3 ali je jedan drug u vezi pa je otišao ranije kući tako da smo ostali onako 3 na 3. U jednom trenutku, jedna od njih, ona najbolja, pokazala mi je rukom da joj priđem. Upoznali smo se, zove se Milena i ima 38 godina.

Nosila je crnu kratku haljinicu tako da su se videle cele njene savršene noge i belu majcu sa dubokim dekolteom koji je izražavao njene prelepe velike grudi. Crna kosa, punije sočne usne i veoma zavodljiv parfem. Rekla mi je da pozovem i moja 2 drugara i da im se pridružimo u separeu. Seli smo tu sa njima, naručili još jednu flašu i flertovanje je krenulo samo od sebe. sexy milfara u klubu

Sedeo sam pored Milene naravno i u toku razgovora stavio sam joj ruku na nogu i počeo je maziti lagano po nozi na šta se ona samo smeškala. Kad smo ustali da igramo počela se pribijati uz mene sve više i trljati se guzom na mom kurcu koji je počeo da se polako diže. Osetila je kako mi se diže i počela da se sve jače trlja o mene a ja sam je držao oko struka i ljubio po vratu.

Znao sam kako će se veče nastaviti i pomislio u sebi kako mi se konačno ostvarila želja. Seli smo ponovo u separe, nastavili sa pićem i sa dodirivanjem a kad se napravila gužva oko nas dok niko nije gledao gurnuo sam joj ruku ispod haljinice i počeo da joj preko gaćica polako trljam pičkicu. Gaćice su joj bilo malo vlažne što me je još više napalilo.

Onda mi je ona stavila ruku na kurac preko pantalona i predložila da veče nastavimo u njenom stanu. Tad sam i saznao da je razvedena i da živi sama. Pristao sam odmah na to naravno, pozdravio sa društvom i krenuli smo taksijem ka njenom stanu. Već na ulazu smo se počeli ljubiti a u dnevnoj sobi sam je podigao, seo na fotelju a nju stavio preko mene.

Nastavili smo se ljubiti, mešala je guzom na mom kurcu i skinula majcu i brus. Počeo sam joj lizati i grickati tvrde bradavice a ona mi se sve jače trljala o kurcu. Onda sam je stavio na krevet, skinuo haljinicu i gaćice i počeo joj lizati vlažnu pičkicu. Bila je već jako vlažna a od mog lizanja i guranja prstiju postala je skroz mokra.

nabijanje u sisatu milfUživao sam u lizanju sokova koji su curuli žestoko iz njene mokre i glatke pičke. Ona je samo stenjala, dodirivala me po kosi i uživala u zadovoljstvu koje sam joj pružao. Onda mi je rekla da ne može više izdržati i da joj gurnem kurca u njenu skroz mokru pičkicu. Skinuo sam se i ja i nabio joj kurac dok je ležala na krevetu raširenih nogu.

Počeo sam polako a onda sve jače da prodirem u nju a ona je samo stenjala i pričala da ne prestajem. Nakon par minuta ustala je, bacila se na kolena i počela mi najpre lizati jaja. Gutala ih je cele a onda počela lizati u kurac od korena pa do glavića. Savršeno je to radila, prvo onako polako, nežno, izazovno a onda sve jače, nabijao sam joj kurac duboko u usta.

Nakon pušenja naguzio sam je na šank u dnevnoj sobi, gurnuo joj ga od pozadi i šamarao po prelepoj guzi dok sa se nabijao u nju. Stenjala je sve jače i vikala da nastavim sa udaranjem. Guzovi su joj skroz pocrveneli od mog šamaranja a iz pičke su joj sve više curili sokovi koje sam ponovo polizao.

Podigao sam joj jednu nogu na šank i od pozadi se spustio i polizao joj sočnu pičkicu. Onda sam seo na fotelju ponovo a ona je sela na mene i počela da se nabija na kurac. Nabijala mi je sise u usta koje sam sočno lizao, ljubio i grickao nežno a ona se sve žešće nabijala do korena kurca. milfara mu jaše kurac

Ubrzali smo potpuno tempo, ona se nabijala na mene, ja sam se nabijao u nju i tu smo došli do vrhunca. Dok smo bili pri vrhuncu rekla mi je da slobodno svršim u nju jer ima pilule protiv trudnoće što sam i učinio. Zgrabio sam je za guzu i nabio joj kurac do kraja i tako svršio u njenu sočnu pičku. Bio je to neverovatan trenutak, jedan od najlepših osećaja u životu.

Nakon toga smo se istuširali zajedno i tu se još malo ljubili i lizali. Bilo je već kasno, pa sam ubrzo pošao kući. Dala mi je broj i rekla da obavezno moramo to ponoviti.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Sex sa sisatom

Don`t copy text!