medicinska sestra jaše kurac

Medicinska Sestra u trećoj smeni

Upoznavanje Srbija

Počelo je jedne noći kada sam se probudio sa bolovima u leđima. Nadao sam se da će proći ali tokom noći bol se pogoršala, toliko da sam na kraju i povratio. Otišli smo u hitnu i dijagnostikovan mi je kamen u bubregu. Doktor me je uverio da će proći ali da će bol biti još neko vreme prisutan i da neće biti naivan.

Nakon dve-tri nedelje sve je išlo ka poboljšanju a onda me je jedan dan sašilo žestoko. Mogao bih da se zakunem da mi neko zabada i uvrće nožu u donji deo leđa. Odložio sam poslovni sastanak koji sam imao zakazan i krenuo ka bolnici. Morali su da me zadrže jer se kamenje pokrenulo. Premestili su me u posebnu sobu i stavili mi infuziju sa lekovima za bol.

Rekli su da ću morati da ostanem na posmatranju i da ćeme pustiti kući u 8 ujutru. Tu počinje i moja priča. Medicinska sestra koja je radila noćnu smenu zvala se Katarina i pojavila se oko 20 časova. Predstavila mi se, pružila mi ruku i odmah sam osetio njen mekani prefinjeni parfem.

Katarina je delovala kao da je u tridesetima, i da se ne lažemo – ni na koji način nije bila super prelepa. Definitivno nije bila tip devojke za kojom su se svi okretali, ali bila je simpatična, u dobroj formi i imala je zabavnu ličnost. Često je svraćala da me proveri i čak mi je ponudila i pljugu iako je to naravno protiv pravila. medicinska sestra lepa

Počeli smo da ćaskamo i saznao sam da je razvedena sa jednim 14-godišnjim dečakom i tada sam shvatio da je ipak u četrdesetim. U toj beloj uniformi sa dignutom kosom i modernim naočarama odavala je utisak mlađe devojke. Problem je bio čisto fizičke prirode – njen muž više nije želeo seks sa njom. Zbog toga je izgubila samopouzdanje i upala u krizu… ali je posle par meseci depresije počela da trenira što se videlo po njenoj figuri. Pohvalio sam je i ona je to prihvatila sa slatkim osmehom.

**

Obišla me je oko ponoći i odmah me obasjala tim lepim osmehom: „Kako se osećaš Srđane?“

„Izgleda da lekovi pomažu, ali leđa me bole od stalnog ležanja u krevetu.“

„Samo se ti naspavaj i biće ti bolje ujutro.“

„Ma jok, teško da mogu da spavam. Sam u sobi, pomalo je jezivo.“

„Da, razumem te.“ – rekla je i nešto se zamislila.

„Zemlja zove Katarinu.“ – rekao sam i malo je prodrmao po ramenu.

„Slušaj, svi spavaju. Iimam ideju. Lezi i čekaj me.“

Otprilike 10 minuta kasnije vratila se u sobu sa bočicom ulja za masažu. „Da li si možda za jednu malenu masažu?“

„Sada? Učinila bi to za mene?? To bi bilo sjajno!“

Bili smo sami u toj sobi tako da nismo morali da brinemo da ćemo nekoga probuditi ili ometati. Prevrnuo sam se na stomak da joj dam pristup mojim leđima. Sramotan deo je bio što sam imao bolničku haljinu koja mi je otkrivala celu zadnjicu. Mada, to bi bilo sramotno drugim ljudima… mene je čak uzbudila pomisao da me ona vidi na taj način.

Dobra stvar je bila što sam ležeći na stomaku mogao da sakrijem svoju kitu. Stavila je malo ulja na ruke i krenula u neverovatnu masažu leđa. Bez zezanja, bila je to najbolja, opuštajuća vedra masaža koju sam ikada imao. Bila je tako precizna i odmerena, tako pažljiva i profesionalna da sam znao da je već imala iskustva sa tim.

„Biće da ti nije prvi put?“

„Da masiram nekog momka kojem vidim guzicu? Definitivno prvi.“

„Hahaha… ne, mislio sam na masažu leđa.“

„Pa to je moja strast zapravo, završila sam jedan skup i napredan kurs. Nadam se da valja?“

„Predivno je. Tako opušta.“

„Hoćeš li da ti sredim i noge?“

„Ne moraš ni da me pitaš – tvoj sam.“ medicinska sestra masaža

Kada sam refleksno razdvojio noge postao sam svestan da sada može da vidi moja jaja. Dok mi je masirala osetljiva bedra mogao sam da osetim kako mi kurac postaje sve tvrđi. A onda se bez upozorenja pomerila naviše i masirala mi zadnjicu. Bez stida ona je razvlačila moje guzove i masirala ih. Saznanje da može da vidi moj šupak dodatno me je napalila i sada sam bio jebeno tvrd.

„Ućutao si se. Sve je u redu?“

„Uffff… tvoje ruke su zlatne.“

„Nisi ti ni svestan šta sve one mogu.“

„Stvarno? Pa šta bih morao da uradim da saznam.“

„Da zagrizeš taj jastuk pored glave.“

„Da zagriz… molim?“ – kako sam to upitao tako je njen kažiprst uronuo u moj devičanski šupak. „Arrrghhh…“ – odmah sam ujeo jastuk da ne bi vrisnuo.

Jebala me je svojim prstom a pritom je drugom rukom masirala moja jaja. „Da li je ovako dobro?“ Sve što sam mogao da uradim jeste da zastenjem. Njena ruka je pronašla moj kurac i počela da ga drka ali joj je bio težak pristup jer sam ležao na stomaku. „A da se prevrneš da mogu da se pobrinem za sve tvoje probleme?“

Prevrnuo sam se brzinski kao munja, zaboravljajući na svu nelagodu i bolove koji su bili prisutni. Ščepala mi je kurac sa obe ruke i muzla ga neočekivano snažnim stiskom. Mogao sam da vidim njenu bolničku haljinu i njen lep dekolte. Krenuo sam rukom ispod majice i grudnjaka. Njene bradavice su već bile tvrde.

Ustala je, skinula mantil, majicu i spustila grudnjak, nagnula se i obilno pljunula na moj kurac pre nego je nastavila da ga drka. Nakon par minuta ja sam je upozorio i počeo da bljujem spermu koja je završila na njenim rukama i mom stomaku. Mislio sam to je to ali Katarina nije prestala da se igra sa mojom kitom. Bila je do napaljena i snažno je trljala svoju picu o moju golu nogu. Čak i preko njenih gaćica ispod suknje osetio sam koliko je vrela.

„Jebote kako si napaljena…“

„Nisi… jebeno… svestan.“ – dahtala je i provukla ruku ispod suknje.

Kada je podigla suknju i sklonila gaćice u stranu primetio sam prelepu sočnu pičkicu. Moji prsti su odmah pronašli njenu mokru seksualnu rupu, a moj kurac nije ni stigao da omekša. Počeo sam da je jebem prstima koliko sam mogao i koristio palac na njenom klitorisu. Počela je glasno da stenje, i kada sam već počeo da brinem da će nas neko čuti, prigušila je stenjanje uzimajući moj kurac u usta! medicinska sestra jaše kurac

Počela je da mi ga puši tako snažno da sam mislio da ću odmah eksplodirati. Delovalo je kao da će me svakog trtenutka ujesti i odgristi ga, bilo je jezivo, ali tako jebeno dobro! Držao sam je za kosu i slušao kako dahće i sisa moju kurčinu. Ali nije dugo izdržala, ubrzo je bila na krevetu sa kolenima pored mojih bokova i polako se spuštala pičkom na moju kitu.

„Tako mi treba kurac…“ – uzdahnula je i snažno počela da me jaše.

Goreo sam od uzbuđenja. Ova medicinska sestra je znala znanje, jahala me je kao prava kaubojka i nije mi dala ni sekundu predaha. Nabila mi je sise u usta i čupala me za kosu i glrebala po grudima, sve vreme skakućući na moju kitu. Poludela je i jebeno mi se sviđala njena ludost! U jednom trenutku me je uhvatila za kosu i držala me tako da je gledam u oči dok je izdizala bokove i nabijala se.

„Ja ću… ja ću…“ – gubio sam kontrolu.

„Sa mnom… u mene…“ – rekla je i još više ubrzala tempo.

Zajednički orgazam bio je logičan sled savršene večeri, a dok je svršavala gurala je jezik u moja usta i ljubila me. Bilo je to čak i romantično… pomalo i emotivno. Ali nisam se zaluđivao. Znao sam da nemam budućnosti sa ovom ženom. Želela je kurac – to je i dobila. Kraj priče.

„Da li je moguće da tvoj bivši nije hteo da te jebe? On je lud.“

„Moj bivši? Kakav bre bivši.“ – rekla je dok se oblačila.

„Pa tvoj bivši muž Onaj što te…“

„Daj ne budi naivan. Ja da se udajem, jesi ti normalan. Samo sam želela da se malo raznežiž. Trebao mi je kurac dragi… nema ljutiš?“

Gledao sam je u čudu kako se sređuje i izlazi iz sobe.

KRAJ!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 6 Prosek: 4.7]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!