umalo nisam svrsoi dok smo se ljubili

Marina
Živim u varošici, i mogu reći da se međusobno poznaju mnogi koji ovde žive.
Tako i ja poznajem Marinu, devojku ili bolje reći devojčicu jer je par nedelja pre nego što ćemo se „sudariti“ napunila 18 godina.
Kao što rekoh, svi se manje više poznajemo ili imamo zajedničke prijatelje, pa sam od sestre slučajno saznao da joj je skoro bio rođendan za punoletstvo i moram priznati da sam bio iznenađen. Družile su se one ponekad i znao sam da je mlađa od moje sestre ali nisam znao da je postala punoletna.

Kažem da je devojčica jer je ona to oduvek i bila. Izuzetno zgodna, neko bi rekao mršavica, naizgled krhke građe i to je dodatno isticalo okruglu guzu i ne velike ali savršene grudi. Imala je pravilne, i lepe crte lica, kraću crnu kosu, i iako su godine prolazile, ja sam je doživljavao kao četrnaestogodišnju klinku kakve se sećam sa neke seoske priredbe. Od tada se gotovo ni malo nije promenila. Pomalo povučena ali vesela, bez napucanosti i isticanja, obučena kao tinejdžerka, samo ponekad leti u haljinama ili šorcevima koji bi nagovestili prave ženske obline koje joj nisu nedostajale ali nisu bile „rasne“ po nekim muškim standardima.

Ipak, mom oku nisu bile nevidljive i moram reći da me je oduvek privlačila. Znao sam da će biti lepa i poželjna riba čak i kada bude mnogo starija.
Sa svojih 23 godine, mislio sam da sam prilično iskusan sa ženana. Bilo je ćurkica koje sam relativno lako šarmirao i dobio bukvalno sve, kao i dve-tri žene starije od mene. Jedna je bila duplo starija pa sam želeo da probam, jer sam ukapirao u neobaveznom razgovoru na plaži da ne izbegava jebanje sa mnogo mlađima, i to je naravno dobila.

Ipak, što se tiče Marine, u startu sam pokušavao da odbacim požudne misli jer se moj razum protivio zbog pogrešnog viđenja njenih godina i njenog nevinog, gotovo čednog izgleda. Jedino me je remetilo to što bi ponekad kada bismo se sreli, bljesnulo nešto u njenom pogledu i osmehu, što mi nije dalo mira i pitao sam se da li mi se samo priviđa.
Uhvatio bih sebe da ne mogu da zaspim i zamišljao bih do dugo u noć kako je ljubim, mazim po telu, grudima, spuštajući se do stomačića i ribice, zamišljajući kakve gaćice nosi. Smirio bih se tek nakon snažnog drkanja misleći o njoj kao o zabranjenom voću. Osećao sam tada grižu savesti zbog pohotnog razmišljanja ali bih često ponavljao isto.
Odjedanput se sve promenilo kada sam shvatio da nisam pedofil ako o njoj bezobrazno mislim i bio sam rešen da je stavim na test i budem načisto sa sobom i sa njom. Više jednostavno nisam imao mira, ipak strahujući da će me odbiti i doživeti kao naloženog magarca, ali nazad nisam mogao!

Kao neobavezno sam se raspitao kod sestre gde je i šta radi Marina i počeo da razmišljam kako da joj priđem a da ne budem napadan.
Počelo je leto i dani su već bili vreli. Završila se škola za Marinu i počela je preko omladinske zadruge da radi u jednoj pekari na dugom kraju varoši.
Došao sam ispred u nameri da me ugleda i kada je podigla glavu pogledi su nam se sreli uz osmehe. Mahnuo sam joj rukom, kao iznenađen i ušao unutra. Imala je belu keceljicu preko svetle, tanke letnje haljine, a kapica sa rajfom u kosi mi je izgledala kao dijadema neke princeze iz bajke. Uz ćao, ćao, počeli smo razgovor i uputio sam joj lake komplimente i na kraju rekao da ću zbog nje da promenim pekaru iako je na drugom kraju. Izmislio sam da radim nešto u blizini sa ortacima, tako da ćemo se sigurno još viđati tokom dana. Pratio sam krajičkom oka njenu reakciju i video da je nesvesno raširila zenice i osmehnula se. To mi je bilo dovoljno za početak i osetio sam da me hvata neka laka groznica dok sam izlazio. Naravno da nisam dugo čekao do ponovnog dolaska i kada sam je pitao do koliko sati radi i da li se umorila, rekla je da nije umorna ali da žuri kući jer treba nešto da obavi. Obećao sam da ću je sačekati i odvesti kući svojim autom, što je u startu odbila ali sam ne forsirajući ponovio da bi mi bilo drago da joj pomognem. Pristala je ipak, pocrvenevši blago i nadao sam da je spremna za nešto više i da to nisam umišljao.

Bukvalno sam brojao minute do trenutka kada je trebalo da dođem po nju i kada sam stigao, video sam da je već izašla i da me čeka. Automobil koji vozim nije luksuzan ali je pravi momački! Uredan i čist, bez mirisnih jelkica ali svež, tako da sam osetio blag miris njenog parfema kada je ušla. Veče je počelo da pada, pustio sam tiho muziku i pitao sam je da li joj se sviđa moj izbor.
„Sviđa mi se, isti nam je ukus“, rekla je. Vožnja do njene kuće nije trebala da traje duže od, petnaestak minuta i sve je bilo nekako savršeno. Pogledao bih da ona ne primeti u njene glatke noge i savršena kolena i skoro je počelo da mi se vrti u glavi.

umalo nisam svrsoi dok smo se ljubiliPitao sam se šta to radim i da li uopšte imam pravo da tu lutkicu poželim kao muškarac, jer mi je bila nestvarno lepa i nežna da bi je iko uprljao. Izgleda da nisam bio toliko pažljiv dok sam je posmatrao, jer je rukom povukla haljinu na niže ali ništa nije postigla, čak se još više povukla na butinama. Na moje iznenađenje nije se više trudila da popravi i ostala je tako visoko, skoro do gaćica. Pozvala je nekoga telefonom i shvatio sam da više nema obavezu zbog koje je žurila. Okrenula se prema meni i izvinila se što me je bespotrebno zadržala i ikoristila. Shvatio sam da je ovo savršen trenutak za konkretne korake, pa sam rekao da je to zapravo odlično i predložio joj da usput zajedno obiđemo kuću mog brata koji je sa porodicom na odmoru. Očigledno je očekivala sličnu priliku, mada tada toga još nisam bio svestan i posle malo „premišljanja“ je pristala. Toliko mi se digao kurac da sam bio siguran da će primetiti ako samo malo pogleda prema meni. Okrenula je glavu, gledajući kroz prozor i shvatio sam da je videla to i praktično sve moje gestove. Grudi su joj se ubrzano podizale i bila je crvena u licu. Nije nosila brus jer joj nije trebao, već samo pamučni top ispod tanke haljine, tako da sam video kako su joj se bradavice ukrutile.

Stigli smo do kuće i otključao sam ulaznu kapiju, pozivajući je da uđemo. Rekla je da nema potrebe da i ona ulazi jer ne poznaje vlasnike, pa sam je uzeo za ruku vlažnu od nervoze i poveo do vrata.
Jedva sam otključao jer sam uporno pokušavao pogrešnim od dva ključa da otvorim. Nasmejala se i rekla da probam drugim ključem.
Konačno smo bili unutra i zatvorio sam i ponovo zaključao vrata. Pomalo uplašeno me pogledala i za trenutak sam pomislio da sam sve upropastio. Gužvala je šakom rub haljine i netremice me gledala oslonjena na zid. Prišao sam joj i obema rukama prošao kroz kosu i tiho prošaptao:„ Ovo sam zamišljao dugo, dugo“. Samo je izustila:„Eh, da sam znala“.
Sklopila je oči i poljubio sam je dugo i nežno, osećajući kako joj lagano drhte noge i celo telo.

Sve što sam mislio da znam o ženama je palo u vodu. Ona je bila toliko prirodna i spontana da zamalo nisam svršio dok smo se ljubili. Podigao sam je zavrnuvši joj nehotično haljinu i osetio čvrstu ali nežnu guzu pod rukama. Odneo sam je do radnog stola i postavio da sedne. Povlačio sam joj sasvim polako naviše onaj haljetak otkrivajući najpre butine, roze svilene gaćice opšivene čipkom, pa uzan savršen struk i prelepe grudi. Milovala me je po kosi i shvatio sam da će ovo biti više od samog seksa, a ja sam je dodirivao kao najlepše izvajanu skulpturu venere, baš kao što sam zamišljao. Bila je toliko uzbuđena, da nije ni osetila kada sm joj skinuo top i sise su joj se zatresle a bradavice neviđeno zategle. Ljubio sam je po vratu i kosi, spuštajući se na niže. Ona se jednom rukom oslonila na sto a drugom je stezala grudi koje su se zacrvenele. Otvorio sam usta koliko god sam mogao i obuhvatio sisu do pola, sisajući naizmenično jednu pa drugu i uvlačio ih u usta, dok sam jezikom kružio oko bradavica, gurajući ih i grickajući. Teško je disala i ponekad bi se stresla od zadovoljstva.

Privukla me sebi i počela nespretno ali beskrajno erotično da me skida i zavlači ruke u pantalone dodirujući mi kurac koji je hteo da mi eksplodira!
Ovo je bukvalno bio san…

Skinuo sam ili bolje reći zbacio sve sa sebe i ponovo je ljubio, ovaj put strasno a ona je uzvratila gurajući jezik duboko u moja usta i ludo pomerala moj kao da se bori. Slatki su joj bili pljuvačka i usta, sveža i nežna, toliko snažno i intimno je bilo osećanje da ću ga pamtiti dok sam živ.
Grebala me je, ne previše grubo po ramenima i grudima, stegla za dupe kao da hoće svog da me oseti pod prstima. Odgurnula me je malo i gledala direktno u oči zamućenog pogleda od strasti, i uhvatila čvrsto za glavić. Stiskala ga je koliko god je imala snage i povlačila kožicu gore-dole. Već je počeo da vlaži i da se iz njega cedi ali nisam želeo tako brzo da svršim pa sam je položio na sto tako da se laktovima oslanjala. Usne sam povlačio po stomaku koji se blago grčio, ostavljajući jezikom vlažan trag sve do prepona. Povukao sam je do same ivice stola. Sada mi je bilo lako da joj skinem gaćice i povukao sam rub nervozno tako da se čulo kako puca čipka. Zaječala je i zabacila glavu a ja sam snažnije povukao i gaćice su se rasparale ostavivši golu pičkicu pred mojim očima! Zamirisala je na ženu u pravom smislu, vlažna od sokova, od urina, pomalo oznojena zbog vreline dana, a ipak tako čisto i prirodno, snažno i poželjno, do beskraja. Pička joj je bila nežna kao i sve na njoj, svilenkastih dlačica koje, videlo se nikada nije brijala a nije ni morala jer je obrasla taman gde i koliko treba. Bikini zonu nije morala da brije jer dlačice nisu ni izrasle toliko široko i nisu bile duge, kao da ih je ošišala.

Opčinjen sam par trenutaka gledao i krenuo glavom dole a ona je brzo rekla:„Prljava sam“.
Samo sam je sa osmehom pogledao i nastavio prema skupljenim usminama. Ponovo je zabacila glavu i raširila noge. Poljubio sam joj vrh procepa a ona je glasno uzdahnula od zadovoljstva. Jezik joj je lako raširio pičkicu osetivši svu slast koju mlada žena može da izluči. Bila je vrela i vlažna, pa je jezik lako klizio uzduž od rupice prekookraćnog kanala, sve do klitprisa nekoliko puta. Sve vreme se gotovo nekontrolisano tresla i promuklo govorila nešto, doživljavajući dug orgazam i mislio sam da je to vrhunac za nju, ali sam se prevario.
Nisam prestajao i lizao sam je sve intenzivnije pa sam obzirom da je bila u idealnom položaju, desnom rukom počeo da joj masiram međicu, između anusa i pičkice, znajući da su sve žene sa kojima sam bio to obožavale. Moja pljuvačka i njeni sokovi su se cedili preko čmara, pa sam u zanosu prelazio prstima preko njega i oko njega i u jednom trenutku mi je prst veoma lako skliznuo u guzu. Samo sam gurnuo dublje ceo prst i Marina se snažno trgla. Zastao sam par trenutaka i krenuo da ga izvučem, ali me je svojom rukom zadržala.

Disala je snažno, otvorenih usta, sklopljenih očiju dok se na licu čitalo blaženstvo. Shvatio sam da uživa i polako sam nastavio da je jebem prstom u njenu mladu savršenu guzu. Ubrzavao sam pokrete, povremeno vadeći prst i ostavljajući otvorenu rupicu čmara. Okrenula se na stomak i izvila tako da mi je otvorila put ka svim najintimnijim otvorima. Razmako sam joj guzove i snažno počeo da joj ližem međicu i čmar koji je pulsirao pod mojim jezikom, dok sam joj rukom masirao klitoris. Jezik sam gurao u guzu koliko god sam mogao i pomerao ga unutra, vadeći ga i gurajući. To ju je dovelo do potpunog ludila i uopšte se više nije kontrolisala, samo je promrmljala da će se upiškiti što je par sekundi kasnije i uradila! Vrišteći je počela da piški, a ja sam slobodnu ruku postavio tako da ostetim vreo mlaz koji je potekao iz njene nevine pičkice i sve je dodatno zamirisalo na strast. Dugo je štrcala, u početku dugo i snažno, a zatim sve kraće i glasno je ječala dok sve oko nas nije bilo mokro i klizavo.

Povukao sam je sa sobom na pod. Obuhvatila me je nogama oko struka i bila je iznad mene, pa sam iskoristio to da vešto postavim glavić na njen vlažni čmar. Nije se bunila kada je osetila moj tvrd i solidno veliki kurac. Povukao sam je na dole i polako joj nabijao kurac u guzu. Osetio sam kako se mišići anusa šire oko glavića i kako polako prodire u vrelinu guze. Posmatrao sam je i video da uživa u ovakvom bolu. Malo se umorila u tom položaju i u trenutku su joj popustila kolena, tako da se još dublje nabila. Zagrcnula se duboko udahnuvši vazduh i pokušala je da siđe ali joj ovaj put ja nisam dozvolio i zadržao sam je rukama na kukovima.

Drhtala je a ja sam osećao snažne kontrakcije mišića anusa. Ne znam tačno koliko vremena je prošlo ali je u trenutku potpuno obamrla i opustila se tako da je skliznula dupetom na dole, nabivši se duž celog kurca. Zaječala je grleno i promuklo, pa je legla preko mene naslanjajući mi svoje tvrde sise i bradavice na grudi i osetio sam kako mi je mokra pička pokvasila stomak. Prošaputala mi je da me voli oduvek i da se plašila da mi priđe jer sam previše dobar frajer za nju.
Eee, koliko je samo pogrešila.

Te su me reči neverovatno napalile i bio sam presrećan što sam na pravi način zadovoljio prelepu mladu ženu. Kurac je počeo da pulsira u njenoj vreloj uskoj guzi što je i ona osetila i pridigla se malo taman mi ostavivši mesta da se pomeram i nastavim da je jebem.
Sada kada je celom dužinom bio u guzi, i kada sam počeo da se pomeram i da je na kratko nabijam, kao da ju je udarila struja.
Ustala je toliko da je skoro sišla sa mene i onda se snažno nabila još dublje na kurac. Ritmično se podizala i spuštala istom silinom i nisam više mogao ni želeo da se suzdržavam da ne svršim. Pomislio sam da će se povrediti tako snažnim nabijanjem, ali nije. Samo je još više zapinjala tresući se od zadovoljstva i užitka, svršavajući dugo i neprestano. Spustila je ruku i tankim prstima prelazila po pičkici, trljajući je jako i ulazeći povremeno unutra. Shvatio sam da nije nevina a kasnije mi je rekla da ne mora samo muška stvar da oduzme devojci nevinost. Sve više je stavljala prste u pičkicu, najpre dva, pa tri a onda kada sam to video, uskladio sam njen ritam spuštanja i doslovno joj razvaljivao dupe. Bio joj je zategnut svaki mišić na telu, kada je pokušala celu svoju tanku šačicu da gurne u tesnu pičku.

Bio sam zapanjen ali sam shvatio da to i nije toliko teško jer joj je šaka bila sitna i uska, sa tankim dugim prstima i da je skupljena samo malo šira od debelog kurca, ali joj ugao nije bio dobar. Pomogao sam joj, gurnuvši njenu šaku dublje i cela je skliznula u pičku. Stresla se po ko zna koji put i ja sam joj vadio i gurao ruku kao da koristim dildo ne prestajući da je jebem u guzu. Plakala je od sreće i zadovoljstva vrišteći na sav glas. Iz nje je počelo da curi, ovoga puta nije piškila nego je svršavala obilno direktno iz pičkice i bilo je tačno kao što sam čitao da je moguće. Dok je svršavala taj poslednji put, rektalni mišići su mi snažno stiskali kurac i svršio sam ludački u nju, kao nikada u životu. Napunio sam joj guzicu spermom toliko da sam osetio kako se sliva i pljuska pri svakom pokretu.

Konačno smo se razdvojili. Pogledao sam u njenu crvenu malu pičkicu da se uverim da je sve u redu i mislio sam da se pocepala kao na porođaju, ali vraćala se polako u normalu, grčeći se i šireći još i svaki put je bila sve manje raširena. Iz guze joj je curila sperma i rukom ju je razmazivala po nadraženom čmaru koji se refleksno stiskao. Ležali smo glava okrenutih jedno prema drugome i sabirali misli. Gledala me je zaljubljeno i sa strahom u glasu rekla da se nada da nisam promenio mišljenje o njoj posle ovako razuzdanog seksa. Plašila se da ću je gledati kao laku i prljavu. Meni naravno to nije bilo na kraj pameti i shvatio sam da zapravo ništa do sada nisam znao o pravoj strasti i da sam je zavoleo toliko lako i brzo, kako nisam mogao da zamisim. U stvari, trebao je samo okidač da ostvarimo pravu, iskrenu i lepu vezu. Kasnije nakon svega smo nastavili da se viđamo i još strastvenije vodimo ljubav svaki put dugo godina, samo drugačije, staloženije. Svaki put bismo pronalazili nešto novo i uzbudljivo a sa njom je bilo uvek lako.

Šta god bilo u budućnosti, veoma sam srećan i zahvalan prelepoj Marini na svemu…

besplatan sms

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Don`t copy text!