mama i sin

Mamine letnje avanture 1. Deo

Upoznavanje Srbija

Moja mama je jedna savršena žena, oduvek se trudila da ide u korak sa mnom, a takođe je bila jako uspešna u svom poslu. Jedne godine tata nije mogao da ide sa nama na more pa smo odlučili, da tog leta u našem stanu na primorju 15tak dana provedemo samo nas dvoje.
Imala je 43 godine i izgledala savršeno šta god je oblačila. Od trenerki do svečanih haljina, savršenu građu peščanog sata i sate i sate provedene u teretani od kojih nije bila prezgodna ali je po neko kilo viška fantastično definisala.
Tog leta kupila je novi kupaći kostim tako što ga je poručila sa instagrama. Kako ga nije videla i probala, veliko zaprepašćenje nastalo je kada ga je obukla prvog dana mora, bele, gotovo prozirne gaćice, nisu uspevale da sakriju dlačice koje su virile sa strana. A kroz minijaturni top, bradavice su želele napolje, dok su joj se tamne areole ocrtavale. Kada je izašla da mi pokaže svoj novi kupaći, pljuvačka je počela da mi curi niz bradu, ona je bila seks bomba.
Otišla je nazad do kupatila, i čini mi se, sredila dlačice koje su virile sa strane, zamolila me da joj dodam bočicu sa kremom sa noćnog stočića. Izašla je napolje, a ja ušao da se presvučem. Na mašini za veš, pronašao sam papir umazan kremom i manju kutiju, koju sam par puta ranije i primetio ispod njenog kreveta i za koju još uvek nisam bio siguran čemu služi jer je na sebi imala katančić. Spakovali smo se i pošli na plažu, taj dan prošao je u klasičnom uživanju u čarima mora. U jednom trenutku kad je otišla do wc-a koji se nalazio na plaži, zamolila me je da joj donesem kremu ponovo, rekao sam joj kako ću je ja namazati na plaži, međutim rekla je kako nema potrebe i da može sama. Dok sam je čekao ispred kabine, učinilo mi se kao da sam čuo zvuk za početak snimanja, zatim kako sipa kremu i na kraju par glasnijih uzdaha, ali tome nisam pridavao previše na značaju jer ni sam nisam bio siguran šta sam tačno čuo. Izašla je napolje nasmejana i polako smo se vratili u stan.
Otišla je prva da se istušira, a kako nisam mogao da izdržim, ušao sam na vrata, i prišao wc šolji kako bih pišao. Ovakav način ulaska bio je okej kod nas jer smo koristili zavese prilikom tuširanja, pa niko nije mogao da vidi sa druge srrane. Međutim, pred kraj, pogledao sam u ogledalo i video mamu kako, takođe uz pomoć ogledala koncentrisano posmatra moju poludignutu kitu, a njeno oduševljenje nije izostalo. To mi se jako dopalo, završio sam šta sam imao i izašao van kupatila kako bih sačekao svoj red. Uvek je svoje tuširanja završavala pojačanim mlazom, naravno, možete pretpostaviti njegovu svrhu.
Tu noć smo prošetali uz more i svratili na sladoled. Vratili se kući i legli ranije, svako u svoju sobu. Negde oko ponoći je počelo veliko nevreme, ustao sam da proverim da li je mama bila okej, polako sam otvarao vrata sobe za slučaj da je spavala, a onda šok. Mama je klečala nagužena obasjana svetlom blica sa kamere dok je iz svoje guze baš u tom trenutku vadila mali butt plug. Tada sam povezao sva dešavanja tog dana i shvatio da je zapravo sve vreme taj komad metala bilo u njoj. Polako je stenjala dok je drugom rukom pomagala tako što je širila guzu kako bi njena igračka što lakše ispala napolje. Stajao sam kao kip i posmatrao nemo, što od šoka, što od zadivljujućeg prizora. Prema zvukovima koje je ispuštala, delovalo je da butt plug nije koristila ranije, zaista se namučila da ga izvuče iz guze. Onda još veći šok, iz svoje tajne kutije koja je stajala otvorena pored nje na krevetu, izvadila je duplo veći butt plug. Okrenula se prema kameri i prinela ustima, krenula je da ga sisa i priprema za svoju rupicu koja je pomalo zjapila ovorena. Zatim je uzela istu onu kremu, sipala na svoj čmar i počela da je utrljava nežno.
Butt plug je bio spreman, počela je nežno da ga gura, zatim sve snažnije, međutim do granice bola, nije uspela taj ogroman komad metala da ubaci sama. Razočarano ga je odložila, prišla kameri, sa obe ruke snažno rastegnula oba guza i rekla
mama i sin„Obećala sam ti da ću biti spremna kad se vratim, vidiš da napredujem“
Zatim je oba butt pluga obrisala i vratila u kutiju.
S obzirom da je bio kraj predstave, povukao sam se u svoju sobu i verovatno od umora i šoka, zaspao brzo.
Tog jutra me je probudila spoljašnja svetlost koja je dopirala sa prozora. Prišao sam mu, otvorio ga širom, i taman kad sam planirao da krenem do wca, čuo sam kroz prozor zvukove koji su dopirali sa naše terase
„Ana, kažem ti, pogrešila sam što nisam uzela i srednju veličinu.“
Zapravo, to je bio glas moje mame, razgovarala je sa Anom, svojom najboljom drugaricom.
Ana nije bila san snova, ali je bila solidna milfara, željna dobrog gaženja. Znam da je uvek imala po 2-3 jebača, dok je sa mužom živela isključivo zbog dece, njegovog novca i očiju javnosti. Par puta dok sam bio u njihovoj kući, igrajući igrice sa njenim sinom, kad krenem do wca, čuo bih tihe zvuke pornića ispred vrata njene sobe, kada ne bi koristila slušalice. Njen brak se raspao kada je porodici rekla da ide kod drugarice u drugi grad, da joj pomogne oko novog stana, a završila na planini sa 2 lika od oko 25 godina, koji su je ta 4 dana rastavljali od života. Naravno sve je snimljeno da bi bolesna nimfomanka mogla da drka na to, snimak je na kraju pronašao njen muž, tako da se njihov ‘brak’ od tad svodio samo na život u istoj kući.
Mama je očigledno bila pomalo razočarana zbog neuspešnog poduhvata od sinoć.
Tokom doručka, odlučili smo se za vožnju brodićem po okolnim plažama. Dan je bio sjajan i naša vožnja je počela obilaskom plaza redom, međutim dok smo bili u blizini uvučene plaže, za koju ćemo kasnije shvatiti da je nudistička, i da je jedini prilaz sa mora ili uskim šumskim stazicama. Saopštili su nam da brodić naglo gubi gorivo i da će morati hitno da se vrate.
Shvatili smo da bi to baš poremetilo naše planove, naročito ako brodić stane i ostanemo zaglavljeni na njemu par sati dok ne stigne pomoć. Odlučili smo da izađemo na toj plaži, međutim, pristup je bio omogućen samo onima bez odeće.
Hteo sam da to prokomentarišem sa mamom, međutim kada sam se okrenuo ka njoj, već je bila bez gornjeg dela kupaćeg dok su joj se fantastične sise klatile. Samo mi se osmehnula i pitala
„Šta čekaš, požuri, oni moraju da idu“
Samo u gaćicama i gornjim delom u rukama sišla je u vodu i krenula ka plaži.
U jednom trenutku, spustila se pod vodu, i počela da pravi čudne face. Bio sam siguran da je izvlačila butt plug iz sebe iako se pravila da je bila u vodi bez razloga. Ustala je bez gaćica a sa njenih dlačica počela je da se preliva morska voda.
Dok smo se kretali plićakom ka plaži, rekla mi je da joj je malo neugodno zbog žbunića koji nije bio sređen. Totalno nesvesno pogledao sam dole. Prelep donji stomačić i umereni žbunić na kom su bile kapi vode, bez ijedne bele linije, davali su fantastičnu kombinaciju. Ali to je značilo da se moja mama sunčala gola ranije ovog leta, što mi je dodatno pomutilo sliku u glavi.
„Okej je“ odgovorio sam i postavio svoj peškir do njenog.
Kad je spustila svoje stvari, nazirao sam ga uvijenog u gaćice. Pitao sam se kako je i kada postala toliko perverzna.
Legla je na peškir i blago prstima rastresla vodu sa dlačica na svojoj pičkici.
Uživali smo u tom danu, i u jednom trenutku prišla su nam dva momka iz Bosne, pitali su za cigaru pa upaljač, a zatim seli sa nama i počeli da razgovaraju o svemu i svačemu. Sve vreme, ona im je blago odmeravala pozamašne kurčine, trudila se da to ne pokaže, ali bila je uzbuđena.
Mama je u jednom trenutku rekla da mora da piški i da će to obaviti u šumi, zgrabila je svoje gaćice i uputila se ka šumi, ali kad je otišla nije je bilo podugo vremena. Odlučio sam da je potražim, i nakon pedesetak metara u šumi, začuo sam plačljive uzdahe, pomislio sam da se mama povredila i da joj je potrebna pomoć. Međutim kad sam je primetio ostao sam u šoku. Mama je ležala licem na zemlji, dok je klečala na kolenima guza joj je bila podignuta visoko, a ono što je radila ostavilo me je bez teksta. Svoj butt plug sa roze kristalom gurala je divljački u guzu, dok je čak 4 prsta pomahnitalo gurala u svoju vlažnu pičkicu iz koje je njena vlaga nezaustavljivo izlazila napolje
„Jebite me molim vas jače obojica“
„Želim da me napunite spermom“
„Molim vas nemojte da stajete jako sam blizu“
Uzdasi su bili sve glasniji a njeno iživljavanje na svojim rupicama sve žešći.
„Aaaaaaaaaa, evo gaaa“
Okrenula se brzo na leđa, strpala butt plug u usta i krenula proždrljivo da stenje i trlja svoj klit i lupa šakom po njemu dok je šljapkanje njene pičkice postalo sve glasnije. U jednom trenutku, samo muk, njeno telo počinje da se trza i uvija, i iz njene pičkice se ispaljuju tri mlaza, kojima je dobacila skoro do mene iako sam bio na sigurnoj udaljenosti.
Pokušavala je da dođe do vazduha dok je još uvek blago stenjala i masirala vrh svog klita. Odlučio sam da se vratim na plažu, međutim njih dvojice nije bilo, kao i naših peškira i njenog gornjeg dela.
Mama se ubrzo vratila i bila zagledana u moj kurac, tek tad sam shvatio da mi se digao od scena malopre. Objasnio sam joj šta se dogodilo, ona je totalno poludela ali to joj nije smetalo.
Ugledao sam kutijicu njenih cigara, i u njoj pronašao papirić na kom je pisalo
„Mislili smo da ste otišli i zaboravili na stvari, bićemo ovde sutra u isto vreme“
To je bilo olakšanje, ali i dalje smo od odeće imali samo njene gaćice. Na početku plaže, bilo je mesto gde su iznajmljivali peškire, pa smo ih zamolili da nam pozajme dva, dok je mama u zalog ostavila svoj prsten dok sutra ne donesemo novac. Mladić koji je radio tu nije bio rad da nam učini, ali nakon par njenih uvijanja, izbacivanja sisa i blagog nameštanja frizurice na pičkici, on je popustio i konačno smo mogli da se vratimo kući. Brodić je stigao po nas uskoro.
Te večeri bili smo na žurci gde je provod bio fantastičan, popili smo dve flaše vina i pošli kući.
Mama je otišla prva na tušuranje, ali pre toga, dozvala me iz kupatila i zamolila za penu za brijanje. Uzeo sam je i bez puno razmišljanja, otvorio vrata i ušao unutra.
Ona je potpuno gola sedela na wc šolji raščepljenih nogu.
„Sutra ponovo idemo na nudističku plažu, pa sam želela da se malo doteram dole, ne želim da misle da sam zapuštena.
Butt plug ovog puta je stajao na mašini.
Osmehnula se i pozvala me da priđem da joj dodam penu.
Nekako sam se sabrao i ponudio joj da joj ja sredim zbunić. Očekivao sam šamar, međutim osmehnula se i rekla
„Značilo bi mi puno ne snalazim se sama“. Konačno. Uzeo sam joj brijač iz ruke i pitao je koju frizuricu bi želela. Uzela je svoj telefon, nešto otkucala, i okrenula mi sliku Alexis Fawx nabijenu na karu obdarenog jebača.
„Želim ovako kao ona“
Bio sam u šoku, srećom sam već kleknuo pa nije mogla da vidi da mi se kita skamenila.
„Dogovoreno“, nisam bio vičan koristeći brijač, ali ovo ću uraditi kako znam i umem.
„Sačekaj želim da imam sliku pre i posle, da znam kako je lepše“
Slikao sam joj pičkicu drhtavim rukama, ona nije bila oduševljena. Zamolila me da odem kod nje u sobu i da je sačekam.
Sedeo sam na krevetu i srce mi je kucalo ubrzano.

Nastavak uskoro…

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 47 Prosek: 4.2]

1 komentar na “Mamine letnje avanture 1. Deo

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!