gubljenje nevinosti sa maminom drugaricom

Mamina Prijateljica Suza 4. Deo

Upoznavanje Srbija

„Mladene dušo, odradili smo predjelo, jesi li sada spreman za glavno jelo?“ Upitala je Suza.

Osobni oglasi

„Više sam nego spreman Suzana. Potrudiću se da ti udovoljim, da se pobrinem da svršiš, ali molim te, molim te, možemo li početi već jednom?“ Upita Mladen bez daha.

najlonke seksi carape stiklice

Suza mu se nasmešila kad je spustila ruku između njihovih tela i uhvatila ga za kurac te ga usmerila na svoj zjapeći otvor. „Samo napred dušo, poguraj ga i daj mi ga celog. I ja sam umorna od čekanja!“

Mladen je gurnuo i osetio kako njegov kurac ulazi u njeno telo, žensko zrelo telo po prvi put. Topao, mokar osećaj na koji je naišao dok mu je sisala kurac pre nekoliko trenutaka potisnuo mu je u misli način na koji se sada osećao. Zategnutost njene pičke, toplina, apsolutno bez napora klizanje njegovog penisa duboko u njeno telo nije bilo nalik ničemu što je ikada osetio.

Solo drkanje od sada više nikada neće biti isto, nakon što je osetio kakva je prava pička. Osetio je unutrašnje zidove njene vagine, mišićna vlakna su ga stezala, sisala mu kitu dok ga je gurao unutra i izvlačio. Podigao se na laktove nad njom i pumpao polako, unutra i napolje, osećajući trenje, senzacije i bio je u potpunom strahopoštovanju prema intenzitetu onoga što je osećao. gubljenje nevinosti sa maminom drugaricom

Dok se Mladen polako kretao i izlazio iz Suze, pumpajući, stenjajući, bio je opčinjen momentom, čula su mu se izoštrila i građenje njegovog orgazma nikada nije bilo tako vatreno kao u tom momentu kada je po prvi put ulazio u vaginu svojom kitom… i to u vaginu osobe koju poznaje ceo život i na koju je drkao mali milion puta!

Njegov penis nije bio najveći koji je primila, naprotiv, ali nešto u načinu na koji ju je trljao iznutra učinilo je to najboljim seksom što je ikad imala. Ili je možda to bilo samo zato što je i sama bila tako napaljena, ali bez obzira na razlog, to nije bilo važno jer je i sama stenjala od zadovoljstva.

Možda bi bilo drugačije da nije odvojila vreme da ga nauči o njenom telu sa lekcijom o ljubavi prema ženi, ali bez obzira na uzrok, uživala je u efektu. Mladen je mogao da oseti da se bliži drugom orgazmu i da je činio sve što je mogao da ga odloži. Više od svega, u znak zahvalnosti Suze što mu je oduzela nevinost, želeo je da se uveri da je ona ponovo u stanju da svrši.

Spustio je čelo na njeno, šapnuo joj da se približava i upitao je li ona.

„Oh, molim te Mladene, samo nastavi ovako još malo, tako sam blizu, uhhh!“ jauknula je.

Mladen je nastavio ali nije bilo lako jer je bio na ivici, razmišljajući o drugim stvarima, pokušavajući da se zadrži još malo. Nije morao da se previše brine oko toga. Suza ga je omotala nogama i duboko ga uvukla u sebe što je dublje mogla.

„Mmh, mmmh, ohhhh!“ povikala je kad je svršila sa kurcem duboko u sebi.

Njen orgazam bio je dovoljan da Mladena dokrajči po drugi put, a on je gurnuo kurac duboko u nju i samo ga držao mirnim dok mu je sperma lutala duboko u Suzine tunele. Leđa su mu bila zakrivljena i držao se zakopan u njoj. Konačno je mogao da oseti kako se omekšao, a njegov kurac se počeo povlačiti iz njenog stiska.

Podigao se na ruke i izvukao se. Oboje su gledali dole na njene natopljene, pocrvenele usne i gledali kako njegovo seme izlazi i klizi niz njeno dupe i na čiste čaršave koje su upravo stavili na krevet. Samo su se nasmešili jedno drugom, a Mladen je legao pored nje u krevet. gubljenje nevinosti sa maminom drugaricom

Pomerila se malo da izađe sa vlažnog mesta i privila se uz njega. Suza je odjednom dobila ozbiljan izraz lica i zagledala se u Mladena dok je preko njega posezala do noćnog ormarića pored kreveta i zgrabila telefon.

„Ne mogu da verujem šta si učinio mladiću! Moraću da pozovem tvoju majku!“ Suza je delovala uznemireno, a Mladen nije bio siguran šta da radi.

Suza je držala telefon do uha i nakon par sekundi progovorila. „Barbara, Mladen je bio fantastičan pomoćnik, ali imali smo problema sa sređivanjem kreveta, a on će ostati da poradimo na tome, tako da večeras ne moram da spavam na podu.“

Slušala je nekoliko trenutaka, a zatim ponovo progovorila. „Ne, mislim da bi moglo proći još nekoliko sati dok se to pravilno ne reši. Ne želim riskirati da će se krevet slomiti poda mnom, pa ćemo to morati proveriti pre nego što mu dopustim da krene kući. U redu, samo nisam htela da se brineš. I ponudio mi je da složi još neki nameštaj koji će doći u narednih nekoliko dana, samo da ti i to javim. Hvala što si insistirala da on bude moj pomoćnik. Mislim da se sada oseća dobro, nakon što se ranije osećao pomalo ljuto. U redu draga, ćaos.“

Nasmejala se i namignula Mladenu: – „Definitivno ne smemo pretpostaviti da je krevet pravilno sastavljen, baš kao što sam rekla tvojoj majci, tako da ćemo ga morati temeljno pregledati, ako nemaš ništa protiv.“

KRAJ

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 12 Prosek: 4.7]

About Post Author

5 komentara na “Mamina Prijateljica Suza 4. Deo

  1. Suzin bivši: vidiš onaj skupi nakit na Suzi – to joj je od mene
    Mladen: onaj lijepi okrugli stomačić na teti Suzi je od mene 🙂

    Svidja mi se 8
    Moze to i bolje 1
  2. Nije bilo baš za očekivati, teta Suzi i onaj njen nisu imali djece i ispalo je da je do nje, tako da mi je dala da joj svaki put svršim u pičkicu. Par mjeseci kasnije se ispostavilo da ipak nije bilo do nje i da je bila itekako plodna. Nismo ništa govorili mami jer se nisu vidjele mjesecima – teta Suza jo je samo rekla da ima malo iznenađenje i posjetila nas je kada se već vidjelo da u njoj raste plod naše ljubavi – naravno, nije rekla tko je tata. Mama je vrisnula od sreće, teta Suza i ja smo se samo pogledali i konspirativno nasmješili. Čak je teti Suzi rekla da se nada da ću i ja nekoj tako napraviti bebicu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Erotski Oglasi

Don`t copy text!