mamina prijateljica u bikiniju

Mamina Prijateljica Suza 1. Deo

Upoznavanje Srbija

Mladen NIJE bio srećan. Njegova majka je dobrovoljno ponudila njegove usluge, a da ga prethodno nije ni pitala. Rekla je svojoj prijateljici Suzani, koju su svi zvali Suza, da će joj pomoći u njenom preseljenju bez konsultovanja sa njim, a on je imao planove za taj dan i blago je bilo reći da je bio razočaran.

Osobni oglasi

Mladen se viđao sa Lenom već nekoliko nedelja i planirali su da te subote idu na plažu, a kako je Lena nagovestila, Mladen je mislio da ima priliku da konačno stigne negde sa njom, i bio je više nego spreman da izgubi nadimak najstarijeg nevinog momka svoje klase, pošto je pre mesec dana navršio 18 godina.

najlonke seksi carape stiklice

Suza je bila prijateljica Mladenove majke (Barbare) još od srednje škole i poznavala je Mladena od njegovog rođenja. Gledala ga je kako od nevaljalog malog derišta prerasta u zgodnog maturanta, koji je bio sposoban, vredan i preplanuo od svih poslova na otvorenom jer je kosio i brinuo o brojnim travnjacima u komšiluku.

Nije tražila pomoć, ali kad je Barbara ponudila Mladenove usluge, sretno je prihvatila, čak ni ne razmišljajući treba li prvo njega pitati. Suza se razvodila od svog muža sa kojim je 15 godina u braku. Dosta joj je toga što nije hteo da ima bilo šta sa njom u spavaćoj sobi, iako je za svoje godine bila predivna.

Stvari su za nju kulminirale kada je jednog dana pre oko 6 meseci nenajavljeno ušla u njegovu kancelariju, i zatekla njegovu sekretaricu na kolenima dok mu je opsluživala penis; onaj isti penis koji navodno nikada nije imao energije za to. Razvod je tekao svojim tokom, a kuća u kojoj su živeli će se prodati, pa je, kad je pronašla lep stan u blizini prijateljice po pristupačnoj ceni, skočila na njega da ga ugrabi.

Nažalost, nije imala sreće u pronalaženju pomoći da kutije i slične stvari prebaci za vikend. Barbara nije htela da vidi svoju prijateljicu uznemirenu, pa je odmah priskočila sa ponudom Mladenove pomoći, i tako su došli do ove tačke.

Mladen je oduvek mislio da je Suza zgodna, ali budimo realni, to su mislili svi koji su imali tu sreću da se susretnu sa njom. Uživao je kada je dolazila u njihovu kuću u posetu, a mnogo puta je bio kod nje sa mamom. Bili su tamo ne tako davno koristeći njen bazen i Mladen je morao da uđe u kuću da koristi toalet. mamina prijateljica u bikiniju

Nije tada očekivao da će pronaći njenu odeću na podu kupatila, ali znajući da je sam u kući jer su svi bili u dvorištu i oko bazena, nije mogao a da joj ne podigne gaćice i “proveri” ih. Uhvativši miris njene ženstvenosti, odmah je dobio erekciju, i znao je da ne može izaći napolje sa dignutok karom.

Brzo se pobrinuo za stvari, a razmišljanje o Suzi u njenom kupaćem kostimu samo je ubrzalo njegove napore. Mladen bi sretno pomogao Suzani bilo koji drugi dan, ali ovo je bila šansa da on i Lena mogu pobeći na plažu i možda podići vezu na viši fizičkiji nivo.

On NIJE bio srećan sa majčinim postupcima, i to joj je otvoreno i rekao. On joj je izrazio svoje frustracije, a iako to nije nameravao da uradi, njegova majka je uspela da nasluti zašto ga to toliko muči. Barbara nije trebala, ali bilo joj je zabavno i dan pre selidbe podelila je svoja razmišljanja sa Suzom preko telefona.

Suza je, sa druge strane, bila zaprepaštena pomisli na to kako se Mladen osećao, ali Barbara je samo rekla da će to preboleti, da se ne brine. Mladen je pozajmio stari ujakov pik-ap i pojavio se u subotu ujutru u Suzinoj kući kao što mu je rečeno.

Znao je da će to biti dug dan, nosio je iscepane farmerke i majicu. Suza je bila odevena takođe u teksas farke ali su bile izlizanije. Radili su na slaganju stvari u kutije nekoliko sati, a onda su počeli da odnose stvari u vozilo.

Činilo se da je svaki put kad je Mladen izneo kutiju napolje i video kako je dan lep i sunčan, bivao sve smoreniji i tužniji. Ubrzo je postalo veoma jasno da ga nešto tišti i Suza je to primetila.

„Mladene“ Suza je rekla: „Znam da ti nije drago što si danas ovde, ali ZAISTA cenim tvoju pomoć. Volela bih da znaš koliko mi ovo znači. Tvoja majka je spomenula da si planirao danas negde otići sa devojkom, i žao mi je što je ovako ispalo.“

„Ma… Znam da ti treba pomoć, ali danas baš nije trabalo ovako da ispadne“, odbrusio je Mladen.

Znao je da ne treba tako da razgovara sa njom, i nije nameravao da tako zvuči, ali desilo se u afektu.

„Slušaj, izvini… samo sam, danas sam hteo da, ma, nema veze.“ – iako je mogla da mu bude majka po godinama, oduvek su bili na “ti” jer su se poznavali ceo njegov život.

„Mladene, dušo, poznajem te ceo život; molim te razgovaraj sa mnom i pomozi mi da razumem. Osećam se loše zbog toga“, rekla mu je Suza.

Mladen je zastao. Posmatrao je oznojano Suzino lice i shvatio je da nema smisla da je zavlači. Bio je previše isfrustriran i odlučio je da joj kaže sve!

„Umoran sam od toga da me prijatelji zezaju. Nisam jedini nevini u razredu, siguran sam u to, ali ja sam najstariji i to mi stalno govore i zajebavaju me. Zaista sam mislio da je danas taj dan, barem po onome kako je Lena pre neki dan pričala. Uradila je to sa nekoliko momaka u školi i mislio sam da ako je odvedem iz grada, onda bih imao svoju priliku. Ima mnogo mesta u dinama na plaži gde smo mogli da pobegnemo od svih ostalih.“

Suza je stavila ruku oko Mladenovih ramena i zagrlila ga. „To će se uskoro dogoditi dušo. Ako ne sa Lenom, onda sa nekom drugom. Ti si odlično dete i svaka mlada dama bi bila oduševljena da je sa tobom. Dovraga, i ja bih bila u iskušenju da sam tvojih godina“, rekla je.

Mladen ju je zbunjeno pogledao nakon tog komentara, a kada je videla pogled u njegovim očima, počela je da razmišlja o tome malo ozbiljnije. Iako je njen komentar tek izleteo bez mnogo razmišljanja, sada joj se ta ideja dopala.

Suzin um je ubrzavao, a ona se okrenula prema Mladenu, privukla ga u dublji zagrljaj i rekla: „Reći ću ti šta Mladene, ako mi pomogneš da ovo završim danas, a OBEĆAŠ da nikada nećeš reći svojoj majci, sa zadovoljstvom ću uzeti tvoju nevinost u mom novom stanu kad završimo.“

Mladenove oči su se povećale, a on je samo duboko progutao pljuvačku i upitao: „Šališ se? Zar ne? Reci da se šališ…“

Suza ga je pogledala pravo u oči i svečano mu rekla: „Potpuno sam iskrena.“ Time je uhvatila obe njegove ruke u svoje, i privukla ih do svojih grudi.

Polako je povukla svaku ruku preko svojih grudi sa osmehom. Suza se nagnula i brzo ga poljubila u usne i upitala: „Zvuči kao nešto što bi te zanimalo?“

Mladenove ruke su pulsirale oko grudi, a on je izgledao kao izgubljeni dečačić ali je uspeo da izusti tiho i stidljivo “da”.

„Samo da znaš“, rekla je, „ja nisam neka neiskusna mlada devica koja želi da uskoči na zadnje sedište auta ili da se petlja po podu. Sastavićemo moj krevet i uraditi to kako dolikuje dvoje odraslih ljudi, u mojoj spavaćoj sobi. Biće potrebno više posla, ali kladim se da ćeš biti voljan da to uradiš, i garantujem da ćeš tako više uživati!“.

„Odgovara mi!“ Uzbuđeno je rekao Mladen. „Odmah ću odneti ostatak ovih kutija u kamion i možemo krenuti.“

Mladen i Suza su izvadili poslednje kutije, utovarili ih u kamion i krenuli preko grada do novog stana. Kamion je bio natovaren do vrha. Dok je Mladen vozio, Suza ga je pogledala i to zaista ga pogledala. Videla je više nego što je ikada ranije primetila. Znala je da je zgodan klinac, i da je u formi, ali po prvi put je zaista primetila koliko je sazreo. Mišići su se nazirali, imao je dlake na licu koje su bile više od paperja na zreloj breskvi i sigurno se nije ponašao kao dete.

KRAJ 1. Dela

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 0 Prosek: 0]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Da li zelis da lizes

Don`t copy text!