ljubljenje sa mamom

Mamin zagrljaj

Upoznavanje Srbija

Odmah ću vam reći: nisam ja bio kriv. Šta god da se desilo, a saznaćete uskoro, nije moja krivica. Sećam se svoje poslednje godine srednje škole. Svakog vikenda moji roditelji bi išli na piće kod prijatelja. Bili bi obučeni formalno i konzervativno. Moj otac bi uvek nosio potpuno isto teget odelo, ono koje je nasledio od svog tate. Moja majka bi, s druge strane, nosila neku od svojih prilično skupocenih haljina.

U to vreme ja sam imao 18 godina, moja mama 38, a ćale 48. On je oduvek bio skromnog izgleda a moja majka je, s druge strane, izgledala kao holivudska starleta. Sitna plavuša sa velikim sisama i fantastičnim nogama. Stidim se da priznam da sam, kada sam otišao od kuće sa osamnaest godina, ukrao neke njene slike u kupaćem kostimu i sa nekoliko venčanja. Da budem iskren, te slike su mi pomogle u onim noćima kada sam bio sam i…

Dakle, matori me je naterao da se iselim iz kuće sa 18 godina, iako nisu imali plan za moju sobu i nisam imao gde da odem. Morao sam da budem podstanar i stvari su izgledale mračno za mene u tom periodu. Ali onda se sreća promenila. Posle jednog druženja kod prijatelja ćale je insistirao da vozi. Jedno drvo kasnije, mama je bila samo ugruvana, ali njemu je bilo mnogo gore. Morao je da hoda sa štakama i bio je previše slab da se brine o stvarima.

U tom trenutku od mene je zatraženo da se privremeno vratim kući. Imam ja svoj ponos, ali jedva sam čekao da se vratim. Od tog trenutka se sve promenilo u kući.

**

Bila je 20. godišnjica mature moje mame. Nije htela da ide tamo sa statom, ali je morala da pita. Mahnuo joj je svojim štapom da ide, rekavši da umesto njega treba da povede svog ‘bezvrednog, švorc sina’. Dakle, pitala me je. Nisam imao nameru da se nasmrt smorim na nekoj „lažnoj maturi“ u srednjoj školi i rekao sam ne.

Mama: „Duško, mogu li išta da uradim da te nagovorim da ideš sa mnom? Niko neće doći sam. Molim te.“

Video sam ovo kao sjajnu priliku da se malo poigram sa mamom. Ja: „Da, pokaži mi šta planiraš da obučeš.“

Osmehnula se i potrčala u svoju sobu. Dok je „stari“ bio ispružen na krevetu, kao i uvek, gledajući neke dosadne serije, ona je mahnito prodrla kroz svoju komodu i izložila odeću. Mama se uvukla u male gaćice, a zatim i u haljinu. Haljina je takođe bila sićušna ali sa obzirom na njeno vrhunsko telo izgledala je božanstveno. Bila je kratka, otprilike do sredine butine, i zategnuta na njoj.

Imala je prilično droljaste crne štikle koje su omogućavale da se vide crveno nalakirani prsti na nogama i vitki zglobovi na prelepim stopalima moje mame. Duboko udahnuvši moja zgodna mama se izmigoljila da dozvoli svom sinu da je odmeri. Dok je hodala, njene teške grudi su poskakivale. mamina uska haljina

Stajala je preda mnom, pozirajući napred, bočno i pozadi. Ta haljina je grlila maminu čvrstu guzu, istakla njen tanak struk i naglasila njene nelogično velike grudi. Te ljute bradavice spremale su se da probiju materijal. Bože, bila je hodajući ‘vlažni san’. Nekako sam se kontrolisao i bezizražajno klimnuo glavom da je odeća ‘u redu’.

Mama je jedva čekala da vidi svoje stare prijatelje, ali bilo je jasno da je malo više nervozna. Vožnja do njenog rodnog grada trajala bi neka dva sata. Sklupčala se na prednjem sedištu suvozača. Mogao sam da vidim mamino prelepo lice, isturene sise, preplanule zgodne noge i meka savršena stopala. Spavala je dobrih sat vremena a ja nisam propustio priliku da je povremeno gledam i maštam.

Dok smo stigli u hotel, imao sam mentalnu mapu svakog delića njene neverovatne figure. Zagrejao sam desnu ruku a zatim je oprezno stavio na njen vitki članak. Uspelo je i nije se pomerila. Nežno, o-tako-veoma-nežno, milovao sam njene zgodne noge i prelepa glatka stopala. Sve je bilo tako glatko i mekano. Nema potrebe da napominjem da je u automobilu postojao ‘menjač viška’ tokom celog putovanja.

Bio sam oduševljen što smo imali jednu sobu, ali sa dva kreveta. Kada je izašla iz kupatila imala je na sebi konzervativnu spavaćicu, nosila ju je 1000 puta kod kuće. Međutim, kako je jako svetlo kupatila osvetljavalo tu spavaćicu u inače zamračenoj prostoriji, mogao sam da vidim pravo kroz nju kao ‘rendgenski vid’.

Bilo je kao da gledam boginju koja svetli preda mnom. Ja nisam želeo da propustim svoj mini trening koji sam radio svako veče pa sam i ovaj put odlučio da malo radim sa bučicama. Kada me je mama videla kako treniram ispred ogledala, povremeno vodeći računa o svom napretku uz poziranje (ja sam pomalo narcis), zastenjala je od iznenađenja i oduševljenja.

Ja: „Mama, nešto nije u redu?“

Mama: „Ne, dušo, samo razmišljam. Ti… malo si porastao i razvio se poslednjih godina. Bože, kakvi mišići! Činiš svoju majku ponosnom… pa čak i malo… o, bože, šta ja to govorim?“

Ja: [Osetivši priliku, zategao sam mišiće istureći kukove kako bi jasno videla moju izbočinu u uskim boksericama.] „Matori više nema telo kao nekada. A ja imam… ima me svuda mama.“

Mama: „Ti si tako sladak dušo, ali polako sa tom… stvari… zapamti, JA SAM tvoja majka. Vidim ja da si SVUDA porastao… i sigurna sam da devojke balave po tebi.“

Mogla je da glumi koliko hoće, jasno se videlo da je oduševljena onim što je videla. Ja: „Mama, ovo je možda poslednji put da smo zajedno sami. Sećaš li se kad si me kao malog ušuškavala, čak mi dozvolila da spavam sa tobom? Mogu li, samo ovaj poslednji put, da spavam u krevetu sa tobom?“

Mama: “Ne bismo smeli. Ti više nisi moj mali dečak. Nije primereno, zaista.“

Prišao sam joj i pomazio je po obrazu. Bila je tako topla i rumena. Delovalo je kao da je neiskusna štreberka a ne iskusna boginja koja može da ima svakog muškarca na zemlji. mamina spavaćica

Ja: “Samo tražim jednu noć, jedno spavanje uz moju prelepu majku. Učini mi toliko.“ prišao sam joj i poljubio je uz samu ivicu njenih medenih usana.

Osmeh joj se pojavio na licu. Poljubila me je u obraz i rekla – naravno sine. Na sebi sam nosio samo bokserice bez majice. Čim smo ja i mama legli jedno uz drugo ja sam izgubio kontrolu… Njen miris je bio dovoljan da moj kurac poraste i otvrdne. Nije bilo drugog rešenja nego da ga pustim na slobodu pa sam polako spustio bokserice. Ne sećam se kada je pre toga toliko pulsirao i trzao se bez da sam ga i dodirnuo.

Mama ovo nije znala jer smo bili pokriveni a ja sam ležao na boku. Dugo smo pričali sa ugašenim svetlima, prošli kroz sve što nas je zadesilo, o životu, ljubavi. Nikada do tada nismo vodili tako duboke razgovore. Na kraju sam rekao mami da bi više od svega voleo da mi da poljubac za laku noć. Pomerila se napred sve dok njene velike sise nisu bile na mojim grudima. Njene bradavice su bile poput palčeva, potpuno uspravljene.

Osetio sam meku svilu spavaćice dok smo se grlili i bio sam uronjen u njen skupi parfem. Dala mi je samo poljubac na blic u usne i povukla se. Ja: „Mama, opusti se. Mislim da sam dobio bolje poljupce od bake. Nema ama baš ništa loše u tome da mi daš normalan poljubac, znaš.“

Mama se zakikotala kao da je devojčica i prišla, ovoga puta bliže. Zatvorenih očiju, poljubila me je strastveno. Privukao sam je sebi i osetila je moj tvrdi kurac na svom telu a potom i moj jezik koji joj je duboko ušao u usta. Nažalost, odgurnula me je.

Mama: „Duško nemoj! Ja sam tvoja majka. Molim te. Pustila sam te u krevet samo zato što si me zamolio, ali nemoj da preteruješ.“

Svaki pristojan sin bi iskočio iz tog kreveta, izvinjavajući se mami što je bio ‘loš dečko’. Ali ja zaista jesam bio Loš Dečko. Dok se blago borila u mojim rukama, ja sam se primakao napred i stavio svoj veliki penis na divne gaćice moje majke.

Mama: „Uhhhhh.“ – bio je to uzdah zadovoljstva a ne razočarenja.

Ja: „Mama, neću te terati da radiš ništa protiv svoje volje. Mnogo te volim. Opčinjen sam tvojom lepotom, tvojim telom…“

Mama: „Ufffff… sine… ne mogu da verujem da vodimo ovaj razgovor. Ti i taj tvoj… mladi moćni kurac?“ Bio sam u šoku kada sam je čuo da izgovara tu reč, ali nisam imao vremena za čuđenje jer je usledio novi šok kad mi je mama stisnula jaja kroz bokserice!

Dok sam se saginjao da je poljubim, učinila je čudnu stvar. Povukla me je za kosu, a zatim mi milovala ispupčene bicepse. Promrmljala je:“Pravi muškarac… tako muževan. Barem da možemo da se…“ Poljubili smo se dok sam spuštao svoj muževni čekić u meku, toplu torbicu njenih napućenih usmina. Sve smo radili preko odeće ali je bilo tako snažno. ljubljenje sa mamom

Dok sam se trljao uz njenu toplu pičkicu, mogao sam da je čujem kako jeca i uzdiše. Zvučala je kao da svršava iako sam se samo trljao o nju. Ubrzao sam i kretao se snažnije, drkao sam kurac njenim gaćicama koje su krile njenu pičku. Kada sam shvatio da nema povratka, oslobodio sam kurac sa strane i zarežao! Mlaz za mlazom vrele sperme počeo je da prska na njene tanke gaćice.

Kada sam završio mama je upalila noćnu lampu. Bila je šokirana kada je videla da se na njenom stomaku i međunožju nalazi gomila sluzave sperme. Izgledalo je kao da je neko prosuo malu čašu mleka po njoj. Molila me je za peškir, bojeći se da ne napravi nered na posteljini. Nakon čišćenja ljubili smo se nekoliko minuta. Sa ljubavlju ga je mazila, što je bio dobar predznak za budućnost.

***

Ponovno okupljanje srednjoškolaca bilo je antiklimaktično, kao i uvek. Bila je pre svega iznenađena što su joj svi prijatelji razvedeni. „Inače draga, izgledaš fantastično. Ali zašto se čudiš što smo svi razvedeni? Dobile novac od budala za koje smo se udale, odjebale ih, vratile devojačka prezimena i našle onog mladog ljubavnika koje smo zaslužile. Ne postoji zamena za mladu, dugačku, stvar…“ (Sve su se smejale u glas.)

Ali nije sve bilo tako loše tokom večeri. Bilo je lepog plesa, naša tela su bila savršeno poravnata, sa njenim bokovima koji su se udarali o moje. Da smo bili sami strgao bih joj odeću i uzeo je na sred podijuma, bila ona moja majka ili ne. Ali gubio sam kontrolu, bio sam prepaljen. Ja: „Mama, ne mogu više.“ – šaputao sam joj. “Otkrio sam da je jedna od prostorija pored kupatila prazna… molim te, pođi sa mnom, jebeno me ložiš.“

Mama me je gledala u oči dobra dva minuta. “Vrlo dobro znaš koliko je to pogrešno i društveno neprihvatljivo.. ako bi nas neko uhvatio ja…“

Ja: “Neće niko obećavam!“ – uhvatio sam je za ruku i poveo je u tu prostoriju. mama jebana u pičku

Svi su polu pijani plesali i nisu ni primetili da smo se udaljili. Čim smo ušli ja sam pritisnuo mamu uz vrata i poljubio je podižući joj suknju. Njene gaćice su bile tako sitne da su joj se potpuno uvukle u pičku. Spustio sam pantalone i smestio glavić na njene vrele usmine. Pogledao sam je kao da bez reči tražim njeno poslednje dopuštenje. Mama: “Daj mi ga sine.“ rekla je jedva čujno.

Ubacio sam ga jednim pokretom. Uhvativši njenu meku pozadinu u svoje dve ruke, nastavio sam da besramno koristim svoju majku kao sredstvo za oslobađanje napetosti u jajima. Sve te godine frustracije, noć u hotelu… Bilo je ironično. Moja majka je bila toliko zabrinuta da ćemo biti uhvaćeni a koristila je sve u svom repertoaru da me dovede do vrhunca. Stenjala je glasno i pomerala se snažno…

Ali kada sam rekao da sam na ivici ona se udaljila tek toliko da padne na kolena. Prvo ga je samo drkala i divila mu se pogledom a onda je počela da ga liže kao sladoled. Sve vreme na ivici ja sam je držao za kosu i molio je da mi dozvoli da eksplodiram. Spustila je haljinu kako bi oslobodila sise i mesala ih je dok sam ja njena usta koristio za jebanje. Stezala mi je jaja i dovodila me do ludila sve dok nisam počeo da svršavam u mamino žedno grlo.

**

Nije imalo smisla da se mama razvodi od tate jer je bio veoma moćan čovek. Uzeo bi sve najbolje advokate i ostavio bi je bez ičega. Zato smo odlučili da mu se jebemo iza leđa i trošimo njegov novac.

KRAJ!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 26 Prosek: 4.6]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!